993
A Viasat3 startégiai valóságshowja.
-
#353 A ma esti adásban lesz benne, de ITT olvasható.
-
#352 Ezt honnan tudod, az extrában volt? -
#351 Ez is jó lesz, sokkal izgalmasabb mint a VV. :D És mondhatjuk hogy többet is látunk belőle, mert a VV-ben az online közvetítés egy vicc volt :( -
#350 pfff Tomit megcsípte egy skorpió az erkélyen,ijedtébe kiszívta a mérget és ettől a lebénult a szája nyelőcsöve és a légzőszerve -
Austin Bailey #349 messze a leghülyébb ember a játékban -
#348 Tényleg valami olyasmit mondott, de szerintem esélyesebb, hogy más erős játékost választ. Az például elég érdekes, hogy Máté őt akarta kint látni, pedig látszólag nagy haverok. Ennek még lehet folytatása, ha Tamás is sejteni kezdi, h vmi nem stimmel. Két nap alatt még sok minden történhet, holnap pl. Pandora.
Én annak örülnék a legjobban, ha ez a Tamás esne ki, remélem viszik a kórházba a csípés miatt, aztán go home. -
#347 :D:D -
Belkar #346 Előzetesből nagyon az jött le hogy Tamás Gáborékhoz fog beállni :\ Azért remélem lesz esze és inkább kiejti Krisztiánt bár vele meg nagy spanok :( -
#345 Krisztián vagyok... -
paly90 #344 még a minimálisaktól is kímélj meg minket,köszi:D:D -
Kasadya #343 van 1-2 minimális spoilerem,de szerencsére időben leállitottam ma a kolleginát aki nembirja befogni a száját soha:P:) -
Kasadya #342 egy gizda csajozógép pont ahogy kinéz:D kollegálisan normális -
#341 igen az új fiú a Pít xD -
paly90 #340 az új Peti?a Pít?:D
és miylen arc amúgy?
részegen elég fasz:D:D -
Kasadya #339 jaj b+ Újvári Petya.....együtt dolgoztam vele:D mit keres ez ott?:D
-
#338 "Ma este Pít különleges üzleti ajánlata borzolja fel a kedélyeket. Éden Hotel 2, 6. rész ma este 21:20-kor!"
-
#337 Amin a legjobban bepöccentek az talán az volt, mikor indult aludni, és odanyögte Krisztiánnak, Máténak és Tamásnak, hogy ezt a hármat egyszerre is leverném. Vagy valami hasonlót :D -
Belkar #336 De egyébként mit mondott a Pít? Mert pont nem figyeltem oda -
#335 Kíváncsi vagyok, hogy az új gyerek vajon másnaposan is ilyen kemény lesz-e, mint amilyen beb*szva volt. Mondjuk a Tamás idegelte fel (gondolom szándékosan), mivel pont az ő nőjére mozdulna rá. -
Austin Bailey #334 komolyan mondom, ezek naponta összebőröndöznek és valahova költöznek. Idegesítő tortúra -
Austin Bailey #333 ez a Krisztián olyan szinten hülye, hogy hihetetlen -
#332 rutinos reality nézőként bespoilerezel....c c c -
#331 Hát egyelőre tényleg nem nagy eresztés, nem csoda a kevés HSZ. Az előző széria nekem nagyon tetszett -
#330 Ja ok :D -
Kasadya #329 hát ez szarkazmus volt arra célozva,hogy egy mini mell meg egy tangabugyis fenék nem éppen 18+:P:D -
Austin Bailey #328 de gázos ez a műsor -
#327 A képek az Éden Extrából vannak (viasat6-on megy rögtön utána), asszem ez futott tavaly Éden 18+ néven. -
Kasadya #326 18+??? mi,hol? -
Kasadya #325 Ádám a legkirályabb valóságshow játékos kb. -
paly90 #324 huu ez mekkora volt...
Ádám a legnagyobb arc volt...VV-ben elnéztem volna:D -
#323 -
#322 Egyik kedvenc jelenetem volt az első szériában
-
#321 ma néztem volna meg,kösz :D -
#320 18+ képek a csütörtöki adásból
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Austin Bailey #319 na, nézem éppen az első részt de eddig nagyon buták, és nagyon gyenge néhol a műsor -
Austin Bailey #318 mint egy stabil elmebeteg :) -
#317 Én most kezdtem el. "Az Éden Hotel 2 online adásai csütörtöktől vasárnapig válnak elérhetővé online!"
-
xido #316 hát én a 2.után kaszáltam
meg nem is volt ma fent sehol online -
#315 nem nagyon aktív a téma. Ennyire nem nézitek?
-
#314 Hát teljesen más mint a VV csak annyiban hasonlit hogy össze vannak zárva egy luxus szigeten és ennyi !
A lényeg az hogy ki kit választ magának meg tudják-e tartani a saját párjukat idöközben jönnek férfi/lány hóditók akik megpróbálják szétrobbantani a kapcsolatokat !
És taktikáznak orrba szájba !