Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még külön ki is választhattad hogy szopjon vagy dugjon 😄DDD
Ám voltak szebbek is mint itt az 1211-ben lévõ videón.
Ám voltak szebbek is mint itt az 1211-ben lévõ videón.
Olyan is van... :/
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
4 ben? nem ugy gondolom hogy felmegy a lakásba egy numerára és kijön😄, olyan kell hogy megáll az ut mellett és felveszed kocsival
<#eljen>#eljen>
Lehet most egy világ fog benne összedõlni... 😄
nekem inkább Luke Wilson jut róla eszembe, de valószínûleg nem õ az
Capcom is the best!
Hát egy év van még a megjelenésig, mindent pár nap alatt nem tálalhatnak ki. 😊
Most még pár millió ember találgat a neten, a trailer hevében van mindenki azt majd lecsillapodnak.
Most még pár millió ember találgat a neten, a trailer hevében van mindenki azt majd lecsillapodnak.
Nekem már most is jöhetne valami új trailer amibõl kiderül pár konkrétum mer kicsit unalmas már mindenhol ugyanazokat az agyatlan találgatásokat olvasni... :/
Nekem most pár napig elég ha napi 20x megnézem a trailert, utána aztán remélnem hogy tolnak majd valamit. 😊
Sokáig fognak menni ezek a találgatások remélem a R* hamarosan kicsepegtet pár infót amitõl megalapozódik a dolog, hogy ki és mikor hol és hogyan szerepel a játékban stb. ezek a ködös kérdések amikre mindenki választ akar kapni.
Ezt eddig is tudtuk... 😄
Jaja, errõl beszélek... 😊
Magamból kiindulva. 1 éve még 17 colos crt-m volt, azt a kicsit komolyabb monitor máris más világot hozott el. Ami még a 17 coloson szépnek tûnt, annak kibukott nagyobb felbontáson a hibája. 😊
Én csak azért is imádni fogom ezt a részt, mert volt egy SA szerverünk..😄 Amit talán páran ismertek is.. Bicigli szerver.. Ott de sok faszságot megcsináltam kollégáimmal, nevettem annyit. És most majd talán újra gyerek leszek! 😄
GTA V (*.*)
Egyébként nagyban közrejátszik a drasztikusan megnövekedett felbontás is. Mert pl. a régi gta-k még most is megállnák a helyüket egy kézikonzolon, de monitoron már képtelen lennék játszani vele... 😄
Ez jó kérdés... Már kezdik megközelíteni a játékok annyira a realitást, hogy szerintem max elavultnak fog tûnni, de nem gagyinak...
Hát igen rengeteget fejlõdött pár év alatt a grafika. Mondjuk a San Andreasnak már megjelenéskor is szarnak számított a grafikája.
Kíváncsi leszek vajon GTA 6 vagy 7 idején ez is gagyi lesz majd?
Kíváncsi leszek vajon GTA 6 vagy 7 idején ez is gagyi lesz majd?
Capcom is the best!
Hát ja, mai szemmel már nem az igazi a graf, de a hangulat még mindig átjön. Ha újra neki ülnék a gamenek bár nem fogok, akkor felraknám a GTA IV graf patchet, alaposan feljavítja a játékot. Meg van egy csomó carpack, ami kicseréli a vasakat.
Jah, én már direkt nem veszem elõ a régi gta-kat... Egyszer felraktam a gta III-mat úgy tavaly kábé és emlékeztem, hogy nem valami nagy szám már a grafikája, de amikor megláttam akkor egy világ dõlt össze bennem. Hát sokkal bénább mai szemmel mint ahogy az emlékeimben élt... 😄
<#eljen>#eljen> Ajj csak ne lenne már mai szemmel ilyen gagyi a grafikája! 😞 Olyan sivár és elnagyolt minden benne! Amikor kijött éjjel nappal toltam, imádtam!
Én pl a GTA4-ben az üldözéses részeket találtam baromi egyszerûnek, mivel egy géppisztollyal fél perc alatt szétdarálod a kocsit, ablakon keresztül lõsz és a célpont gyorsan meghal. Ezért én kizárólag pisztollyal lövöldöztem, akkor is egyszerre max 2-3 lövést és azt sem az ablakra. Így hogy nem fél percig tartott az üldözés lehet találkozni felboruló kamionnal, faszállító kocsival, sikátorokban kanyargással, szóval számomra ez hangulatosabb élvezetesebb volt 😊
There is no peace. There is only WAR!
Hát az a játék kb. utánozhatatlan, de a GTA V megpróbálja majd visszaadni azokat a régi élményeket, kíváncsi vagyok hogy sikerül-e.
<#eljen>#eljen>
(És az #1167 -es hszedre is.)
Többféle játékos létezik, mindenki máshogy tolja ugyanazt a játékot, és mindenkinek meg kell felelnie a kiadónak. 😊 Max valaki nem használ ki néhány lehetõséget, de azoktól se lett elvéve semmi akik mindent szeretnek kiélvezni.
Én bizony a GTA IV -ben rengeteget utaztam pl. Taxival, metróval, nekem nagyon átjött ez a New Yorki flash, beleéltem magam a játékba, és szerintem ez így van helyén. 😊
Többféle játékos létezik, mindenki máshogy tolja ugyanazt a játékot, és mindenkinek meg kell felelnie a kiadónak. 😊 Max valaki nem használ ki néhány lehetõséget, de azoktól se lett elvéve semmi akik mindent szeretnek kiélvezni.
Én bizony a GTA IV -ben rengeteget utaztam pl. Taxival, metróval, nekem nagyon átjött ez a New Yorki flash, beleéltem magam a játékba, és szerintem ez így van helyén. 😊
<#eljen>#eljen>
Engem nem zavar felõlem lehet benne végtelen autó tárolás is, de én úgy voltam vele, hogy ha kellett egy küldetéshez autó akkor amit elõször megláttam elloptam azt már mentem is a dolgomra jól összetörtem, fel is robbant aztán loptam a következõt. 😄
Waze a hszed másik fele érdekes, mert egyszer nekem volt részem ilyenben a IV -be. 4 -es körözési szinten voltam de elhasználódott már a verdám és loptam egy másikat egy olyan helyen ahol nem láthattak a rendõrök. És 4 -es körözési szinten elhúztam a környékrõl úgy hogy a rendõrök haladtak az utolsó pont felé ahol még láthattak, és így ráztam le õket, egyik se követte a másik autót. Erre amúgy véletlen jöttem rá, hogy ilyet is lehet, de tudatosan még nem tudtam alkalmazni.
Mért zavarna téged ha több lehetõség lenne a játékban? Eddig sem volt kötelezõ kihasználni a tárolási lehetõséget...
mafia 2-ben volt ilyen, hogy külön körözés a kocsira és ha átültél másikba akkor megszûnt, az jó volt
bár a játék maga már kevésbé
bár a játék maga már kevésbé
Én is ezt mondom, bár én biztos vagyok abban is, hogy az öltönyös fószer nem tommy... 😊
Ó, de nagy baj lopsz egy másik ugyan olyan autót! 😄 Már túlságosan reálisan fogod fel a játékot! Nagy autólopás a címe szóval lopjad azokat a kocsikat nem kell itt tárolgatni össze vissza...