Terra Nova(FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
a végén volt egy érdekes jelenet, elég lett volna azt megnézni. abból kíváncsi vagyok, mi lesz (ha lesz folytatás)
Végre tele volt akcióval ez a dupla rész, de izgalmassá mégse tudták tenni, pont emiatt. Mindig mindenrõl tudni lehet elõre, hogy úgyis sikerül nekik...
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Ebben tuti nem fogsz csalódni. 😄 Már majdnem megijedtem, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha nem nézted még meg akkor ne olvasd el, lényeg, hogy volt egy pont ahol ha akkor ér véget akkor azt mondtam volna rá, hogy szar, de aztán megoldották 1-2 csavarral. Ha lesz 2. évad akkor ebbõl még akármit ki lehet hozni. 😛
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Nekem az amikor Lucas azt mondja, hogy : OPEN YOUR EYES OLD MAN!
Itt látszott igazán, hogy mennyire haragban vannak.
volt egy jó csaj az elején, a sheriff õt kérdezgette skye elõtt
A többire, amit írtál, meg ugyanaz a válaszom, amit a #296-ban írtam. Én szeretem az ilyen stílust is, ha jól és rendesen meg van csinálva és nem néznek hülyének. Itt sajna nem ez a helyzet...
tehát mindegyik logikátlan, de szerethetõ, abban a pillanatban, ha az egyiket megutálom akkor rögtön zavarni fognak a hibái :-)
én betippelem, hogy sokan azért csalódtak mert mást vártak, pláne európai fejjel lehet nagyon zavaró a túlzottan nagy hangsúlyt kapó családi-polkorrekt-multikulti szentháromság
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Lehet jól elkészíteni, meg megírni családi sorozatokat, itt ennek nyomát sem látjuk, túl szirup meg amcsi az egész. De említhetek egy kategóriát is, ha már családi sorozat: Doctor Who, vagy a spin-off, a Sarah Jane Adventures - ez utóbbi kifejezetten gyerekeknek készült. Semmi baj velük, sõt legtöbbször zseniális epizódsztorikat kapunk, a Sarah Jane ötödik évadát még én is fordítottam le. Nekem nincs bajom a családi dolgokkal, az animációs filmeket is mindig megnézem, és nem tartom szarnak õket.
A Terra Nova ezekkel a húzásokkal nem családi sorozat, hanem max 5 év alatti korosztálynak való.
Az Outcasts nyúlást meg továbbra is fenntartom, hogy mekkora pofátlanság. Meg az is, ahogy a dínókat mellõzik. Ennek pedig nincs köze ahhoz, hogy milyen stílusú sorozat, egyszerûen szarul van megírva, meg kitalálva az egész.
Szerencsére Imortal kritikája kicsit lehûtött, jókat kacagtam megint 😊
1x11 kritika
Olyan szinten igaza van a gyereknek minden szavával....néhány példa:
"Vaaan egy embere Taylornak Miránál..mondom: Vaaan egy embere Taylornak Miránál (persze a gyíkos gyilkos pacák)..és nem szólt neki, hogy vazee, itt jár a fõmaca hetenként??????? és itt az anyucija??????????????? és itt meg itt van a Mira tábor?????????????????????????? és Lucas is itten sziesztázik néha?"
Nézzük hülyének a nézõt.
"Vajon a testeket hova tette Lucas?? vagy rendesek voltak és arrább másztak hogy ne zavarják az összképet"
ugye az idõkapunál a katonák hova lettek? elképesztõ milyen ordas hiba.
"Na..anyuci hazalopva..könnyed mély homály fedi vajon egy ember, hogy hozta ki a táborból, ahol azért örök voltak, kötélen csüngve, és hogy vitte le a magasból, egyedül??? és át a dzsungelen???"
nincsenek rá szavak, mennyire baromság az egész...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
tyrex 65-68
õk meg régebbre mentek, ha jól tudom, btw tyrex + veloci egy idõben sosem létezett
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
sehol egy raptor sehol egy trex 😄
sose értettem miértkell addig húzni egy sorozat felpörgetését amikor megjelenik felette Damoklész kardja hogy cancel. ez volt a stargate universel és ez lesz ezzel is lefogadom. akkor megy a törlés amikor beindulna.
reménykedjünk,és ne legyen igazam
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
aztán ha caliberrõl beszélünk az bizony kilõ valamit.
egy 50es a napjainkból

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse