3293
  • Panzeradler #611
    Oké, én itt kiszálltam
  • SmylE
    Persze, mert az AH meg egyéb boldoguláshoz szükséges dolgok csupán kozmetika...
  • Panzeradler #609
    Én nem láttam sehol se, megvehető páncélt, skilleket stb, attól hogy 2nappal előbb van háza attól még nem lesz pay to win...
  • amikkamakka
    Ezt a hisztit itt a fórumon naponta lejátsza valaki....hihetetlen
  • SmylE
    Ja ezt nem tudtam. Viszont akkor Arche age inkább P2W. Ha már 3 betűsökkel dobálózunk, mert nem csak kozmetikai plusz dolgokért kell fizetni benne.
  • Panzeradler #606
    Nem kell megvenni
  • amikkamakka
    Így bizony...a GW2-t előbb meg kell vásárolni hogy játszani tudjon vele az ember
  • SmylE
    Miért, Archeage-et nem kell megvenni először?
  • Terawatt
    Gw2 az buy to play. Ne keverd please.
  • Panzeradler #602
    Gw2 B2P....
  • SmylE
    Dehogynem. Guild Wars 2-vel a megjelenése óta. Ott érdekes módon fizetés nélkül is remekül ellehet lenni. Az tényleg F2P, nem csak azzal reklámozzák, ezzel megvezetve sokakat.
  • Panzeradler #600
    Ti még nem játszottatok soha f2p játékkal?
    Elárulom nektek ez még a jobbik fajta.
  • SmylE
    Fogalmam nincs mit jelent a sandbox, de ha ezek nélkül sokkal nehezebb boldogulni vagy szenvedés, akkor az nem teljesen F2P, amiért ugye kapásból egyébként is ki kell fizetni egy teljes játékért járó pénzt. Már ez az AH-s dolog is elég nagy hátránynak tűnik, ill. tükrözi magát a koncepciót... A végén csak az jön ki, hogy valójában majdnem ugyanolyan megfejős játék mint a wow.
  • frango
    De pont ezaz, hogy nem KELL fizetni. Az elején el lett mondva, hogy a themepark rész free és a sandbox elemekért fizetni kell majd. Az AH úgy van, hogy venni tudsz belőle de eladni nem. Ennyi. F2P játékosként ugyan úgy fel tudod húzni max-ra a karaktered. A legjobb geareket is megszerezheted. Minden elérhető a themepark részből. Ha pedig fizeted a patron státuszt, akkor kicsit több xp-t kaphatsz, több labor pontot, loyalty pontot, sandbox részt teljesen tudod használni stb. Megkönnyíti az életet in-game.
  • Trollface
    Vehetsz előfizut goldért.. mint az Aionban. De irták már a hszed alatt "trial és havidíjas gyakorlatilag " a game, ennyi a történet.

Jé van szerk funkció,végre. :)
  • TopGun
    Hello! Ahhoz kepest, hogy F2P a jatek, tobben is panaszoltak mar, hogy nem lehet hazat epiteni, nem lehet a madarijesztot letenni, nem hasznalhat AH-t, a free jatekos? akkor hogy is van ez? Ezeknelkul a dolgok nelkul nem lehet boldogulni a jatekban, ha csak ugy juthatsz hozzajuk, ha megveszed igazi penzert, akkor mitol is F2P ez?
  • XenHai
    Ez mondtam én is ,hogy trial és havidíjas gyakorlatilag legalább is addig amíg goldal nem tudod fizetni ..
  • SmylE
    Akkor mire kell a havi ~15$? Hogy boldoguljon az ember? Mert akkor teljesen mindegy, ha ráfogják-e hogy F2P vagy sem, ígyis-úgyis fizetni kell..
  • frango
    F2P a játék. Nem kell megvenni.
  • SmylE
    Külön build? Hogy? Súlyos ezüstökért reset-eled az egészet és újra elosztod?
    Small scale pvp engem nem érdekel, csak a nagyobb csaták amit nem hiszem, hogy megtudok tapasztalni ebben a bétában.
    Ha a tizenvalahány ezres játék megvétele után még havi 15$-t is kell fizetni, akkor én biztos hogy nem fogom megvenni.
  • frango
    Szerintem ez a kasztrendszer jó. Lehet agyalni, hogy mire mit használj. Külön build mass pvp-re,1v1-re, arénára, portyázni. Jó ez szerintem.
    Bugok vannak. Az a bow dolog velem is előfordult már.
    Van pvp lehetőség bőven, mivel pvp orientált a játék. Van duel, 1v1 aréna, 5v5 aréna(lehet van még több is én ennyit láttam), várostrom, portyázás csak úgy a pvp aktív területeken.
    Mennyire lesz húzós a játék anyagilag? Havi ~15$. :)
  • mkfdd
    Először firrannal kezdtem és az a csupaszság szúrta a szemem. Most nekikezdtem egy elfnek és mindjárt máshogy néz ki a kezdőzóna.
  • Nephin
    Nekem a környezet szódával elmegy, bár sok példát tudnék mondani a szebbre (még a 2007-es Lotro is szebb szerintem, pedig mindent maxra húztam). A karakterek viszont botrányosak, nekem nagyon irritáló a külsejük (szegény klánom hallgatja is TS-en ), főleg az, hogy megcsinálom a karakterkészítőben, remekül fest a feje (tekintsünk el attól, hogy 2014-ben mást nem lehet állítani...), erre ingame egy horrorszökevény valami lesz belőle... Gáz.
  • SmylE
    A grafikán tényleg lenne még mit csiszolni. Nekem a színekkel van gondom leginkább. Valahogy túl sok az indokolatlan, idétlen, giccses fehér, és volt ahol textúra helyett csak feketeség volt. Lehet a gépem kevés már ehhez.
    Jó dolog hogy a küldetéseken keresztül az ember szerezhet mount-ot, "szárnyakat", de nekem uncsi és csak csinálom őket mint a gép, el se olvasva a szövegeket vagy megnézve az elég egyszerű videókat. Mondjuk én sose szerettem ezt a részét az mmo-knak. Az nagy pozitívum, hogy mutatja hogy hova kell menni pontosan.
    Ez a skillset-es rendszer eléggé átgondolatlannak tűnik. Nincs segítség a játékban, hogy hogyan is működik. Milyen döntésnek milyen következményei vannak..
    Első halálom után nem engedte a bow-t használni valamiért.. újra ki kellett választani a karit, csak utána javult meg.
    Jópofa a több üléses mount, szeretek úgy trollkodni, hogy felpattanok másokhoz :D Csak arra még mindig nem sikerült rájönnöm, hogy én honnan szerezhetnék több üléses mount-ot.
    A nagy kérdés az, hogy milyen lehetőségek vannak a nagyobb létszámú harcokra, mennyire kidolgozott ez a része, ill. hogy mennyire lesz lehúzós a játék anyagilag. GW2-ben pl teljesen jól ellehet lenni enélkül is.
  • mkfdd
    Ami a grafika fikázását illeti részemről lehet csak azt a zónát rontották el esztétikailag ahol kezdtem. Átmentem mirage island-re és ott rendben volt minden. A tengert kifejezetten hangulatosnak találom. Lehet hogy kalóznak kell majd állni, és akkor a patron miatt se kell majd idegeskedni. Ki kell rabolni másokat oszt jóvan :)
  • mkfdd
    Elvileg startra úgy oldják meg hogy a patron státuszt ingame is meg lehessen szerezni (gondolom valahogy úgy mint pl eve-ben a plex), de hogy ne szálljon el az ára, ahhoz nagyon pöpecül be kel állítaniuk a gazdaságot és én eddig még csak 2 fantasy mmo-val találkoztam ahol nem volt durva infláció. Egyik a wow (de csak mert minden kieg gyakorlatilag reseteli a gazdaságot) a másik meg a gw2 de ott fogalmam sincs miért működik jól a dolog. Egyébként mondjátok hogy az endgame nagyon pöpec lesz itt mert a fejlődést én nem élvezem ezzel a tipikus grindelős questeléssel :(
  • XenHai
    Igen megszerezhető ja vannak ingyenes farmok voltál egynek is a közelében ?
    Majd ha van időd néz meg egyet .. A krumplimat alig tudtam le rakni és adott kő kemény 5 db ot nekem meg kell vagy 50 hús meg 35 gyümölcs.
  • frango
    De mit vártál? Előre meg lett mondva, hogy a sandbox játékelemek fizetősek lesznek. Azt is lehetett tudni, hogy aki fizet az kap bónuszokat. Nem fognak ingyen üzemeltetni egy mmorpg-t...
    Ingyen felhúzod a karaktert max szintre. Ha tetszik az endgame, akkor meg fizetsz. Én is ezt fogom tenni. Ingyen feltolom max lvl-re. Ha fasza a pvp, akkor pedig szépen fizetem a havit.
  • amikkamakka
    Tudomásom szerint aki nem előfizető is megszerezhető bármi a játékban, gondolom nem olyan gyorsan
  • XenHai
    Fasza ez nem f2p hanem trial /b2p ....
    Így ,hogy előfizető vagy nem is nagyon látod át ,hogy mi a gondom.
  • amikkamakka
    Patron Státusz nélkül:

