Terra Nova(FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy baseball ütõt nem bírtak volna magukkal vinni.. 😊
Tényleg nem rossz. Megvan a kedvencem az újonc sorozatok között! 😊

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

Andr0
nekem kifejezetten tetszik

Armin & Ayu fan

1x03 se volt rossz 😊
Bár azért átugrottak pár részen, amit szívesen láttam volna...
kBagyula
/fav

Kinn a második rész is. 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

LasDen
igen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ööö, az elsõ két rész egybe adták igaz? azaz akkor torrenten is úgy van, mert ahogy látom 1:25 órás az elsõ rész, aztán már csak a harmadik részt lehet letölteni.
ahhoz képest ennek már most 10 emmy jár
Azt kell mondjam sokkal jobban indult ez, mint a Falling Skies.
Tyler1
áhhá, vágesz! csak mert volt oldal, ahol külön dátumra írták a genesis 2. részét, aztán azt hittem lemaradtam, de akk nem 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ma este lesz a 3.
LasDen
azé nem mindig....nagyobb produkcióknál szokott duplarész lenni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Caliph
amerikai módi hogy sorozatnál a bevezetõ epizódnál az elsõ két részt egybe adják le,azért is volt 1.5 órás.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Tyler1
van már e02 is?

Caliph
nice--és végre raptorok😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

cassoneitaly

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Tyler1
megnéztem én is végre. klisé hegyek, gány cgi-al töltve, de sztem jó lesz ez még. csak több kaland legyen dinókkal, bennszülöttekkel(ezt a ziccert tuti nem hagyják ki), hatosokkal, akármivel, és ne egy rohadt családi drámát kelljen új köntösbe nézni, ahol a lázadó gyerek végül rájön, hogy szereti a szüleit...

shaba23
azok a hegyek valóban elütöttek a filmtõl, hiába a magas költségvetés...vagy a sok pénz elment a narancsra a film elején...elvégre marha ritka cucc<#idiota>
jackoneill90
Feliratot hol találok?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Mint sci-fi sorozat szar, de kaland sorozatnak viszont rohadt jó.

cylonflatus
Legalább itt ne kezdjük már a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
cigányozást
, légyszi. Köszönöm.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

ForzaInter
nekem bejött az elsõ rész, remélem nem lesz kasza

Yo, Bitch!

gabo91
No megnéztem én is.
Hát hideg is meg meleg is egyszerre.
Van benne pénz az biztos, bár a pár helyen elég szarul nézett ki (felmásztak a hegyre, ahonnét a tábort kémlelték... amikor egymással beszéltek és mögöttük/mellettük a hegyek...)
Ez a csalági körítés nem igazán kellett volna. Sky nevû csaj jó arc, talán a gyerekkel sem lesz gond, de a két lány meg az anyuk ...
van bennük ci*ány beütés

Jó volt mikor elmentek a vízeséshez, és a csaj megmutatta a rajzokat a sziklán... kár hogy a végén elmondták hogy mi az ki csinálja miért... nem lõttem volna le ezt... ha ez irányba húznák a történetet jó lenne, de így...

lényegében a végére nem is maradt megválaszolatlan kérdés, kicsit ilyen minden rész egy történet szagúnak ígérkezik... :S

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Punker
jó lesz ez!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Csak én gondolom, hogy a 6.-os csapat küldõi megtalálták a probeot (azt hadjuk, hogy úszott meg 85 millió évet) és teljesen más dátumról jöttek, de nincsen semmilyen más idõvonal, hanem ugyanaz a föld?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

LasDen
spielberg?? 😄D

ufo dolgot mibõl gondolod?
Andr0
Nem idõutazás. Alternatív valóságba mentek. Mondta a csaj mikor a Probe-ot megtalálta.
BTW nekem tetszett, hamarosan lesznek UFO-k is.Szerintem.

Armin & Ayu fan

A klisék ellenére nekem bejött, van benne potenciál. Néhány Dinonál elgondolkoztam hogy, ennyire kevés a pénz a sorozatra, vagy csak emlékeimben jobbak a jurassic park dinói.(újra bele kéne nézni)
Ennek ellenére sztem "gazdag" a sorozat bõven veri látványban a másik scifi sorozatot.
Caliph
nem igazán gyõzött meg a kezdés,de meglátjuk mi lesz belõle.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
tipikus sokat látott 'rendõr fater tudós muter' ,kezelhetetlen tini csávó,szerelmes 'okoska sokat beszélek ezért nem jövök be a fiúnak de aztán mégis' csajszika,és a fiatal naiv,de nagy igazságokat vicceket kimondó mégkisebb gyerek...kissé klisés😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

CSOCSO
nem volt vmi nagy cucc. A CGI valoban nem valami jo, de sorozattol nem lep meg.
Egyedul talan a walking dead az a sorozat ahol a grafikai is megegyezik barmelyik nagy kaliberu egesz estes filmmel. Ami csak azt tanusitja, hogy a nagy horror movie filmekben sem lehet nagy gondjuk a maszkirozassal.
A Forráskód persze nem idõutazásos film.
A film nem veszi figyelembe a pillangó hatást, ha a múltban egyetlen pillangót is eltapos valaki, az már kihatással van a jövõre. Ha visszamennek az idõben, akkor már a teljes jövõjüket is átírják, effektíve a jövõbeli világuk megszûnik létezni, így az õket visszaküldõk is eltûnnek, hacsak nem egy alternatív valóságban nyomulnak tovább, mint a Forráskód címû filmben.

