3293
  • SmylE
    30.-án. Ha jól számolom az időzónákat akkor nálunk este 19 órakor. Viszont arra számítani kell, hogy az idő előrehaladtával egyre rosszabb lesz a letöltési sebesség. Már így is voltak olyan időszakok amikor alig jött tegnap.
  • Terawatt
    Ezt nem tudom, mert még nem kezdtem el letölteni a játékot, de ha már nem döglik meg a letöltés akkor már jó. Egy másik lépcsőfok lenne, ha letöltés közben lehetne játszani a már jól bevált kezdőterület és környékének előtöltésével. Valszeg ma vagy holnap neki esek ha már így szóba jött. Mikor is kezdődik a móka? :)
  • SmylE
    Azt olvastam, hogy a letöltést is lelehet állítani, mert utána onnan folytatja ahol abbahagyta. Viszont csinálhatná úgyis, hogy rögtön a kész fájlokat tölti le és akkor nem kéne dupla annyi hely. Még azt is megmerem kockáztatni hogy elszúrták ezt a részét, mert letöltésnél is egy 22GB-os fájlt tölt le úgy láttam, amit lehet hogy csak átmásol egy másik könyvtárba és emiatt kell neki...
  • Terawatt
    Ez egyre gyakoribb lesz manapság. Addig nincs baj, amíg nem csinál olyan hülyeséget az adott játék, hogy leszedi a telepítőt, elkezdi telepíteni majd ha időközben nem volt elég hely akkor előröl kezdi a letöltéstől. na ilyet ne csináljon :D /nem nevezem meg azt ahol ez volt :D
  • SmylE
    Azért nem semmi, hogy letöltés előtt 50GB szabad helyre van szüksége. (telepítés után 22GB-ot foglal) 1 napig töltötte ;)
  • TopGun
    Szia! mikor probaltad ki a jatekot? Founder vagy? vagy Alpha-s?
  • nomiss
    na kiprobáltam , nem rossz de tényleg! Egy dolog amit nem értek biztos benem van a hiba, hogy van az hogy egy skill fejlödik szintlépéskor. De nem én tudom kiválasztani hanem random adja be ... tehát rank1 röl 2 re pl.... nem is értem ezt mert az a skill amit használok non stop az rank1 amit meg 1 szer nyomtam meg az már rank 3 ra fejlödött... ez hogy van
  • IMYke2.0.0.0
    OFF:
    Egy ideje én is nézegetem a játékot, de ellenállok, mert nincs pénzem rá [tudom, hogy F2P, de ugye meg kell(ene) venni] és legfőképp: tartok az addikciótól.
    Ellenben, ArcheAge, és Aion, Mass Effect karakterek táncolnak a zenémre: i2k'014...Fun Time (MMO Dance Radio mix)
    ON
  • a.carkey
    Mindeközben a steamen ...

:D

• TopGun
    Igen tudom, csak kiprobaltam, hogy be tudok-e lepni glyph-be?
  • Ashyn
    A play gomb majd csak a CBT#2 kezdetekor lesz aktív.
  • TopGun
    Megtalaltam a kukac ASCII-t koszonom. Nekem nem irta ki, hogy foglalt, siman elfogadta, csak mondom, amikor beleptem glyph-be akkor irta ki, hogy offline a jatek.
  • Tusy
    - ALT 64 (numerikus billentyűzeten) == @
    - kódot kaptam én is de archeage oldalon már foglaltnak írta ... egy próbát azért megért
  • Terawatt
    Másoljátok ki valahonnan a címeteket és beillesztés. :)
  • TopGun
    Ertem koszi, ez jo hir :)
  • zeli
    Nem nálad halt meg, az oldal valamiért nem veszi be a @ karaktert.
  • TopGun
    Szerintem egesz biztosan! egyebkent lehetseges, hogy az a kod, amit kaptunk, az mar a beta inv volt? es 30-an mar tudunk is jatszani?
  • Kryon
    Valószínűleg azért, mert csak 30.-án indul a béta.
  • TopGun
    Megprobaltam, ujra telepitett valamit a glyph, utana be tudtam lepni es ki irta, hogy az arch age szerver offline van.
  • Avenger
    Próbáld még néhányszor a belépést. Eléggé akadozik, engem is csak sokadik próbára engedett be múltkor.
