993
A Viasat3 startégiai valóságshowja.
  • OptimusPrime
    Jah, amiből az egyik nem sokkal előbb "se íze, se bűze" jelzővel illette! :D Abból qrás biztos nem lesz! :D
  • wesker24
    Az új fiu 2 csajjal egy ágban mázlista ! xD
  • OptimusPrime
    Edina teljesen belezúgott ebbe a Mátéba!
    Még megkockáztatom, át fog szökni, hogy a tükör-szobában is 3-an legyenek, ne csak a szingliben! :D
  • wesker24
    Na jól megkavarták a szálakat !

Edina Pete-el Máté Noémivel az új fiú meg a 2 csajjal !
  • OptimusPrime
    Krisztián: Az arcodat kéne kisebbre faragni, valami baltával lehetőleg nem az orrodat! De ha azt nem is, legalább tanulj meg artikuláltan beszélni!
  • OptimusPrime
    Mondjuk a lasztival elég jól elbohóckodott! :)
  • wesker24
    Na nehogy már a jó csaj Alexát küldjék haza Levente helyett !
  • ascii
    ez a Máté mekkora tufa...

(amugy miért tarja öt mindenki jofejnek, talán mert egy fél mondatot sem tud kimondani vagy mi a miért? :) )
  • Zeraa
    szódával elmegy xD
  • wesker24
    Na itt az új fiú !
  • OptimusPrime
    Edina, ez kész, ki sem látszik a feje a Máté seggéből, de ő nagyon szomorú, hogy nem ő mehet vele randizni. Miközben 24-ből 24-et együtt smúzolnak.
  • wesker24
    Alexa és Kira egy pár ! Marhára örülünk ! xD
  • OptimusPrime
    Hogy látja előre a sorsát! :D
  • wesker24
    Jaja a köcsög Kira megy a szingli szobába Alexa-val !
  • Zeraa
    és mi ennek örülünk xD
  • OptimusPrime
    Na most vicces lesz, Kira megy a szingli szobába az új bukszával? :)
    Nincs párja, nem? :)
  • wesker24
    Na akkor egy új pasi várható ezek után !
  • wesker24
    Kira pofára esett ! Ugy kell neki ! xD
  • wesker24
    Ezek nem szaroznak baz meg azonnali kizárás !

DE többszöri figyelmeztetés után se birt magával !
  • Zeraa
    várható volt
  • OptimusPrime
    Hoppá!
  • wesker24
    Hát szerintem tuti az lesz hogy Noémi dönt Peti sorsáról !
  • OptimusPrime
    Na lássuk, mit rejt a boríték!
  • Steve Downie
  • Kasadya
    NYAAAAAAAAAAAK!:D:D:D
  • gduck
    Amúgy az index.hu nyitóoldalán óriási betűkkel ki van írva, én meg itt spoilerezek :D
  • torma1
    Most nem azért de kinek nem szóltak már be így. VV-ben simán ki lehetett volna zárni a fél csapatot.
  • gduck
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

"Szlovákiai sz**ós k**va"

volt az ominózus mondat, de ezt a rendes adásban is hallani lehetett a háttérből! Enyhén durva, bár ő is elég részeg volt már.
  • gduck
    Meg annak hogy Anikó is jó részeg volt. Túlzás amennyi italt ezeknek adnak, minden este tökrészegre isszák magukat. Hát gratulálok
  • Zs0lt1
    Hát sejteni lehetett h durvábbat szólt be, mint amint mondtak, az extrát is le lehet tölteni torrent oldalakon.
  • torma1
    Jaaa hogy az más. Ha nem adják le akkor honnan tudja az ember?
  • Zs0lt1
    nem azt mondta h idősebb vagyok, mint szlovákia, hanem sokkal durvábbat. Az extrában mondták, nem akarok felkiáltójeleket a nevem mellé ezért inkább nem idéznék :-)
    Egyébként nagy fordulat lenne ha kizárnák Petit.
  • torma1
    Ezért akarnák kizárni mert le Szlovákiázta Noémit? Ne nevettessetek. Mi ebben a sértő? Szerintem semmi.
  • Casillas
    Vicces volt azért, hogy pont Kíra szerint nem szép lány Alexa, pedig azért őt simán kenterbe veri.
  • Steve Downie
    Az Extrában még mutatták, hogy Tamás és Anikó körülbelül halálra röhögték magukat a Szlovákiás incidens után, mikor Peti mesélte nekik. 2 perccel később meg már Noéminek sz*rjankózta Anikó a Petit. Nem kicsit kétszínű a csaj, de ez betudható egy a Gábor elvesztése miatti taktikának.
    Aki meg összevágta a mai Extrát, valószínűleg szerelmes Kírába, mert a szokásos vetkőzős képsorok 99 százaléka most róla szólt.
    A maradék 1% meg Edina volt, íme :)
  • Steve Downie
    Én egy olyan verziót tudok elképzelni, hogy a játékosok kezébe adják Peti sorsát, mint tavaly Szandra esetében. Vagy esetleg Noémi dönthet, ami azért lenne izgalmas, mert ha az érzelmeire hallgat, kirúgatja, ha viszont az eszére, akkor neki sem lesz jó, hogy kettővel több lány lesz bent.
    A legtöbbet szerintem megint Krisztiánon lehetett röhögni, botrány ez az ember, amit itt művel :D
  • ForzaInter
    dehogynem.. a való világban peti és crisfofel is megjegyzést tett fecó cigány származására, a vv4-ben meg éva béciékre, csak összefoglalóba nem adták be egyiket sem.
  • wesker24
    Ilyen egyetlen egy valóság showban se volt !

Se a Big Brotherben se a VV-ben de szivesen megnézném Kira pofáját ha petit kizárnák ! xD
  • wesker24
    Hát a legsúlyosabb büntetés az azonnali kizárás ennél durvább már nem lehet !
  • OptimusPrime
    Az a helyzet, hogy ez precedens lehet (de egyébként én sem hiszem...)

Szerintem még magyar valóság show-ban sem hangzott el ilyen, hogy valaki cigány, zsidó vagy szlovák megkülönböztetést kapott volna.