Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
Igen RDR és GTA esetében isteni dolog az autocélzás (ami mellesleg kurvára nem is mûködik normálisan sokszor) és a szabadság ízét az adja meg igazán, hogy 3-4 sec, mire körbe tudok fordulni az analóg karral a másik irányba.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Az a lényeg, hogy akinek csak egyszerûbb alkalmazásokra kell gép(net, filmek, stb.) annak nem kell gamer konfig, amibe ráadásul(egy konzol generáció alatt) cserélgetni kell ezt-azt, még a konzol ez idõ alatt végig kiszolgál(nem beszélve az esetleges driver, stb. problémákról amivel nem szivesen tököl mindenki aki játszani akar). A játékok hiába drágábbak, pc-re is költséges játékot venni ha nem warezolsz és mindemellett a már említett tökölésektõl(futási anomáliák, persze tudom, konzol címek is lehetnek bugosak, stb., de még mindig kevesebb a gond mint pc-n) mentesen. Nem arról volt szó, hogy melyik a jobb hanem, hogy felhasználófüggõ és, hogy igen is "van létjogosultsága". Megint a konzolokat kezdte el ócsárolni valaki és nem a pc-t(mondom ezt úgy, hogy jelenleg nincs konzolom, mielõtt valaki fanboyozna).

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

kifli
Garancia van, de nem egy életre. A kérdéses konzol-ra már nem volt garancia, egybõl kapta is meg a hûtésmodot.

Miért húznám fel a ventiket a gépbe? 😄
Jók azok a csendes 1200-1300-as fordulaton, minden akatrész bõven jó hõmérsékleten van ígyis, terhelés alatt is. (csak a vga venti fordulat változik terhelés hatására, de hálistennek az sem sokat megy fel)

Azért egy p4-esnél erõsebb gép kell, hogy tudjál rendesen youtube vidiket nézni, több fülön böngészni, és hasonlók. Havernak a konzol mellett netbook-ja volt, aztán jött a karácsony meg az újév, és a párszáz forintér lehetett steamen kurvajó játékokat venni.
Azóta vett egy gépet is 80-100e környékén lehetett, az egyszerûbb cuccok futnak rajta szépen. Én mondtam neki adja el a konzolt, és még így a használt konzol árával kiegészívte is egy elég jó konfigot össze tudtam volna pakolni neki...

"De amúgy miért is törne rá valakire a netezési kényszer és lenne szüksége egy számítógépre ha vesz egy konzolt?"

Mert nem mindenki 12 éves 😉

#1721: Igen sokkal halkabb volt mint a modolt 360, de nem mondanám kifejezetten halknak 😊
Mellesleg nem értem mi bajod a kontrollerekkel(ezek eleve játékra vannak kitalálva, valaki még pc-n is azzal nyomja), ha a kacsa nem tud úszni nem a víz hülye... :/

Szerintem GTA esetében pl. pont, hogy az egyik legjobb érv a konzol mellett az irányítás, mert legalább értelmesen lehet autózni... 😊

Yoda001
hidd el, az a FAT PS3 még mindig igencsak tiszteletreméltóan halk tud lenni 😊 - az említett doboz mellett meg pláne

ezeken meg nem tudom mit vagy miért kell vitatkozni, mindenkinek van amit csak akar (pc/konzol vagy mindkettõ), és ennyi... többet nem is ér a téma, legalábbis most semmiképp...

http://9gag.com/gag/5135249

Igazán kikapcsolhatnád a gépedet... felesleges vitatkozás nem kell... Minden játékot konzolra írnak, ezáltal az irányítás sokkal jobb... Mielõtt nekem is beszólsz, nincs konzolom, de próbáltam már ps3-at és kezelhetõbb minden játék.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Büdös Bohóc
az irányítás elég indok, hogy az összes általad felsorolt elõnyt kihúzhassam a prioritási listából

"egészségesebb" - lol mi van? Mi neked az egészséges? Talán tele van vitaminnal, vagy mire gondolsz?

aaasdd
"360 különösen hangos volt, mert volt benne valami hûtésmod"

Ha számítógépedbe felhúzod a ventit gondolom az se halkabb lesz... Mellesleg létezik garancia is a világon.

"És esetleg xbox esetén ha multizni szeretnél azért is fizethetsz."

Tény. Ebben drágább a konzol.

"nemnagyon láttam még olyat, hogy valakinek csak konzolja van otthon és pc-je nincs."

Általában mindenkinek van egy számítógépe ami netezésre megfelelõ, vagy ha nincs akkor gondolom elõbb azt szerez be. De amúgy miért is törne rá valakire a netezési kényszer és lenne szüksége egy számítógépre ha vesz egy konzolt? o.O
shaddam
A magadfajta habzószájúak miatt...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

kifli
a halkabb részel nembiztos hogy egyet kell értenem 😊

Halottam már haver xbox360-át és fat ps3-át is, hát, eléggé hangosak voltak (360 különösen hangos volt, mert volt benne valami hûtésmod, hogy ne haljon be fél év alatt, és gyorsabban mentek a ventik emiatt)...

Az olcsóbb pedig megintcsak nembiztos hogy igaz, játékárakat nézve.
És esetleg xbox esetén ha multizni szeretnél azért is fizethetsz.

