3293
-
kalif #571 Milyen szerveren vagytok -
#570 Azért csúnyának nem mondanám. Én játszottam orosz verzióval és ott még elég erős volt a bloom,blur baromság. Itt ahogy nézem már ez nem nagyon van, viszont sokkal jobban fut a játék. Ha a földfelszínre utalsz, akkor az jópár helyen ilyen elmosódott pacás. Az alapból olyan. -
mkfdd #569 A béta miatt ilyen csúnya a játék vagy ez ilyen? Videókról én sokkal szebbre emlékszem, de itt csúnyák a színek, elnagyoltak a textúrák, élsimítás az nuku stb -
#568 Tetszik a játék. Majd megjelenéskor foly. köv. :) -
#567 Nálam egész jól megy. 3 éves config és minden high-on 30 fps körül mozog, ráadásul nagyon jól néz ki. Na de holnap folyt köv, mert korán kelek. Avenger néven megtaláltok, ha van valami friend list vagy ilyesmi. Nyugati oldalon kezdtem, de csináltam egy kis kínait is már. :D -
Eikichi #566 Nálatok is előfordul, hogy egyszer csak megáll a kép és kifagy, simán kidob? Viszont crash üzenet nélkül... csak simán levág.
-
BarneyK #566 Ha gondolja valaki, Borso neven fenn vagyok :) -
#565 Ezen az oldalon nekem sem szerepel semmilyen kod, meg az elozo beta kodja sem, pedig bent voltam es levelet sem kaptam, ezek szerint akkor buktam ezt a betat, hiaba fogadta el azt a kodot a hivatalos oldal? na mind1! akkor majd talan open beta?! :( Mindenkinek jo jatekot, akinek van
inv-je es bejutott! -
#564 nyugati (nuian, elf) -
#563 Melyik oldalon van a magyar guild azt lehet tudni? -
#562 Ááá, és az összes ui beállítás resetelődött, grr :D -
#561 Csak 500 vannak előttem -
aknakukac96 #560 Most beengedett :) -
aknakukac96 #559 Én a negyedikig, ha ráfekszek az ESC-re, de mindegy, szerintem senki sem tud most bejutni :( -
#558 Gondolom a szerverek még nem mennek csak a login. -
#557 Ja, de most már a harmadik videóig eljutottam. :D -
#556 úgyszintén -
aknakukac96 #555 Engem intronál megint kidob :( -
#554 Megy most! -
#553 Persze, hogyha az oldalukon jelentkeztél bétára és úgy hívtak be, akkor gondolom ez az eljárás. De ha béta kulcsot szerzett valaki, akkor a redeem code-nál látszik, hogy mikor lett hozzáadva. -
Eikichi #552 Ja, ja server crash van, csodát ne várjatok. :) Nem megy az olyan könnyen pikk-pakkra, ha már hetek alatt se bírták összehozni rendesen. :) -
#551 Én nem szereztem kódot, itt a listán sem szerepel, viszont kaptam egy levelet a Triontól, amiben gratulálnak, hogy bejutottam a második bétára. -
#550 ArcheAge @ArcheAge 9m
We've found an #ArcheAge server crash issue that we don't want players to experience. