Éden Hotel (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szendráról sokan azért vannak ilyen rossz véleménnyel, mert nagyon g×ci a csaj! 😊 És Krisztának nem olyan anyajegye van, mint CC-nek. Hanem sokkl durvább, nem is ugyanott van, stb... 😉 De hát tök mindegy, kinek a pap, kinek a papné! 😊
És bár helyi miss is vékony orr is olyan buta hihetetlen, hogy meg lehet vezetni
Hátrafogott hajjal még majomképûbb olyat kerestem.
Az egy anyajegy és pl CC-ot részben ez tette világhírûvé.
Szandra egy sima beépített szarkeverõ kurva akit direkt tartanak bent egyébként simán kizúgna.
★ 汤姆 李
Amúgy a Krisztát meg Levit sajnáltam csak. A többi karakter abszolút nem érdekel. Szandra még érdekes, mert jó ármány-furmány. Nélküle unalmas a mûsor. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Hajrá Kristóf!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Szandra
tényleg jöhetne spoilerbe vagy akár pmbe is😄
Ádámnak meg hatalmas respect!!
PSN ID: Lord_Mortanius
De hogy Niki mekkorát fordult?! Úristen! Hihetetlen! <#nyes>#nyes>
★ 汤姆 李
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
★ 汤姆 李
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Hajrá Szekszárd!
★ 汤姆 李
Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com
Nem tudom, én nem olvastam semmit az Éden Hotel 2-rõl. De lehetséges, hogy már folyik a jelentkezés rá. Egyre népszerûbb a mûsor. Szöszi kiesése rekordnézettséget produkált 😊
A végét még én sem tudom hogy lesz, rájuk bízom, remélem elegánsan fejezik be.
nincs tv-m viasat honlapján nézem de az a player fertelmesen szar csak nálam? v más is találkozott hasonló problémával?Szerintetek mennyire jó dolog egy ilyen kavarós, egymást átverõs showt leadni a fiatalok elõtt? Ebbõl nekik az jön le ha megfelelõen meg tudod vezetni a másikat te vagy a király.. holott sztem ennek nem így kellene lenni a való életbe. vagy 2011-ben csalni hazudni kell h boldogulj?
Hanem az, hogy 10hsz-el utána megint eljátssza valaki. Ez az ááá 😊