Heroes & Generals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boldog Karit!
Roger6
Bulldog Karácsonyt mindenkinek!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nana, hogy Boldog Karit nektek! 😊
Kellemes ünnepeket mindenkinek <#wave>
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Talán, még nem biztos. De ha leszek jövök.
Roger6
Vége a War-nak! 😊 😊 0 napig tartott, bedaráltunk mindenkit a Szovjetekkel. <#taps> Holnap leszek amúgy délelőtt, nyomhatunk némi amcsi ágat.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Holnap reggel/delelott leszek. Jon valaki?
Roger6
Ouuuu yeah! Köszi szépen!

4 ingyen ribbon boost--------->XMASBOOST2015
Roger6
Na erről beszéltem, ezek a szemetek meg meg sem várnak, 3-kor végzek csak a melóval, ezek meg elkezdték az ostromot nélkülem <#gonosz3>

Roger6
Én az ilyeneket szoktam lekéselni hatalmas nagy élvezettel 😄 Sokszor ráugrok a hátára, és fütyülök egyet, a hülye spawn kemper meg észre sem veszi. Aztán persze megvárom, míg visszajön, mert aki olyan hülye, hogy ezt sem veszi észre, az bezony vissza fog jönni, és akkor is lekéselem. <#mf1> Na utána már nem jön vissza, harmadszor már senki nincs ilyen hülye.

Azzal azért jó, ha tisztában vagy, hogy a kempeléssel nem fogsz csatát nyerni. Ahogy Amper92 is írja, taktikailag fontos szerepe van egy Recon-nak, de a spawn kempelés a csapatodnak egyáltalán nem hasznos, nem beszélve arról, hogy spawn kempelést gyorsan észreveszik. Staged Battle-ben jó talán, hogy fejlődj, de amikor war-ban vagy, nem az egyéni teljesítmény számít. Főleg ha a saját által irányított csapatod csatájában veszel részt, ott az a lényeg, hogy nyerj, elfoglalj egy várost. Meg aztán egy War-ban nem tudsz spawn kempelni, mert percenként váltakozik a spawn pont, te meg futhatnál utánuk, vagy motorozhatnál utánuk = időveszteség = xp veszteség. Szóval amit te írsz, az max kezdőként hasznos, war-ban teljesen hülyeség. De hát ugye kinek mi a fontos, nekem az, hogy a csapat nyerjen. Rotterdam mellé irányítottam a szakaszomat, a délután folyamán remélem bevesszük... Az meg kempelve nem megy <#gun>

Hányszor eljátszom, hogy erdőben tank észrevesz, beállok egy fa mögé, és se kép se hang, megkerüli a fát, én meg a fa körül, úgy helyezkedek, hogy ne vegyen észre, majd, mint aki jól végezte dolgát, kibújik a tank nyílásán, én meg bumm😄 Vagy mikor, összefutok egy reconnal, odafüttyentek, hátrafordul, és csak aztán végzek vele😛 Emiatt megunhatatlan ez a játék.
De utálom, mikor mesterlövész végez a bakámmal, főleg, mikor nincs killcam😊 Kb 2 hónapon át játszottam reconnal... Nagyon nagy taktikai szerepe van, egyedi játékstílusa. Régen azért játszottam vele, mert azzal jobban tudtam érvényesülni, de ma már, annyira nem köt le. De Tény, hogy mikor egy egy pontot meg kell védeni, a tapasztaltabb gamerek, mint Grabowszki könnyedén megvédhetnek egy állást, mielőtt az ellenfél bejut.
Mostanában az Amcsik tényleg szépen fejlődtek rosszul is esett, hogy most nem a németek nyertünk😊
Ez a játék a kemperek játéka, beállok egy fa mellé a spawn pont közelében és észre se vesznek ha lövöm őket. 😊
Roger6
Van az ilyen helyzetek elkerülésére egy tökéletes módszer. Kicsit időigényesebb ez a fajta megoldás, de szerintem kifizetődő. TS-en elmondom este, már ha leszel.

