5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
ChipKng #2998 Ma reggeli kis Recon karakter fejlesztes... Total benak mindket oldalon. Mondani szokas: vakok kozott felszemu a kiraly.
Mint lathato rajtam kivul senkinek sem jutott eszebe foglalassal foglalkozni... Persze, hogy elbuktuk. De legalabb gyujtogettem az XP-t. Normal meccsen ahol tapasztaltabbak vannak, szanaszet szedtek volna. Igy viszont sorra szedtem a tankosokat akik kiraktak a fejuket a csatateren, panzerfaust is szallingozott 1000-el, sot tankot is loptam es azzal is kilottem egy masikat meg hasonlok. De a tobbiek nem tudom mit csinaltak.
Tanulsag: reggel jatszatok a sok bena ellen ha XP-t akartok gyujteni de gyozelemre ne szamitsatok nagyon. Max ha letszamfolenyben vagytok. -
falloutfan #2997 hali roger 6 akkor lehetne róla szó ? :) -
ikarus44 #2996 -
ChipKng #2995 Ha komolyan goltad az Easy8-et akkor hajra! -
ChipKng #2994 Tudod jol, hogy ebben a jatekban hiaba vagy jo, hiaba tudod mit kellene tenni, sokban fugg a kimenetel a teljes csapat osszjatekatol. Sot, a helyedben vigyaznek nehogy felnyomjanak a kiemelkedo teljesitmenyert mint 'tuti csiter a gyerek'. -
#2993 Nem igazán vágom, hogy mit kéne még tennem a győzelemért (klán pihenőn van, egyedül tolom - 8.500 kiadás, 31.000 bevétel):
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.03.17. 00:35:25 -
ikarus44 #2992 Az M4A1-et csak első körben szerettem volna megszerezni. Utána elindulni az M18-ra, meg az Easy 8-re. -
ChipKng #2991 Arra ne is nagyon palyazz. A parducokkal nem veszi fel a versenyt, ugyhogy kizarolag a Hellcat-re menj ra. Sherman-nel szerettem jatszani mert nagyon pontos. -
ikarus44 #2990 Mostanában, én is egyre többször futok össze ilyen csapatokkal. Ugyebár az utóbbi időben, a tankost fejlesztettem, és el is jutottam az M5A1 Stuartig, de onnan nagyon nyögvenyelős a játék, mert minden killt belopnak előlem, mert még csak az alap AP van meg amivel még egy jeep-et sem tudok egy-lövésezni. Plusz itt jön képbe a nagyon okos csapat, mert mióta kihúztam a harckocsizót, azóta csal egy csatám volt (a legelső) amiben nem használták el a csapattársaim kb. 10 perc alatt az összes tankot.... Így aztán elég lassú a fejlődés... (Bár mostanában ugye már nem játszok, úgyhogy nem is nagyon lesz meg az célom hogy az M4A1 Shermant elérjem) -
ChipKng #2989 Attol, hogy Pistike megveszi anyuci penzen az M1/M2-t meg nem lesz jo harcos. Sot, ha 1-2 veteran beugrik 16 random melle sem garancia a gyozelemre ha nem lognak egy TS-en. Itt a kommunikacio oriasi elony. DB-sekkel daraltunk be nemet klanokat is ugy, hogy nalunk a resztvevo csapat 70%-a TS-en volt. Valszeg a masik oldalon joval kevesebb. Ilyen pici nuanszok is szamitanak mar ezen a szinten. Az meg plane, hogy ha kijon egy uj update akkor egy par napig a nemet jatekosok a szokasosnal gyengebben jatszanak.
Vettem a hetvegen egy recon karaktert es azt fejlesztgetem ezert sokat staged-ezek. Tegnap vmi iszonyuan bena csapattal futottam ossze mindket oldalon. Tamadasban eljutottunk A line-on paran O2-ig es utana senki sem mozdult vagy 10 percen keresztul. Kerdeztem cseten, hogy senki nem akarja X1-et befoglalni? Erre csak nevetes volt a valasz... Bepattantam egy tankba nekialltam X1-rol erkezoket osztani es akkor beindult vegre egy azaz 1 db ember foglalni. Ot fedeztem a folyo tuloldalarol. Aztan 1-2 amator megprobalt felcuccolni, de gyorsabb voltam. Majd mikor meglatta a tobbi tankos, hogy sorban szedem az ellent, kedvet kaptak es meg 2-en mellem alltak... Igy nagynehezen X1-et elvittuk de onnan sem akartak tovabbmozdulni. Kenytelen voltam a tankkal atmenni, kockaztatni es O1-ig felmenni tamogatni a nepet mert nem ertettek a lenyeget... Az eredmeny: 1 ora csata ~1900 XP meg 34 kill... Olyan erzes volt mintha en vittem volna oket elore. Amig meg nem moccantam mindenki ult a seggen es lovoldozott tavolrol (en is, elvegre recon-t akartam fejleszteni). -
ikarus44 #2988 Pedig még én sem voltam online -
#2987 De igen, pont war kezdetekor voltunk online a szövetségből nagyjából 70-en. A TS-en mindegyik szoba tele volt, én ilyet még nem láttam. 22 csatából 1-et vesztettünk pedig mindegyik Assault volt. Csomószor egyetlen line-ból vertük meg a védekezőket, olyan mapokon, ahol gyerekjáték bevédeni mondjuk egy E line-t. Hát nem US prime time volt az tuti, mert hiába voltak Carbine-okkal meg MG-42-vel, egy sima késsel veszélyesebb voltam náluk. Hihetetlen, milyen bénák ellen játszottunk, én ilyet még nem pipáltam. -
ikarus44 #2986 Csak nem megint a szovjetek rambozták be a mapot? -
#2985 Nekem egyetlen AT-m sem jött le a 8-ból. De így legalább nem került semmibe a háború számomra. -
ChipKng #2984 Picsaba mar az 1 napos haborukkal! Nagynehezen osszeallnak az AT-im, erre vege a haborunak es vehetek ujat. Fosom a penzt a nagy semmire... Tegnap is vegre elkezdtem tudni hasznalni oket, megnyertunk egy csatat erre a vegen kiirja, hogy vege a haborunak...
Az ejtoernyoseim meg meg le sem tudtak jonni. -
ikarus44 #2983 Nekem az volt a kedvencem, hogy a WT-t próbáltam ki épp, és akkor írta ki a program hogy veszi épp. De akkor nem engedte kikapcsolni, csak miután kiléptem a játékból...
(Bár nem gondolnám, hogy ez volt a hiba, mert ezt a drivert azután frissítettem a legfrissebb verzióra, miután kiléptem a játékból tegnap.) -
Golyofogo_ #2982 Örülök, hogy segíthettem.
Nem gondoltam volna, hogy az a vacak program, így önállósítja magát. Eddig azt hittem, csak én indítottam el véletlenül...
A képért meg bocsi, hogy ilyen picire sikerült. Én is csak most vettem észre. -
ikarus44 #2981 Köszi!
kb. 2 perccel ezelőtt sikerült, végre sokadik NAGYON sokadik próbálkozásra sikerült is kikapcsolni.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.03.15. 14:56:28 -
Golyofogo_ #2980 Mórickásan, elvileg így tudod kilőni:
[IMG]http://kepkezelo.com/]
Ha abban a s***ban nem jön elő a fogaskerék ikon, katt rá egyszer -
ikarus44 #2979 Igazad van, tényleg veszi, csak nem tudom kikapcsolni, mert nem találom sehol sem azt az opciót. -
ikarus44 #2978 Radeon-t használok. De holt találom, a Gaming Envolved-ben ezt az opciót? -
Golyofogo_ #2977 Ha Radeon kártyád van és esetleg használod a Raptor(?) vagy Gaming Evolved nevű csodát is, akkor annál nézd meg, nem e bekapcsolta a videófelvevőt, csak úgy önkéntesen. Nálam ez történt és igen darabos lett akkor a játék míg észre nem vettem a turpisságot. -
#2976 Én nem tapasztaltam ilyet. Remélem gyorsan megjavul a játékod. -
Skaternorbart #2975 nekem tegnap még működött...
bár hasonló okok miatt már nem erőltetem a játékot, egyet kettőt játszok alkalmankét és ha jelentkezik a probléma elteszem holnapra.