  • TopGun
    Ertem, a jatek oldalan mar regisztralva vagyok, a Glyph klienst is letoltottem, telepitettem, a razer oldalan a 4. pontban ez van: Redeem your code at: http://www.archeagegame.com/redeem/ - amikor ide beirtam a kodot, akkor akart a glyph oldalarol beleptetni, ott beirtam a regisztracios email cimet, meg a jelszot es amikor belepnek, akkor irja ki, hogy az oldal nem elerheto, a bongeszom irja ki a hibat.
  • XenHai
    Ezekkel a kódokkal csak 30 után tudunk belépni vagy már most is érvényes?
  • Avenger
    A kódot a játék oldalán regisztrálva kell beírni, vagy talán a Glyph-ben is belehet. Aztán a Glyph letölti a játék klienst. Ha elsőre nem megy valami login próbáld párszor még, gondolom túlterhelt, vagy ki tudja.
  • TopGun
    Beirtam a kodot az oldalra ahogy kellett, utana probaltam bejelentkezni a glyph oldalara, de azt irja ki az oldal nem elerheto, termeszetesen erre az oldalra a glyph jelszavammal probaltam belepni.
  • TopGun
    Sikerult, ugy latszik a kukac jel meghalt a billentyuzetemen valamiert, azert irta ki, hogy hibas, a kodot megkaptam, mit kell vele csinalni?
  • TopGun
    Fene! koszi, megprobalom! :(
  • Avenger
    Nem írtál el valamit? Ha megjött az ellenőrző e-mail, akkor még tűzfal sem lehet a hibás.
    Én szerintem be sem léptem a programba regisztráció után, hanem egyből a béta kulcsoshoz írtam be megerősítő e-mail után. Aztán ment is az uninstall a programnak. :D
    Esetleg próbálj meg regisztrálni még egyet, másik e-mail címre.
  • TopGun
    Be irom a Razer ID E-mailhoz azt amit megadtam a regisztracional a razer game boosterben, azutan beirom a razer ID Passwordom, amit megadtam szinten a razer game boosterben es ezt irja ki: Sorry, but the account you entered is incorrect ---- ilyenkor mi a teendo?
  • TopGun
    Be vagyok logolva a razer boosterbe es megis azt irja ki azon az oldalon, hogy nem jo a parositas! :(
  • xalyy
    Amúgy azt a progit majd kapcsold ki játéknál, mert még nem kompatibilis és nem fogja indítani.
  • mkfdd
    Be kell logolni a telepített programba és utána jó lesz
  • TopGun
    Sziasztok! Kis segitseg kellene: letoltottem ezt a Razer gamebooster programot, telepitettem, regisztraltam, beleptem az ellenorzo level megjott, aktivaltam az accountot, az ezen az oldalon http://www.razerzone.com/gamebooster-archeage-beta/ levo reedem now-nal levo helyen beirtam a razerID-nel a regisztraciokor megadott email cimem, meg a razerID regisztraciokor megadott jelszot es azt mondja, hogy ez az ID es a jelszo nem megfelelo! Mit kell csinalni, hogy kaphassak beta invet ezen az oldalon?
  • Avenger
    Szívesen mindenkinek. :)
    Egyébként valóban nem az adblock a hibás, egyszerűen csak túl van terhelve az oldaluk, és véletlenül pont az után hozta be nekem, miután kilőttem az adblock-ot. Most meg kikapcsolt adblockal is 6-8 belépési kísérlet után hozta be az oldalt.
  • aknakukac96
    Hálám üldözzön örökké ;)
  • XenHai
    Köszönöm nekem is bejött.
  • kalif
    Kösz sikerült szerezni nekem is.
  • Ashyn
    A legdrágább csomag tartalmazza az alpha test hozzáférést, ami párhuzamosan fut a CBT eventekkel, annyi különbséggel, hogy az minden nap elérhető. A két kliens más, a closed bétázók nem az alpha szervereken játszanak.
  • mkfdd
    Ez nekem is bejött thx
  • aknakukac96
    Szereztem kulcsot, de se Mozillából, se Chromeból, se Operából AdBlockal és nélküle sem enged bejelentkezni :(
  • Panzeradler #452
    Nézzétek e-maileteket is, nekem ott jött, hogy bent vagyok a 2. bétába.