27719
  • grebber

• N3suten
    persze ,!!! ki az a hülye aki eldob x milliót ???
  • kjhun
    OFF

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

2013-09-13 22:20:27 XBOX360 Grand.Theft.Auto.V.XBOX360-COMPLEX DL 7377.0MB | 78F
  • drop
    elég jó minöség és válaszol is
  • arty
    gta4 esetén direkt portot kaptál? nem
    akkor tudod a választ :)
  • Skypack
    Petició a PC-s kiadásért!
  • Robi546
    Így már értem,az is lehet hogy next genről portolják PC-re,lehet hogy jobb is volna,aztán kitudja.
  • bakkerman
    A nagy kérdés az,hogy 1 az 1ben portot kapunk pcre,vagy nextgent..
  • Atilorn
    Tessék: http://instagib.tv/icculus
  • masoma
    vki tud linkelni működő gta 5 live streamet? köszi
  • N3suten
    Az xbox one 22. November 2013 jelenik meg ,ami azt jelentheti ,hogy a GTA V ettől az időpontól várható PC -re
  • ratgab
    Konkrétan azt mondták ez csak példa volt, hogy mit várnak a játékosok. Nekik azonban konkrét információjuk nincs arról (na persze...), hogy jön-e és ha jönne az mikor lenne.
  • ratgab
    Kedden elszólták magukat, de mivel Rockstar csúnyán nézne egy ilyen dolog miatt rájuk, ezért behazudták, hogy csak példálózás volt.

• Skypack
    Nvidiától elhangzott egy pletyka, hogy jön még ősszel pc-re aztán másnap meg is cáfolták.
  • Robi546
    Bocs,de nem értelek. :D Kedden az lesz hogy jön PC-re,és szerdán meg már mégse jön ? :D
  • arty
    időt spórolok neked:
    nvidia kedden: és a pécére olyan játékok jönnek még az idén, mint X, Y, Z, GTA5, W, V
    nvidia szerda: hibáztunk, a GTA5 tévesen került a felsorolásba tegnap
  • oneal1
  • Robi546
    Értem,linket tudsz adni ? Megnézném én is azt. Mármint az nVidia-s dologról.
  • ratgab
    Nvidia elkottyintása szerintem nem volt véletlen. Nem lepődök meg ha még idén mondjuk decemberben befut.
  • ratgab
  • Robi546
    Engem most még csak az izgat hogy mikor lesz egy ilyen a Rockstar oldalán: "PC: "dátum"" na az lesz a legjobb napom az évben. ( meg a hétfő,3 verset egy napra megtanulni suliba :D :D )
  • arty
    tipp, amit azért jól alátámaszt már vagy 4 rész ;)))
  • drop
    állítólag vannak beállítási eltérések ps3 és xbox360 között
  • SzinesGeza
    Én ezért játszottam a multiplayer-ével! :)

• ratgab
    Nem gondolnám, hogy bármi is változni fog. Persze ez szigorúan csak tipp részemről.
  • Robi546
    Nem gondoltam arra hogy most teljesen más irányítás csak picivel jobb.
  • Seth
    Mármint min mit lehet állítani?
  • ratgab
    Kizárt, hogy másképp fognak viselkedni az autók pc-n. 1v1 port lesz az, mint mindig.

Max ugye az irányítást ültetik át bill+egérre, na meg lehet kapunk egy kis grafika upgradet és ennyi.
  • drop
    tudna valaki képet a beállításokról mit lehet állítani stb
  • ratgab
    Nem múlik rajta semmi. Már szerintem készítik. Most megy a szokásos "tartsuk homályban a pc-seket, hogy a bizonytalankodók inkább vegyék meg konzolra a játékot, Ráadásul a pc warez úgyis megöli az eladásokat..." gondolkodásmód.
  • Robi546
    Amúgy egy kérdés, sok oldalon elő lehet rendelni PC-re,ha én például előrendelem most akkor a Rockstar-nak az számít ? Tehát eljut hozzájuk az is hogy mennyien rendelték előre PC-re ? Mert lehet azon is múlik a portolás PC-re,vagy nem ?
  • KG21
    ja és azt gondoltam volna talán offroadon jobb, de még a földutakon is ugyanolyan sínautó... kár érte én már LA noirban is minden kanyarban kézifékeztem, hogy legyen vmi élmény, ez is olyan sajnos.
  • KG21
    az autózást tényleg elbaszták, sínautó mind, nem farol ki úgy a seggük mint a 4 ben :(
  • Robi546
    Na ja,de ha azt vesszük most megveszik PS3/XBOX-ra abból jön nekik bevétel és PC-re lehet át programozzák az irányítást is,szóval...
  • arty
    szerintem egyáltalán nem - a puha felfüggesztés miatt a gta4 autózása fun, mig a korábbi gtak autózása dögunalom, semmit nem lehet benne gépészkedni. belranyil és bemegy balra, mint egy doboz.
  • Skypack
    Ha nem változik meg túlságosan a játék felépítése, akkor a modderek úgyis megoldják pc-n :)
  • Robi546
    Na erre gondoltam,ettől félek,hogy tényleg olyan rossz lesz az irányítás,de az is lehet hogy csak Konzolokon,lehet hogy PC-n teljesen jó lesz az irányítása. (nagyon remélem)
  • daneelolivaw
    amúgy érdekes, hogy sokkal élvezetesebb autót vazetni san andreasban, mint a gta 4ben, pedig sa-nak elég primitív volt szinte mindene. nem a realizmus a lényeg :D
    más: aki xboxos verzióval játszik, tud mondani valamit a játék sebességéről, nem szaggat-e,stb.
  • arty
    lesz gond, mivel az autófizikát erőteljesen butitották. több helyen olvastam már fanyalgó beszámolót és a videokból is ez szűrhető le :(
  • daneelolivaw
    a 4nél nem lehet rosszabb az irányítás... de a harcrendszer nagy része a max payne 3 és red dead redemtpionből van összegyúrva, azoknak meg fantasztikus az irányítása. kocsikat meg nyilván meg kell majd tapasztalni, de nem lesz itt gond. a kérdés már csak annyi, hogy a fenébe fog nekem sikerülni ez a félév...