376
Terra Nova
-
morzsi555 #56 Mint sci-fi sorozat szar, de kaland sorozatnak viszont rohadt jó. -
#55 Legalább itt ne kezdjük már a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, légyszi. Köszönöm.cigányozást -
#54 nekem bejött az első rész, remélem nem lesz kasza -
#53 No megnéztem én is.
Hát hideg is meg meleg is egyszerre.
Van benne pénz az biztos, bár a pár helyen elég szarul nézett ki (felmásztak a hegyre, ahonnét a tábort kémlelték... amikor egymással beszéltek és mögöttük/mellettük a hegyek...)
Ez a csalági körítés nem igazán kellett volna. Sky nevű csaj jó arc, talán a gyerekkel sem lesz gond, de a két lány meg az anyuk ...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van bennük ci*ány beütés
Jó volt mikor elmentek a vízeséshez, és a csaj megmutatta a rajzokat a sziklán... kár hogy a végén elmondták hogy mi az ki csinálja miért... nem lőttem volna le ezt... ha ez irányba húznák a történetet jó lenne, de így...
lényegében a végére nem is maradt megválaszolatlan kérdés, kicsit ilyen minden rész egy történet szagúnak ígérkezik... :S
-
#52 jó lesz ez! -
Renegade #51 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak én gondolom, hogy a 6.-os csapat küldői megtalálták a probeot (azt hadjuk, hogy úszott meg 85 millió évet) és teljesen más dátumról jöttek, de nincsen semmilyen más idővonal, hanem ugyanaz a föld? -
#50 spielberg?? :DD -
ldavid #49 ufo dolgot miből gondolod? -
#48 Nem időutazás. Alternatív valóságba mentek. Mondta a csaj mikor a Probe-ot megtalálta.
BTW nekem tetszett, hamarosan lesznek UFO-k is.Szerintem. -
hapi #47 A klisék ellenére nekem bejött, van benne potenciál. Néhány Dinonál elgondolkoztam hogy, ennyire kevés a pénz a sorozatra, vagy csak emlékeimben jobbak a jurassic park dinói.(újra bele kéne nézni)
Ennek ellenére sztem "gazdag" a sorozat bőven veri látványban a másik scifi sorozatot. -
#46 nem igazán győzött meg a kezdés,de meglátjuk mi lesz belőle. -
#45 tipikus sokat látott 'rendőr fater tudós muter' ,kezelhetetlen tini csávó,szerelmes 'okoska sokat beszélek ezért nem jövök be a fiúnak de aztán mégis' csajszika,és a fiatal naiv,de nagy igazságokat vicceket kimondó mégkisebb gyerek...kissé klisés:D -
#44 nem volt vmi nagy cucc. A CGI valoban nem valami jo, de sorozattol nem lep meg.
Egyedul talan a walking dead az a sorozat ahol a grafikai is megegyezik barmelyik nagy kaliberu egesz estes filmmel. Ami csak azt tanusitja, hogy a nagy horror movie filmekben sem lehet nagy gondjuk a maszkirozassal. -
ZZ88 #43 A Forráskód persze nem időutazásos film. -
ZZ88 #42 A film nem veszi figyelembe a pillangó hatást, ha a múltban egyetlen pillangót is eltapos valaki, az már kihatással van a jövőre. Ha visszamennek az időben, akkor már a teljes jövőjüket is átírják, effektíve a jövőbeli világuk megszűnik létezni, így az őket visszaküldők is eltűnnek, hacsak nem egy alternatív valóságban nyomulnak tovább, mint a Forráskód című filmben.
Értelmesebb lett volna valami jurassic parkos cuccot csinálni, ott legalább tudományos alapja is lenne a storynak. -
#41 Félek hogy egy nyálas giccsömleny lesz.Minimum valami ocsmány gyíkemberek kellenének ellenségnek nem a feka nő... -
Bullitt #40 Spoilertv-ről, nem nyitott lenyűgözően:
Terra Nova (Fox)
8:00 p.m.: 6.4/10 (#3)
8:30 p.m.: 6.4/ 9 (#3)
9:00 p.m.: 6.4/ 9 (#3)
9:30 p.m.: 6.3/ 9 (#3)
Comparably, the first half of Terra Nova trailed year-ago 8 p.m. Fox occupant House (7.0/10 on 9/27/10) by nine percent. But it built from former short-lived 9 p.m. occupant Lone Star (2.5/ 4 on 9/27/10) by 156 percent. Given the hype and high expectations, however, consider this a disappointing launch for Terra Nova, which sounds more like a short-term arrival than a long-running series.
