3293
-
Kryon #691 Köszönöm! -
#690 Elküldtem.
Remélem tudod hasznát venni! -
Kryon #689 Ha neked nem kell én örülnék neki :) -
#688 Nekem le volt töltve a closed 2 ből bár tény ,hogy 800mb frissítést ír.
Egyébként nem töltené valaki erősítse meg.! -
#687 Ööö, semmiféle kulcsot nem írtam sehova én sem.
De megnyitottam a Glyph programot és elkezdte tölteni a bétát, szóval örö és bódottá van.
De akkor ezek szerint van még egy fölös bétakulcsom?
Akinek kell, az írjon rám! -
#686 Nekem a fejlesztőktől csak ennyi jött Congratulations, you’ve been invited to our third ArcheAge Closed Beta Event!
Meg egy csomó blala ,hogy mikor lesz meg ,hogy honnan tudom le tölteni... -
#685 Öööö én kaptam, de akkor most kezdek összezavarodni teljesen. -
kalif #684 nekem le van töltve, de update-nél hibát jelez, gondolom majd később már jó lesz -
kalif #683 Küldtem :) -
#682 Sajna én lemaradtam róla és e-mailben se küldtek, szóval ha van valakinek egy fölösleges és elküldené nekem, akkor azzal nagy örömet okozna. ;) -
N3mus #681 Szia!
Én is innen kaptam kulcsot viszont valamiért nem jelenik meg glyphben hogy letölthető lenne a beta. Valami tipp esetleg vagy support ? -
#680 A fejlesztőtől kapott emailben neked van kulcs ? Enyimben nincs és a weblap sem írja ,hogy benne lennék a tesztben . -
#679 Alienware felajánlásból szereztem kulcsot, de most a fejlesztők is küldtek kulcsot, mert már régóta fel vagyok iratkozva a bétatesztre. Most legalább tényleg ki tudom próbálni a játékot. Tehát akinek nem jut kulcs és szeretné kipróbálni a játékot, annak tudok adni egyet.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.12. 12:16:35 -
kalif #678 Innen sikerült beta key-t szerezni: Gyorsan, gyorsan, akinek még nincs.
http://archeage.browsergames.de/specials/10493/1/archeage-beta-keys-fuer-das-dritte-test-event-blood-bounty-abholen.html
-
#677 Ki küldtek egy adag meghívót a beta 3 ra .
Egy nekem is jutott. -
#676 Igen. Közben azt írták, hogy kedden lesz giveaway.
Remélem az eddig kiadott kulcsokat nem vonják vissza. -
#675 Furcsa is volt, hogy ilyen hamar volt giveaway, redditen azt írták, hogy véletlenül hamar dobták ki, még nem kellett volna megjelennie. -
#674 Köszi a választ!
Lehetséges, hogy véget ért a Giveaway, mert már az Alienware is levette az oldaláról.
Már a link sem működik. -
#673 Valószínűleg lemaradtunk róla. :( -
#672 Nekem nem csinál semmit sem.. -
#671 Igen a klienst majd csak előtte lehet letölteni. Szerintem megint úgy lesz, mint első bétánál, hogy előző naptól le lehet már tölteni.
A kulcsot pedig én a glyphbe szoktam beírni, és akkor megjelenik, hogy "ArcheAge Beta 3 Invitation" -
#670 Kaptam kulcsot, be is írtam a hivatalos oldalra, de a klienst nem tudom letölteni.
Csak ennyit ír: "You are signed up for Beta!"
Vagy a bétakliens csak később lesz letölthető (mert ugye 14.-én indul az új bétateszt)? -
#669 Köszi!
Most talán sikerül hozzájutni a bétához! -
#668 Bétakulcsok a 3. bétához. -
Kryon #667 Hosszú ideje az első mmo, amiben épp hogy vége a bétának, de már hiányzik :D -
TFoNe #666 www.pridenotcrime.hu / Omega szerveren jatszunk. -
Morinad #665 Üdv! Van esetleg magyar klán alpha szerveren? -
kalif #664 Játszik valaki az orosz szerveren ? -
#663 Koszi szepen, en meg erot gyujtok a torp erodhoz :D -
#662 Még csak closed beta. Neked nem a törp erődöd kéne építened? ;P -
#661 Ez megjelent mar Euban? vagy csak meg beta van -
kalif #660 A sillek rankjait hol lehet megnézni ? Azaz kíváncsi lennék hogy az egyes skillek rankjait melyik szinten adja illetve hogy változnak.Köszönöm. -
#659 Kinek a pap, kinek a papné. :) Tudja valaki, hogy az ázsiai verzióhoz képest mik a főbb változások? -
Kryon #658 Nekem pl pont azok tetszenek jobban :)
Amúgy meglepően jól lehet fejlődni koreai játékhoz képest. -
TFoNe #657 Nagyon sok a sírás, mindent ingyen gyerekek!
Te meg utánaolvastál, hogy hogy működik a farming ? vagy csak a kezdőre leültettél 20 gombát, és csodálkozol, hogy lelopják? Az ilyen amatőr kommentekkel lehet igazán lerontani a játékot, úgy , hogy nem is ismered. Jó lenne, ha nem csak találgatnánk és úgy alkotnánk véleményt egy játékról hanem játszanánk is vele és megismernénk. -
#656 Én Haranit kezdtem a keleti kontinensen és eddig nagyon tetszik a környék. Egyedül a harani leomorph mountja nem tetszik, de az oroszlán mount simán legjobb. :) -
#655 Háj:) Nem annyira csábítóak szerintem azon az oldalt lévők -
Java33 #654 Sziasztok!
Azt jól látom, hogy a keleti oldalt nem annyira preferálják a játékosok.:? Videókban jórészt csak humán karaktereket látok.. o.O -
#653 Hehe. Az eleje tiszta GW2. :) -
#652 Az ilyeneket public farmra is tudod tenni sztem, ott pedig védve van egy darabig.