27719
-
-
#6943 persze ,!!! ki az a hülye aki eldob x milliót ??? -
kjhun #6942 OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
2013-09-13 22:20:27 XBOX360 Grand.Theft.Auto.V.XBOX360-COMPLEX DL 7377.0MB | 78F
-
#6941 elég jó minöség és válaszol is -
#6940 gta4 esetén direkt portot kaptál? nem
akkor tudod a választ :) -
#6939 Petició a PC-s kiadásért! -
Robi546 #6938 Így már értem,az is lehet hogy next genről portolják PC-re,lehet hogy jobb is volna,aztán kitudja. -
#6937 A nagy kérdés az,hogy 1 az 1ben portot kapunk pcre,vagy nextgent.. -
Atilorn #6936 Tessék: http://instagib.tv/icculus -
masoma #6935 vki tud linkelni működő gta 5 live streamet? köszi -
#6934 Az xbox one 22. November 2013 jelenik meg ,ami azt jelentheti ,hogy a GTA V ettől az időpontól várható PC -re -
ratgab #6933 Konkrétan azt mondták ez csak példa volt, hogy mit várnak a játékosok. Nekik azonban konkrét információjuk nincs arról (na persze...), hogy jön-e és ha jönne az mikor lenne. -
ratgab #6932 Kedden elszólták magukat, de mivel Rockstar csúnyán nézne egy ilyen dolog miatt rájuk, ezért behazudták, hogy csak példálózás volt.
-
#6931 Nvidiától elhangzott egy pletyka, hogy jön még ősszel pc-re aztán másnap meg is cáfolták. -
Robi546 #6930 Bocs,de nem értelek. :D Kedden az lesz hogy jön PC-re,és szerdán meg már mégse jön ? :D -
#6929 időt spórolok neked:
nvidia kedden: és a pécére olyan játékok jönnek még az idén, mint X, Y, Z, GTA5, W, V
nvidia szerda: hibáztunk, a GTA5 tévesen került a felsorolásba tegnap -
#6928 -
Robi546 #6927 Értem,linket tudsz adni ? Megnézném én is azt. Mármint az nVidia-s dologról. -
ratgab #6926 Nvidia elkottyintása szerintem nem volt véletlen. Nem lepődök meg ha még idén mondjuk decemberben befut. -
ratgab #6925 -
Robi546 #6924 Engem most még csak az izgat hogy mikor lesz egy ilyen a Rockstar oldalán: "PC: "dátum"" na az lesz a legjobb napom az évben. ( meg a hétfő,3 verset egy napra megtanulni suliba :D :D ) -
#6923 tipp, amit azért jól alátámaszt már vagy 4 rész ;))) -
#6922 állítólag vannak beállítási eltérések ps3 és xbox360 között -
SzinesGeza #6921 Én ezért játszottam a multiplayer-ével! :)
-
ratgab #6920 Nem gondolnám, hogy bármi is változni fog. Persze ez szigorúan csak tipp részemről. -
Robi546 #6919 Nem gondoltam arra hogy most teljesen más irányítás csak picivel jobb. -
#6918 Mármint min mit lehet állítani? -
ratgab #6917 Kizárt, hogy másképp fognak viselkedni az autók pc-n. 1v1 port lesz az, mint mindig.
Max ugye az irányítást ültetik át bill+egérre, na meg lehet kapunk egy kis grafika upgradet és ennyi. -
#6916 tudna valaki képet a beállításokról mit lehet állítani stb -
ratgab #6915 Nem múlik rajta semmi. Már szerintem készítik. Most megy a szokásos "tartsuk homályban a pc-seket, hogy a bizonytalankodók inkább vegyék meg konzolra a játékot, Ráadásul a pc warez úgyis megöli az eladásokat..." gondolkodásmód.
-
Robi546 #6914 Amúgy egy kérdés, sok oldalon elő lehet rendelni PC-re,ha én például előrendelem most akkor a Rockstar-nak az számít ? Tehát eljut hozzájuk az is hogy mennyien rendelték előre PC-re ? Mert lehet azon is múlik a portolás PC-re,vagy nem ? -
#6913 ja és azt gondoltam volna talán offroadon jobb, de még a földutakon is ugyanolyan sínautó... kár érte én már LA noirban is minden kanyarban kézifékeztem, hogy legyen vmi élmény, ez is olyan sajnos. -
#6912 az autózást tényleg elbaszták, sínautó mind, nem farol ki úgy a seggük mint a 4 ben :( -
Robi546 #6911 Na ja,de ha azt vesszük most megveszik PS3/XBOX-ra abból jön nekik bevétel és PC-re lehet át programozzák az irányítást is,szóval... -
#6910 szerintem egyáltalán nem - a puha felfüggesztés miatt a gta4 autózása fun, mig a korábbi gtak autózása dögunalom, semmit nem lehet benne gépészkedni. belranyil és bemegy balra, mint egy doboz. -
#6909 Ha nem változik meg túlságosan a játék felépítése, akkor a modderek úgyis megoldják pc-n :) -
Robi546 #6908 Na erre gondoltam,ettől félek,hogy tényleg olyan rossz lesz az irányítás,de az is lehet hogy csak Konzolokon,lehet hogy PC-n teljesen jó lesz az irányítása. (nagyon remélem) -
daneelolivaw #6907 amúgy érdekes, hogy sokkal élvezetesebb autót vazetni san andreasban, mint a gta 4ben, pedig sa-nak elég primitív volt szinte mindene. nem a realizmus a lényeg :D
más: aki xboxos verzióval játszik, tud mondani valamit a játék sebességéről, nem szaggat-e,stb. -
#6906 lesz gond, mivel az autófizikát erőteljesen butitották. több helyen olvastam már fanyalgó beszámolót és a videokból is ez szűrhető le :( -
daneelolivaw #6905 a 4nél nem lehet rosszabb az irányítás... de a harcrendszer nagy része a max payne 3 és red dead redemtpionből van összegyúrva, azoknak meg fantasztikus az irányítása. kocsikat meg nyilván meg kell majd tapasztalni, de nem lesz itt gond. a kérdés már csak annyi, hogy a fenébe fog nekem sikerülni ez a félév...