Valamint, maga a konzol olcsóbb egymagában, de nemnagyon láttam még olyat, hogy valakinek csak konzolja van otthon és pc-je nincs. Szóval hiába van konzolod, netezésre, és egyebekre venned kell egy pc-t is. A kettõ árából meg lehet kapsz egy játékra is alkalmas gépet...
MerlinW
Miért tenném? Sosem volt konzolom. Ettõl függetlenül van létjogosultsága... Egészségesebb, kényelmesebb, egyszerûbb, olcsóbb, halkabb, kisebb fogyasztású, mint a PC. Ha te ezt nem látod be, veled vannak gondok.

[merlinw.org]

Ha meg nagyon pc-s szemszögbõl nézed akkor van értelme, mer más-más problémák jelentkezhetnek nvidia/amd-s felhasználóknál...

Akkor is ugyanaz a játék fut ha playstation-öd van, max a grafika más, de ugyanazt kell csinálni benne...

kifli
annak mi értelme lenne? Teljesmértékben ugyanaz a játék fut, akkoris ha nvidia, vagyha ati kártyád van...
Jaja, játék, játék... Egyre megy... 😄 Vagy kéne külön nvidiás játék topik is meg amd-s? 😄

arty
jó kérdés 😊

Forza.

Büdös Bohóc
mellesleg akkor mi a ráknak van konzol fórumrész, ide mindig a pc-s játékokat szokták pont ezért rakni

Szerintem õ közel sem "konzolfanboy", vagy aki nem pc-náci az már annak számít? 😄 Mellesleg #1707 igaza van... 😊

arty
ez nem pécéforum, hanem "játékosok fóruma". döbbenet, hogy évek alatt sem vagy képes felfogni... 😞

Forza.

Büdös Bohóc
készíts gta v topikot a konzolos fórumban is konzolfanboy aztán húzhatsz is oda, hogy itt nyomod se maradjon

MerlinW
Komolyan ennyire zsírhülye vagy, vagy csak próbálsz a barátok közt castingra?

[merlinw.org]

amúgy szerintem egyszer lehet majd streamelni azt is (akár mobilra is) valamelyik ilyen szolgáltatótól
Büdös Bohóc
igény az megvan nálatok is

arty
nem leszel tõle aids-es, nyugi

Forza.

Bogdogege
hehe

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

Bogdogege
hehe

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

<#eljen>pontosan.

Büdös Bohóc
😞(((((

Bogdogege
Az a helyzet ,nem maradt más választásod .<#ravasz1><#hehe>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Büdös Bohóc
kontrollerrel mi?

kommersz
Rdr fasza volt nemsokara 100% lesz<97.3%nal jarok>, igaz a kieget meg nem toltam .Kellett par nap mig megszokom , hogy ez nem gta es nem nyomjam a kezifeket a lovon.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Sir Quno Jedi
Annyira nem jó. Én megvette, kieggel, nemrég toltam végig... háááát... Nem rossz, de nem érezném nagyon hiányát, ha nem toltam vón.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ha ennyire epekedsz azért a játékért, told végig konzolon... 😄

shaddam
Na persze nagyot szakítanak vele... Akkor egy percig sem lenne kétséges

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Büdös Bohóc
ja vagy totál nem jön, ld. RDR, könyörög a fél PC-s világ már mióta nekik, teljesen egyértelmû, hogy a PCs warezolás mellett is gecinagyot tudnának leakasztani azon, mint bevétel, de NEM CSINÁLJÁK MEG AKKOR SEM. Hát rohadjanak meg :S

Malakai
Max megújítják. 😊
Én még mindig arra tippelek, amire korábban, jövõ év elsõ felében jön konzolra és évvégén picire.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Büdös Bohóc
reméljük (sõt a Max Payne alapján egy nagyon nagyon kis esélyt látok abban, amit Tommygear mondott, miszerint lejárt már egy ideje R*nál is a konzol exkluzív móka multiplatform esetén, mert már régi a M$ szerzõdés is erre és hátha egyszerre, vagy kis különbséggel jön ki. Eléggé megforgatná mondjuk az utóbbi 10 év tapasztalatát 😊 )

még abban az évben jönni fog szerintem
Büdös Bohóc
és akkor PC-re meg 2014 talán? Ómájgád <#wow3>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

shaddam
Meg alá sincs írva.

shaddam
Platformlista.Megjelenés.GTS.Haha. Gondolom az eladások igazolják ezt a cikket, mert még léteznek.

bertino
ja, fel kene gyujtani az osszes barmot ott.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

arty
segítenék 😊

Forza.

vk90
Meg még leírja, hogy nem tetszik neki. Ez ki a faszt érdekel. GTS LoL XDD. Egy egész oldalt elbasznak 0 új infóval, meg a fél éves trailer képekkel.

Capcom is the best!

Büdös Bohóc
istenem de pofán csûrném az egész geci gameSZAR bandát

Malakai
Onnan mint az áruházak is szokták, hasból. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Firerock
Ezt a 2012 nyarat honnan veszik?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Malakai
Nem olvsatam már sok-sok éve offline gamer újságot, úgyhogy nem tudom oda miket írkálnak, csak az online híreiket ismertem, ami alapján persze eleve csodálkozok, hogy még mindig mennyien veszik hírértékûnek, amit írnak. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )