993
A Viasat3 startégiai valóságshowja.
  • Sir Quno Jedi
    Maj megsasolom.
  • bippo
    Ott van, hogy minden rész az adást követő nap este 8-kor kerül fel.

Sir Quno Jedi: Ahogy néztem, a 9-es már mp4-ben van :)
    A képminőség sokkal szarabb lett, viszont a hang jobbnak tűnik.
  • bakkerman
    volt már szex? vidit ha volt
  • Sir Quno Jedi
    Jah, azóta leszedtem 8.-ig mindet szépen lokálba. Mégiscsak jobb VLC-vel nézve. Bár a hang így is néha akad egy-egy pillanatra, már több flv lejtászóval megnéztem, 1xűen szar.
  • dragon11
    miért nincs felrakva a viasat3 hiv oldalára?(:
  • N o N a m e

A mai rész nagyon nagy lesz!
  • tutituti
    Én is bele bele lesegetek.
    De tegnap amikor az egyik csaj a földre köpött,megállt az eszem.
    amúgy tényleg nagy taktika megy benne.+fav
  • bippo
    Igen, az hibás, bárhogyan néztem. (először azt hittem, a lejátszóm gajdult meg).
    De idővel helyreáll, meg azért így is lehet érteni.

NoName: Igen, megy a taktika kőkeményen. Nekem is tetszik. Itt nincs SMS, nem kell megfelelni senkinek, kavarás ezerrel.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt sajnálom, hogy az új lányok nem tudták megvetni a lábukat. Tök jó csajok voltak. Pedig Reát és tündét is szívesebben néztem volna, mint Nikit vagy Katát vagy Alízt. Nem kicsit jobb látvány a szemnek :)
    De hát túltaktikázták magukat mindketten.

• vili 27
    Ez a Niki hihetetlen nagy ribanc. Megvágná az ember, de utána le is hugyoznám. Kieshetett volna ma.
  • dragon11
    ja nagyon élvezem jobb mint a VV..

viszont itt teljesen visszhangzik a közepétől

nem tudom nézni.. omg..
  • N o N a m e
    jól teszed! Nagyon jó! Olyan taktikázások vannak benne, hogy az eszem megáll! Ez az Éden Hotel, itt tényleg bármi megtörténhet! :)
  • dragon11
    helló srácok

elkezdtem nézni a legelejétől..:)

nem rossz eddig..
  • N o N a m e
    nálam (is) veszettül akadozik online.
  • bippo
    Azóta újra megy, tegnap este már le tudtam tölteni én is.
    (muszáj leszedni a streamet, mert online nézhetetlen)
  • Breki33
    Éden Tünde: Kolumbiába vágytam, nem pasira vagy barátokra

Nem bánja Fekete Tünde, hogy mindössze négy nap után őt szavazták ki az Éden Hotelből, mert nem azért ment, hogy új barátokat vagy férfit szerezzen, hanem hogy magába szívhassa a kolumbiai levegőt, és megnyerje a huszonötmilliós főnyereményt. Azt is megtudtuk, hogy a leginkább az előző este kirakott Éden Danitól és a továbbra is játékban levő Ádámtól rázta a hideg, a viselkedésüket visszataszítónak találta. A lányokkal nem volt baja, később költözőként számított rá, hogy nem fogják kedvelni, ennek ellenére máig jóban van Éden Jenniferrel.

http://velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/2011/03/17/eden_tunde_kolumbiaba_vagytam_nem_pasira_vagy_baratokra/
  • Breki33
    A reality eredetijét a brit Mentorn nevű cég gyártotta, és Paradise Hotel néven futott két kört az USA-ban. Az első évad 2003-ban elég sikeres nyári programnak bizonyult, de a merészebb jelenetek miatt (fürdőruhás csajok rohangálnak naphosszat, stb.) a hírhedten prűd amerikai hirdetőknek nehéz volt eladni a műsort, így a Forever Eden nevű testvérsorozata, illeve az eredeti második évada is megbukott. A skandináv verziók sikeresebbek, a már említett dán produkció mellett a norvégok és a svédek két-két évadot már letudtak belőle, hatalmas sikerrel. A magyar változattal egyidőben a svédek is készítenek belőle egy újabb szériát.
  • Sir Quno Jedi
    Majdcsak beszerválom valahogy, első rész nem is volt rossz.
  • N o N a m e
    annyian nézik, hogy nem bírják a szerverek :)
  • Sir Quno Jedi
    Én csak az első részt bírtam leszedni az oldalukról (azt is trükközve), a többi abszolúte nem volt tölthető/nézhető tegnap este. Kurvaszájukat a fos szerverükkel.

Tanulságos kis show.
  • SötétBarom
    Odakapcsoltam tegnap, és élesben HÁNYTAK többen is. :DDDDD
  • N o N a m e
    az biztos! :)
  • Breki33
    valóvilágnál sokkal jobb

• bakkerman
    plázakurvák vs agyatlan fehérje emberek
  • Kiado
    Ez epic!! :D:D
  • Sir Quno Jedi
    Én is.
  • N o N a m e
    lol, jól összefoglalja a műsort! :DD Ezután olvasni is fogom! :D
  • G_ArchAngel #7
    Nekem nincs Viasat3-am (TV-m) se, de Sixx osszefoglaloin szetrohogom magam. A musor nem erdekel, de azt a blogot erdemes olvasni. (link)
  • andersh
    elénzést:
    *keci
  • andersh
    unalmas
    és geci buták
  • PeeTeR
    velemeny? szar. Tundet szurnam, Danit meg ismerem. ennyi :D
  • spy803
    Nézem. De vigyázz, még lecsúszunk a ló hasa alá és szagolhatjuk a tökét. :D

Danit sajnálom, ő nem csinált semmit, csak nézte a tájat, nem zavart senkit.
  • SigS
    talán mert senki nem néz V3-at
  • N o N a m e
    Hogyhogy nincs még topikja?! Már lassan a második hét végén járunk! Ki nézi? Kinek mi a véleménye róla?

A lényeg: 5 fiú és 5 lány, maradj minél tovább “bent”, ehhez pedig azt kell tenni, hogy párosodj, ööö, mármint, hogy alkoss párt, legyen párod. Aki a végéig marad, 25 millió forintot is nyerhet. A kiesők helyére pedig folyamatosan újabb és újabb játékosok érkeznek. A Viasat3 a promójában azt ígéri, hogy “48 hét – csaknem 35 magyar fiatal” – hosszú távra rendezkedtek be?

A program: hétfőtől csütörtökig 21.15-től Éden Hotel, keddtől péntekig 18.25-től Éden Koktél (bónuszok az előző napi részhez), péntekenként 22.15-től Éden 18+ a neccesebb jelenetekből és 03.14-től hétfőnként 18.25-től Éden Hotel összefoglaló az előző heti eseményekből.

Weboldal: http://edenhotel.hu

forrás: Sorozatjunkie