3293
-
silencemonthy #771 Természetesen ne legyen igazam, mert akkor az asszonnyal tuti maradunk :) -
silencemonthy #770 A pvp csatákkal nem is lenne semmi baj csak egy dolgot tartok undorítónak egy pvp szerveren amikor nem hagynak nyugodtan questelni/fejlődni/farmot karbantartani stb.. ugye itt erre elég nagy az esély :)
-
Tenkory #769 Piszok jó csaták vannak itt is. Tengeren és szárazföldön is lehet szállítani. Mi orosz szerveren játszottunk, ott nem igazán volt jellemző a gankelés. 4 fős partyval tudtunk trade runolni simán. Viszont nagyon ajánlott nagyobb partykba esetleg klánokba való rendeződés. -
Kryon #768 Olvasd el privátot :) -
silencemonthy #767 nem lennének kalózok? ejjj meglennék nélkülük is :)
-
Kryon #766 Ez kb. egy felturbózott silkroad. Az is hasonló rendszerre épült és nagyon jó kis csaták alakultak ki. Ha itt is olyasmi lesz, nem csak gankelés akkor jó lesz. -
silencemonthy #765 Ne hogy arra gondoljatok hogy a játék ellen beszélek, szeretném ha tetszene, csak próbálom megérteni mi az oka annak hogy a fejlesztők nem gondolnak a pve orientált játékosokra és miért nem találnak ki valami kompromisszumot. -
#764 Meg akkor pve szerveren ki is kéne kompletten venni a kalóz frakciót, mert értelme nem lenne. -
silencemonthy #763 Mobok támadnának közbe többször és egyre többen ( guild wars 2-be láttunk ilyet ) -
Tenkory #762 Maga a játék alapja a pvpre épül. Vegyük példának a trade runt, a játékban az egyik legjobb bevételi forrás. A trade run lényege ugye hogy A pontból elvidd a szállitmányt B pontba. De pl ha a mapok többségéről kivennék a pvp lehetőségét, nem lehetne megtámadni őket út közben. Értelmét vesztené. -
silencemonthy #761 Ok ezt értem, de pl nekem az a játék egy mmo-ba hogy instába/raidre járok, alapanyagot gyüjtök, craftolok, adok -veszek az AH-ba és ez itt is megmaradna. A többi meg nem érdekel. -
Kryon #760 Azért mert pvp játék, a játék lényege veszne el egy pve szerveren. -
silencemonthy #759 Minden mmo-ba nagyobb a népesség a pve szervereken mint a pvp-n nem tudom itt miért nem inditanak mondjuk eggyet a sok pvp szerver melett...
-
Kryon #758 Elég erősen pvp játék szerintem, bár béta alatt ez még nem látszik. Az olvasottak alapján az "endgame" tiszta pvp. Ha nem szereted, jobban jársz ha másfelé keresgélsz. Ez biztosan nem taszítja le a wowot, mert teljesen különböző a két játék, ott pont a pve tartalom erős, aki azt szereti nem jön ide aki pvp-t, sandboxot az meg oda nem megy. -
silencemonthy #757 Természetesen ezért adok is neki egy esélyt, de azt mindenki gondolom tudja, hogy a népszerü területeken vérpistikék 10-es csoportokba ott fognak állni hide-ba, hogy megkeserítse az ellenséges frakció életét. Ezért fogom freebe kipróbálni, de egy fillért nem fogok fizetni ha ez így lesz, amugy tuti vétel lett volna. -
Tenkory #756 Honor pontot csak akkor kapsz az ellenség megöléséért, ha az adott területen éppen háborús időszak van. Party esetén a legtöbb honor pontot az kapja aki beviszi az utolsó lövést. A többiek a töredékét kapják. -
#755 Én nem is láttam "igazi" PVP játékosokat a béta alatt. Amerre én jártam ott mindenki békén hagyta a másikat és csinálták a küldetéseket.
Egész jó játék lesz ez, ha elkészül. Nagyon tetszik, bár én sem vagyok nagy PVP-s, sőt. De a PVE tartalom miatt sem kell szégyenkeznie a játéknak. Bár a küldetések egy kaptafára épülnek, mégis "élvezetes" csinálni őket. Főleg ha valami szuper loot a jutalom.
De nincs közös loot és közös "quest" sincs. Tehát, ha egy creepet kell leölni loot vagy quest miatt, akkor annak írja jóvá a rendszer, aki először beleütött.
Akik segítettek benne, nem kapnak semmit, tehát nincs assist, mint a GW2 esetében.
Illetve néhányszor a karakterem fennakadt bizonyos helyeken, de néhány creep is elakadt itt-ott. Aztán hiába lőttem, Immunis volt a bug miatt.