Online kell lenned 5 pontot kapsz minden 5. percben 0 pontot kapsz offline . :(

Offline nem kapsz pontott

Maximum 2000 Labor Pontot birtokolhatsz egy időben
  • amikkamakka
    Persze hogy nem ingyenes, előfizetőként játszom
  • XenHai
    És az ,hogyan kaptad gondolom nem ingyenes .
  • XenHai
    Labor .. Még az ingyenes helyre le rakott dolog leszedésért is az kell ...
    A cuccok at is identify zni kell ha pénzt akarsz úgy szintén kell mert ki kell nyitni a zsákokat és alapból mocskosul lassan jön .
    + Ez még csak a játék eleje.
  • amikkamakka
    Mit értesz azon hogy"...De mocskosul sok dologért kell majd fizetned ha haladni akarsz..."....én megkaptam a patron statuszt és tök simán elég mindenre eddig
  • XenHai
    Asszem én ezt most fejeztem be ...
    Free to play accal nem lehet házat építeni. Ezáltal nem tudok termelni .. Még a küldi sem tudom megcsinálni nem ,hogy craftolni...
    Az ingyenes helyen nincsen hely...
    + még az orr fújáshoz is labor-ra van szükség...

• XenHai
    Elégé állatra sikeredett a játék !
    De mocskosul sok dologért kell majd fizetned ha haladni akarsz...
    Hogy on is legyen én dx9-ben játszom 11 alatt szét esett a kép 1-2 helyen és kevés fps-em volt. (GTX 670 OC)
  • Terawatt
    Próbáltam megcsinálni a sweetfx-et a játékra, de nem működött. Elvileg a dokumentumokon belül a játék mappájában van egy config file, ami a Cryenginenek szól és lehet rajta állítani dolgokat. Próbáltam is és mintha az élsimítás meg az ilyesmi jobb lett volna, de a textúrák egy része megdöglött /földfelszín/ így nem tudom ,hogy emiatt volt-e vagy sima bug.

Spoiler alatt a config. Nálatok milyen? :) Fontos: ami eredetileg benne volt azt ne töröljétek, hanem alá másoljátok be.
    [spoiler]

---------------------
    -- Custom Settings
    -- CVar Details @ http://docs.cryengine.com/display/CRYAUTOGEN/Home
    ---------------------

-- Tests
    r_Scissor = 1
    r_SilhouettePOM = 1

-- Render Sharpening
    r_Sharpening = 0.25

-- Color Grading
    r_ColorGrading = 1

-- Global Illumination
    e_GI = 1

-- Lighting
    r_FullDeferredShading = 2 -- Set me to 1 if you have a weaker system
    r_DeferredShadingSSS = 1

-- Screen Space Reflections
    r_SSReflections = 4

-- Fog
    r_FogShadows = 1
    r_fogShadowsWater = 1

-- Shadows
    e_ShadowsMaxTexRes = 4096
    e_ShadowsResScale = 40
    e_ShadowsPoolSize = 4096
    r_ShadowsPCFiltering = 1
    e_ShadowsOnWater = 1
    e_ShadowsSlopeBiasHQ = 1
    e_ShadowsConstBiasHQ = 1
    e_ShadowsCastViewDistRatio = 800
    e_ShadowsCastViewDistRatioLights = 800
    --r_ShadowGenGS = 1 -- ENABLE ONLY IF YOU HAVE DX11
    --e_VolObjShadowStrength = 1

-- Sky
    e_SkyBox = 1
    e_SkyQuality = 2

-- SSAO / SSDO
    r_ssao = 0
    r_ssdo = 2

-- Draw Distance ( Disabled for now, draw distances for players and objects seem to be hardlocked )
    e_MaxViewDistance = 2500
    --e_ViewDistRatio = 2000
    --e_ViewDistRatioDetail = 2000
    --e_ViewDistRatioCustom = 2000
    --e_ViewDistRatioPortals = 2000
    --e_ViewDistRatioVegetation = 2000
    --e_ViewDistRatioVegetation = 200
    --e_ViewDistRatioDetail = 800
    --e_ViewDistMin = 2000
    --e_ViewDistCompMaxSize = 2000

-- Merged Meshes (aka Flora)
    e_MergedMeshesInstanceDist = 32.0 -- Should be safe to set this value up to 96.0
    e_MergedMeshesViewDistRatio = 100

-- HDR
    r_HDRBrightLevel = 1.0
    r_HDRBloomRatio = 0.15

-- Level of Detail
    e_LodMax = 3
    e_LodMin = 0

-- Terrain
    r_TerrainAO = 7
    e_TerrainTextureLodRatio = 800
    e_TerrainLodRatio = 800

-- Particles
    e_ParticlesSortQuality = 2 -- HQ Sorting
    r_ParticlesSoftIsec = 2
    r_ParticlesRefraction = 1
    r_ParticlesTessellation = 1
    e_ParticlesForceSoftParticles = 1
    e_ParticlesObjectCollisions = 2
    e_ParticlesMotionBlur = 2
    e_ParticlesShadows = 2 -- Forced
    e_ParticlesLights = 1
    e_ParticlesGI = 2
    e_ParticlesDiffCM = 1
    e_ParticlesAnimBlend = 2

-- Water
    r_WaterReflectionsQuality = 3
    r_WaterVolumeCaustics = 1
    r_WaterCausticsDeferred = 2

-- DOF
    r_DepthOfField = 2
    r_DepthOfFieldBokeh = 3

-- Refraction
    r_Refraction = 1

-- Screen Space Indirect illumination (Does this work on AA's build?)
    r_SSII = 1

-- Sun Shafts
    r_sunshafts = 1

-- Light Beams
    r_Beams = 1 -- (3 default)

-- Engine Tesselation
    e_Tessellation = 1

-- Clouds
    e_Clouds = 1
    e_ShadowsClouds = 1

-- Wind
    e_Wind = 1
    e_WindAreas = 1
    e_WindBendingDistRatio = 800

-- Weather
    r_Rain = 2

-- Vegetation
    e_Vegetation = 1
    e_VegetationAlignToTerrainAmount = 1
    e_VegetationSphericalSkinning = 1
    e_ProcVegetation = 1
    --e_ProcVegetationMaxObjectsInChunk = 200
    --e_ProcVegetationMaxViewDistance = 1200

-- Character Animation
    ca_thread = 1
    ca_cloth_air_resistance = 1
    ca_ApplyJointVelocitiesMode = 1
    ca_eyes_procedural = 1
    ca_UseLookIK = 1
    ca_useADIKTargets = 1
    ca_UseAimIK = 1
    ca_LockFeetWithIK = 1

-- Sound
    s_HDR = 1
    s_HRTF_DSP = 0
    s_ReverbDynamic = 1
  • Avenger
    Én csak egy helyen láttam csúnyának mondható textúrát, amikor az ember kezdőn valami szikláról másolta le a karakterem a mintázatot túlságosan ráközelítettek a sziklára(mondjuk nem is értettem mi szükség arra az átvezetőre), és pont ilyen 100x100 pixeles textúra volt rajta. De ennyi legyen az összes baja. Máshol meg minden elég jól néz ki és hasít rendesen, pedig a kezdőhely elég zsúfolt is volt.
    A másik amit tapasztaltam, hogy sprintelés közben ugrál a kép meg talán a karakterem is, de az meg lehet latency probléma.
  • amikkamakka
    Textura problémám nekem is volt az előző bétában, egy restart megoldotta utána minden tökéletes volt.Tegnap este nem találkoztam hasonlóval...De azért csúnyának nem mondanám :)