Értelmesebb lett volna valami jurassic parkos cuccot csinálni, ott legalább tudományos alapja is lenne a storynak.
shaddam
Félek hogy egy nyálas giccsömleny lesz.Minimum valami ocsmány gyíkemberek kellenének ellenségnek nem a feka nõ...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Spoilertv-rõl, nem nyitott lenyûgözõen:

Terra Nova (Fox)
8:00 p.m.: 6.4/10 (#3)
8:30 p.m.: 6.4/ 9 (#3)
9:00 p.m.: 6.4/ 9 (#3)
9:30 p.m.: 6.3/ 9 (#3)

Comparably, the first half of Terra Nova trailed year-ago 8 p.m. Fox occupant House (7.0/10 on 9/27/10) by nine percent. But it built from former short-lived 9 p.m. occupant Lone Star (2.5/ 4 on 9/27/10) by 156 percent. Given the hype and high expectations, however, consider this a disappointing launch for Terra Nova, which sounds more like a short-term arrival than a long-running series.

Victor1103
Hát nem tudom ki hogy van vele, de van egy gyanum, hogy ez nem fog második évadot kapni... Tényleg nem volt annyira rossz, de mégis olyan se íze se bûze. A CG tényleg sok helyen elég fura, de igazából a jövõben játszódó rész jobban lekötött mint a dzsungeles családi dráma.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

LasDen
nem volt rossz...de a cgi szar...meglássuk....

Andr0
elég gyanús.

Armin & Ayu fan

Caliph
no ha minden igaz hnap prömiör😄

Tyler1
kijött egy "hogyan készül" promo, amiben nagyjából körvonalazzák a sorozatot. engem megvett.

Pharaoh
Ha nem apocalypsis lesz a vége, úgy tudnám elképzelni, hogy szuperfejletten csillaghajókkal elhadják a naprendszert ,hogy nyugiban kifejlõdhessen az ember.

Pharaoh
Ha a mi történelmünket akarnák befolyásolni elég lenne max 10 ezrer évet visszamenni. 85 millió év távlatában nem hiszem hogy bármit is elérnének, ha meg igen jön az idõparadoxon. Nincs világvége, nem mennek vissza a múltba, stb., Talán még az ember kifejlõdését is meggátolják.

Tuti olyan magyarázat lesz az odõre, hogy csak akkora tudtak menni.

Egyesek szerint a "sötét középkor" nélkül évszázadokkal elõbb lett volna ûrutazás ... vagy atombomba. Kérdés jó lett volna e? vagy akkor már 1800-as évekre kihalt volna az emberiség?

Az elsõ bekezdésben leírt storyline véletlenül kissé hasonlít a "Teremtés Utolsó Napja" c. sci-fi könyvre, noha ott csak 5 millió éves távlatról van szó. Itt az ismertetõje, pár bekezdés után spoileres! Link

Andr0
nem a jövõ zöld energiáját befolyásolja... ha elõbbre visszamegyünk és kihagyunk pár fejlõdési szintet (tûz>robbanómotor>zöld energia) hanem rögtön a zöld energiával kezdõdik akkor nem lesz középkor, ipari forradalom a földön. Hanem a történelem 85 millió évvel korábban kezdõdik.

BTW: hogy MIÉRT pont 85 millió évvel elõre mennek azt szinte biztos hogy az elsõ részben meg fogják magyarázni, ha nem akkor a sorozat temethetõ.

Armin & Ayu fan

Pharaoh
Bármilyen civilizációt is építenek, az nem hiszem hogy befolyásolná a jövõ zöld energiáját. Esetleg abban, hogy már 84 millió évvel hamarabb elégetik az összes szenet, olajat, stb.

Jó sorozat lehet ettõl még, bár arra odafigyelhetnének, hogy milyen dinól éltek 85 millió évvel ezelõtt. Elõzetesben minbtha Brachiosaurus lenne, ami ekkor már nem élt.

Tyler1
hát akár.. 😊 ott nem lehetett volna a zöld energiát hasznosítani?

Andr0
mert az mekkora menõ... xD miért hova menjenek? az egyiptomiak közé az ókorba?

Armin & Ayu fan