Terra Nova(FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Montanosz
én kaszáltam, nagyon bárgyú...

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

A hatosokról annyi kiderül az elõzõ részekben, hogy a 6. csoporttal érkeztek és egy külön bázist hoztak létre, de törvényenkívülieknek számítanak.
Narxis
Nagyon zsír rész volt, szegény Taylor parancsnok milyen emlékeket hordozhat... :/ A vége pedig eléggé WTF, még mindig nem tudni, hogy kik ezek a hatosok.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Caliph
lehet én vártam sokat ettõl a sorozattól de eddig csalódás...teli van máshol már látott klisékkel,mindez átrakva már helyszínre.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Andr0
nem azt mondom, nekem tetszik a sori meg a történet. De itt Amerika a mérce.

Armin & Ayu fan

Dehogy kap kaszát... még így - hogy letekerték 10%-ra a költségvetést az elsõ 3 részhez képest - is jobb, mint a falling skies pl.
Tyler1
a sztori még szódás, de ez a család már baszottul idegesít. aligvárom, hogy a kis Zoe is kerítsen valami 8 éves bakot magának, és turbékoljon az egész Terra Nova...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

de abban biztos nem volt kábelzabáló dínó :D
Caliph
ezt a történetet is láttam már valahol máshol:D

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Tyler1
<#worship>

kösz szépen <#wave><#pias><#worship><#worship>
cassoneitaly
TERRA NOVA - 1x04 (HDTV-LOL, 720P-DIMENSION) - MAGYAR FELIRAT

Jó Szórakozást Mindenkinek! <#papakacsint>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

mint ahogy te érted is eljön a kaszás. :D
Andr0
ha nem lesz benne több akció akkor szerintem kaszát kap.

Armin & Ayu fan

Punker
akko rössze kevertem a Boardwalk empire-rel :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Andr0
Magyar idõ szerint kedd hajnalban jön mindig az új rész. Hétvégén sose lesz új rész.

Armin & Ayu fan

Narxis
Nem.

Punker
hétvéégn nem volt új rész?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Andr0
Nekem egy igazi Hardcore ûrháborús sorozat kéne... csak az a baj, hogy nincs akkora költségvetés, ami azt elbírná...:D

Ûrháborús sorozat alatt azt értem, hogy miden részben kb 20 percnyi CGI nagyon látványos ûrcsatákkal.

Armin & Ayu fan

stargatelost
Azért a Walking Dead más, oké hogy ott is van család meg drámázás, de sztem nem egy lapon említhetõ a szar Falling Skies-al meg ezzel a gagyival. Ott folyamatos veszély volt, kilátástalan helyzet, meg zombik azért mindenhol ott vannak, tehát nem ült le annyiszor a cselekmény klisé családi drámázni.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Tyler1
annyival vártam nagyobb durranást, hogy nem egy csöpögõ családcentrikus szart akartam nézni, hanem valami régi Elvesztett világot idézõ kalandsorozatot. leszarom, hogy gagyi a cgi, vagy a díszlet, ha tudnak pörgõs cselekményt írni hozzá, de hogy 40 percbõl 25-öt elromantikázik a család, hát engem végtelenül idegesít.

Egyelõre nem rossz, de ennél szerintem sokkal nagyobb durranást vártunk. Ugyanolyan mint a Falling Skies vagy a Walking Dead csak zombik vagy ûrlények helyett dinoszauruszokkal. Remélem ennél azért "rejtélyesebb" lesz.

kBagyula
Köszi!

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Narxis
Egyszerûbb lett volna a Holdra kilõni, ott nagyobb eséllyel megmarad a jelzõcucc, amúgy 99%, hogy nem másik idõvonal.

jackoneill90
"egyszerre egy irányba lehet menni de dumálni lehet mindkét irányban:D"
És tényleg. Amióta nézem fel sem tûnt ez a jelenség a sorozatban.

Válasz 'Caliph' üzenetére (#99)

Visszaküldött képekre nem emlékszem. Csak arra, hogy nem találták meg. Ami egy kis fémszerkezet esetében várható is. Jeladó ha volt rajta az évmilliók alatt az üledék, lerakódott por ami idõvel földdé válik olyan mélyre tehette, hogy nem fogták a jelet. Na de mindegy valahogy rájöttek a tudósok.

Még az jutott eszembe, hogy amikor megnyílik a kapu akkor mint a vízen, átlehet látni( igaz elsõ részben nem úgy néz ki). Biztos odatartanak elé a terra nován egy nagy táblát idõnként hátha épp nézik a jövõbõl. Leírják és megvan az új lista.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Caliph
jogos , én csak a csaj következtetéseit adtam tovább.
visszamenetellel kapcsolatban elég nagy komplexum volt ami megniytotta a szakadást...glom zabálja is az energiát. de azon sem csodálkoznék ha késõbb vhogy azt is megoldanák:D tiszta csillagkapu,egyszerre egy irányba lehet menni de dumálni lehet mindkét irányban:D

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Az hogy nem találták meg a probe-ot a jövõben nem jelenti hogy alternatív valóság,85 millió év...Az rohadt sok fõleg ha bele veszed hogy a történethez képest elvileg olyan 25 millió év múlva becsapódik a meteor és kihalnak a dínók,és akkor a 85 millió év alatt ott van a kontinens vándorlás,vulkán kitörések stbstbstb + a jeladó se hiszem hogy kibírja 85 millió évig a folyamatos jel sugárzást attól függetlenül hogy a 2100-as években építették fejlettebb technológián mint amit ma ismerünk. Szóval simán lehet azonos idõsík is.

