993
A Viasat3 startégiai valóságshowja.
-
#393 Na, hülye Peti, ebbe így beleugrani, persze jó duma ez az "idősebb vagyok, mint Szlovákia" - na de azért mégis.
Kíváncsi leszek mi lesz holnap a vége. -
#392 Nah baz meg kiváncsi leszek mi lesz Peti büntetése a legdurvább az lenne ha kizárnák emiatt ! -
#391 Jó az új csaj nem rossz ! -
#390 -
#389 Nah, lett egy kis időm és a hétvége alatt végre lenyomtam a 2 heti részt.
Krisztiánt hú, nagyon utálom! Beszélni nem tud, sötét, mégis azt hiszi ő az ász. (Neméremmeghogykiessenmár). Nikinek a szeme meg a szemöldöke az új Mercedes SL elejét juttatja eszembe mindig. Amúgy az elején nem szerettem de most már elviselem, semmi bajom vele. Kedvenc karakterem Máté. Vele tudtam azonosulni, viselkedésében, karakterében nagyon hasonlít rám. Edina a legszebb csaj! Okos, aranyos, kedves és a legnormálisabb. Irigylem Mátét basszus! :D Tamást már kezdtem megkedvelni erre kiejtette az öreget, ami nagy köcsögség volt a részéről. Anikót és Kírát nagy játékosnak tartom, mindketten próbálnak irányítani több kevesebb sikerrel. Petit élvezem ahogy folyamatosan fűzi Kírát és szorítok neki hogy sikerüljön is majd egykét menet. :D Pít (szerkesztők: komolyan?) amit első este leművelt, nagyon elvágta maga alatt a fát. Remélem jövő héten lesz esélye javítani a képén mert amúgy szerintem rendes csávó. Noémi pedig hülye, de tetszik milyen őszinte mindenkivel.
Jövő héten biztos egy csaj fog bejönni és talán Niki fog kiesni. :) -
Kasadya #388 az egészbe az a "legszebb",hogy épp ő mondta,hogy adás után rendezné le ha őt valaki kézfogás után átbaszná.....GG -
#387 Tamásnak jo volt ez a taktikai huzása, csak ezt kézgogás nélkül lett volna frappáns, így gerinctelen cselekedet volt. Meg nekem fura nagyon ez a tag, mintha eröltetné ezt a jófejséget, májerkodást.
-
#386 @Zeraa:thx -
Austin Bailey #385 Noémi Pítet akarta választani, tehát ha valaki odaállt volna mögé, az kiesett volna. Kivéve talán Gábort. De ez utólag derült ki. Nekem fura volt, hogy Noémi ennyire sírt utána -
Kasadya #384 engem is csak a kézfogás miatt bosszantott a döntés....kezet fogni valakivel és úgy átbaszni gusztustalan féreg dolog és ahogy azt épp Tamás mondta!! műsor után egy pofánbaszással jutalmaztam volna:P:D -
#383 Simán megbeszélhették volna, hogy még valaki álljon oda Pít mellé és akkor Noémi kiejthette volna Pítet. De hát ez van, ha nem tudnak megegyezni XD -
torma1 #382 Teljesen igaza volt a Máténak. Igaz megint szét vágták az összefoglalót. Ki őrülne annak ha másik néven szólítanák. Főleg ha netán az Edina ex pasiját hívták Ádámnak. :) :P -
#381 Most néztem az előzetest, mi történt vajon? :D Megtörtént, amit megjósoltunk, és Krisztián lekevert egy pofont valamelyik csajnak? :D -
#380 Így van, ez kizárólag taktikai lépés volt. Krisztiánnak viszont igaza volt abban, hogy ha ígéretek, kézfogások után mégis a fatert vagy őt ejti ki Tamás, akkor elég szar ember. Nekem már az első pillanattól nem szimpatikus a srác, az igaz, hogy ez jó taktikai lépés volt ezúttal, viszont innentől ki fog benne megbízni? Úgy gondolja, hogy ezek után lesz olyan lány, aki legkésőbb 15 milliónál nem ejti el azt a rohadt labdát? -
#379 kár érte,szerintem komoly ellenfelet látott benne -
#378 Tamás köcsög volt és Gábort ejtette ki ! -
#377 pfffffffffff -
#376 Komoly fordulat. -
Belkar #375 Na bazz -
Belkar #374 Remélem Krisztián esik ki -
#373 azért érdekes lenne ha Tamás oda állna a "világi barátjához" h kiejtse -
#372 Az én tippem ma estére:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#371 Amikor valaki elissza az eszét... -
ml85ml #370 letöltő linket nem tudtok? mert a viasat oldalán megnéztem a legutolsó részt és majd 1 gb adatforgalmat generált..mobilnet...
vagy tecső-re vki fel szokta tölteni? -
Austin Bailey #369 egy hete ismerik egymást, mégis mit várt?? -
#368 Sokban hasonlít Levire az első szériából. Csak Máté mintha egy kicsit többet belefolyna a taktikázásokba.
Az Edinás balhéról meg az a véleményem, hogy félig igaza van, mondjuk az sokkal durvább, mikor valakinek szex közben nyögdécselve nem találják el a nevét. :D
Én ezen, amit most a csaj csinált biztosan nem kaptam volna fel ennyire a vizet, bár volt Mátéban alkohol bőven, úgyhogy valószínű jön majd a békülés. -
kozi001 #367 Biztos jó jogász lesz belőle ilyen módon! :) -
Kasadya #366 Máté egy alkoholista bazz 25 évesen.....biztos menő talajrészegre inni magad minden nap? -
#365 jaja sajna túl korán mutatta ki az érzelmeit és hát így sebezhetővé vált,Máté nyeregben érezte magát és oda is szólt neki rendesen... -
Austin Bailey #364 nekem is ő a kedvencem -
#363 összeillenek Edinával, de teljesen igaza volt Máténak! -
Kasadya #362 hát az egész csapatból az Edina kb. a legnormálisabb amellett,hogy egyáltalán nem hülye és a legjobban is ő néz ki....Máténak köze nem lenne hozzá real life ha nem lennének összezárva...erre igy megbántja ez a barom...
szegénykének egy hibája van,hogy tul hamar közelengedte magához a gyereket -
#361 szerintem az h véletlenül Ádámnak szólította és berágott rá mert állítása szerint ezt már egyszer eljátszották vele és akkor annak ott volt vége...kb -
Austin Bailey #360 az hogy Máté egy jellemtelen figura. -
Kasadya #359 Máténak mi a fax baja lett Edinával? -
#358 Köszi ;) -
Kasadya #357 nyugi nem mondok semmit elég,hogy nekem elbaszta egy pöppet:P:D -
#356 talán itt.... -
#355 vissza lehet nézni valahol az adásokat, ne kelljen torrentről letölteni? -