Screenshot-ot! Le kell menteni! Ilyen egyszer van 1 evben. <#eplus2>

@Amper92: Tegnap nekem meg sikerult olyan war-ba kerulnom ahol 3 konnyu es 4 tigris fogta korbe a spawn pontokat es keptelenseg volt mogejuk kerulni. Bar 2-3-at leszedtem kozuluk, de eselytelen volt. Azok meg valszeg rohogtek a markukba, mert nalunk semmi sem volt a dzsippeken kivul.
Utana jott egy skirmish war kozepe amiben csak az oroszoknak volt konnyu tankjuk. Szinten buktuk. Eleg nagy szopo ha egyedul foglalatoskodom a tankok leszedesevel. Szal elegge demoralizalioan indult a nap, ezek tukreben kesz csoda, hogy behuztuk a haborut.
Roger6
Hé Chip! Nyertek az Amcsik War-ban. Hát elég hosszú volt a maga 16 napjával ez a háború, de én minden percét élveztem. <#taps><#worship>

Ja, és meglett a medálom, amiért küzdöttem. A Camouflage ötvözve Ghillie Badge-el, valamint egy szuper kis zöld edzőcucc láthatatlanná tesz az ellenfél számára. Komolyan mondom, full csíterség így együtt ez a szerelés, sokszor sajnálom már lelőni szegény embereket, akik azt sem tudják, hogy most akkor merről, honnan osztom az áldást. Na jó, elég fasza érzés inkább... <#nezze><#hehe><#hawaii>

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.23. 08:20:15

Roger6
Ilyen gizda amúgy sok van. Beáll kempelni a faszba 300 méterre a spawn ponttól tankkal, de ha 2-3-szor kiiktatod, egyből lelép a csatából. <#hehe>

Tegnap egy amerikai páncélvadász, nem hagyta nyugodni szerencsétlen csapatunkat, állandóan szedte az embereket lefelé. Nagy nehezen, cselesen mögé kerültem motorral, szép nyugodtan oda sétáltam, majd feldobtam rá 2 aknát, bumm, azzal a lendülettel, ki is lépett a csatából...😄 zokon vette, hogy tönkretettem az esztelen öldöklését😛
Az a fegyver olyan hogy,lefejeled az egeret és egyből megölsz mindenkit aki a közeledben van <#circling>
tűzgyorsasága, és pontossága, jobb mint az mg-34 é, nekem könnyebb volt megtanulni a visszarúgás szabályozását is. Nincs is jobb, mikor az ember úgy megy foglalni, hogy tudja, egyszerre akár 3-4 (jó a négy már picit lehet sok😛) ellenféllel is elbírhat, ha egy ilyen tűzgyorsaságú fegyver van kéznél. Védekezésre legjobb fegyver, de támadásra is tökéletesen alkalmas. Egyedül a hosszú töltési idő ami negatív, de badgeval korrigálható, így viszont a sorozatlövés könnyedségéről picit le kell mondanunk. Annyit elárulok, alacsony DPI vel játszok. Így én magam könnyebben tudom a fegyver visszarúgását korrigálni😊
Utoljára szerkesztette: Amper92, 2015.12.23. 00:19:07
Már 300 órám benne van a játékban, de még nem untam meg. Legjobb multis FPS!
Gyerekek ez az mg 42 nagyon durva fegyver egy 50-100 méterre lévő ellenfél, 2, max 3 sorozatból megvan de van hogy fejbelövöm, és egyből hullik. Nem egyszer védtem már meg vele (egyedül) , álláspontot Tight grip aranyfokozattal még durvább, a célon tarthatósága. Komolyabb, mint a sturmgewehr.
Utoljára szerkesztette: Amper92, 2015.12.23. 00:10:02
Roger6
Megéri egyszerre több Assault csapatot tartani, ha egyszerre csak egyet mozgathatsz? Mármint ha kevés a Morale, akkor átváltom a fullos csapatra? Lehet ilyet? Megérik?

Roger6
Jó, de a valóságban megeshet az, hogy te ott állsz 100 emberrel 1.200 ellen, ami ugye a játékban meg nincs, akkor is 18 v 18 van, ha az egyiknél 50 ember van, a másiknál meg 5.000. Szóval az 50 ember is meg tudja nyerni a csatát, ha az a 18 játékos összeszokott, profi, a valóságban ilyen soha nem lehetséges. Kivéve Arnold Schwarzeneggernek a Kommandó c. filmben. Neki sikerült. <#hawaii>

Miert nem szeretnek feljonni TS3-ra az ismerosok? Szinte allandoan 3-5 ismeros online, am valamiert nem csatlakoznak a puma szerverhez. A kommunikacio nagyban segiti a csapat eredmenyesseget, ezert jo lenne ha a playerek maguktol feltalalnanak a szerverre.
Nice score 😊 Igen, de a valosagban ha egyszer lelovom remelhetoleg nem eled ujra, kiveve ha terminator a paras 😊
Alávaló csíter! <#nevetes1>
Hát egy tegnapi csatában, többet is néztünk az égre, mint a földre.
Roger6
Ha ezek után nem kapok reportot, akkor soha. <#mf1><#violent><#hehe>

Roger6
Ezt két részre osztanám (de hát ki vagyok én ugyebár...). Szóval:

Staged Battle: ez pont az alacsony szintű karaktereknek való, illetve kezdőknek. Ide valóban beraknám a korlátozást, hogy csapatonként X tank, X Recon, X stb lehet max, hogy a kezdők is tudjanak boldogulni, de egyből spawn után 1 mp-vel gyalázzák le őket.

War: War az más tészta, ott korlátlanul mehetne minden. Ahogy a való életben, itt is kiegyenlítetlen csaták vannak, szóval ide nem raknék korlátozást, ami a csövön kifér.

Ne parazzatok mar annyit! 😊 Csak feltalaltatok egy uj modszert ami nem mukodott 😛 Boldog Karacsonyt! Amugy a parakrol jutott eszembe, hogy eszebe kene juttatni a retyo jatekfejlesztoknek a parak szamanak lecsokkenteset. Nem normalis amikor az egesz jatek alatt harmasaval hullanak folyamatosan.
Roger6
Több képet nem rakok mára, bocsánat.

Én jól tudom, csakhogy az is gáz, amikor a Reconnak van a legtöbb foglalása, ugyanis kurvára nem az én dolgom lenne. 6-os szintű karaktert meg nem viszek még War-ba, senkit nem tudok lelőni azzal a szar PPD-40 vagy mi a tökömmel, csak a csapat hátrányára lennék vele. Szóval amíg nincs meg a megfelelő fegyverarzenál nála, addig marad a sima Recon War-ban.

Na, és pl. erről beszélek, hogy nem az én dolgom a foglalás, persze ezt is buktuk:

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.22. 14:39:23

0 capture-rel nem is lehet nyerni. <#nezze> Ha latod, hogy a team nem mozdul, lepj at assault-ba aztan menjel be te foglalni. <#awink>
Roger6
Hm... Egész nap ilyen csapatokat kapok ki, mint ez. Elég frusztráló. Persze rommá szedtek minket.

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.22. 13:56:27

Roger6
Óóóóóóóóó gyerekek! Az első olyan war-om, amibe saját csapatot is küldtem, és részt is vettem a csatában - sajnos kikaptunk, hogy rohadna meg:

Roger6
Hasztakurvaélet! Hát ezt miért csak most mondod?! <#phone> Na, akkor irány a terepasztal, uraim! <#violent>

elmondom hogy az assault csapatokkal a Generals részben, ha a csapatod csatázik az összes benne lévő játékos teljesítménye után kapsz xp-t.
Roger6
"11-es szintű most a Szovjet Reconom. A cél az, hogy hónap végére meglegyen a 15-ös szint. Erre van 20 napom, és összesen (22 + 44 + 59 + 59 k XP) 184.000 XP szükségeltetik"

Asszem benéztem valamit, mert a 14-es szintről 15-ösre 243.000 XP kell, szóval idén az tuti nem lesz meg. <#nemtudom> Rohadt élet...

Sziasztok, szívesen játszanék veletek, TS-t vagy skypot használtok? Beszélgetésnél? IN game nevetek mi?😊
Lehet megerne egy probat. Mennyi memoriad van a vasban? Fut a hatterben vmi virusirto vagy egyeb memoriazabalo cucc?
Hát én nem az biztos. <#nemtudom>
Roger6
Engem inkább az zavar, hogy néha, amikor fekszek a földön Recon-nal, akkor kurvára beszaggat. 20 fps-re leesik a játék, de ha feltérdelek, egyből 60 lesz. Ki érti ezt?

Állítólag steamen sem jobb. Ezért nem gondolkodtam rajta.
Mondjuk le lehet ellenorizni, hogy ha rakeresunk a friend list-hez akkor megtalalja-e. <#eplus2>
Roger6
Nem ebben a csatában találkoztam vele, de amúgy azóta már többször is voltunk egy ütközetben. Élőben is félelmetes amit művel. Rohadna le a keze... vagyis... Gratulálok neki. <#vigyor5>

Igen, ugyanezt kaptam én is a ticket-re. Amúgy azóta nem találkoztam vele, szóval lehet tényleg kizárták.

Hanyadik perc/masodpercnel? 😊

Mas:
Neked is lezartak a ticket-et ma reggel? Azt irjak, hogy kivizsgaljak az esetet, de ha ki is zarjak a csavot azt nem fogjak kozolni senkivel... Mondjuk igy nem tudjuk, hogy megeri-e jelentgetni a csalokat vagy sem. <#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.12.21. 13:48:17
Roger6
És meg tudtam sebesíteni!!! Egyszer... <#violent><#nezze> Azóta nem mosok kezet. <#hehe>