Éden Hotel (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezentúl el is felejtem ezt a fórumot. Forgalom nincs, az a pár hsz. meg pont arra születik, hogy valaki idõ elõtt elkotyogja a lényeget. ááá
Már megbeszéltük: SPOILER tag-et tessék használni.
Szöszi out😊

★ 汤姆 李

Úgy 1-2 hete kezd szimpatikussá válni a mûsor talán az is hozzájárul mondjuk,hogy viasat3-on kívül én más csatornát nem nézek.
Kiváncsi vagyok kit küld most ki Alíz😊

★ 汤姆 李

Kb. egy hónapja kezdtem el nézni, egész jó, viszont hogy lesz vége ennek a játéknak ha mindig jön majd valaki?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

kalaposkan
hogyvoltblog a legjobb! Minden este azon nevetek meló után az egyik legjobb kikapcsolódás😄

Sajna. Kár, mert szerintem jobb, mint a VV4. (azt pl. pár hete már nem is nézem/olvasom)
De Breki33 linkelte a sorozatjunkiet, az jobban pörög.

Illetve érdemes olvasni a hogyvolt.blog.hu-t is. Szórakoztatóak az összefoglalók, és rengeteg komment is születik, ha valakit épp az érdekel.
LoSA
Most kezdem el nézni a NETen, kíváncsi vagyok, hogy milyen?! Olyan nagy forgalom azért nincs, ha jól látom! <#wink>

N o N a m e
Breki33
Hát, így itt nem is lesz nagy pörgés

egy sokkal jobban menõ fórum az Éden Hotel-rõl ha valaki írni akar
http://www.sorozatjunkie.hu/2011/03/07/kibeszelo-matol-eden-hotel/

N o N a m e
oké, oké, bocsánat!
Én direkt ezért nem olvastam 2 napja fórumot, mielõtt felhozom magam, mert tudtam, hogy valaki úgyis elköpi mi volt.

Noname: igaz, hogy nem pörög a fórum, de a csak neten nézõkre való tekintettel tényleg lehetne használni spoiler tag-et a friss adással kapcsolatban.
Breki33
kicsikét vissza lehet venni az arcból

fõleg ha baromságokat írsz
dragon11
tehülyevagy, de magyarból végképp..

asszem -fav

Breki33
miért ?

csak elmondta szerinte mi lesz
dragon11
szpojler már bzmeg nem hiszem el ekkora gyökérnek lenni..:\

Breki33
Bannerbe

Breki33
Breki33
ez egyértelmû

nagyságrendekkel jobb
Nagy húzás vojlt a Szanditól. Nekem szimpatikus a csaj, nem beszari. Kellett egy ilyen. Kristóf szimpatikus, de nagyon gyenge jellem.

Mindenesetre jobb az Éden, mint a VV !!!

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Breki33
Levi-t se az eszéért szeretjük :-)
N o N a m e
Azért szvsz Szöszinek köszönheti Zsömi, hogy kiesett. Õ mondta el Szandrának, hogy a magot fel kell bontani. Szerintem jövõ héten Szöszinek vége, ha egy fiú megy be. Ha lány, akkor Kriszta a tuti kiesõ, mert Szandra odamegy Levi mellé, aki bent tartsa õt.
Breki33
Ennek a szöszinek hogy tetszhet ez a majommal keresztezett fejû? 😛
Én ahogy láttam, Levi bárkivel, Szandra bárkivel, meg Niki is beindult. Mintha Jennyvel nyomult volna. Szóval izgi lesz.
az biztos h lesz😄
ma meg kell néznem megint mert szinte mindenki kavart mindenkivel, és nem tudtam követni😄

Ja, a Nikol. Elég egyszerû lány. Alapból ezzel a névvel jól kiszúrtak vele a szülei 😊

Most értem a végére. Végre lesz anyag a heti 18+-ba 😊 Eddig nem nagyon volt.
Szandra kapná de az a másik nagyon visszataszító

Most nézem a tegnapi adást. Érdekesek az új lányok 😊
N o N a m e
sokan szerintem csak rajongók 😊
Van pár nyomi srác, aki még csak ezután fog bekerülni...
Csajból viszont lesz még 1-2 jó 😊
pár emberke hiányzik..😞

N o N a m e
Éden Party - Aqua World, március 25.

Jó a Hotelen kívül is látni a játékosokat! 😊
dragon11
semmi gáz, velem is elõfordult már nyugi.😊

CaviaR
Baszki van benne valami. 😄 Fáradt voltam, azt hittem annyi a védettség h nem kell választani. 😊 Akkor Norbi csak simán megszívta.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

dragon11
Elsõ körnél a srác be sem állt sehová.😊

ne beszélj butaságot CaviaR.😊

CaviaR
de az csak az elsõ körre vonatkozott, volt utána közvetlenül egy másik, amin már nem volt védettsége

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

dragon11
Te nem nézed elég alaposan a sorozatot.

Gabinak olyan hatalom volt a kezében, hogy akihez Õ oda áll vele folytatja a játékot. Oda lehet állni a Gabi által választott lány mellé is, de akkor 100%os a kiesés, mert GABI VÉDETTSÉGET ÉLVEZETT.

CaviaR
Kizárt, h Kata Gabit választotta volna Ádámmal szemben.
Láttad amikor Norbi beállt Niki és Kristófhoz, még neki sem volt esélye, pedig õk nem olyan erõs páros mint Kata-Ádám.

Amúgy Norbi sztem nagy hülye volt, ha beáll Jennifer-Gabi mögé, Jennifer biztosan Norbit választja, Gabinak meg simán pápá. Erre beáll a második legerõsebb pár mögé, aztán csodálkozik h kiesik...

Adam nagy taktikus,engem kezd irritalni a stilusa. Most azert 'bekapcsolt nala is a szarasjelzo', hogy Gabi szo nelkul kiszorhatta volna. Amit talan meg is tett volna, ha o is kapott volna egy infocsomagot vagy 1-2napot, vagy Szoszi taktikai erzeket. Maskepp megfogalmazva: Szoszi kiszorta volna Adamot,ha ilyen adu van a kezeben.
Istvan egyszeru gyerek volt,de szorakoztato. Sajnaltam,hogy igy felultettek.
dragon11
Ez igaz, mindenképp jobb a felbontás. Viszont ha hagysz idõt a gépnek hogy betöltse a kiválasztott videót nem fog szaggatni.😊

CaviaR
Én inkább TV-ben nézem. Igaz h vannak a reklámok, meg kötött idõben van, de jobb a felbontás és nem áll meg.

CaviaR
Jah, Szöszi elég jól járt Tünde infóival, de ahhoz nagyon kevés lett volna, hogy Ádámot kilökje. Sztem õ a legerõsebb játékos, mert értelmes, nem keveri az érzelmeket a játékba, és képes bárkit irányítani (pl Szöszi-Alíz-István kombó).

Egyébként ez az István sosem volt nekem szimpi, de azért a végén már sajnáltam. Csórikámat nagyon átverték, õ meg azt hitte milyen nyeregben van.

dragon11
😊

már várom a hétfõi részt.😄😄

am ti inkább TVbe nézitek v szenvedtek inkább a viasat3 oldalán?😊

CaviaR
Nincs ebben semmi spoiler, mert nem kamatyoltak. 😊 Sõt, úgy tudom még senki.

Egyébként legyen az, hogy spoiler max a legújabb rész legyen, régebbieknél fölös.

dragon11
11.rész SPOILER!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most nézem a 12.részt szal csak azt akarom kérdezni hogy a 11.részben Szöszi meg Alíz lefeküdtek vagy csak smároltak az ágyban?😄😄

nyomorék viasat3 nem töltötte be a végét.😞

<ÉDEN HOTEL>

köszi a választ

válaszoljatok plz 😄😄

dragon11
csak nekem bugol ez a tetves viasat3 szerver????????

ha éppenséggel úgy gondolja és elkezd tölteni 49perces vidibõl 43percig tölti be és utána megáll..

vagy egyáltalán elkezdi és 5.percig bepuferreli aztán vége.

csak gratulálni tudok nekik.

Akkor bejött a tipp.
Tünde is ott volt még másnap.

(szerintem ha Gabi is kap olyan instrukciókat, mint Szöszi, akkor máshogy döntött volna, és talán ki merte volna tolni Ádámot)
Írták facebookon az édenesek, hogy nem aznap lett felvéve az interjú, hanem már a kiesése után.

dragon11
mi a fene van a viasat3 szerverével?

most nagyon lassú..

N o N a m e
Neked legyen igazad! 😊