Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Miért húznám fel a ventiket a gépbe? 😄
Jók azok a csendes 1200-1300-as fordulaton, minden akatrész bõven jó hõmérsékleten van ígyis, terhelés alatt is. (csak a vga venti fordulat változik terhelés hatására, de hálistennek az sem sokat megy fel)
Azért egy p4-esnél erõsebb gép kell, hogy tudjál rendesen youtube vidiket nézni, több fülön böngészni, és hasonlók. Havernak a konzol mellett netbook-ja volt, aztán jött a karácsony meg az újév, és a párszáz forintér lehetett steamen kurvajó játékokat venni.
Azóta vett egy gépet is 80-100e környékén lehetett, az egyszerûbb cuccok futnak rajta szépen. Én mondtam neki adja el a konzolt, és még így a használt konzol árával kiegészívte is egy elég jó konfigot össze tudtam volna pakolni neki...
"De amúgy miért is törne rá valakire a netezési kényszer és lenne szüksége egy számítógépre ha vesz egy konzolt?"
Mert nem mindenki 12 éves 😉
#1721: Igen sokkal halkabb volt mint a modolt 360, de nem mondanám kifejezetten halknak 😊
ezeken meg nem tudom mit vagy miért kell vitatkozni, mindenkinek van amit csak akar (pc/konzol vagy mindkettõ), és ennyi... többet nem is ér a téma, legalábbis most semmiképp...
http://9gag.com/gag/5135249
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
"egészségesebb" - lol mi van? Mi neked az egészséges? Talán tele van vitaminnal, vagy mire gondolsz?
Ha számítógépedbe felhúzod a ventit gondolom az se halkabb lesz... Mellesleg létezik garancia is a világon.
"És esetleg xbox esetén ha multizni szeretnél azért is fizethetsz."
Tény. Ebben drágább a konzol.
"nemnagyon láttam még olyat, hogy valakinek csak konzolja van otthon és pc-je nincs."
Általában mindenkinek van egy számítógépe ami netezésre megfelelõ, vagy ha nincs akkor gondolom elõbb azt szerez be. De amúgy miért is törne rá valakire a netezési kényszer és lenne szüksége egy számítógépre ha vesz egy konzolt? o.O
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Halottam már haver xbox360-át és fat ps3-át is, hát, eléggé hangosak voltak (360 különösen hangos volt, mert volt benne valami hûtésmod, hogy ne haljon be fél év alatt, és gyorsabban mentek a ventik emiatt)...
Az olcsóbb pedig megintcsak nembiztos hogy igaz, játékárakat nézve.
És esetleg xbox esetén ha multizni szeretnél azért is fizethetsz.
Valamint, maga a konzol olcsóbb egymagában, de nemnagyon láttam még olyat, hogy valakinek csak konzolja van otthon és pc-je nincs. Szóval hiába van konzolod, netezésre, és egyebekre venned kell egy pc-t is. A kettõ árából meg lehet kapsz egy játékra is alkalmas gépet...
[merlinw.org]
Forza.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Én még mindig arra tippelek, amire korábban, jövõ év elsõ felében jön konzolra és évvégén picire.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Capcom is the best!