3293
-
Tharus #811 Kaptam én is kulcsot :)
Mikor lehet letölteni a játékot?
-
#810 Már kaptam is. Ha valaki nem jut kulcshoz, de szeretné kipróbálni, az írjon rám. -
#809 Úgyszint , ha barátnőm nem szeretné kipróbálni akkor felajánlom a 2. kulcsot amit szereztem -
#808 Bepróbálkozok. Ha kapok kulcsot, akkor megkapja valaki innét, aki nem jutott kulcshoz. -
Java33 #807 Alienware-en most osztják..
Itt -
#806 Kaptam kulcsot! Öröm van és boldogság! -
Inquisitor #805 Hát ez tök jó, ha bemegyek a Glyph-be, akkor ott Update gombnál ismeretlen hibát ír ki vagy simán OFFLINE van. Ha a Trion oldalán jelentkezek be, akkor közli, hogy nem vagyok jogosult rá, ott nem is jelenik meg az AA a könytvárban ... ha bemegyek a Store-ba, akkor ott írja, hogy jogosult vagyok a Beta4-re, nyomjak a Download gombra ... ami meg nem működik. :D -
#804 Thx itt kaptam kulcsot. -
Inquisitor #803 Szerintem az MMOrpg.com oldal volt legutóbb is a legjobb, mivel ott tolták ki legutoljára és a legtöbb kulcsot a partneroldalak közül, én is ott kaptam csak, másik 3 partner oldalon egy se volt már. -
Inquisitor #802 Nem biztos, hogy mindenkinek kell újra kulcsot vadásznia, ez most esett be postaládába:
'"Congratulations, you’ve been invited to our fourth ArcheAge Closed Beta Event: Conflict and Conquest!"
Szóval most megyek és megnézem működik az Update gomb vagy sem. :D -
#801 Ezt bepróbálom, a másik linknél regisztrálni is kell, ahhoz meg nincs kedvem.
Remélem sikerrel járok.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.21. 18:37:26 -
#800 Itt is van még, ha valakinek kell! -
stevedark #799 Köszönöm! Örök hálám :D -
#798 Türelmetlen voltam így 2 kulcs jött. Akinek kell használja:RERQ-MPTH-LLLD-6EE6-TQ2T -
silencemonthy #797 http://www.playmassive.de/mmo-news/id55878/archeage-wir-verschenken-5000-keys-closed-beta-4.html
gyorsan gyorsan :) -
stevedark #796 Hello! Ha valakinek esetleg van felesleg s nem tud mit kezdeni vele azzal nagyon boldogá tenne! :) Köszönöm! -
Vensztár #795 Én is elfogadnék egyet! Nézegetem azokat az oldalakat amikre írták h osztanak kulcsokat, de még nem vettem észre h ez így is lenne.
-
krisz073 #794 Ha van felesleges kulcsa még valakinek, én is elfogadnék eggyet. -
Tharus #793 Ha valaki tudna nekem meghívót küldeni megköszönném. -
Vensztár #792 Ezeken nincs kint még. :( -
kalif #791 Sajnos több nincs pluszban, de biztos rengeteget osztanak még ki, nézzétek pl. ezt az oldalt: https://my.alienwarearena.com/giveaways
a fórumát is érdemes ... -
#790 Óóó fákk. Lemaradtam róla. -
Vensztár #789 Tudnál nekem is küldeni egyet ha szépen megkérlek? :) -
kalif #788 küldtem egyet -
#787 No keys left to claim, sorry! -
kalif #786 Már osztogatják, ha kell valakinek : http://www.zam.com/giveaways/archeage-closed-beta-conflict-and-conquest.html -
#785 Itt felsorolnak pár kulcsot osztó oldalt. -
Tharus #784 Sziasztok
Valaki tud majd beta kulcsot osztó oldalt linkelni, vagy tippet adni, hogyan lehet szerezni?
Mindig lecsúszok róla, remélem most sikerülni fog :) -
#783 Closed Beta Event 4 - Conflict and Conquest:
Runs Friday, August 22 (10am PDT) to Wednesday, August 27 (10am PDT).
2 nap múlva ismét béta!
Szerintem megint Harani csajszit húzok.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.20. 15:51:08 -
Inquisitor #782 Mondjuk nekem tetszik, de ahhoz képest, hogy a koreaiak már 2012 óta "béta tesztelik" és már 1.7-nél tartanak elég sok bug volt benne. -
mySOul #781 holnaptól osztják a következő béta kulcsokat a CBE4-re, szóval készüljetek! :) -
kalif #780 Nem tudom pontosan, de ahogy figyeltem kb. 2-3 óránként, de, ha el akarod biztosan kerülni, akkor olyan helyre mész mindig, ahol "peace" van.
-
#779 Engem rendszeresen megöltek, mert afkoltam a pvp zóna kellős közepén. -
Kryon #778 Két béta alatt egyszer öltek csak meg, akkor is magamnak kerestem a bajt, mert felfedezősdit játszottam. Fel is fedeztem két 10 szinttel nagyobb játékost :D -
silencemonthy #777 Milyen időközönként változik a békés/háborús időszak ? -
kalif #776 Simán lehet fejlődni úgy, hogy nem támadnak hátba.Csak arra kel figyelni, hogy békés időszakban tedd. Ezt mindig jelzi. -
Kryon #775 Úgy tűnik 2 hetente van béta, következő előtt próbálj kulcsot vadászni, sokat kiosztanak. -
silencemonthy #774 Egyenlőre még nem tudtam kipróbálni de remélem hamarosan hozzájutok egy kulcshoz és utána tudok járni a dolgoknak -
#773 Ha jól emlékszem saját területen van pvp flag, nem kapcsolod be akkor nem tud megütni.(Én áthajóztam a másik oldalra és senkit nem tudtam megcsapkodni) -
Tenkory #772 Van békeidőszak ami általában kb 2 óra hossza. Akkor lehet nyugodtan fejlődni, akár egyedül is. Ebben az időszakban nem lehet támadni.