Éden Hotel (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
Kiváncsi vagyok kit küld most ki Alíz😊
★ 汤姆 李
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
De Breki33 linkelte a sorozatjunkiet, az jobban pörög.
Illetve érdemes olvasni a hogyvolt.blog.hu-t is. Szórakoztatóak az összefoglalók, és rengeteg komment is születik, ha valakit épp az érdekel.
egy sokkal jobban menõ fórum az Éden Hotel-rõl ha valaki írni akar
http://www.sorozatjunkie.hu/2011/03/07/kibeszelo-matol-eden-hotel/
Noname: igaz, hogy nem pörög a fórum, de a csak neten nézõkre való tekintettel tényleg lehetne használni spoiler tag-et a friss adással kapcsolatban.
Mindenesetre jobb az Éden, mint a VV !!!
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
ma meg kell néznem megint mert szinte mindenki kavart mindenkivel, és nem tudtam követni😄
Most értem a végére. Végre lesz anyag a heti 18+-ba 😊 Eddig nem nagyon volt.
Csajból viszont lesz még 1-2 jó 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Gabinak olyan hatalom volt a kezében, hogy akihez Õ oda áll vele folytatja a játékot. Oda lehet állni a Gabi által választott lány mellé is, de akkor 100%os a kiesés, mert GABI VÉDETTSÉGET ÉLVEZETT.
Láttad amikor Norbi beállt Niki és Kristófhoz, még neki sem volt esélye, pedig õk nem olyan erõs páros mint Kata-Ádám.
Amúgy Norbi sztem nagy hülye volt, ha beáll Jennifer-Gabi mögé, Jennifer biztosan Norbit választja, Gabinak meg simán pápá. Erre beáll a második legerõsebb pár mögé, aztán csodálkozik h kiesik...
Istvan egyszeru gyerek volt,de szorakoztato. Sajnaltam,hogy igy felultettek.
Egyébként ez az István sosem volt nekem szimpi, de azért a végén már sajnáltam. Csórikámat nagyon átverték, õ meg azt hitte milyen nyeregben van.
Egyébként legyen az, hogy spoiler max a legújabb rész legyen, régebbieknél fölös.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nyomorék viasat3 nem töltötte be a végét.😞
<ÉDEN HOTEL>ÉDEN HOTEL>
köszi a választ
válaszoljatok plz 😄😄
ha éppenséggel úgy gondolja és elkezd tölteni 49perces vidibõl 43percig tölti be és utána megáll..
vagy egyáltalán elkezdi és 5.percig bepuferreli aztán vége.
csak gratulálni tudok nekik.
Tünde is ott volt még másnap.
(szerintem ha Gabi is kap olyan instrukciókat, mint Szöszi, akkor máshogy döntött volna, és talán ki merte volna tolni Ádámot)