376
Terra Nova
-
#136 Köszönöm szépen a feliratot itt is.
Ma sem marad el akkor a mozizás. -
#135 -
#134 Következő rész November 1-én! -
KaBuTo666 #133 -
#132 Terra Nova - 1x05 - (hdtv-lol, 720p-dimension) magyar felirat beküldve...
Jó Szórakozást Mindenkinek! -
SzinesGeza #131
"nem hiszem hogy befolyásolná a jövő zöld energiáját. Esetleg abban, hogy már 84 millió évvel hamarabb elégetik az összes szenet, olajat, stb."
Szerintem nézz utána, hogy hogyan jött létre a kőolaj. És főleg mikor! :)
-
KaBuTo666 #130 Egyelőre sajnos nem nagy szám...Semmi baj, még nem mondtam le róla. :D -
#129 Egyre rosszabb lesz...12 egy tucat cucc, a CGI helyett inkább forgatókönyvre költöttek volna -
#128 Szvsz rosszul tetted. -
#127 Én még két részt adok azért neki. Az eddigi részek engem kicsit az Eureka -ra emlékeztet ezzel a nyomassuk a családi hangulatot ezerrel a nézők felé. De mintha abba mintha több esemény történt volna. -
#126 én kaszáltam, nagyon bárgyú... -
ZZ88 #125 A hatosokról annyi kiderül az előző részekben, hogy a 6. csoporttal érkeztek és egy külön bázist hoztak létre, de törvényenkívülieknek számítanak. -
#124 Nagyon zsír rész volt, szegény Taylor parancsnok milyen emlékeket hordozhat... :/ A vége pedig eléggé WTF, még mindig nem tudni, hogy kik ezek a hatosok. -
#123 lehet én vártam sokat ettől a sorozattól de eddig csalódás...teli van máshol már látott klisékkel,mindez átrakva már helyszínre. -
#122 nem azt mondom, nekem tetszik a sori meg a történet. De itt Amerika a mérce. -
Borg #121 Dehogy kap kaszát... még így - hogy letekerték 10%-ra a költségvetést az első 3 részhez képest - is jobb, mint a falling skies pl. -
#120 a sztori még szódás, de ez a család már baszottul idegesít. aligvárom, hogy a kis Zoe is kerítsen valami 8 éves bakot magának, és turbékoljon az egész Terra Nova...
-
ldavid #119 de abban biztos nem volt kábelzabáló dínó :D -
#118 ezt a történetet is láttam már valahol máshol:D -
#117 -
KaBuTo666 #116 kösz szépen -
#115 TERRA NOVA - 1x04 (HDTV-LOL, 720P-DIMENSION) - MAGYAR FELIRAT
Jó Szórakozást Mindenkinek! -
KaBuTo666 #114 mint ahogy te érted is eljön a kaszás. :D -
#113 ha nem lesz benne több akció akkor szerintem kaszát kap. -
#112 akko rössze kevertem a Boardwalk empire-rel :) -
#111 Magyar idő szerint kedd hajnalban jön mindig az új rész. Hétvégén sose lesz új rész. -
#110 Nem. -
#109 hétvéégn nem volt új rész? -
#108 Nekem egy igazi Hardcore űrháborús sorozat kéne... csak az a baj, hogy nincs akkora költségvetés, ami azt elbírná...:D
Űrháborús sorozat alatt azt értem, hogy miden részben kb 20 percnyi CGI nagyon látványos űrcsatákkal. -
#107 Azért a Walking Dead más, oké hogy ott is van család meg drámázás, de sztem nem egy lapon említhető a szar Falling Skies-al meg ezzel a gagyival. Ott folyamatos veszély volt, kilátástalan helyzet, meg zombik azért mindenhol ott vannak, tehát nem ült le annyiszor a cselekmény klisé családi drámázni. -
#106 annyival vártam nagyobb durranást, hogy nem egy csöpögő családcentrikus szart akartam nézni, hanem valami régi Elvesztett világot idéző kalandsorozatot. leszarom, hogy gagyi a cgi, vagy a díszlet, ha tudnak pörgős cselekményt írni hozzá, de hogy 40 percből 25-öt elromantikázik a család, hát engem végtelenül idegesít. -
safranyn #105 Egyelőre nem rossz, de ennél szerintem sokkal nagyobb durranást vártunk. Ugyanolyan mint a Falling Skies vagy a Walking Dead csak zombik vagy űrlények helyett dinoszauruszokkal. Remélem ennél azért "rejtélyesebb" lesz. -
#104 Köszi! -
#103 Egyszerűbb lett volna a Holdra kilőni, ott nagyobb eséllyel megmarad a jelzőcucc, amúgy 99%, hogy nem másik idővonal. -
#102 "egyszerre egy irányba lehet menni de dumálni lehet mindkét irányban:D"
És tényleg. Amióta nézem fel sem tűnt ez a jelenség a sorozatban.
Válasz 'Caliph' üzenetére (#99)
Visszaküldött képekre nem emlékszem. Csak arra, hogy nem találták meg. Ami egy kis fémszerkezet esetében várható is. Jeladó ha volt rajta az évmilliók alatt az üledék, lerakódott por ami idővel földdé válik olyan mélyre tehette, hogy nem fogták a jelet. Na de mindegy valahogy rájöttek a tudósok.
Még az jutott eszembe, hogy amikor megnyílik a kapu akkor mint a vízen, átlehet látni( igaz első részben nem úgy néz ki). Biztos odatartanak elé a terra nován egy nagy táblát időnként hátha épp nézik a jövőből. Leírják és megvan az új lista. -
#101 jogos , én csak a csaj következtetéseit adtam tovább.
visszamenetellel kapcsolatban elég nagy komplexum volt ami megniytotta a szakadást...glom zabálja is az energiát. de azon sem csodálkoznék ha később vhogy azt is megoldanák:D tiszta csillagkapu,egyszerre egy irányba lehet menni de dumálni lehet mindkét irányban:D -
Masakari #100 Az hogy nem találták meg a probe-ot a jövőben nem jelenti hogy alternatív valóság,85 millió év...Az rohadt sok főleg ha bele veszed hogy a történethez képest elvileg olyan 25 millió év múlva becsapódik a meteor és kihalnak a dínók,és akkor a 85 millió év alatt ott van a kontinens vándorlás,vulkán kitörések stbstbstb + a jeladó se hiszem hogy kibírja 85 millió évig a folyamatos jel sugárzást attól függetlenül hogy a 2100-as években építették fejlettebb technológián mint amit ma ismerünk. Szóval simán lehet azonos idősík is.
Amúgy nekem az a furcsa hogy ugye az út 1 irányú tehát vissza nem tudnak menni a jövőbe,de kommunikálni meg igen.Kíváncsi vagyok hogy ezt hogy csinálják mert erről még nem volt szó. -
#99 az már az első részben kiderül hogy van kommunikáció,hiszem a probe küldte vissza a képeket(asszem a kiscsaj beszél róla) , az meg hogy alternatív világ abból jön le hogy nem találták meg a probe-ot a jövőben. -
#98 alacsony költségvetés, nem lőhetnek el minden látványt az elején. -
ZZ88 #97 Mármint a szervetlen oda vissza.