3293
  • Kryon
    Köszönöm!
  • TBTPumpa
    Elküldtem.

Remélem tudod hasznát venni!
  • Kryon
    Ha neked nem kell én örülnék neki :)
  • XenHai
    Nekem le volt töltve a closed 2 ből bár tény ,hogy 800mb frissítést ír.
    Egyébként nem töltené valaki erősítse meg.!
  • TBTPumpa
    Ööö, semmiféle kulcsot nem írtam sehova én sem.
    De megnyitottam a Glyph programot és elkezdte tölteni a bétát, szóval örö és bódottá van.

De akkor ezek szerint van még egy fölös bétakulcsom?
    Akinek kell, az írjon rám!
  • XenHai
    Nekem a fejlesztőktől csak ennyi jött Congratulations, you’ve been invited to our third ArcheAge Closed Beta Event!
    Meg egy csomó blala ,hogy mikor lesz meg ,hogy honnan tudom le tölteni...
  • TBTPumpa
    Öööö én kaptam, de akkor most kezdek összezavarodni teljesen.
  • kalif
    nekem le van töltve, de update-nél hibát jelez, gondolom majd később már jó lesz
  • kalif
    Küldtem :)
  • Snowpaws
    Sajna én lemaradtam róla és e-mailben se küldtek, szóval ha van valakinek egy fölösleges és elküldené nekem, akkor azzal nagy örömet okozna. ;)
  • N3mus
    Szia!

Én is innen kaptam kulcsot viszont valamiért nem jelenik meg glyphben hogy letölthető lenne a beta. Valami tipp esetleg vagy support ?
  • XenHai
    A fejlesztőtől kapott emailben neked van kulcs ? Enyimben nincs és a weblap sem írja ,hogy benne lennék a tesztben .
  • TBTPumpa
    Alienware felajánlásból szereztem kulcsot, de most a fejlesztők is küldtek kulcsot, mert már régóta fel vagyok iratkozva a bétatesztre. Most legalább tényleg ki tudom próbálni a játékot. Tehát akinek nem jut kulcs és szeretné kipróbálni a játékot, annak tudok adni egyet.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.12. 12:16:35
  • kalif
    Innen sikerült beta key-t szerezni: Gyorsan, gyorsan, akinek még nincs.

http://archeage.browsergames.de/specials/10493/1/archeage-beta-keys-fuer-das-dritte-test-event-blood-bounty-abholen.html

• XenHai
    Ki küldtek egy adag meghívót a beta 3 ra .
    Egy nekem is jutott.
  • TBTPumpa
    Igen. Közben azt írták, hogy kedden lesz giveaway.
    Remélem az eddig kiadott kulcsokat nem vonják vissza.
  • zeli
    Furcsa is volt, hogy ilyen hamar volt giveaway, redditen azt írták, hogy véletlenül hamar dobták ki, még nem kellett volna megjelennie.
  • TBTPumpa
    Köszi a választ!

Lehetséges, hogy véget ért a Giveaway, mert már az Alienware is levette az oldaláról.
    Már a link sem működik.
  • BEAST #673
    Valószínűleg lemaradtunk róla. :(
  • XenHai
    Nekem nem csinál semmit sem..
  • zeli
    Igen a klienst majd csak előtte lehet letölteni. Szerintem megint úgy lesz, mint első bétánál, hogy előző naptól le lehet már tölteni.
    A kulcsot pedig én a glyphbe szoktam beírni, és akkor megjelenik, hogy "ArcheAge Beta 3 Invitation"
  • TBTPumpa
    Kaptam kulcsot, be is írtam a hivatalos oldalra, de a klienst nem tudom letölteni.
    Csak ennyit ír: "You are signed up for Beta!"

Vagy a bétakliens csak később lesz letölthető (mert ugye 14.-én indul az új bétateszt)?
  • TBTPumpa
    Köszi!
    Most talán sikerül hozzájutni a bétához!
  • zeli
    Bétakulcsok a 3. bétához.
  • Kryon
    Hosszú ideje az első mmo, amiben épp hogy vége a bétának, de már hiányzik :D
  • TFoNe
    www.pridenotcrime.hu / Omega szerveren jatszunk.
  • Morinad
    Üdv! Van esetleg magyar klán alpha szerveren?
  • kalif
    Játszik valaki az orosz szerveren ?
  • DarkHorSe
    Koszi szepen, en meg erot gyujtok a torp erodhoz :D
  • Terawatt
    Még csak closed beta. Neked nem a törp erődöd kéne építened? ;P
  • DarkHorSe
    Ez megjelent mar Euban? vagy csak meg beta van
  • kalif
    A sillek rankjait hol lehet megnézni ? Azaz kíváncsi lennék hogy az egyes skillek rankjait melyik szinten adja illetve hogy változnak.Köszönöm.
  • Terawatt
    Kinek a pap, kinek a papné. :) Tudja valaki, hogy az ázsiai verzióhoz képest mik a főbb változások?
  • Kryon
    Nekem pl pont azok tetszenek jobban :)
    Amúgy meglepően jól lehet fejlődni koreai játékhoz képest.
  • TFoNe
    Nagyon sok a sírás, mindent ingyen gyerekek!
    Te meg utánaolvastál, hogy hogy működik a farming ? vagy csak a kezdőre leültettél 20 gombát, és csodálkozol, hogy lelopják? Az ilyen amatőr kommentekkel lehet igazán lerontani a játékot, úgy , hogy nem is ismered. Jó lenne, ha nem csak találgatnánk és úgy alkotnánk véleményt egy játékról hanem játszanánk is vele és megismernénk.
  • BEAST #656
    Én Haranit kezdtem a keleti kontinensen és eddig nagyon tetszik a környék. Egyedül a harani leomorph mountja nem tetszik, de az oroszlán mount simán legjobb. :)
  • Terawatt
    Háj:) Nem annyira csábítóak szerintem azon az oldalt lévők
  • Java33
    Sziasztok!

Azt jól látom, hogy a keleti oldalt nem annyira preferálják a játékosok.:? Videókban jórészt csak humán karaktereket látok.. o.O
  • a.carkey
    Hehe. Az eleje tiszta GW2. :)
  • zeli
    Az ilyeneket public farmra is tudod tenni sztem, ott pedig védve van egy darabig.