Ennek ellenére vannak videók kommenttel ha pihenni volna kedvetek :) Játékélmény 1
Játékélmény 2
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.03.14. 22:56:44 -
ikarus44 #2974 Na jó emberek, azt hiszem most lett megint elegem, kb. fél évre ebből a játékból... Egyszerűen játszhatatlan már nekem is, FPS drop-ok, le, -és, kifagyások összeomlások, kb. 10-15 percenkénti újraindítás, után most már bárhova mentem vörös ping 100 alatt nem is volt.... Úgy tűnik elég volt egy délelőtt hogy tönkrebasszák nekem is. Pedig pont ma takarítottam is ki a gépet, hogy hátha jobban megy, dehát... -
#2973 75 perc majdnem, az igen! -
ikarus44 #2972 Kifogtam, az eddigi legkeményebb csatámat, Bár vesztettünk, de izgalmas volt.
-
falloutfan #2971 Rendben :) köszönöm előre is -
#2970 És folytatódik....
IzéA meg IzéB. -
#2969 NP, írok majd, csak gondolkodom.
Amúgy elkezdődött a hétvége: 15 perces meccs (és itt már látszik, hogy két AT-t ugprade-ltem, meg indítottam, máris -50.000 k Warfounds)
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.03.11. 17:22:32 -
falloutfan #2968 Elnézést hogy itt írok, Roger6 küldtem privát üzenetet :) -
ikarus44 #2967 Értem, köszi! -
#2966 Zsetonban +25%, Warfounds-ban +75%, szóval igen, szerintem sokat dob rajta a prémium. Ez nekem kb. 3 hónap alatt jött össze, de csomó zseton is ment a levesbe, meg warfounds is. 7 AT-t megvenni is 100.000+ volt, aztán háború kezdetekor útnak indítani őket megint csak 7 x 2.300 warfounds, pótolni a hiányokat, szóval eszi ez is rendesen megtakarításokat.
Havi 2.200 forintra jön ki a játék, annyi az egész, hogy 3 hónapot kell egyszerre befizetni, tehát 6.600 Ft körüli összeget.És itt jön a csavar, kezdődik a körforgás: az újabb 3 hónap prémiumot már meg tudod venni ingame zsetonért, szóval nem fog pénzbe kerülni. Mutatom:
Itt látszik, hogy a 90 napos prémium tagság 1.720.000 credit-be kerül. Ha nem költesz agyatlanul, akkor 3 hónap alatt ezt bizony össze lehet szedni úgy hogy jut is, marad is. Én húztam egy teljesen új karaktert, vettem PTRD-t (281.000 zsetonért), vettem autót, motort, millió és egy féle bombát, kihúztam PTRD-t, és SVT-t (150 k fejlesztésekkel), vettem kézifegyvert a Recon karinak, aztán még egyet, az is volt fejlesztésekkel együtt 250-300.000 credit, szép kis festett ruhát 225 k-ért, fegyver skint 185 k-ért. Szóval ja, herdáltam rendesen.
A lényeg, hogy ha eleget játszik az ember, megússza a prémium tagságot egy 3 hónapos befizetéssel, utána ingame zsetonért lehet vásárolni folyamatosan, nem fog fizikailag pénzbe kerülni számodra.
Bocs, ha hosszú lett. -
ikarus44 #2965 Grat! A prém fiók sokat tud rajta dobni? -
#2964 Írjatok rám ingame, és már megyek is. Bár tegnap elég inaktív voltam. -
ChipKng #2963 Gratula! Legkozelebb csatlakozhatnal egy kis puffogtatasra hozzank, ha invite-ot kapsz. -
#2962 Túl az egymillión, duplán (kredit is, meg warfounds is):
-
ikarus44 #2961 Jön is patch. Nincs szerver. -
ikarus44 #2960 Én is néztem, hogy írnak valamit állandóan, de nem volt időm sosem, hogy el tudjam olvasni -