3293
-
Hugh Hefner #11 tetves mód unalmas csak emberekkel játszani... ezt csak akkor lehet ellensúlyozni, ha amúgy NAGYON kidolgozott a játék.
de én pl szeretek nem emberekkel lenni egy mmo-ban -
#10 egy kis plusz info :) -
#9 "elf, törpe, ork, varázsló"
A negyedik a kakukktojás!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első három faj, az utolsó kaszt
-
#8 Egyetértek, nekem is tetszett volna, hogy középkori mmo, de gondolom így tele lesz vágva varázslattal is... -
#7 -
Fbn Lx #6 a középső videó elég hangulatos -
menorel #5 Alapvetően egyet értek veled. Nálam az Arche Age pont azért futott nagyon sokáig vezető helyen, mert én is abban a tévhitben voltam, hogy középkori hangulat és csak emberi faj. Erre most a G*Staron nagyon komoly meglepetést okozott egy a párducfaj, meg persze az elfek. Úgy néz ki, hogy mióta Tolkien kitalálta a 'hagyományos mosóport', azóta senki nem mer nagyon eltérni tőle... Ez van. -
#4 A fantasy témához, még annyit, hogy komolyan képtelen bárki kitalálni elf, törpe, ork, varázsló helyett valami újat? -
#3 Fasz televan már ezzel a sok fantasyval. Szerintem az mmo-k 90% fantasy. Ezt is elkezdem olvasni, mondom végre valami király középkori játék, erre látom, hogy játszható fajok. Na bumm ez se érdekel tovább. -
#2 Érdekesnek ígérkezik +fav -
menorel #1 Az XL Games gondozásában fog megjelenni valamikor (talán 2011-ben) az Arche Age MMORPG játék. A játék stílusa szerint középkori/lovagkori játék, ahol nagyjából pont azt lehet csinálni, amit a középkorban csináltak. Lehet termelni javakat, lehet területeket foglalni, lehet várakat/városokat építeni, azokat elfoglalni, lehet hajókat építeni, a hajókkal tengeri csatákban részt venni és így tovább. Mindezt egy igencsak realisztikus játék és grafikai enginenel.
A játékból ezeddig három játszható faj került nyilvánosságra: Ferres - a vadon gyermekei; Elfek - hiszen azok mindenhová kellenek; és a Nuians - akik az emberek megfelelői ebben a különös világban.
A játék már túl van két szűkebb körű zárt bétán és hamarosan kezdetét veszi a harmadik zárt béta is.
A koreai G*Star rendezvényre az alábbi három videóval készült a fejlesztő: