Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Azzal azért jó, ha tisztában vagy, hogy a kempeléssel nem fogsz csatát nyerni. Ahogy Amper92 is írja, taktikailag fontos szerepe van egy Recon-nak, de a spawn kempelés a csapatodnak egyáltalán nem hasznos, nem beszélve arról, hogy spawn kempelést gyorsan észreveszik. Staged Battle-ben jó talán, hogy fejlődj, de amikor war-ban vagy, nem az egyéni teljesítmény számít. Főleg ha a saját által irányított csapatod csatájában veszel részt, ott az a lényeg, hogy nyerj, elfoglalj egy várost. Meg aztán egy War-ban nem tudsz spawn kempelni, mert percenként váltakozik a spawn pont, te meg futhatnál utánuk, vagy motorozhatnál utánuk = időveszteség = xp veszteség. Szóval amit te írsz, az max kezdőként hasznos, war-ban teljesen hülyeség. De hát ugye kinek mi a fontos, nekem az, hogy a csapat nyerjen. Rotterdam mellé irányítottam a szakaszomat, a délután folyamán remélem bevesszük... Az meg kempelve nem megy <#gun>#gun>
@Amper92: Tegnap nekem meg sikerult olyan war-ba kerulnom ahol 3 konnyu es 4 tigris fogta korbe a spawn pontokat es keptelenseg volt mogejuk kerulni. Bar 2-3-at leszedtem kozuluk, de eselytelen volt. Azok meg valszeg rohogtek a markukba, mert nalunk semmi sem volt a dzsippeken kivul.
Utana jott egy skirmish war kozepe amiben csak az oroszoknak volt konnyu tankjuk. Szinten buktuk. Eleg nagy szopo ha egyedul foglalatoskodom a tankok leszedesevel. Szal elegge demoralizalioan indult a nap, ezek tukreben kesz csoda, hogy behuztuk a haborut.
Ja, és meglett a medálom, amiért küzdöttem. A Camouflage ötvözve Ghillie Badge-el, valamint egy szuper kis zöld edzőcucc láthatatlanná tesz az ellenfél számára. Komolyan mondom, full csíterség így együtt ez a szerelés, sokszor sajnálom már lelőni szegény embereket, akik azt sem tudják, hogy most akkor merről, honnan osztom az áldást. Na jó, elég fasza érzés inkább... <#nezze>#nezze><#hehe>#hehe><#hawaii>#hawaii>

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.23. 08:20:15
Utoljára szerkesztette: Amper92, 2015.12.23. 00:19:07
Utoljára szerkesztette: Amper92, 2015.12.23. 00:10:02

Staged Battle: ez pont az alacsony szintű karaktereknek való, illetve kezdőknek. Ide valóban beraknám a korlátozást, hogy csapatonként X tank, X Recon, X stb lehet max, hogy a kezdők is tudjanak boldogulni, de egyből spawn után 1 mp-vel gyalázzák le őket.
War: War az más tészta, ott korlátlanul mehetne minden. Ahogy a való életben, itt is kiegyenlítetlen csaták vannak, szóval ide nem raknék korlátozást, ami a csövön kifér.
Én jól tudom, csakhogy az is gáz, amikor a Reconnak van a legtöbb foglalása, ugyanis kurvára nem az én dolgom lenne. 6-os szintű karaktert meg nem viszek még War-ba, senkit nem tudok lelőni azzal a szar PPD-40 vagy mi a tökömmel, csak a csapat hátrányára lennék vele. Szóval amíg nincs meg a megfelelő fegyverarzenál nála, addig marad a sima Recon War-ban.
Na, és pl. erről beszélek, hogy nem az én dolgom a foglalás, persze ezt is buktuk:

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.22. 14:39:23

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.22. 13:56:27

Asszem benéztem valamit, mert a 14-es szintről 15-ösre 243.000 XP kell, szóval idén az tuti nem lesz meg. <#nemtudom>#nemtudom> Rohadt élet...
Igen, ugyanezt kaptam én is a ticket-re. Amúgy azóta nem találkoztam vele, szóval lehet tényleg kizárták.
Mas:
Neked is lezartak a ticket-et ma reggel? Azt irjak, hogy kivizsgaljak az esetet, de ha ki is zarjak a csavot azt nem fogjak kozolni senkivel... Mondjuk igy nem tudjuk, hogy megeri-e jelentgetni a csalokat vagy sem. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.12.21. 13:48:17