27719
  • gergou
    Arra nagyon kiváncsi vagyok, hogy a story mode-ban a robbantásoknál scriptelt jelenetek vannak e. Értve ezalatt, ha mondjuk valami ládát odatolsz a robbanás elött, másképp repülnek e a darabok.
  • Coral Springs
    A törésmodell realisztikusabb volt a IV -ben, viszont számomra ez az a része a játéknak, ami nem érdekel.

Irigy sem vagyok, hátra van még nekem a GTA IV mindkét DLC sztorija, azokkal pont elleszek a PC megjelenésig.
  • Robi546
    Szívesen.
    Grebber: ilyet még hülyeségből se mondj! :D
  • gergou
    Egyébiránt, végre úgy látom, ha lövést kap az ellen, nem rohangászik tovább, mintha mi sem történt volna, ez nagyon idegesítő a mai játékokban...
  • scomcomputers
    Látom már....köszi...hát nagyon sajnálom ha ez van...
  • Robi546
    Nem,levagy maradva. :D XBOX-ra/PS3-ra jön 17-én PC-re még nincs bejelentve.
  • grebber
    PC-re meg se fog jelenni a rockstar szerint egyelőre!
  • scomcomputers
    Ez PC-re 17.-én jön?
  • kill3r21
    Kicsit durvábbak a zsaruk, szal az nagyon is jól jön :)
  • TBWarrior
    A Max Payne 3-ból maradt fennt.
    Először én is furcsállottam, de lassan kezd megtetszeni. Egy-két küldetésben biztos szükség lesz rá
  • Coral Springs
    Én pont hogy azt vettem észre, hogy a fizika is ugyan az mint a IV -ben, viszont az autó már nem egy limbó hintó.
  • BoneDragon
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Minek egy gta-ba időlassítás?!
    Megnéztem ezt a gameplay videót, de a járművek fizikája sehol nincs a IV-hez képest... meg valahogy a törésmodell is nagyon visszafogottra sikerült. De ezeken kívül remeknek tűnik, várom a PC-s verziót. (és a handling modokat :D)
  • grebber
    Az az érdekes hogy képeken és videokon szebb mint gameplay közben, ami érdekes mert az ellenkezője szokott lenni!

• TBWarrior
    Hát elég speciálba fogta meg az arcával az oszlopot. :D
  • gergou
    6628. hsz, le kell tölteni, de nagyon üt. Én ennél többet keddig nem akarok látni belőle :)
  • Ryder62
    Jó lesz ez.
  • Coral Springs
    Eddig amit láttam a képek és videókból nekem az jött le, hogy semmivel sem lett jobb a grafika mint a IV -ben. Valamivel színesebb a világ, és van élsimítás is, kb ennyi. Ha akarták volna a GTA IV is színesebb lehetett volna, de ha elmész New York -ba ott is max a graffitin fogsz te színt látni. Egy zsúfolt, koszos szemétdomb New York, és ezt Liberty City elég realisztikusan visszaadja.
  • mester1987
    Nekem nem is kell ennél több.
  • Kandurex
    milyen havas, hol?
  • gergou
    Nem bírtam magammal, megnéztem a havas videót. Na az odaba**. Remélem végig ilyen minőségi lesz a körítés :)
  • kill3r21
    nahugye :)
  • Nagydög
    Az utolso jelenet, amint kiutotte az oszlopot... fejjel.
    A fenyeket nagyon szepen megcsinaltak. Istbiz, kapcsolhato refi kell az autokra.
  • mester1987
    Nagyon szépek a kocsik lemodellezései meg a törésmodell is.
  • TBWarrior
    Bocsesz:

• ldavid
    így kell átírni
    http://www.youtube.com/watch?v=e9e4-54c0OI
    http://www.youtube.com/v/e9e4-54c0OI
  • mester1987
    Ha valaki tud ilyen több perces videót letölthetőbe, mint az előző oldalon linkelje spoilerbe, youtube-on még nincs hosszabb gameplay.
  • TBWarrior
    10 perces vidi:

• gergou
    Túl sok a spoiler, megyek megnézem a The frozen groundot, kicsit hajaz rá a gta 5 havas része :D
  • broman191
    Jól sikerült a bicajozás, 3:23-nál besírtam :DD

• kill3r21
  • kill3r21
  • Robi546
    Az lol. :D Nem hinném hogy hivatalos mivel a Rockstar még nem jelentette be,de azért nézzétek meg: LINK

"oèakávame naskladnenie [28.02.2014]"

Magyarul: "Várunk a raktározáshoz,2014 Február 28)
  • kill3r21

• kill3r21
    Nagyon jó a repülés, csak hamar leszednek :)
  • kill3r21
    Képek jönnek:

Itt ép elütnek egy őzet!
  • xido
    Splinter cell miatt se sírtak még,meg Far cry 3 ellen sem..pedig abban is le lehetett gyakni az őrkutyákat:)
  • Robi546
    Értem,viszont ha megveszed a játékot,telepíted,akkor már tudsz játszani max online nem tudsz,vagy tévedek ? De ebben igazad van,sajnos... De a Rockstar nem hinném hogy engedné,sok évnyi munka,pénz,max lefizetik az állat védőket vagy Patchben javítják vagy nem tudom. :D
  • xido
    Nem a fegyver öl..aki tartja:)
  • Ryder62
    Mert majd jönnek az állat védők hogy tiltsák be a játékot.