Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senkit nem találok el , és engem egyből,szétlőnek a németek.
Tipp?
Vettem egy repülőst amerikait
(A katonáid nevei az Anyáink, Apáink c. filmből jött?)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szóval minden csata kezdetén random számú doboz generálódik a spawn helyeken vagy közelében. Ezek egyszer használatos ládák, ha felveszed, eltűnnek. Az ily módon szerzett fegyverek halálodig lesz a birtokodban, újraéledésed után újabb dobozt kell keresned, ha egy ajándék fegyvert szeretnél használni, amelyet a térképen egy ikon is jelöl.
Talán így mégsem lesz tele a pálya kempelő csipákkal, egyedül én leszek csak<#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.11. 11:36:35
Bár nekem még az, egy kissé rejtélyes maradt, hogy ezek a fegyverek, (az egész karácsony event-re gondolok) végleg el is tűnnek majd, mihelyst meghaltál, vagy ha egyszer megtalálod, akkor az event végéig meglesz? Ill. mintha olyasmit is olvastam volna, hogy egy fegyver ezekből (nem tudom hogyan fog majd választódni, hogy melyik) megmarad majd véglegesbe?
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.12.11. 11:27:30
Karácsony event
11-es szintű most a Szovjet Reconom. A cél az, hogy hónap végére meglegyen a 15-ös szint. Erre van 20 napom, és összesen (22 + 44 + 59 + 59 k XP) 184.000 XP szükségeltetik, de mivel most van ezen a szinten 20 k XP-m PrintScreen a jelenlegi állapotról, ezt levonva 164 k jön ki. Tehát napi 8.200 XP-t kell teljesítenem. Nyilván karácsony kiesik, meg egyéb dolgok, de a WAR + Veterán tagság elég sokat fog segíteni érzésem szerint. Hát kíváncsi leszek, mennyire tudom ezt tartani - mondjuk ez azzal fog járni, hogy US Squad-ra nem sok időm fog maradni, szóval az a projekt háttérbe szorul sajnos.
itt is gyalogossal voltam, csak végén már teljesen szétzilálták a teljes gyalogsági hadosztályt ezek az utolsó percek.Utoljára szerkesztette: Amper92, 2015.12.10. 20:08:56
Láttam sokan, mutatnak pár csata utáni végeredményt, nálam ez nem ritka😊 és látszik, nem kell mindenféle bizbaz fegyver kiegészítő hogy valaki jól operáljon TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.09. 19:13:21
1 órád van rá, hogy elintézd az asszonyt, a kölyköt, a kutyát, a mosogatást, vagy akármi mást, ami hátráltatná a csatát. TS-t tudok biztosítani kérésre.
Kit érdekelne a ma esti program?
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.09. 19:04:21
Kicsit más: ha felveszem az ellenfél fegyverét, és azzal lövöldözök, az pénzbe kerül nekem? Mármint a töltény? Mert ha nem, akkor tököm sem fogja a saját fegyverét használni, ha van ingyen skulóra is lehetőség. <#nezze>#nezze> Igen, jól látjátok, anyagi hátrányban szenvedek, ezért gondolkodom ilyen hülyeségeken. <#vigyor3>#vigyor3>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.09. 14:27:32
1. // Szovjet ág - a helyzet az, hogy elő akartam fizetni a játékra, de a 10 EUR-os előfizetésből nem jön ki egy havi Veterán tagság, szóval kicsit jegeltem a dolgot. Hámondom jóvan, akkor irány a war. Két karakterem van, az egyik egy kezdő, tejfölösszájú Infantry a maga 4-es szintjével, a másik egy 11-es szintű Recon, na ez már komolyabb fegyvertényező. Olyannyira sikerült jó helyeket elfoglalnom a távcsövessel, hogy a War-okban első voltam mindig pontszám alapján. Ez ugye azért különlegesen jó, mert a War miatt volt +40% XP, így a végleges XP-m 2.700 és 3.300 között alakult általában. Azért így egy fokkal könnyebb lesz majd szintet léptetni előfizetés nélkül is a karakteremmel. Az hozzá tartozik, hogy az újonc Infantry-m az alap Tokarev fegyverével annyira tudott beleszólni a csatába, hogy semennyire, szóval nem is erőltettem azt a karaktert.
2. // Amerikai ág Tegnap ismét összejött egy jó kis Squad: ChipKng, Endres_PT, Jánosbácsi, és jómagam személyében. Ha jól emlékszem, csak egyetlen vesztett meccsünk volt, a többi nyertük folyamatosan. Néha könnyebben, néha nehezebben. Végre megszereztem a Thompsont, 9 órányi M3 Grease Gun játékidő után. Jó kis masina volt a Grease is, de ami távolabb volt 30 méternél, arra felesleges is volt rálőnöm. Múlt héten egy srácot 8-szor találtam el, de hát csak azért sem akart beledögleni. Innentől nem lesz megállás, ez biztos.
Este ismét leszek, de ma főleg Szovjet ágat akarok húzni, war-ban. Akinek van kedve, azt várom 8 órától kb. éjfélig egy kis lövöldözésre. Gunjack, rád is számítok! <#worship>#worship>
Ingame name: Grabowszki - nem Y, nem sima S, és nincs semmiféle elő- vagy utótag a nevem mellett. <#email>#email> <#nezze>#nezze>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.09. 08:56:08
Ja, és házban NEM a rádió mellé állunk, főleg ha több másik falábú áll már ott, mert ugye csak egy gránát, oszt bummshakalaka... Az ajtó mellé betérdelsz, és aki belép, az ugye halott lesz. <#nevetes1>#nevetes1> A két front közti romos házat meg ugye elkerüljük, mert nyílt terepen lehet csak oda jutni, meg kijutni onnan, semmi fedezékkel. <#idiota>#idiota>