Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
icehancer 1.35-el készült a cucc 😊
Bronx South
A grafikával sincs úgymond probléma, csak hiányzik az élsimítás. Bár a kártyám és a catalist amit javít a rece helyzeten pont elég, viszont az Vnél ez kevés lesz. A gépigény meg mindenképp jóval nagyobb lesz mint a IV, pl. az NFS Run grafikája nem olyan nagy durranás szerintem, azt még is a legújabb ATI kártya van az ajánlott gépigényben. A hardveripar ezt generálja. Aki nem úgy áll anyagilag jobb ha most elkezd gyûjteni új gépre.

zaki
az emberek mozgása, kinézete, grafikája, ami kevés egy kicsit, amúgy maga a város, helyszínek, autók egész szép és jó még ma is.

Ja, csak ez közel sem alap grafikával készült 😊
Büdös Bohóc
nem mondom azért, némelyik rész nem néz ki szarabbul, mint az V trailerjében 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

arty
a maradék 20-30-50%-al foglalkozna az art szekcio 😉

mivel azonos konzolgeneráciora jön ez a gta is, nincs szükség magasabb minõségû modellekre, ergo simán mehet az újrafelhasználás. szinte minden játékban ez megy... eddig a legdurvábbat a bioshock1->bioshock2-ben láttam, ott szvsz 90%-ot hasznosítottaj újra.

Forza.

Bronx South
Pont azért fogalmaztam meg úgy ahogy, hogy a hozzád hasonló emberkék fennakadjanak rajta. <#puszis>

Büdös Bohóc
jó hogy a végére már észrevettél ilyet is <#wilting>

Bronx South
Amúgy az életszerû rádiót várom vissza ! Valamelyik nap (ma is) toltam a IV -et, és azt veszem észre (jókor, már a story végénél vok xD) hogy bemodják a hírekben az utóbbi bûneseteket, akár azt is amit én csináltam, igaz a küldetések haladtával.
Ez nem rossz dolog, hozzácsap a játékélményhez.

Kódolni/scriptelni nem ugyanaz mint modellezni. Utóbbiról tudok nyilatkozni személyes tapasztalatból fakadóan(bár megtippelném az elõbbire is, hogy talán igaz lehet az állításom), de sokszor egyszerûbb valamit újramodellezni mint módosítgatni. Persze nyilván nem fognak minden egyes közúti táblát újramodellezni, de komplett épületeket kétlem, hogy átemelnének... Ráadásul ha már az assetek felét újrahasznosítanák mi a franccal foglalkoztatnák az art szekciót?

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

MerlinW
Mégis mi a francért írná meg valaki azt ami már meg van írva és mûködik?😊 A szoftverfejlesztésben 70%-os újrafelhasználás van, némi módosítgatással, multi és kisvállalkozásoknál egyaránt. Te sem veszel új csavart ha van otthon jó.

[merlinw.org]

Malakai
Akkor multinál se dolgoztál még... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Mért ne lennék? Egyszerûen feltételezem azt, hogy foglalkoztat annyi embert a rockstar, hogy ne legyen szükség ilyesmire...

berczely
Lásd Call of Duty sorozat. 😊

Büdös Bohóc
"Egyszerûen nem szokás"

baaazz, nem vagy te úgy látom tisztában a szoftverfejlesztéssel... 😄DD

szoktak azért, pl. SA-ban a bevásárló kocsik, meg ha jól rémlik a telefonfülkék is a Manhuntból voltak átpakolva
Szerintem meg nem használnak fel újra semmit... 😄 Egyszerûen nem szokás...

Bronx South
Viszont a képeket nem árt lementeni, majd össze lehet hasonlítani az eredetivel, hogy mennyi lett a tévedés.

Malakai
Biztos, hogy újra felhasználnak korábbi tartalmat, de az épületek pont olyanok, hogy azt nem hiszem. Az apróbb dolgok, egyencuccokat inkább.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tigeroo
oké, én elhiszem hogy fake, csak volt az a "bizonyítós" kép, ami csak az objectekre alapoz... én ahhoz kapcsolatban írtam hogy attól még nem biztos hogy fake, sõt tuti így dolgoznak.
Bronx South
Az a térkép már ott bukik, hogy Los Angeles környéke nem sivatagos, hanem zöld, a hegyek fákkal telítettek, a sivatag kicsit arrébb van. Továbbá a traileren gondolom mindenkinek feltûnt hogy az a nagy magas hegy a Mt. Chiliad, azt úgy tûnik lefelejtette a fake készítõje.

