Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Igen-igen, jól látjuk, egy ember lelövéséért Recon módra (200 m+) [/b]214 xp-t[b] kapok. Persze ehhez Veteránnak is kell lenni, és ilyen plusszok csak akkor vannak, ha war-ban szarul állnak az oroszok. Szinte mindig utolsók, szóval úgy dobálják utánad az XP-t, hogy öröm nézni 😄 12 perc alatt 1.300 XP. Persze nem ez a szokásos, de öröm látni számomra ilyen számokat.
H & G Maraton nap volt ma nálam, mint ahogy reggel is említettem. Szóval 9 után elkezdtem a játékot, kaja, klotyó, kutyaséta szünettel 45.000 XP-t sikerült termelnem ma a karakterre. Ez kellett is, hiszen kurvára el vagyok maradva a tervtől... Még holnap is lesz egy maraton, aztán kicsit pihenek. Találkoztam egyik "híres" twitch-elővel is, tisztára zavarban voltam azon a meccsen, hogy az ellen a srác ellen nyomatom, akitől kurva sokat tanultam a közvetítésekből. De azért a csapatomból elhoztam az első helyet (amúgy meg romhulladékká vertek minket) <#hehe>#hehe>

Ha csipa vagy akkor egy recon osztagot ami egy cp. Amíg csak egy cp-d van, és fejletlen az osztag addig lassan mozog a térképen és nem túl nagy területet tud felderíteni. Nem tanácsos egy ilyen osztaggal egyedül csatát kezdeményezni. Figyelni kell melyik városban milyen egységek vannak rajtad kívül, azt hogy mennyi van az ellenségnek, illetve hogy hány oldalról megy a támadás illetve védekezés.
Fontos hogy attól még hogy pl. egy town pályán zajlik a csata, lehet hogy kiesik egy vonal, így nem minden town csata egyforma.
War victory ribbon! kifejleszthető, még egy cp olcsón creditből. Ha fejleszted a guardot, akkor a kübel-es inf 2 cp! Amúgy ha magad akarsz önállóan mozogni, szerezz tankos cp-t! Szívesen! 😛
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2015.12.18. 14:48:45
Úgy tűnik, bennem sincs pilótavér. A legutóbbi szakaszunk után másnap vettem egy pilótát, de mára meguntam, mert nekem (ez is) lehetetlen...
(ma 14 órás Heroes & Generals maratont nyomatok) <#violent>#violent>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.18. 08:53:17
András miattad vettem egy fülest amin van mikrofon csak hogy jobban halld majd szexi hangom <#wink>#wink>
Grabowszki
ChipKng
Koszi a biztatast 😊 Ma mar sikerult egy masodik helyet osszevakarni 28 killel. Masokkal meg nem vagyok annyira osszeszokva. A mi veteran szakaszunk tenyleg utos szokott lenni.
Nagyon orulnek neki ha ujra a tarsasagunkban lennel Chip ur 😊
Most irhatnam a nyalas szoveget amely az emberek kozotti haborus kotelekrol szol a filmekben, de lehet benne valami😊
De csak olykor-olykor sikerül ilyen jó csata. Nektek meg azért igencsak gyakran. De erről pont tegnap beszélgettünk is 😊
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2015.12.12. 13:47:01
"Az alap, hogy ha pénzt akarsz keresni, akkor az elhullott emberek fegyverét veszed fel. Ez két okból is jó: a lőszert SEM te fizeted, és a te fegyvered SEM sérül a használattól"
Ezen már én is gondolkodtam, csak akkor meg az én fegyóm nem fejlődik.

Az alap, hogy ha pénzt akarsz keresni, akkor az elhullott emberek fegyverét veszed fel. Ez két okból is jó: a lőszert SEM te fizeted, és a te fegyvered SEM sérül a használattól. Duplán jól jársz. Ma csináltam egy meccset, ahol volt 9.700 volt a bevétel, és 200 (!!!) a kiadás. Aztán jó megoldásnak látom, pl. egy második szintű SMG-t, amin csak tűzgyorsaság-növelő van (második szint pl Thompson, az M3 Grease Gun után - bocs, nem tudom kifejezni magam jobban), alap lőszerrel, ami szinte ingyen van. Ott is tudsz sokat fogni a pénzen (ölni is tudsz, mert úgy darál mint öregfater motorfűrésze), és védésre pl tökéletes. Ha van fuvar, akkor támadásra is. Fuvar nélkül persze így védtelen a karakter közép, és hosszú távolságra.
Persze ha jól tankozol, akkor azzal menj. Ha jól nyomod a repülőt, akkor azzal. Ezekkel csupán egy bajom van: csapat kell hozzá. Egyedül tankkal, vagy egyedül repülővel nem sokra mész. Figyelni kell egymásra, infókat lökni azonnal, ahogy a TS szokott égni, amikor Chipékkel menetelünk.
Hivatalos fórumon pl nem is ajánlanak semmilyen fejlesztést fegyverre 12. szint alatt bizonyos nagyon magas rangú emberek. Ezzel azért nem értek egyet, mert egy alap Grease Gun-nal, vagy Tokarev-vel a jó büdös halál anyjának a szomszédja sem megy el 12. szintig. Előbb dobom ki a számítógépet a harmadikról.
Aztán javasolják még, hogy csak akkor használj gránátot, ha tényleg muszáj, de amúgy a legjobb, ha nem is viszel magaddal, mert így súlyban kevesebb a karakter, és tovább bírja a futást. A kocsmáig. Ja nem, az elfoglalandó pontig.
Szóval: minimális módosítás a fegyverre (legolcsóbbat kb), valamint használj ALAP LŐSZERT = $$$$$
Most így hirtelen ennyi, aztán ha van más ötlet, vagy olvasok valamit, akkor írom is azonnal.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.12. 00:00:44