993
A Viasat3 startégiai valóságshowja.
  • N o N a m e
    Gonoszkodjál te ribanc! Áhh! Majdnem beütöttem a képernyőt amikor elkezdett itt köcsögösködni!
  • retoucher

Lesz Éden Hotel 2, keresik a taktikus szereplőket

• Kiado
    Facebookon nagyon prögönek az események az Éden Hotel alatt, több száz hozzászólás van mindig.
  • Breki33
  • Tomy Lee
    Én azért nem írok ide mert ugattak itt nekem,hogy miért írok élő adás után mert egyesek neten nézik később mint a normális.Hát én ezeket meg nem fogom megvárni inkább nem írok semmit..
  • Ironman2
    Ilyen szar a müsor? Vagy mindenki vv-t néz!
  • Breki33
    Lesz Sexárdon Éden Hotel Show
  • Tomy Lee
    Ugyanúgy ismerem az új gyereket is mint nikit.Niki is jól ismeri egy társaságban voltunk sok buliban,mind kettő jó arc,buliban mindenben benne vannak:D
    Hajrá Szekszárd!
  • ml85ml
    igen de nekem úgy tűnt niki kérdése, mintha ő már ismerné az új embert...
  • jacky87
    Szerintem nem jön vissza régi ember, mert csak egy képet mutattak és csak Niki sikított fel, hogy "tényleg ő jön?". A többiek kérdezték is, hogy ki az. Majd jövő héten kiderül :D
  • ml85ml
    ki jön vissza megint a jövő héten? hányszor lövik le ez a poént?
  • bippo
    Szerintem inkább 48 adás. Amilyen tempóban cserélődnek a játékosok (össz.35), kb. ki is jön. Ennyivel számolva kb. másfél hónapot tölthettek ott a hotelben, ami reálisabbnak hangzik, mint a 48 adáshéttel számolva (48xheti 4 adás= ) 192 nap, ami fél év. Azalatt megkattannának teljesen.
  • david4u
    Nem,inkább a Levi
  • LoSA
    Most nézem a 6. részt... Niki az minden buli után hányni fog?!?!
  • N o N a m e
    Még nem biztos, hogy visszajönnek, bár ha láttad a csütörtöki rész végét, láthattad, ahogy mindenki felugrik ami után mutatták az új játékost. Lehet ha ez is csak promó célzatú, nem is az újnak örülnek ennyire, hanem történt valami más dolog. Mint amikor bejött Szöszi, akkor is azt mondták, "csak egy Ádám maradhat" erre mindenki azt gondolta, valamelyiknek menni kell, közben csak új név kellett Ádám2-nek.
    Nem tudom, én nem olvastam semmit az Éden Hotel 2-ről. De lehetséges, hogy már folyik a jelentkezés rá. Egyre népszerűbb a műsor. Szöszi kiesése rekordnézettséget produkált :)
  • ml85ml
    nah ne már. most miért jön vissza az akit már egyszer kiejtettek? Szerintem lenne elég fiatal aki jelentkezne. Persze ha a konfliktusok miatt rakják vissza azt aki kiesik megértem.úgy halottam már castingolnak az éden hotel2-re? ez igaz ? vagy félre olvastam vhol?
  • N o N a m e
    A Viasat3 a promójában azt ígéri, hogy “48 hét – csaknem 35 magyar fiatal”, tehát, már 4 hete megy a tvben, ami ott nekik 2 hét, 2 nap. Szóval akárhogy is legyen, kurva hosszú lesz! Valamikor karácsony táján lehet vége. De mivel 35 fiatal van, akik közül 10-en már az elején bekerültek, aztán hetente bekerült-kiesett 1-2, már 19 szereplő volt. Szóval ha így folytatjuk, még 4 hét és megismerjük a maradék játékosokat. Hogy a többi időben mi lesz, nem tudom. Már több helyen is észrevették, hogy a hétfői adásban talán Dani fog visszajönni. És ha tényleg így van, akkor nekem van egy sejtésem arról, hogy lassan vissza fognak kerülni azok a játékosok is, akik nem a párválasztáson estek ki. Emlékeim szerint ilyen Dani, Danny és Nikol. Ha visszajönnek, az érdekes lesz!
    A végét még én sem tudom hogy lesz, rájuk bízom, remélem elegánsan fejezik be.
  • ml85ml
    Az éden hotel meddig fog tartani? mert akik az eleje óta bent vannak már kezdenek bekattani, és ha pl. vki bejön májusba és júniusba vége akkor ő rövidebb időt töltött bent mint aki március óta bent van, hol az igazság?25 milliót csak a fiú v lány kapja meg? vagy fele-fele? mi lesz a végén? ha maradnak mondjuk4en? kiszórják vkinek a párját és akkor ő választ? ergo 100 h akinek a párja kiesik, nem sok esélye van.
    nincs tv-m viasat honlapján nézem de az a player fertelmesen szar csak nálam? v más is találkozott hasonló problémával?Szerintetek mennyire jó dolog egy ilyen kavarós, egymást átverős showt leadni a fiatalok előtt? Ebből nekik az jön le ha megfelelően meg tudod vezetni a másikat te vagy a király.. holott sztem ennek nem így kellene lenni a való életbe. vagy 2011-ben csalni hazudni kell h boldogulj?
  • bippo
    Nem Rád haragszom, megbeszéltük, bocsánatot is kértél.
    Hanem az, hogy 10hsz-el utána megint eljátssza valaki. Ez az ááá :)
  • N o N a m e
  • bippo
    Ezentúl el is felejtem ezt a fórumot. Forgalom nincs, az a pár hsz. meg pont arra születik, hogy valaki idő előtt elkotyogja a lényeget. ááá
  • bippo
    Már megbeszéltük: SPOILER tag-et tessék használni.
  • Tomy Lee
    Szöszi out:)
  • Tomy Lee
    Úgy 1-2 hete kezd szimpatikussá válni a műsor talán az is hozzájárul mondjuk,hogy viasat3-on kívül én más csatornát nem nézek.
    Kiváncsi vagyok kit küld most ki Alíz:)
  • zsotesz
    Kb. egy hónapja kezdtem el nézni, egész jó, viszont hogy lesz vége ennek a játéknak ha mindig jön majd valaki?
  • kalaposkan
    hogyvoltblog a legjobb! Minden este azon nevetek meló után az egyik legjobb kikapcsolódás:D
  • bippo
    Sajna. Kár, mert szerintem jobb, mint a VV4. (azt pl. pár hete már nem is nézem/olvasom)
    De Breki33 linkelte a sorozatjunkiet, az jobban pörög.

