3293
  • Avenger
    Az előbb én is gyorsan kattintottam a glyph indulása után a play-re mielőtt átváltott offline-ra, de az intróig jutottam, mondjuk számítottam rá, hogy nem fog menni így. :D
  • aknakukac96
    Akkor megnyugodtam, köszi :)
  • Snowpaws
    Áhh, nem nálad van a hiba, ez volt múltkor is, az intro után kidobott mindenkit, mert még nem volt online a szerver. Később meg már egy esc-vel lehet skippelni az elejét, szóval szerintem ne foglalkozz vele. :)
  • XenHai
    Nálam offlinenak írja a szervert.
  • frango
    Az a gáz Archeagebe, hogyha egyszer egy serveren betelik az egyik frakció, akkor oda már nem lehet menni. Szóval éles indulásra szerintem nem érdemes a legelső szerveren csinálni guildet, mert azok, akik nem egyből ott csinálnak karaktert nem tudnak ott játszani.
  • aknakukac96
    Bejutottam, de az intronál egyszerűen kidob egy bizonyos idő utána játék és nem tudom skippelni, ill nem találom az intro fájlát, hogy kitöröljem...
    De az is lehet hogy egyszerűen offline még a szerver...
  • SmylE
    azóta is offline.... volt aki bejutott?
  • Snowpaws
    EU-n a Shatigon a legrégebbi, gondolom a legtöbben ott vannak, akik előzőleg is játszottak, úgy tudom a magyar guild is. :)
  • SmylE
    milyen társaság az akik miatt megéri?
    Melyik szerverre mentek EU-n belül?
  • Terawatt
    Gondolom a legrégebbi EUra kéne menni
  • Snowpaws
    A társaság miatt. :) Igen EU-n belül is van 2-3 szerver.
  • SmylE
    újra offline, mielőtt beléphettem volna.
    miért akar valaki nagy pingű távoli szerven játszani?
    EU-n belül is választani kell külön szervert?
  • Snowpaws
    Van köztetek olyan aki a múltkori bétát NA szerveren játszotta? Mennyire gáz a ping? És alphán mennyire zavaró?
  • SmylE
    server is online
  • Avenger
    Kb én is így vagyok. Mondjuk ma délelőtt utána olvastam a házaknak, a hajóknak, meg a fajoknak, de ennyi. :)
  • Terawatt
    Én még nem döntöttem, hogy hova megyek. Egyáltalán azt sem tudom, hogy mi a különség a területeken kívül. Valahogy ennél most nem akarom le spoilerezni. Majd ingame meglátom :)
  • Avenger
    Innen sg-ről melyik szerver és melyik oldalra megy a többség a mostani béta alatt?
  • SmylE
    Köszi! Ez jó hír! Pedig valahol 1GB-t olvastam. Akkor már csak ki kell várni ezt a 2 órát, addig elütöm az időt GW2-vel :)
  • Terawatt
    Ez csak egy fejlesztői eszköz. Az, hogy mit építenek vele az már nem a fejlesztő csapaton múlik. Persze vannak korlátai és lehet módosítani egy fokig, de nem kell egyből a Crysisre gondolni. Az csak egy techdemó, hogy mire képes. Ugyan ez az Unreal Tournament sorozat.
  • frango
    Ez a hivatalos követelmény.
  • XenHai
    Ez nem jó hír.
  • Terawatt
    CryEngine 3 alatt fut a játék
  • SmylE
    Remélem, de ez újabb engine-es úgy tudom, és azt olvastam mint minimum követelmény hogy 1GB... Szóval szorítok. Neten meg semmi infót nem találtam erről a gyakorlatban.
  • Kryon
    Koreai játékok egyik jót tulajdonsága, hogy ősrégi gépeken is simán futnak. 512MB szerintem bőven elég lesz.
  • SmylE
    Az imádkozásé, hogy futni fog-e egyáltalán. Úgy hogy csak 512MB memória van a VGA-n. :-/
  • Terawatt
    Vihar előtti csönd? :)
  • amikkamakka
    nem játszottam L2-t :)
  • BEAST #505
    Régen nem játszottál Lineage 2-t ugyan ezen a néven? :)

Nekem első nekifutásra szimpatikusabb a keleti oldal, de majd lehet meglesem a másikat is.
  • amikkamakka
    Idézet TFoNe #331:
    Akinek pedig van BETA-ja és szeretne Guildet, vagy társaságot egy olyan 10-15 en indulunk neki, keressen engem a nyugati oldalon, Vazquez néven megtaláltok! /w Vazquez

www.pridenotcrime.hu

Annyi változott hogy legutóbb már 2 szerver volt, az elsőn található meg a guild és Vazquez is ;)
  • Vicodine
    mindig vannak mindenhol...
  • yusukee
    Nem tudom eldönteni, hogy ez most komoly válasz, vagy troll :(.
    Amúgy engem is érdekelne, hogy hol lesznek a magyarok :D (ha lesznek egyáltalán.)
  • Panzeradler #501
    Az amcsin 100%
  • aknakukac96
    Sziasztok!

Szerintetek a legtöbb magyar/legnagyobb magyar guildek, közösségek melyik szerveren lesznek?
  • SmylE
    Akkor úgy tűnik a mobil internet gyorsabb és stabilabb mint egy vezetékes. Érdekes. Azért én ebben nem hiszek.
  • Tusy
    - én 2 részletben szedtem le (mobil nettel van havi éjszakai +100Gb 0-6 óra között) és simán lejött (ott folytatta ahol előzőleg abbahagyta)
    - (glyph update után mégis úgy tűnik, hogy bekerültem a következő bétába)
  • kalif
    Raidben biztos megadja.
  • WhiteStar
    akkor valamit nem jól csináltál, mert nekem minden killt megadott amit a raidem tagjai kezdtek / öltek meg
  • SmylE
    Ez azt jelenti, hogy a loot/xp-n kívül a küldetéshez kellő előremenetelt is csak annak adja meg aki aki először sebzett bele? Mert az jól hangzik..
  • xalyy
    Az első beta-ba én benne voltam egy 50 fős raidbe és a második mob ölős kűldibe 3 disznót kell megölni és fél óráig voltam ott mondom egy akkora raidbe de 1 ölést nem adott...
  • xalyy
    Számítsatok még 1-2 órát rá hátha megint elbassza a trion és később indul mint múltkor...
    Nem kell sietni :)
    Megint annyian lesznek mint az oroszok csoda lesz ha továbbjutsz az első küldetéseken de a nagyon első küldetéseket amikbe mobokat kell őlni inkább hagyjátok ki.