3293
-
kalif #731 Küldtem -
krisz073 #730 Hali,
Küldtem privit :) -
mySOul #729 http://www.ign.com/prime/promo/archeage
itt a kulcsparadicsom :) -
kalif #728 Van béta kulcsom, ha kell még szólj vissza. -
krisz073 #727 Na erről lemaradtam :( -
Java33 #726 Sziasztok!
Tudom, láma kérdés..., de a kamera Y tengelyt merre tudom állítani?? 15 perc keresgélés után feladtam.. :S -
mySOul #725 6D2J-7E39-DHFQ-CGCX-RKC6
béta kulcs -
GaborST #724 na tettem megint egy próbát de kb. 45 perc után kidobott :) -
Kryon #723 Keleti oldalon kevesebben vannak, ott lehet haladni rendesen. -
GaborST #722 á szép meg jó lenne ez csak ilyenkór nagyon nehéz élvezni a játékot sokan vagyunk nagyon :) -
#721 engem valahogy a mario jobban lekötött -
GaborST #720 hát tetszik a játék nagyon is, de már kidobott :)
sok ez így a szervereknek na mindegy mára elég is volt ennyi -
TFoNe #719 Sziasztok!
Nyugati oldalon vagyunk a Shatigon szerveren a bétában, mellette 9 en Alpázunk !
www.pridenotcrime.hu
Ingame: Teff néven keressetek! -
#718 hel , de nálam már az enrage közeledik mert annyian vagyunk hogy egy mobot nem lehet megütni -
Fastfoxz #717 köszi akkor megyek énis oda, leirnád a nicked? :) -
#716 nálam 4 szerver van és valami emmát(vagy valami hasonló) választottam, mert nem volt várólista -
#715 Még csak egy van, szóval csak azt tudod választani. -
GaborST #714 melyik szervert érdemes választani? -
#713 úgy tűnik hogy megy. valaki TS? (pm) -
#712 csak éjjel, de csatlakozom :) -
#711 Én megyek, feltéve, ha belátható időn belül indul. -
#710 -
#709 kik jönnek ma betara? -
mySOul #708 azt nem tudjátok véletlenül hogy az open bétát át fogják vinni live serverre vagy lesz teljes reset? -
#707 10:00+7+2=19:00 CET, de várható az fél-egy óra csúszás, mint az előző bétában. :) -
Inquisitor #706 "ArcheAge’s third Closed Beta Event begins this week, starting Thursday, August 14 at 10:00 AM PDT (GMT-7) and running until the same time on Monday ..."
Mivel mi GMT+2 időzónában vagyunk jó lesz az este 9-nek is. :( -
Fastfoxz #705 sziasztok, most vettem meg egy silver csomagot, és már nagyon várom a holnap este 7 órát. :) sajnos eddig nem kaptam meghivot...
tudtok adni tanácsokat, azzal kapcsolatban hogy melyik szerverre érdemes menni? -
#704 nem mennek a béta szerverek, ilyenkor szimplán kidob a videó után. Holnap este 7től (vagy kicsit később) fog indulni. -
GaborST #703 ja akkor lehet azért :) -
#702 Nem korai egy kicsit még?
Holnap este indul a béta... -
GaborST #701 elindítom a játékot és mén a videó se megy végig és ki dob minden hibaüzenet nélkül
mi lehet a gond?
másnak csinált ilyet? -
Tusy #700 - tegnap reggel simán frissítettem a klienst (2. bétára Razertől szereztem kulcsot) -
Inquisitor #699 Már csak 337 van :) -
Inquisitor #698 Tegnap három event-ről is kaptam értesítést, de mindegyikben elfogyott a kulcs mire én is bepróbálkoztam. :( -
soundsonic #697 http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/556/Archeage-Closed-Beta-Event-3-Blood-Bounty.html -
soundsonic #696 mmorpg.com-on van jelenleg 4000 key.. hajrá! -
Tisszi #695 Razer-től még tudsz igényelni (legalábbis 10 perce még volt nekik) -
Tharus #694 Sziasztok!
Volna valakinek egy felesleges béta kulcsa? Nagyon szeretném kipróbálni a játékot.
Előre is köszönöm :) -
Kryon #693 Így se tölt, hogy beírtam, de accountnál jelzi a bétát. -
Kryon #692 Megerősítem, nekem is fenn van cb 2 kliens és kulcs nélkül nem tölt semmit.