5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Skaternorbart
    Jó lenne ha úgy tudnám felfogni mint te... Nálam nem termelődik a warfund, pedig kb. 5 meccsben küldtem őket ma! és kb. szereztem 2000-et, úgy hogy játszottam 3 meccset is, legalább, de inkább 4-et! Igen, és amúgy öregnek érzem magam! Az apám 42 évet élt, a nagybátyám 50-et, én nem olyan családból származom ahol a férfiak hosszú életűek... Két végén égettem a gyertyát... csak azért mondom ezt/írom mert kell! Kell még nekem is, hogy összejöjjenek a dolgok!

Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.11. 01:14:46
  • Roger6
    1.400 órával nem tudsz baszki wafroundot termelni??? Ezt most nem mondod komolyan!!!!! Esküszöm, ha egy helybe beállítom a csapatokat, akkor is termelnek, ha nem nyúlok hozzájuk. A héten alig játszottam, mégis lett 50.000 warfoundom nagyjából, ebből kb. 5.000 az, amit én magam szereztem a warokban személyesen, a többit az AT-k hozzták (assault team).

Azt sem értem, ha elmondásod szerint állandóan játszol, hogy lehet, hogy nincs warfound-od? Már ne is haragudj, de aki játszik, annak van.

Amúgy meg mi ez a 31 éves szöveg? Valami vén fasznak hiszed magad? 32 éves vagyok, és egyetem után vettem magamnak az első számítógépet nagyjából 22 évesen, előtte csak C64-el nyomtam, szóval nem értem mi ez a sírás itt, ennek mi köze van ahhoz, hogy valaki jó-e egy játékban, vagy sem?

A végére pedig: ez nem az a játék ahol számít a k/d arány. Legyél a csapatod hasznára, és kész. Nem értem miért kell így kiborulni egy játék miatt.

Ez a pay to win-es szöveg meg szerintem abaszolút gáz. Én előfizetek rá, 32 éves dolgozó férfi vagyok, akinek az egyik hobbija a gépezés. Havi szinten 2.000 Ft-ba kerül a játék, ha ennyit nem tudsz rááldozni, akkor ott elég komoly gondok vannak. Amúgy bármilyen hihetetlen, a legnagyobb előnye, hogy gyorsabban fejlődsz, semmi más. Warfoundom és pénzem előfizetés előtt is volt, és utána is ugyanolyan nehéz bevédeni egy pontot 3-4 ember ellen.

Ez tipikus magyar mentalitás bazmeg. Nem fizetek elő, mer ingyér van, aki meg előfizet, az baszza meg, pay to win. Egy apró kérdés: ha már belevágtál 1.400+ órát, nem gondolod, hogy a fejlesztőknek járna annyi, hogy mondjuk előfizetsz 2-3 hónapra? Nem ugye? Na ez itt Magyarország. Ha nem, akkor meg nem mérgelődünk, elfogadtad a szabályzatot a játék telepítésekor, benne volt minden.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.04.11. 01:01:59
  • Skaternorbart
    Bassza meg én 31 éves vagyok, és amikor én voltam 20 éves nekem nem volt számítógépem, de kibaszott színes tv se. hiába akarom magam utolérni ez nem így megy, nem leszek az a srác akinek kurva jól megy, kb ez az első játék ahol legalább 1.0 felett van a k/d arányom! Ja kibaszott ww2 fanoknak ajánlom az 1944(2015) című filmet! :)
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.11. 00:48:23
  • Skaternorbart
    Nekem is volt 400.000 csak recon-nal mentem és lett egy scout car ami elvitte, paratrooper is volt most meg a fighter squadron
    de van 2 motorized guard, és még két recon, de kb. ja én vagyok aki rosszul csinálja, mer állandóan játszom és már rohadtul unom!!! 1449 óránál tartok.
    Jó az is igaz nem én vagyok a legjobb játékos, mert nem akarom hogy mindig csak ismétlődjön a dolog, én képzelni szeretek történetet a játékhoz, meg keresem benne a jót, de ez egy kibaszott öldöklős játék, bassza meg
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.11. 00:40:40
  • Skaternorbart
    At?
  • Roger6
    Amikor nem voltam előfizetve, 400.000 wafround-om volt, és 3-AT-m. Szerintem te valamit nagyon rosszul csinálsz.
  • Skaternorbart
    Nem érdekel, de nemsokára lesz néhány fighter-em és akkor fog elfogyni. Szintet lépett a fighter osztag, most már squadron! Jaj de jó! :D
    Meg van recon, meg infantry, sőt tankos is! Bassza meg a... na ennyi ez a rohadt "free to play" szerintem basszák meg!
  • Skaternorbart
    Pay to win! Én eddig egy forintot nem költöttem a játékra. E különbözteti meg a játékot a valóságtól. Vagyis megkülönböztethetné, de ez is csak a kibaszott rendszer része adózol utána meg miegymás...
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.11. 00:17:12
  • Roger6
    Soha, nekem 1.3 millió körül van.
  • Skaternorbart
    Van az úgy veletek is néha hogy elfogy a warfund?

Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.10. 22:16:34
  • gunjack
    https://www.youtube.com/watch?v=OxFdgKfaOrE
  • ikarus44
    szép
  • Skaternorbart
    na mostmár csak a credit kell, és lesz tank! És nem kell sok az első tank osztaghoz sem...
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.08. 19:36:32
  • ChipKng
    Pedig az eset amirol irtam az pont a Town map-on volt. O1 Police station volt a mienk es O2-t probaltuk volna bevenni. Mire az ellen lespawnolta volna az Anti tank karaktereit, hogy leszedjek az egy szem tankunkat, mar be is huztuk O2-t. Ismetlem: a helyzet igy adta. Ez nem jelenti azt, hogy maskor is mukodhet ez a metodus. Lenyeg: esszel es erzessel kell hasznalni oket. Amugy tenyleg elegge ki vannak szolgaltatva a tankok, mert a gyalogsag siman lezuz akarmekkora haderot is. Lasd korabban amit emlitettem, hogy 56 vagy mennyi light tankot semmisitettunk meg es kozben be is huztuk az eloretolt repteret D vonalrol.

Az amugy engem is nagy elegedettseggel tolt el mikor egy messzirol lovoldozo tankost korbejarok es legyakom a francba, mig o teljes biztonsagban erzi magat. Birom amikor elfogy a sticky-m es mar csak egy marad akkor megvarom mig abbahagyja a tuzelest es meghallja a sticky cuppanasat igy jo eselyem van ra, hogy kiugrik es elkaphatom a grabancat majd vihetem is a tankjat.
  • Roger6
    Na igen, de amit te mondasz, az nem támadás. Ott nem támad a tankod, hanem védekezik - kempel -, pedig nem ez lenne a csapat célja. Nem nyomul előre. Town mapon nem tudsz mit csinálni 01-02 közelében tankkal. Kempelés: ha van értelmes ember a csapatban, kétszer nem megy arra az útra, ahol már egyszer kilőtték, ráadásul ugye ők védekeznek, teljesen felesleg is lenne rohamozniuk. Én ha védekezek Town mapon (elég ritkán van ilyen), akkor első körben PTRD, 3-4 autó elszáll, akkor ők is rájönnek, hogy nincs értelme próbálkozniuk, aztán utána sniper. Tőlem aztán kempelhet napestig tankkal az erdőben az ember, azzal a csapatát nem segíti egy assault meccsben sikerre. Magának persze termelhet killeket, meg xp-t, de csapatnak nem feltétlenül hasznos tagja. Nem beszélve arról, hogy különös vonzalmat érzek a tankok mögé lopózására, és felrobbantására. Nem ritka, hogy 500 méterrel arrébb úszok át a folyón, és úgy kerülöm meg a tankot, simán képes vagyok elszarakodni 5 percet egyetlen tank lezúzásával.

