3293
  • Tharus
    Kaptam én is kulcsot :)
    Mikor lehet letölteni a játékot?
  • TBTPumpa
    Már kaptam is. Ha valaki nem jut kulcshoz, de szeretné kipróbálni, az írjon rám.
  • SweeneyTodd
    Úgyszint , ha barátnőm nem szeretné kipróbálni akkor felajánlom a 2. kulcsot amit szereztem
  • TBTPumpa
    Bepróbálkozok. Ha kapok kulcsot, akkor megkapja valaki innét, aki nem jutott kulcshoz.
  • Java33
    Alienware-en most osztják..
    Itt
  • TBTPumpa
    Kaptam kulcsot! Öröm van és boldogság!
  • Inquisitor
    Hát ez tök jó, ha bemegyek a Glyph-be, akkor ott Update gombnál ismeretlen hibát ír ki vagy simán OFFLINE van. Ha a Trion oldalán jelentkezek be, akkor közli, hogy nem vagyok jogosult rá, ott nem is jelenik meg az AA a könytvárban ... ha bemegyek a Store-ba, akkor ott írja, hogy jogosult vagyok a Beta4-re, nyomjak a Download gombra ... ami meg nem működik. :D
  • XenHai
    Thx itt kaptam kulcsot.
  • Inquisitor
    Szerintem az MMOrpg.com oldal volt legutóbb is a legjobb, mivel ott tolták ki legutoljára és a legtöbb kulcsot a partneroldalak közül, én is ott kaptam csak, másik 3 partner oldalon egy se volt már.
  • Inquisitor
    Nem biztos, hogy mindenkinek kell újra kulcsot vadásznia, ez most esett be postaládába:
    '"Congratulations, you’ve been invited to our fourth ArcheAge Closed Beta Event: Conflict and Conquest!"
    Szóval most megyek és megnézem működik az Update gomb vagy sem. :D
  • TBTPumpa
    Ezt bepróbálom, a másik linknél regisztrálni is kell, ahhoz meg nincs kedvem.

Remélem sikerrel járok.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.21. 18:37:26
  • zeli
    Itt is van még, ha valakinek kell!
  • stevedark
    Köszönöm! Örök hálám :D
  • frango
    Türelmetlen voltam így 2 kulcs jött. Akinek kell használja:RERQ-MPTH-LLLD-6EE6-TQ2T
  • silencemonthy
    http://www.playmassive.de/mmo-news/id55878/archeage-wir-verschenken-5000-keys-closed-beta-4.html

gyorsan gyorsan :)
  • stevedark
    Hello! Ha valakinek esetleg van felesleg s nem tud mit kezdeni vele azzal nagyon boldogá tenne! :) Köszönöm!
  • Vensztár
    Én is elfogadnék egyet! Nézegetem azokat az oldalakat amikre írták h osztanak kulcsokat, de még nem vettem észre h ez így is lenne.
  • krisz073
    Ha van felesleges kulcsa még valakinek, én is elfogadnék eggyet.
  • Tharus
    Ha valaki tudna nekem meghívót küldeni megköszönném.
  • Vensztár
    Ezeken nincs kint még. :(
  • kalif
    Sajnos több nincs pluszban, de biztos rengeteget osztanak még ki, nézzétek pl. ezt az oldalt: https://my.alienwarearena.com/giveaways
    a fórumát is érdemes ...
  • TBTPumpa
    Óóó fákk. Lemaradtam róla.
  • Vensztár
    Tudnál nekem is küldeni egyet ha szépen megkérlek? :)
  • kalif
    küldtem egyet
  • Terawatt
    No keys left to claim, sorry!
  • kalif
    Már osztogatják, ha kell valakinek : http://www.zam.com/giveaways/archeage-closed-beta-conflict-and-conquest.html
  • frango
    Itt felsorolnak pár kulcsot osztó oldalt.
  • Tharus
    Sziasztok

Valaki tud majd beta kulcsot osztó oldalt linkelni, vagy tippet adni, hogyan lehet szerezni?
    Mindig lecsúszok róla, remélem most sikerülni fog :)
  • TBTPumpa
    Closed Beta Event 4 - Conflict and Conquest:
    Runs Friday, August 22 (10am PDT) to Wednesday, August 27 (10am PDT).

2 nap múlva ismét béta!
    Szerintem megint Harani csajszit húzok.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.20. 15:51:08
  • Inquisitor
    Mondjuk nekem tetszik, de ahhoz képest, hogy a koreaiak már 2012 óta "béta tesztelik" és már 1.7-nél tartanak elég sok bug volt benne.
  • mySOul
    holnaptól osztják a következő béta kulcsokat a CBE4-re, szóval készüljetek! :)
  • kalif
    Nem tudom pontosan, de ahogy figyeltem kb. 2-3 óránként, de, ha el akarod biztosan kerülni, akkor olyan helyre mész mindig, ahol "peace" van.
  • zeli
    Engem rendszeresen megöltek, mert afkoltam a pvp zóna kellős közepén.
  • Kryon
    Két béta alatt egyszer öltek csak meg, akkor is magamnak kerestem a bajt, mert felfedezősdit játszottam. Fel is fedeztem két 10 szinttel nagyobb játékost :D
  • silencemonthy
    Milyen időközönként változik a békés/háborús időszak ?
  • kalif
    Simán lehet fejlődni úgy, hogy nem támadnak hátba.Csak arra kel figyelni, hogy békés időszakban tedd. Ezt mindig jelzi.
  • Kryon
    Úgy tűnik 2 hetente van béta, következő előtt próbálj kulcsot vadászni, sokat kiosztanak.
  • silencemonthy
    Egyenlőre még nem tudtam kipróbálni de remélem hamarosan hozzájutok egy kulcshoz és utána tudok járni a dolgoknak
  • Panzeradler #773
    Ha jól emlékszem saját területen van pvp flag, nem kapcsolod be akkor nem tud megütni.(Én áthajóztam a másik oldalra és senkit nem tudtam megcsapkodni)
  • Tenkory
    Van békeidőszak ami általában kb 2 óra hossza. Akkor lehet nyugodtan fejlődni, akár egyedül is. Ebben az időszakban nem lehet támadni.