Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A helyzet az, hogy a Mosin nem támadó fegyver, hanem támogató. Tehát védekezésre lehet használni, ahogy a sniperek mindegyikét. Erre találták ki, persze ettől függetlenül én is orrba-szájba mentem vele foglalni, amíg csak a 3.5-ös távcsövem volt meg. A 8-as távcső után viszont kinyílik a világ előtted... <#nezze>#nezze>
Naszóval, sebzés, 1 hit 1 kill. Hiába vagy 100 sebzés fölött, az Infantry (főleg a veteránok) Heavy Set Combat Badge-t használnak, azaz a bejövő sebzés akár csak 85%-át szenvedik el. Tehát a sebzésed ellenük kapásból 100 helyett csak 85. Lenne, ha testen találnád őket, mert ugye a sebzés attól is függ, hogy melyik testrészen találod el az embert. Kar, láb jóval kevesebbet sebez, mint a felsőtest, vagy a fej.
Amúgy fel tudod húzni 120-as sebzésre is, de az valami eszméletlen pontatlan, nekem nem érte meg anno. Ha 120-assal lövöd meg testen, akkor arany Heavy Set-el is halál egy lövésre - ha testen találod.
Továbbá ajánlom, hogy a Mosin mellé vegyél egy közelharci stukkert is, megéri:
ChipKng:
A térkép sajnos pirossal jelzi mind a németek, mind az amcsik által elfoglalt városokat, tehát nem lehet különbséget tenni közöttük, de igyekszem a németek ellen priorizálni a dolgokat. 😊 Screenshotot nem lőttem sajna, mert így is televágtam már a fórumot képekkel, nem akarom hogy valaki megorroljon rám. <#vigyor5>#vigyor5>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Üdv, valaki oktasson már ki.. felhuztam a mosint nagy nehezen de nem értem, nem adja be a killt.. álltalában 10-ből 5* két lővés kell az ellenbe, és erre nem igen van idő mert álltalában nem kempelek foglalni is megyek ,hogy jöjjön az xp ,de ez igy gáz...
Lattam, durvan toltatok. Mondtam is magamnak, hogy most egy ilyen csapat utan nem szeretnem azt latni itt a forumon, hogy kibuksz rajuk. 😛 Ugyesek voltatok, nagyon!!! Nem volt jo erzes ellened harcolni, de a szukseg nagy ur. 😊 A csata elott pattintotam egy fejlesztest a fegyverre es meg nem szoktam hozza igy a szokasosnal gyengebben teljestettem vele. 😞 Sajna Endres nem jutott be, meg jobb lett volna a moka. 😉 Majd legkozelebb! Jo puffogtatast!
Szerk: szep stat a reconnal! Gratula! Csak igy tovabb de ha lehet a nemetek ellen inkabb. 😊
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.01.03. 12:18:44

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.03. 01:39:12
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Sajna nem tudtam vegig maradni... <#gunyos1>#gunyos1>
Szerintem bebukjuk, de ne legyen igazam.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.02. 19:30:47

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.01. 21:35:33

Amúgy ja, Factory-n A line-ról támadni eléggé necces szituáció, az random csapattal szinte esélytelen. Esetleg ha két oldalról támadják, és van rajtad kívül a csapatban még legalább egy NEM retardált ember, aki a másik line-t tolja, akkor lehetséges nyerni.
Gratulálok a 12-es szinthez! Command Pont jó móka, ha minden jól megy, akkor ma meglesz nekem is az Infantry-m 12-es, szóval így már 3 csapatot tudok majd mozgatni. TS-en tudok továbbképzést adni ezzel kapcsolatban, inkább szóban mondom el - egyrészt gyorsabb, másrészt tudsz majd kérdezni egyből.
A Carbine-ra meg nagyon ra vagyok gyogyulva. Nagyon tetszik, mert sok kozelharcot vivok meg vele sikeresen. <#gun>#gun>
Mas: Megvan az elso 12-es szintu karakterem. Tegnap beraktam egy guard team-et Pragaba. Kivancsi vagyok mi lesz veluk. Majd ezekrol valaki felvilagosithatna ha ideje engedi. <#worship>#worship>
Azt is jo lenne tudni, hogy meccs kozben hogyan tudok meg egysegeket betolni, mert tegnap a nemetek azt csinaltak, hogy mikor Junput kollega sorra szedte le a para gepeket ujakat es ujakat toltak be. Igy jutott el 26 leszedett gepig... Szegeny generalisnak az fajhatott a legjobban az, hogy meg a csatat is elbuktak, bar elegge kozel voltak a gyozelemhez. <#eplus2>#eplus2>
Ha lenne atom a játékban, a saját csapatomra dobnám le egy kis napalmmal megfűszerezve. Na ezért fogok hozzáértőket keresni, egyedül bazmeg nem lehet harcolni másik 18 játékos ellen!

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.29. 18:16:19
Utoljára szerkesztette: harduplanfor, 2015.12.29. 15:57:05
Endres-el tegnap egy factory mapot is azert tudtunk behuzni mert a sok hulye nemet nekiallt csipazni (a hegyrol tavcsovessel lovoldozni). Nem szovjet sajatossag, ez sajnos mindenhol megvan. Picit bosszanto tud lenni mikor leszednek, de en csak rohogok mikor sorra huzzuk be a pontokat mert az osszes idiota ott hesszel a hegyen, az a par srac aki meg probalt foglalni/vedeni eselytelen a tulerovel szemben.
Ezert volt hiba tavcsoveket adni a nem recon karaktereknek.
Tegnap... hosszú órákig tartó véres, fájdalmas, és rettentő nehéz csaták sokaságában elvesztettük Berlin városát, az addigi támaszpontunkat. Nem örültem neki. Minden csapatomat (Assault Team) bevetettem, próbáltam minden csatában részt venni személyesen, és támogatni a nemzetet. Mindig az első 3-ban voltam, de ez kevésnek bizonyult. Kevés, mert van 14 csapattársam, és ez rajtuk is múlik/múlt. Nincs itt szó arról, hogy ez vagy az OP, tudni kell játszani az adott karaktert. Csapatban. Ez itt kérem a kulcsszó: csapatjáték. Szomorúan tapasztaltam, hogy egyesek még a nagy városok (az bázisok) védésénél is azon ügyködnek, hogy saját maguknak legyen minél több tapasztalati pontja, ami sok esetben nincs a csapat, és a háború előnyére - kivéve, ha azt Infanrty-val teszi, hiszen akkor foglal, véd, és minden olyat csinál, ami valóban FONTOS, és KÉZZEL FOGHATÓ a győzelem érdekében.
Támadunk. 5 line-ból 3 a miénk, behúztuk direkt a többi vonalat AT-kkel, így a több irányból érkező támadás megosztja a védekezők figyelmét, és erőforrásait: jó kezdet lehetett volna. Vezettem elöl a századot, mellettem a járgányban anyóson Endres_PT (a másik accjával). Ketten berohantunk foglalni, aki utunkba került, az halál fia volt. 18 emberből állt a csapat. 18 kurva ember. ÉS EGYETLEN NYOMORULT RETARDÁLT SEM MENT A MÁSIK KÉT, SZABADON LÉVŐ LINE-RA!!! Csak azt nem tudom, hogy hol a jó édes anyjukban volt a többi 16 ember, mert egész meccsen csak Endres-t láttam támadni, és védekezni. Tudjátok hol voltak? Bezony, 10 kibaszott Recon feküdt a szájbakúrt rét közepén. Hát kérdezem én hülye, aki rohan foglalni a csapat, és a háború megnyerésének szent eszménye mellett: ha TÁMADUNK, mi a jó picsát akar 10 Recon kezdeni magával a réten? Netán aknakeresőznek? És ha az ellenségnek van 4 tankja, mi a jó francot akarnak a Recon-nal, leolvasni a rendszámukat 300 méterről?
Ez itt kérem a birodalom összeomlásának napja. És az enyém is. Gondoltam majd a war... az aztán... na az aztán majd húha de jó lesz - ömlik az XP, Warfounds, Credit, minden. Nem panaszkodom, XP-vel jól el vagyok látva, de amikor egy ilyen helyzetben vagyunk, és FELFOGOM, hogy a csapatnak nem Reconra van szüksége TÁMADÁSNÁL, akkor váltok másik karakterre. Feláldozzuk magunkat a dicsőség oltárán, és a nyereség így még ízesebb lesz... lett volna.
Berlin elestekor én is kicsit megrogytam. Elvesztettem a bajtársakba vetett hitemet, így új alternatíva után nézek, ahol szervezetten, ÉSSZEL, és JÓ JÁTÉKOSOKKAL együtt adhatom a vérem a nemzetért, és talán több értelme lesz tologatni az AT seregeimet.
Továbbra is dicsőséggel előre, Uraim! <#email>#email>

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

De te is tudod: egyszer fent, egyszer lent. Én nem fogok nemzeteket váltogatni, mert hogy az egyik kicsit erősebb, mint a másik. Van a Szovjet, oszt kész, nem is tervezek más nemzet war-jában részt venni, akkor sem, ha pl. érkezik egy buff az MG42-re, mert mondjuk nem elég OP még. <#vigyor3>#vigyor3>
Az amcsit miattatok kezdtem el, hogy legyen egy társaság, akivel tudok játszani, meg kikapcsolódni. Nem is megyek amerikaival, ha nem vagytok fent.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.26. 02:46:58
Utoljára szerkesztette: harduplanfor, 2015.12.25. 22:53:22
Az előbb írtam ide vagy 20 percen keresztül, de inkább nem küldöm el, mert számomra ez nem arról szól, hogy egy csatát nyerek-e vagy sem, hanem arról, hogy a war-ban jól szerepeljek. Azért, mert egy nap vesztesz 5 csatát, attól még nem OP az ellenfél nemzet. Támadni sokkal nehezebb, mint védekezni. Ha nagyon zavar az, hogy veszítesz, keress a map-on védekező war-okat, azokat nagy %-ban meg tudod nyerni - ha biztosra akarsz menni, akkor figyelj arra is, hogy az ellenfélnek csak 1 line-ja legyen, így kb egér nélkül is nyerhetsz). Mindenre van megoldás, csak akarni kell megtalálni a választ (az más kérdés, hogy védekezéssel nem fogtok előrébb jutni a war-ban).
Én ma egy várost hatodszori ostromra vettem be, addigra fogyott ki az utánpótlásból (persze a körülötte lévő városokat is támadták a csapattársak, hogy ne is tudjanak küldeni). Kurvára megérte, mert az egyik stratégiai város az ellenfélnél így már 3 irányból támadható, szóval ez kellett ahhoz, hogy elfoglaljunk egy fontosabb települést. Megérte? Meg hát, utána úgy begyalultuk őket, öröm volt nézni.
Kb. másfél hónapja figyelem a war eredményeket, azóta most volt az ELSŐ ALKALOM, hogy nem utolsók lettek az oroszok. Mindig ide is kiírtam, vissza is lehet keresni. Szóval nem igazán értem azt, hogy "mostanában annyira op-ok" - ezt mire mondtad.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.25. 19:28:29