Chip: sok map van, ahol nem tud támadásban segítséget nyújtani a tank. Pl városban használhatatlan támadásra, ha te vagy a támadó fél. 01 Church (Templom), 02 Police Station - közelébe sem tud szagolni a foglalásnak egy tank. Factory, Town, Montain Town is ilyen. Az airfield mapokon meg lehetne támadásra használni, csakhogy ott meg repülők vannak sokszor, a tank legveszélyesebb ellenfele.

Én nagyon gyengének érzem a tankokat sajnos ebben a játékban. Számomra nem ad egyáltalán plusszt, ha van velünk tank, sőt, a legtöbbször már az első 5 percben elkezdem szívni a vérüket, ha negatív statjuk van.
  • ChipKng
    Tank vagy nem tank? Ez itt a kerdes... Mindig a helyzettol fugg. Volt olyan szitu hogy tamadtunk es hiaba volt jo a csapat, az ellen is jol vedekezett es az isten szerelmere sem sikerult bevenni az utolso O2 pontot. Nem voltak tankok hasznalva egyik oldalon sem. Ekkor az egyik vezeto bespawn-olt egy heavy tank-ot. 1db-ot es ez a pici elony eppen annyi loketet adott, hogy bebillenjen a merleg nyelve es behuzzuk a varost. Sokan kerdeztek tole TS-en, miert hozta be es mondta, hogy ez pszichikailag is jot tesz a csapatnak es batrabban tamadnak ha van egy tank tamogatas. Amugy a tankoknak elsosorban az a dolga, hogy a tobbi tankot elintezze es ha az ellenfelnel mindenki csipazik, akkor jo vedelmet ad a lerohanashoz. Szoval szerintem nem csak vedekezo de tamadoeszkoz is tud lenni. De minden a helyzettol fugg! Ezeket fel kell ismerni es a szerint donteni. Persze haboruban, mert staged-ben nem szamit ha lezuzzak alolad a draga tankokat.
  • Skaternorbart
    Sokszor előfordul hogy semmi haszna a tanknak mert a gyalogosoktól mozdulni sem lehet, és ha esetleg a játék elején kilősz néhány ellen tankot akkor azok se jönnek le többet. Ez a pályától függ, van olyan irány ahol a tankok vannak előnyben. Pl town map d line assault! A tankok az erdőben alig észrevehetők, de ha egy enemy kimegy a hídra vagy bármerre rögtön kiszúrod. Na de van hogy el akarok indulni gyalogossal és annyi tank van hogy 5 métert nem mész, meghalsz. Bírom ezt a játékot sok minden előfordul. Néha mikor nincs az ellennek csak gyalogosa még járműve sincs akkor bejön hogy motorbiciklikkel rusholunk a mezőn, de ha csak akár néhány mesterlövészük van akkor ez már nem működik olyan jól. De volt olyan is hogy páncélautókkal lődözgettük a jeepeket és folyton ment a triplázás.
  • Roger6
    Lehet jókat tankozni, ha figyelnek egymásra az emberek, és nyilván van még ezernyi stratégia, ami nyerő lehet, én csak a sajátunkat írtam le. Mi azért nem használunk, mert a tank jellemzően defenzív eszköz, és mi 99%-ban csak Assault-ot nyomunk, tehát támadunk. Na meg skirmish persze.
  • Skaternorbart
    Tudom hogy a te módszereddel ez mindennapos is lehet. Olvastam egy korábbi hozzászólásod melyben a csapatmunkáról beszéltél/írtál. Hogy 6 fős kübel megy a következő pontra, nem használtok tankokat, stb. Szerintem az nem rossz, de és itt jön a de. Biztos van még más stratégia,taktika ami beválhat, illetve én egyedül játszom nem csapatban.
    A Tankos osztagban mindig van plus tank crew man pl. És lehet úgy tankozni akár, hogy egy tank 3 Tank mannal. Egy vezeti a tankot egy smgs és egy 3. javítókulccsal és pisztollyal a secondary gunner. Az smg-s megvédi a tankot a gyalogosoktól, a secondary gunner javítja.

