Terra Nova(FOX)

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
vagy 84

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
de miért pont oda? 64 millió évvel korábbra?

Andr0
vagy: azért küldik õket vissza, hogy megelõzzék a környezetkárosítást és zöld energiával menjenek végig.

Armin & Ayu fan

Pharaoh
Az alap koncepciót nem igazán értem. Miért kell visszaküldeni embereket és pont ilyen soká.

Tönkretettük a földet, most tegyük tönkre 84 milló évvel korábban és változtassuk meg az egész történelmet.

Andr0
szerintem Tuti lesznek UFO-k.. elvégre Spilberg soriról beszélünk😄 Látszik hogy van benne pénz...

#17: igen ez nekem is logikai buktatónak tûnik... ha visszamennek akkor nem elõbb lesz túlnépesedés?😄

Armin & Ayu fan

shaddam
Remélem lesznek gyíkemberek vagy ufók,mert az rpg-vel agyonlõtt tirexik egy idõ után unalmasak lesznek.Vagy legalább a sorozat vége ugyanolyan sötét lesz mint a történet ahonnan az alapötletet merítették.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

cassoneitaly

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Tyler1
pilotot õszre halasztották<#wow3>

Tyler1

shaddam
A galaktikában volt egy teljesen megegyezõ sztorijú kis írás.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A visszaküldött emberek túlélnek mindent és elõbb túlnépesedik a föld

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Tyler1
hagyjuk az idõutazós paradoxonokat, ez scifi, nem kellenek fizikai törvények, szabályok 😊

tigeroo
én arra vagyok kíváncsi hogy lesz-e többszöri idõutazás, utánpótlás vagy valami. mert értitek, most ha 85 millió évvel visszamegy egy egész "falu", puskákkal, kütyükkel akkor mennyi változást okozhatnak a földtörténetben (nemis történelemben, hiszen itt még az emberiség sehol sincs)

mert ha most sikerül ez a benépesítés akkor végülis 85 millió évvel hamarabb jelenik meg az emberi faj a földön, és a kör ugyanúgy bezárul...hümm...szal na
Brolly28
jónak ígérkezik, mostanság úgy is rá vagyok függve az ilyen magas költségvetésû sorozatokra. várom

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

PrisonMan
ala Glee 😊

Tyler1
elvileg már tavaly õsztõl indult volna, aztán csúsztatták 2011 tavaszára, és utána 2012 õszére.

de a 2 órás pilot sztem elég lesz kezdésnek.

Calver
ennyi, nagyon durván Primeval szaga van - csak ugye Amerikai, és ráadásul országos adón fut, szóval így kapásból hiányzik belõle az angol sorozatokra jellemzõ "tökösség". várhatóan itt nem lesz semmi olyan, hogy neadjisten a szereplõk szép sorban el-el hulladoznak, esetleg itt-ott "ártatlan" emberekbõl vacsora lesz...

meh, majd elválik.

"The trees move. Do you not see it?"

Narxis
khm..Primeval..khm

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

byzhouse
azt hittem,hogy L4D2 kép 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Sir Quno Jedi
Nem trollkodni akarok, de szerintem borzasztó lesz. Már anno, mikor olvastam róla ez lett a szilárd véleményem. Spielberg, dínók (aka veszélyes õslények), idõutazás a távoli múltba, dzsungel és szavannák, ez csak ûberszar lehet. Sorry. Ne legyen igazam! Láttunk már ilyen témájú filmeket tucatjával és egyik rémítõbben szar a másiknál. Úgy látszik az ûrprogrammal együtt a VALÓDI scifik is kihaltak (mert ez nem az).

Ha meg már mindenáron múltba utazós idõgépes témnát erõltetünk, akkor ajánlom ezt, mert ez ûberbrutál (majdnem hardsf):

Wolfgang Jeschke: A teremtés utolsó napja

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tigeroo
na akkor most jön a pilot és utána várjunk másfél évet??

ez wtf? elõször megnézik hogy mennyire vevõ rá a nép, mint a the walking deadnél?
gabo91
hm... finom
végre valami ami a régi nagy sorozataimat méltóképpen pótolhatja.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Andr0
Várós, már a májusi bejelentés óta^^ +fav

Armin & Ayu fan

Tyler1

Tyler1
pár promo kép

Tyler1
youtube már beágyazáásal sem megy?<#nemtudom>

trailer

Tyler1
A Fox májusban útjára indítja az egyik, ha nem a legnagyobb költségvetésû(csak a pilot 16 millióba került) és legnagyobb port kavaró scifi sorozatot, melyet több nagy név között talán a legnagyobb, Spielberg jegyez. Az egyelõre 13 részesre tervezett sorozat elsõ része után azonban laza másfél évet kell várni, h beinduljon az évad.

sztori:
2149-ben, amikor is a Föld túlfejlett, túlnépesedett és túlszennyezett. A növény- és állatvilág jó része kipusztult, s miközben az emberiség tudományoknak való behódolása a fajunkat sodorja a szakadék szélére, talán mentõ ötlettel is szolgálhat. Bár a bolygó menthetetlen, a tudósok létesítenek egy portált a történelem elõtti idõkbe, kábé 85 millió évre jelenünktõl, hátha sikerül helyre hozni a múltban elkövetett hibákat. Elõször elsõ gyarmatosítóként egy család lép át a kapun, Terra Nova pedig maga a Paradicsom. Persze idõvel elõkerül egy családi titok, kiderül, hogy veszélyes õslények “garázdálkodnak” a környéken, ráadásul felmerül a gyanú, hogy a küldetés célja nem is az emberiség megmentése, hanem valami teljesen más.

← ElőzőOldal 8 / 8