Illetve érdemes olvasni a hogyvolt.blog.hu-t is. Szórakoztatóak az összefoglalók, és rengeteg komment is születik, ha valakit épp az érdekel.
  • LoSA
    Most kezdem el nézni a NETen, kíváncsi vagyok, hogy milyen?! Olyan nagy forgalom azért nincs, ha jól látom!
  • N o N a m e
    Friss képek
  • Breki33
    Hát, így itt nem is lesz nagy pörgés

egy sokkal jobban menő fórum az Éden Hotel-ről ha valaki írni akar
    http://www.sorozatjunkie.hu/2011/03/07/kibeszelo-matol-eden-hotel/

• N o N a m e
    oké, oké, bocsánat!
  • bippo
    Én direkt ezért nem olvastam 2 napja fórumot, mielőtt felhozom magam, mert tudtam, hogy valaki úgyis elköpi mi volt.

Noname: igaz, hogy nem pörög a fórum, de a csak neten nézőkre való tekintettel tényleg lehetne használni spoiler tag-et a friss adással kapcsolatban.
  • Breki33
    kicsikét vissza lehet venni az arcból

főleg ha baromságokat írsz
  • dragon11
    tehülyevagy, de magyarból végképp..

asszem -fav
  • Breki33
    miért ?

csak elmondta szerinte mi lesz
  • dragon11
    szpojler már bzmeg nem hiszem el ekkora gyökérnek lenni..:\
  • Breki33
    Bannerbe

• Breki33
  • Breki33
    ez egyértelmű

nagyságrendekkel jobb
  • vili 27
    Nagy húzás vojlt a Szanditól. Nekem szimpatikus a csaj, nem beszari. Kellett egy ilyen. Kristóf szimpatikus, de nagyon gyenge jellem.

Mindenesetre jobb az Éden, mint a VV !!!