Terra Nova(FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Még csak az sem kellene, hogy teli legyen akcióval, hiszen annak a megvalósítása költséges. Csak annyi kellene, hogy olyan dolgokkal kelljen megbirkózniuk a szereplõknek, amikkel eddig még máshol nem találkoztunk."
Ez az egyik probléma a sorozattal, ürügyként van felhasználva a környezet, bárhol máshol játszódhatna sima vadállatokkal is akár.
De persze az is nagyon sokat nyom a latba, hogy pocsékra és unalmasra van megírva az egész.
Meg az sem lenne baj, hogy epizódikus, háttérben a fõszállal, de az ne azt jelentse, hogy rész végén fél percre kell foglalkozni vele. Itt van a helyszín, hatalmas lehetõségek tárháza, és ilyen moslékot dobnak elénk 😞 Gyalázat.
Nézzetek Primeval-t, ha dínókat akartok, abban legalább ütõs, jól átgondolt sztori van sok-sok dínóval (nem csak fél percnyi, mint itt) és remek karakterekkel. Igen, ott ténylegesen a dínók körül forog minden rész, nem úgy mint itt. VICC!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ez a rész simán 100/100 volt. Ebben már rengeteg akció volt. De az a Boyles vagy ki geci idegesítõ.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Az SGU-t meg már kiveséztük, korábbi 2 sorozattal felneveltek egy generációt, próbáltak egy merõben újat alkotni, nem jött össze.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A következõ izgalmasabb lesz de a 7-8-ba már szerintem megütköznek keményen a hatosokkal.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Nézni fogom, a tábor vezetõ csávó tökéletes a szerepre. Az egyetlen aki oda való. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ennek a sorozatnak pont errõl kéne szólnia...a mindennapos túlélésrõl a nehézségekrõl és akkor jöhetne a többi dolog...
de nem... qwa jól élnek, simán mászkálnak az õserdõben... vicc...
pedig az elsõ rész után többet vártam, az elég jó volt ha így megy tovább nem csodálkoznék ha elpártolnak a népek a sorozattól... kár lenne érte
http://pspfilez.extra.hu/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Dettó.<#eljen>#eljen>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Am. most miért? Én tökre nem vártam, hogy a kiscsaj
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet egy kicsit nyálasabb az átlagnál, de ez van, látszik, hogy mindenkinek meg akarnak felelni és nem csak egy geek scifit akarnak csinálni. A tempó se lesz gyorsabb, szerintem majd az évadzáró vagy szünet elõtti epizód durvább lesz(nem tom meddig lesz a sorozat vagy hogyan osztották el), de kb. ilyenekre lehet majd számítani. Nekem tetszik, leköt, szórakoztat, ennyi. 😄
2/10 maximum, abból egy pont a dínó.
annyira családi ez a sorozat, hogy lassan inkább nõknek való.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Részhez pedig:
Nagyon jó epizód volt, 10/10. Azért kezdenek felpörögni az események és egyre árnyaltabbak lesznek itt a dolgok. Kivi vagyok, hogy ezután Jim hogyan fog dönteni, pl. magánnyomozásba kezd-e stb.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ma sem marad el akkor a mozizás.<#taps>#taps>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Jó Szórakozást Mindenkinek! <#papakacsint>#papakacsint>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
"nem hiszem hogy befolyásolná a jövõ zöld energiáját. Esetleg abban, hogy már 84 millió évvel hamarabb elégetik az összes szenet, olajat, stb."
Szerintem nézz utána, hogy hogyan jött létre a kõolaj. És fõleg mikor! 😊