Büdös Bohóc
most itt arról van szó, hogy egyértelmûen kamu volt az ingame kép, tehát ebbõl fakadóan a másik kettõ is. És túl gyökérnek néz ki a térkép, ezt tuti nem R* munka.

tigeroo
és mi van akkor ha azok az elemek megegyeznek? már könnyebb dolguk van, hamarabb is kész lesz mint a GTA4, mert van motoruk és rengeteg objectük, hülyék lennének nem felhasználni már meglévõ dolgokat, esetleg más textúra oszt halló
Bronx South
Tény hogy a térkép nem egyezik azzal ami a San Andreasban van, viszont manapság számos ember rendelkezik akkora Photoshop tudással, hogy egy ilyen kaliberû fake megcsinálása kijön kisujjból.

Az,hogy megint öntöd magadból a hülyeséget,mint ahogy ETS2 topikban is folyamatosan teszed.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

most mi van ? 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

berczely
Ó mer' ilyen kicsi lesz a map <#idiota> Jó nagy kanyu képek!

<#wow3><#wow3>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

azért nekem nem tûnik ugyan olyannak például ott a 3. képen a jobb szélén azok a kisebb utak nem voltak ott a San Andreasba.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Yoda001
hát igen, és gondolom a kis térképet, menüt sem fogják egyazegyben ugyanolyanra hagyni mint a 4ben... lol

http://9gag.com/gag/5135249

Büdös Bohóc
#1542 :-|

jackoneill90
jó szar map. tök ugyanaz mint san andreas térkép. Én másként rajzoltam volna meg.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

éjjááá 😄

mégse.. fake
Végül is valósnak tûnik...

ezek elvileg "kiszivárogtak"

wollnerd
<#idiota>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Bronx South
Buzi-e vagy ? <#nyes><#idiota> vicc vót

wollnerd
😄DD
Ám jó lenne ha Niko is szerepelhetne a GTA V-ben is. szeretem ezt a srácot! 😄D

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Bronx South
Jókor vetted észre, még a bannerben is benne van. 😊

jackoneill90
Most vettem észre, hogy egy kutya van a videó elején.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

<#idiota>

Bronx South
😄DDD

sherlock1
Niko lesz a fõszereplõ:

http://youtu.be/4v8qae11_-M

shaddam
Hihi

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Malakai
Vagy akár amit mutattak a videóban abból se feltétlen minden ilyen lesz a véglegesben, lehet itt is voltak félkész épületek, vagy olyanok, amit a fejlesztés késõbbi szakaszában úgy döntenek megváltoztatnak.

De ha belegondolsz mennyi helyszínt láthattál itt most, mennyi karaktert, mennyi jármûvet, akkor maga a grafikusok által készített tartalom is csak egy kis töredéke annak, ami megtölt egy GTA-t. És akkor jönnek a "scriptek", ami persze több hisz oda kell forgatókönyv, szövegkönyv, pályadesign, animáció, hangok, játékdesign, hogyan illik a nagyobb képbe, stb. Plussz nem feltétlen van minden játékmechanikai elem teljesen implementálva ilyenkor, mint pl autó fizika, garázs/parkoló rendszerek, harcrendszer, "rpg elemek", stb, stb.

Tehát önmagában ez a videó alapján akár jópár évre is lehetne a megjelenés. Persze a saját tippem továbbra is az, hogy nincs ennek rossz készültségi foka és jövõ õsszel jelenik meg. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

?

Lehet a map sincs kész teljesen... Hiányozhatnak akár kerületnyi textúrák vagy prop modellek(pl kuka meg ilyenek).

Már értem. 😄 Tehát így a map,emberek,kocsik készen vannak de a scriptek például küldetések,pénz,stb... nincs készen.