Amúgy nekem az a furcsa hogy ugye az út 1 irányú tehát vissza nem tudnak menni a jövõbe,de kommunikálni meg igen.Kíváncsi vagyok hogy ezt hogy csinálják mert errõl még nem volt szó.
Caliph
az már az elsõ részben kiderül hogy van kommunikáció,hiszem a probe küldte vissza a képeket(asszem a kiscsaj beszél róla) , az meg hogy alternatív világ abból jön le hogy nem találták meg a probe-ot a jövõben.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Punker
alacsony költségvetés, nem lõhetnek el minden látványt az elején.

Mármint a szervetlen oda vissza.
Igen, ez érdekes. Lehet az az elv, mint a terminátorban, csak fordítva: ott csak szerves anyag, hús és vér megy át az idõben, a Terra novára meg csak szervetlen. <#nevetes1>
Andr0
a gyerekek nagyon fáradt voltak, és szerintem örülnek hogy anyu apu újra kefél.

Armin & Ayu fan

Narxis
Jaja, ezt én is hiányoltam. Vége meg mekkora lol már,

ott izélnek miközben a gyerekek alszanak és csak egy vékon tolóajtó választja el õket. :D

Ezt mondtam én is, több jónak ígérkezõ jelenet is kimaradt.
Andr0
nekem is feltûnt.

Armin & Ayu fan

Shaman
Nekem az a kérdésem,hogy miért nem mutatják azokat a részeket amik izgalmasak lehetnek?? Pl: elindulnak madarat fogni,aztán a következõ snitt,hogy már visszajöttek az elfogottal? Erre lehetett volna valami izgalmas akciójelenetet írni,de semmi....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

jackoneill90
Volt olyan mondat amibõl úgy vettem ki, mintha kommunikálna a jövõvel taylor. Ember nem megy vissza de üzenet meg megy, hogy van ez? LEhet igazad is montanosz, de úgyse mi döntjük el milegyen.
256
00:18:42,780 --> 00:18:44,081
Kérdezhetek valamit?

257
00:18:45,533 --> 00:18:48,318
Hogyan megy a toborzás
a Terra Novára?

258
00:18:48,369 --> 00:18:52,773
Minden személyes kérelem hozzám
fut be, és én továbbítom.

259
00:18:52,840 --> 00:18:56,209
Legtöbbször kell egy önéletrajz,

260
00:18:56,294 --> 00:18:58,828
de néhanapján le lehet
adni egyedi javaslatokat,

261
00:18:58,880 --> 00:19:02,382
azokról, akit ismernek, és
sokat érnek 2149-ben.

262
00:19:02,467 --> 00:19:06,636
Miért? Szeretne egy
helyettest, vagy mi?

263
00:19:06,687 --> 00:19:10,474
Dehogy. Csak
érdekelt a feleségem.

264
00:19:10,525 --> 00:19:12,275
Õ egy nagyon rövid
lista élérõl került ide.

265
00:19:12,343 --> 00:19:16,446
Amit egyébként az imént említett
Malcolm Wallace állított össze.

266
00:19:18,483 --> 00:19:20,617
Akkor azt hiszem meg
kell köszönnöm neki.

Most néztem a 3. részt, jó kis sorozat, kevesebbet vártam tõle. A pillangó effektus is kilõve azzal, hogy egy alternatív világba nyíló másik idõvonalon mennek vissza 85.000.000 évet. Az már az elsõ részbõl kiderül, hogy az egész sztori hátterében az áll, hogy valakik tudatosan akarják majd irányítani a véletlenszerû tér/idõ anomália lévén megszerzett tudást hatalomvágyból.
azt majd a nézettség eldönti. akármilyen szar lehet, amíg elég ember nézi
Montanosz
hát nem tom, de szerintem ebbõl kasza lesz az évad végén ha nem lesz érdekfeszítõbb

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Caliph
sztem az egyik madarat csapták el aminek a csõre okozhatta a defektet...ahhoz meg hogy egy ilyen veszélyes világban mi a szarért mennek a sötét éjszakában egy nyitott terepjáróval nem tudok mit szólni:D bár lehet a gyorsaság nagyobb szempont a védelemnél mert láttuk az elsõ részben hogy a full körbepáncélozott teherautót is is simán széétszedték azok a farokcsapkodós vmik:D

Instinct
kBagyula
Hi All!

Mi a címe a 3. résznek?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

shaba23
Jah, biciklire is van felütés ellen védett külsõ, a szar (nyitott!!!!) terepjáró meg defektet kap valami akácfán :)
BEAST
Kákán is csomót?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jackoneill90
De ha legalább defektmentes kerekek lennének.

Caliph
hát ha keréken kell menni az a legjobb. repülõk nyilván több energiát zabálnak,amibõl igy iss alig van nekik. sztem ez az oka.

jackoneill90
A jövõbõl jöttek, de még mindig vékony gumikerekû járgányaik vannak? itt valami megint bûzlik.

jackoneill90
Vagyis 3. Az elsõ két rész egyben volt.

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete