27719
-
#6784 Arra nagyon kiváncsi vagyok, hogy a story mode-ban a robbantásoknál scriptelt jelenetek vannak e. Értve ezalatt, ha mondjuk valami ládát odatolsz a robbanás elött, másképp repülnek e a darabok. -
Coral Springs #6783 A törésmodell realisztikusabb volt a IV -ben, viszont számomra ez az a része a játéknak, ami nem érdekel.
Irigy sem vagyok, hátra van még nekem a GTA IV mindkét DLC sztorija, azokkal pont elleszek a PC megjelenésig. -
Robi546 #6782 Szívesen.
Grebber: ilyet még hülyeségből se mondj! :D -
#6781 Egyébiránt, végre úgy látom, ha lövést kap az ellen, nem rohangászik tovább, mintha mi sem történt volna, ez nagyon idegesítő a mai játékokban... -
#6780 Látom már....köszi...hát nagyon sajnálom ha ez van...
-
Robi546 #6779 Nem,levagy maradva. :D XBOX-ra/PS3-ra jön 17-én PC-re még nincs bejelentve. -
#6778 PC-re meg se fog jelenni a rockstar szerint egyelőre! -
#6777 Ez PC-re 17.-én jön?
-
#6776 Kicsit durvábbak a zsaruk, szal az nagyon is jól jön :) -
TBWarrior #6775 A Max Payne 3-ból maradt fennt.
Először én is furcsállottam, de lassan kezd megtetszeni. Egy-két küldetésben biztos szükség lesz rá -
Coral Springs #6774 Én pont hogy azt vettem észre, hogy a fizika is ugyan az mint a IV -ben, viszont az autó már nem egy limbó hintó. -
#6773 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minek egy gta-ba időlassítás?! -
#6772 Megnéztem ezt a gameplay videót, de a járművek fizikája sehol nincs a IV-hez képest... meg valahogy a törésmodell is nagyon visszafogottra sikerült. De ezeken kívül remeknek tűnik, várom a PC-s verziót. (és a handling modokat :D) -
#6771 Az az érdekes hogy képeken és videokon szebb mint gameplay közben, ami érdekes mert az ellenkezője szokott lenni!
-
TBWarrior #6770 Hát elég speciálba fogta meg az arcával az oszlopot. :D -
#6769 6628. hsz, le kell tölteni, de nagyon üt. Én ennél többet keddig nem akarok látni belőle :) -
#6768 Jó lesz ez. -
Coral Springs #6767 Eddig amit láttam a képek és videókból nekem az jött le, hogy semmivel sem lett jobb a grafika mint a IV -ben. Valamivel színesebb a világ, és van élsimítás is, kb ennyi. Ha akarták volna a GTA IV is színesebb lehetett volna, de ha elmész New York -ba ott is max a graffitin fogsz te színt látni. Egy zsúfolt, koszos szemétdomb New York, és ezt Liberty City elég realisztikusan visszaadja. -
mester1987 #6766 Nekem nem is kell ennél több. -
#6765 milyen havas, hol? -
#6764 Nem bírtam magammal, megnéztem a havas videót. Na az odaba**. Remélem végig ilyen minőségi lesz a körítés :) -
#6763 nahugye :) -
Nagydög #6762 Az utolso jelenet, amint kiutotte az oszlopot... fejjel.
A fenyeket nagyon szepen megcsinaltak. Istbiz, kapcsolhato refi kell az autokra. -
mester1987 #6761 Nagyon szépek a kocsik lemodellezései meg a törésmodell is. -
TBWarrior #6760 Bocsesz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ldavid #6759 így kell átírni
http://www.youtube.com/watch?v=e9e4-54c0OI
http://www.youtube.com/v/e9e4-54c0OI -
mester1987 #6758 Ha valaki tud ilyen több perces videót letölthetőbe, mint az előző oldalon linkelje spoilerbe, youtube-on még nincs hosszabb gameplay. -
TBWarrior #6757 10 perces vidi:
#6756 Túl sok a spoiler, megyek megnézem a The frozen groundot, kicsit hajaz rá a gta 5 havas része :D -
#6755 Jól sikerült a bicajozás, 3:23-nál besírtam :DD
#6754 -
#6753 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Robi546 #6752 Az lol. :D Nem hinném hogy hivatalos mivel a Rockstar még nem jelentette be,de azért nézzétek meg: LINK
"oèakávame naskladnenie [28.02.2014]"
Magyarul: "Várunk a raktározáshoz,2014 Február 28) -
#6751 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#6750 Nagyon jó a repülés, csak hamar leszednek :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#6749 Képek jönnek:
Itt ép elütnek egy őzet!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
xido #6748 Splinter cell miatt se sírtak még,meg Far cry 3 ellen sem..pedig abban is le lehetett gyakni az őrkutyákat:) -
Robi546 #6747 Értem,viszont ha megveszed a játékot,telepíted,akkor már tudsz játszani max online nem tudsz,vagy tévedek ? De ebben igazad van,sajnos... De a Rockstar nem hinném hogy engedné,sok évnyi munka,pénz,max lefizetik az állat védőket vagy Patchben javítják vagy nem tudom. :D -
xido #6746 Nem a fegyver öl..aki tartja:) -
#6745 Mert majd jönnek az állat védők hogy tiltsák be a játékot.