27719
-
SergioAmigo #6544 Mondom kipróbálom feltolok egy fake releaset torrentre és lássuk, hogy hány perc kell míg kikerül nfohumpra eredmény 15perc!
(Amúgy a BioShock Infinite első két dvdjéről van szó, és úgyse lesz seed)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
mester1987 #6543 Nem mintha rossz lesz ez, félreértés ne essék :) -
mester1987 #6542 Hát én, mint PC-s bepótolom az Episodes From Liberty City-t, az annyira nem lehet agyament ellenben ezzel, amiket eddig láttam belőle (a 3. szereplőről nem is beszélve, vagyis a pszichóról ) -
#6541 Hátha valakit érdekel.
PS3 + GTA 5 -
#6540 Vagyis csak előkészület zajlik -
SergioAmigo #6539 nah mivel sokan már lefeküdtek vagy akik nem látták esetleg később néznek be feltöltöttem ide a videót!
Hülye gyerek tolta neki ps3on a játékot.
GTA5 PS3 LIVE -
#6538 A lelőhelyek:
alexedgett#
dabzombi#
koolaidboyd# -
#6537 Már kiszivárgott!
Grand.Theft.Auto.V.XBOX360-QUACK -
#6536 Xbox 360 új védelemmel jön a játék?
Hivatalos? -
#6535 ő is tolja fel a gameplayket -
#6534 Ezért kell letölteni a dropboxból azonnal. -
#6533 csak 5 perces volt?:s több a semminél -
#6532 Tök mindegy, hova teszi fel, 4chan, 9gag hadsereg úgyis azonnal rámozdul, megugrik az adott oldal nézettsége 1900%-al és máris borul a bili. -
#6531 Itt van-e -
SergioAmigo #6530 ha nem teszi fel ilyen ismert oldalra még mos tis menne miért mindig a hülyék kezébe kerül.... -
#6529 az a Midnight club,még nincs meg neki az iso! -
kjhun #6528 Szar, behal és reklámot ad be. A ruszki már tolja a másikon. -
#6527 LOL, Rockstar figyel :D -
#6526 -
SergioAmigo #6525 Content from this channel has been removed at the request of the copyright holder. -
#6524 nemár, lekéstem -.- -
#6523 én is nézem, lol meghalt a csávó :D -
#6522 LIVE STREAM PS3
LINK -
SergioAmigo #6521 AZ IGEN!!!! -
pcgammer #6520 Livestream -
Robi546 #6519 Na itt a baj,mire kijön PC-re mindent fogsz tudni mert valahol úgyis meglátod hogy mit lehet,bemész a konzol fórumba azt leír mindenki mindent. :D Mondjuk osztálytársamnak van XBOX,elmegyek ahhoz aztán non stop kockulok nála. :DD -
SergioAmigo #6518 vagyis jövőre amikor megjelenik kitudja :D -
Robi546 #6517 Na ja,bár szerintem nekem muszáj lesz megvenni,mert mire 4 megás falunettel végig szenvedem,addigra kihozza a futár... :D :D -
SergioAmigo #6516 Próba nélkül vettem meg kaptam egy optimalizálatlan fostalicskát csoda volt elindítani is :D :D
Idén először nekemis virágbolti aztán ha minden okés vétel :D -
#6515 Azt hogy amint meg lesz neki az iso,stream-elni fog! -
Robi546 #6514 Kb. én is. :D Az előtt is játszottam mikor meg vettem,tehát törtel játszottam akkor fasza volt,ezt meg kell venni,lement az ára és megvettem,jó is az egy ideig,de aztán valahogy... Belehülyülsz a sok beton-ban :D Mert mindenhol csak felhőkarcoló,beton,aszfalt,út,felhőkarcoló,tábla,és ez végig... Na de a térkép miatt meg a kis kézikönyv miatt vettem meg. :D -
SergioAmigo #6513 Első nap vettem GTA4et MÉG EGYSZER olyan hülye nem leszek :D :D :D -
kjhun #6512 Ezen nem sok érdekeset látok? Mit kéne látni rajta? -
Robi546 #6511 Remélem sok lesz itt a PC-s gamer mert nem hogy aztán egyedül fogok multizni mikor kijön PC-re. :D GTA 4-et is,bár 2011-ben vettem meg,lehet azért nem voltak már játékosok a multin,de ez ütni fog. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ja,de akkor ez most tényleg igaz vagy csak hamis adatok ?
-
#6510 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolom ez annak a programnak a .log fájl-ja ami fel rippeli a betett eredeti DVD-t .iso képfáljba. -
#6509 Az oroszok nem bírnak magukkal!
-
Robi546 #6508 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez most akkor mi ? :D Nem értem,adatbázisból le töltötte a GTA V Fájlait,vagy nem értem,valaki magyarázza el. :D Amúgy én is megveszem a játékot csak érdekelne ez.. :D
-
#6507 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Status: upping
http://pastebin.com/hYgUDEyi
-
#6506 Áhh,igaza van,a konzolos téma nem ide való,amúgy mondhatni kiszivárgott!
-
#6505 nehogy!