Szóval van még mit javítani, de nem lesz ez rossz. Sőt talán az egyik legjobb F2P MMO lesz a piacon.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.18. 19:53:07 -
silencemonthy #754 Na igen ettől tartok, pedig nagy vetélytársnak tartottam , amig meg nem tudtam hogy csak pvp szerverek lesznek.... -
#753 Eléggé pvp orientált a játék. Szóval, ha pve-s vagy, akkor nagyon nem fog tetszeni. -
silencemonthy #752 Látatlanba, az olvasottak/látottak(youtube,twitc) alapján nálam tuti vétel lenne, akár havidíjat is fizetnék érte, ha lenne PVE szerver. Gondolom erre semmi esély. Így is ki fogom próbálni, mint általában a többi, "na ez letaszítja a trónjáról a KIRÁLYT" MMO-t, viszont a lelekesedés itt is addig fog tartani amig 3x hátulról 6-an leütnek miközben nyugodtan questelek. Hozzáteszem 4 év WoW alatt kb 3x voltam pvp-n tehát érthető mennyire is szeretem :) . Gondolom ezzel nem csak én vagyok így, ha már fizetek valamiért akkor ne más döntse el én mikor pvp-zzek. Na ezért nem fog ez a game szerintem megváltoztatni semmit , egy lesz a sok közül fél év mulva sajnos. -
kalif #751 Nyílt területen ha egy ellenséget megölök ad honor pontot ? Ha többen vagyunk, akkor ki kapja ? Assist van-e ? -
Kryon #750 Nem vettem észre, hogy annyira védené (enyémet ellopták), ráadásul a publikus farmok tele vannak, kereskedelmi mennyiséget oda nem tudsz vetni, marad az illegalitás. Eddig még nem buktam le :) -
Kryon #749 Úgy tűnik casualnak a békés trader élet nem igazán járható, marad a kalózkodás
Kalózokat mennyire gáncsolják f2p-ben? -
Inquisitor #748 Én még az elején vagyok, de a "publikus kertekben" lerakott madárijesztő vagy micsoda nem védi a vetést? Vagy mi a jelentősége?
Sajnos keveset tudtam játszani, mert nappal akkora a lag, hogy 2 percenként kidobál ... -
Kryon #747 Hát elég elcseszett "f2p" rendszere van ennek a játéknak is. Még egy farmot sem lehet lerakni csak illegálisan, amit vagy lelopnak vagy nem, vagy lecsukják érte a tettest vagy nem, de az is lehet, hogy pont engem vágnak sittre, mert hát ugye illegális... :D Eközben pedig erre épülne az egész tradelés. Úgy látszik kezd divatba jönni ez a bújtatott előfizetéses model, ahol addig szopatják a f2p játékost, míg végül kicsengeti szépen a havidíjat. Akkor már lenne inkább b2p a gw2 rendszerével, annak is több értelme lenne. Azon túl a játék jónak tűnik, de ez a rendszer elrontja. -
kalif #746 Egy kérdés: Jól láttam, hogy craftolni egy fajta fegyverből (pl. staff) csak öt félét lehet ? Receptek pl. vannak ? Én nem találkoztam velük.
Másik: Craftoláshoz honnan lehet pl. a Sunlight Archeum Dust-ot szerezni ? Az egyik mód: fegyverek betöréséből, de olyan keveset ad küldikből még kevesebbet dropból, azokból sem lehet mindegyiket törni. Tehát van-e más módja ?
Köszönöm. -
amikkamakka #745 Szeretnék egy kis segítséget kérni...a második béta hétvégén is úgy jártam hogy az elején miután elindítottam a játékot a Glyph-ből bejön egy töltő képernyő egy zöld falevéllel...Töltés közben fut az a kis versike...az a töltés nem fut nekem végig az utolsó szónál megázz az egész....Semmi hiba üzenet a játékot nem tölti be, el sem indul. Több fórumon is olvastam erről a hibáról többek között itt is: forum Nem tud valaki tanácsot adni mi lehet a baj? -
#744 Na ez nekem új. Akkor még többet kell várni a játékra. :( -
#743 Igen, hivatalos, bár vannak pletykák, hogy lehet kimarad az open beta és egyből release, de kb 2 hónapja írta ezt a Trion CM-je: "About progress wipes, we will definitely be wiping between Open Beta and Head Start to mark the beginning of live service. " -
#742 Ez hivatalos is, hogy open beta után wipe? -
GaborST #741 és a karik amiket megcsináltam és lementettem azok megmaradnak nem ? -
#740 A béták között nincsen wipe. Open beta és release között lesz majd. -
#739 Persze. Max open beta után nem lesz wipe. -
Niflheim87 #738 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a béta után lesz wipe szóval törlödnek a karik és újra kell csinálni őket?
-
Inquisitor #737 Konkrétan mire gondolsz?
A scroll gombbal tudsz közelíteni és távolítani, az Insert-Del, Home-End, Page-up tömbbel lehet különböző külső nézetek között kapcsolgatni, ha nyomod a bal gombot az egéren, akkor van freecam, de te konkrétan a kamera magasságát akarod állítani? -
neonx #736 Sziasztok valakinek lenne egy beta kulcsa szeretném kipróbálni? -
#735 Nagyon játszatja magát a játék. Alig bírom letenni.
A fene, hogy mindjárt vége a bétának.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.15. 23:09:44 -
#734 Béta, de egy jó ideje piacon lévő mmoról van szó, ezért nem értem a bugokat. -
#733 Szerintem még 1 év múlva is béta állapotban lesz a játék.
De nekem tetszik, élvezetes, csak van pár zavaró dolog + bug, de ugye ez még javában béta. -
Trollface #732 Mikor fog ez megjelenni vajon?