És ha sikerül nyomást gyakorolni az ellenfélre akkor az smg-s mehet segíthet akár foglalni is, és még mindig marad egy pisztolyos ember aki megvédheti a tankot.
  • Roger6
    Szép eredmény, gratulálok!
  • Skaternorbart
    Egyébként kb. a Mountain Town az egyetlen olyan map, ahol Jól Lehet tankozni. Úgy értem hogy tank tank ellen játszani. A fák nem olyan sűrűn vannak egymáshoz képest, de azért elrejtőzhetsz köztük. Más pályákon Tankok a gyalogosok áldozatai... Állandóan körül kell venned magad a gyalogosokkal többi tankkal, mert úgy éled csak túl, de így viszont nem tudod kihasználni a lőtávolságból származó effektívséget.
  • Skaternorbart
    Ez a Credit. Sajna ezt kisebb méretben tudom feltölteni, mert paint-el lekicsinyítettem. És köszönöm a segítséget, a képfeltöltéshez/beszúráshoz!
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.07. 18:12:04
  • Skaternorbart
    Ez volt a tegnapi meccs!
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.07. 18:06:58
  • ChipKng
    O csak belinkelte a kephost.com-ra feltoltott nagyobb meretu/jobb felbontasu kepet. A "Kep beszurasa" nem ugyanaz mint a "Kepfeltoltes". ;)
  • Skaternorbart
    mivel csinálsz képet ami olyan kis méretű hogy felfér ide? 35 kbyte a max ha jól tudom
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.07. 16:39:24
  • ikarus44
    Köszi!
  • Roger6
    Napi első meccs:
  • Skaternorbart
    Na végre egy kis sikerélmény! 11 SU-85-öst lőttem ki panzer 38-t-vel. míg én 5-öt vesztettem el...ez azért nem volt rossz!
  • Skaternorbart
    Mostanában egyre jobban elszaporodtak a spawn minerek! Ezt a lehetőséget ki kéne venni a játékból, mert rohadtul esélye sincs annak aki az aknára spawnol. Annyi a lényeg hogy elé mehet meg mögé, de közvetlenül alá ne lehessen már...
  • Roger6
    "Every player logging in until Friday 8th April, 15pm CEST will be able to redeem this voucher. " tehát péntek a határidő.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.04.06. 17:27:15
  • Skaternorbart
    nem email és nem tudom, én beváltottam :) THEGOODTHING ez az
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.06. 17:23:02
  • ikarus44
    Van határidő a beváltásra? (Én még nem kaptam E-mailt ezért kérdem)
  • Skaternorbart
    Nem. Az üzenetek között kérnek elnézést, és adnak egy kódot.
  • ikarus44
    Autómatikusan megkapja mindenki?
  • Skaternorbart
    yes! és kaptunk egy veterán napot :)
  • ChipKng
    Mostanra tudtak megcsinalni... wow..
  • ChipKng
    Es ha minden igaz meg mindig nem muxik igy 11 ora magassagaban. Allitolag DDOS tamadas erte a szolgaltatot.
  • Roger6
    Reggel 8-ig le van lőve, írták a fő oldalon.
  • Golyofogo_
    A steames változat utána kampec lett. (böngészőből ment)
    Javítottak valamit, ismét 500mb letöltés, aztán kis idő múlva megint összerottyantotta magát.

Most reggel meg nem megy a mobile command. persze lehet nincs összefüggés, de gyanús.

És ha jól látom, még most sem megy a szerver.
  • figg8
    Nem mükszik nekem.elvonási tünetek....