-
#39 Hát nem tudom ki hogy van vele, de van egy gyanum, hogy ez nem fog második évadot kapni... Tényleg nem volt annyira rossz, de mégis olyan se íze se bűze. A CG tényleg sok helyen elég fura, de igazából a jövőben játszódó rész jobban lekötött mint a dzsungeles családi dráma. -
#38 nem volt rossz...de a cgi szar...meglássuk.... -
#37 elég gyanús. -
#36 no ha minden igaz hnap prömiör:D -
#35 kijött egy "hogyan készül" promo, amiben nagyjából körvonalazzák a sorozatot. engem megvett.
-
#34 Ha nem apocalypsis lesz a vége, úgy tudnám elképzelni, hogy szuperfejletten csillaghajókkal elhadják a naprendszert ,hogy nyugiban kifejlődhessen az ember. -
#33 Ha a mi történelmünket akarnák befolyásolni elég lenne max 10 ezrer évet visszamenni. 85 millió év távlatában nem hiszem hogy bármit is elérnének, ha meg igen jön az időparadoxon. Nincs világvége, nem mennek vissza a múltba, stb., Talán még az ember kifejlődését is meggátolják.
Tuti olyan magyarázat lesz az odőre, hogy csak akkora tudtak menni. -
Inquisitor #32 Egyesek szerint a "sötét középkor" nélkül évszázadokkal előbb lett volna űrutazás ... vagy atombomba. Kérdés jó lett volna e? vagy akkor már 1800-as évekre kihalt volna az emberiség? -
Inquisitor #31 Az első bekezdésben leírt storyline véletlenül kissé hasonlít a "Teremtés Utolsó Napja" c. sci-fi könyvre, noha ott csak 5 millió éves távlatról van szó. Itt az ismertetője, pár bekezdés után spoileres! Link -
#30 nem a jövő zöld energiáját befolyásolja... ha előbbre visszamegyünk és kihagyunk pár fejlődési szintet (tűz>robbanómotor>zöld energia) hanem rögtön a zöld energiával kezdődik akkor nem lesz középkor, ipari forradalom a földön. Hanem a történelem 85 millió évvel korábban kezdődik.
BTW: hogy MIÉRT pont 85 millió évvel előre mennek azt szinte biztos hogy az első részben meg fogják magyarázni, ha nem akkor a sorozat temethető. -
#29 Bármilyen civilizációt is építenek, az nem hiszem hogy befolyásolná a jövő zöld energiáját. Esetleg abban, hogy már 84 millió évvel hamarabb elégetik az összes szenet, olajat, stb.
Jó sorozat lehet ettől még, bár arra odafigyelhetnének, hogy milyen dinól éltek 85 millió évvel ezelőtt. Előzetesben minbtha Brachiosaurus lenne, ami ekkor már nem élt.
-
#28 hát akár.. :) ott nem lehetett volna a zöld energiát hasznosítani? -
#27 mert az mekkora menő... xD miért hova menjenek? az egyiptomiak közé az ókorba? -
#26 vagy 84 -
#25 de miért pont oda? 64 millió évvel korábbra? -
#24 vagy: azért küldik őket vissza, hogy megelőzzék a környezetkárosítást és zöld energiával menjenek végig. -
#23 Az alap koncepciót nem igazán értem. Miért kell visszaküldeni embereket és pont ilyen soká.
Tönkretettük a földet, most tegyük tönkre 84 milló évvel korábban és változtassuk meg az egész történelmet. -
#22 szerintem Tuti lesznek UFO-k.. elvégre Spilberg soriról beszélünk:D Látszik hogy van benne pénz...
#17: igen ez nekem is logikai buktatónak tűnik... ha visszamennek akkor nem előbb lesz túlnépesedés?:D -
#21 Remélem lesznek gyíkemberek vagy ufók,mert az rpg-vel agyonlőtt tirexik egy idő után unalmasak lesznek.Vagy legalább a sorozat vége ugyanolyan sötét lesz mint a történet ahonnan az alapötletet merítették. -
#20 -
#19 pilotot őszre halasztották -
#18 -
#17 A galaktikában volt egy teljesen megegyező sztorijú kis írás.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A visszaküldött emberek túlélnek mindent és előbb túlnépesedik a föld