Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
úgyvan

I met God. She's black

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Lehet jobb is így. 😄

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Malakai
Kár, hogy Max Payne 3-at a Rockstar kissebb stúdiói készítik együtt, de a "nagy csapat" pont hozzá se szagol. Elsõsorban a Rockstar Vancouver készíti az MP3-at, míg a Grand Theft Auto sorozatot a Rockstar North készíti, és csak a kiegészítõket és portolást adják át másoknak (Rockstar Torontot lehet szídni a GTA IV pc-s portja miatt).

@Robi546: Komolyan úgy képzeled, hogy a játék 100%-os elkészültéig el se indul, csak feketeség, hogy nem lehet belõlle semilyen audio-vizuális anyagot közzétenni?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

gtaforums.com-ról:

"I was reading an interview of a possibilty of L.A. Noire 2 with Brendan McNamara, and I came across this:

"That's a difficult thing for them to do across many projects. I'm probably speaking for them when I shouldn't be. And now they're finishing Max and about to start the end run for GTA 5. I presume everybody in the whole of Rockstar is working on that thing because it is a behemoth. All of the rest of this year and all of the rest of next year, we wouldn't have got any bandwidth out of them at all."

He also mentioned before L.A. N release that they may use MotionScan, it seems that V could be coming very soon.

http://www.eurogamer.net/articles/2011-11-10-brendan-mcnamara-id-rather-people-just-ring-me-up-and-tell-me-to-f-off-interview
"

Mi olyan érdekes ezen? A játék annyira kész van, hogy a trailer jeleneteit összetudják hozni vele. Ennyi. Ezen kívül valszeg még egy rakás content hiányzik, + a küldetések gondolom sehogy sem állnak és még sorolhatnám.

Köszi, ez érdekes. 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Senki nem tudja meg mondani hogy a játék mennyire van kész, amit a trailerben láttál az már kész van persze.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Szeretnék tõletek valamit kérdezni, kíváncsi vagyok rá. 😄
Na szóval: azt mondják ugye hogy nincs kész a játék,stb... De ha van trailer akkor már kész van a játék vagy hogy van ez ? Megvan csak csinálva Sony Vegas,Adobe Photoshop,Cinema4D meg mit tudjam én mivel a videó azt kész ? Vagy hogy ? Válaszokat elõre is köszi, nagyon kíváncsi vagyok rá. 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Lehet, hogy már nem. 😄

Master91
õ néma
tigeroo
és ha a GTA III-as Claude..?
kb. 10 év alatt még reális hogy így megöregedhetett
jackoneill90
Biza nagyon hasonlít vercettire. Hátha õ is elõkerül egy hosszabb küldetésadóként.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

ja bocsánat elfelejtettem odaírni a régi Vice cityben Ray volt a hangadó😊 ezt szerettem volna mondani

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Bronx South
Volt már cikk arról hogy nem Ray Liotta dumál a videó elején, továbbá a hasonlóság ellenére Vercetti is egy kérdõjel, mint ahogy a karakterek általánosságban, és a többkarakteres játszhatóság is.

a trailerben látott hapsiról gondolták sokan, hogy Tommy, ezért is raktam idézõjelbe
Ray Liotta adta a hangját Vercettihez

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

úgy néz ki, õ az "öreg Vercetti"

a IV trailerei így jöttek egyébként:
2007/03/29
2007/06/28
2007/12/06
2008/03/27
Büdös Bohóc
pár hét volt én úgy emlékszem aztán launch trailerig kussoltak

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Malakai
3-4 hónap volt kb, persze nem volt túl rendszeres, mert pl a negyedik majdnem azonnal jött a hármas után, utána meg hosszabb csend volt a launch trailerig.

Akkor meg az elsõ (teaser) trailer se mondott többet, mint most az V-nél, talán még kevesebbet is, mindenesetre abszolút nem volt benne akció. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hát jöhetne... 😄 A játékot meg ne siessék el inkább... 😊

vk90
GTA IV trailerei között mennyi idõ telt el?

Capcom is the best!

Malakai
De a köv - kicsit többet mondó - trailer jöhetne. 😄
Persze valószinüleg még az is picit odébb van. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Az még odébb van... 😊

jöhetne már 😊

Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |

Jaja, lásd IV Liberty City...

Büdös Bohóc
ahogy írják is, sztem se lesz egy közös pont sem az eredeti térképpel, csak annyi, amennyit annak idején ugyancsak az igazi helyekrõl másoltak le.

reméljük, én a nyomor negyedekre vagyok kíváncsi meg a dombos,hegyes vidékekre az érdekel benne engem a legjobban. 😄

Los Santos sztem egész más lesz, a tengerparti rész, Disneyland talán hasonlítani fog, de a nyomornegyed, filmstúdió környéke (Hollywoodi negyed), sokkal nagyobb és kidolgozottabb lesz

Master91
Akkor igen igen félre értettem az eddigi híreket 😄 Akkor mehetünk a Groove Streetre.
Bronx South
A játék Los Santos és környékén fog játszódni, az alap játékban nem lesz benne egész San Andreas, a dlc-k meg ki tudja mit hoznak, de egy egész részletesen kidolgozott város(t)(okat) nem hiszem.

Master91
Nagy a csönd...
Szerintetek San Fierroban, ahol volt SA-ban a saját garázsod, mögötte az építkezés, elkészült már? 😄 És vajon ott is lesz a beton kocka, amibe 1 munkás éppen szarik a ToiToi-ba? 😄
Bronx South
Ez hülyeség lenne, szerintem a playerek 80-90% -a elõrántana valami fegyvert és halomra lõné a zsernyákokat (én is). Olyan formában viszont lehetne mint ahogy a IV -ben volt, a hídon 5 dollárt kellett fizetni a rendõrnek hogy átengedjen a sorompón, és használhasd a hidat. Én inkább fizettem mint hogy áttörjem a sorompót, nekem az jött be ha fizettem.

gabo91
Lehetne olyan, hogy közúti ellenõrzés. Megállítanak... ha van nálad fegyver, vagy lopott a kocsi akkor... (több féle alternatíva)

Vicces lenne, pl. megcsinálod bankrablást, lerázod zsarukat hazafelé kocsikázgattok, befordulsz az utcába és leállítanak ellenõrzésre...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

régen játszottam a game-el, de a memóriám nem csap be. Haverom is volt ezt tolta mikor átmentem hozzá, akkor is San Fierro és az alagutak közelében volt rezgés, de robbanásnak nyoma sem volt.

Olyannak tudnám ezt a hangot leírni, mint amikor egy óriás golyó gurul le a lejtõn mondjuk...és közben remegés bent a játékban...

Bronx South
Jaja volt nem egyszer hogy valami repülõ fennakadt a városban valami fán azt felrobbant, ilyenekbõl származhatott a remegés.

eheheh

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

muHaHaHa
Nem lehet hogy heli zuhant le vagy valami és olyan távolságban hogy a hangját nem hallottad? Mert berezeg a képernyõ ha robban valami.

nem multiztam sosem GTA-kal...

igen van hozzá mode is, aki felette linkelt...nem ennyire durva zörej volt csak apró zörej...

wollnerd
Az egy külön mod!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Biztos, hogy nem kéne földrengés a játékba... Szétb@szna az ideg ha egy szopatósabb küldetés során földrengés miatt halnék meg... 😄

RiCSi1234
Ez csak valami mod lehetett! nincs az alapban földrengés! 😊

GTA V (*.*)

Bronx South
Én rengeteget gyalogoltam akár a hegyekben, vagy kocsikáztam ide oda unalmamban, de földrengéssel egyszer nem találkoztam. Azt viszont el tudom képzelni ha multiztál, hogy valamelyik szerveren létrehoztak ilyet, és azzal kevered, de az alap gameben nem volt ilyen.

tommygear
HÁT EZAZ!
Büdös Bohóc
Biztos rárántottál a Jánosra öntudaton kívül, mert én ilyenre nem emlékszem annak ellenére, hogy keveset mondok, ha 5x játszottam végig azt a játékot.

tommygear
ez a valóságban se lenne máshogy
tommygear
videót
Vágom, de mivel én alapból a IV-ben sem használtam ki így az V-ben sem érezném a hiányát(bár sztem benne lesz az V-ben is, mert mért ne ha már a IV-ben is volt...).

Ott a pont! 😊

Master91
Ilyennel soha nem találkoztam 😄 Pedig sokat kocsikáztam 😄
Amikor San Fierroba kocsikáztam többször is elkezdett valami remegni a képernyõn nem értettem mi ez, aztán rádöbbentem, hogy csakis földrengés lehet. Az igaz, hogy semmi nem dõlt össze, de volt valami apró remegés azon a környéken. Szent András törésvonal csodákra képes😊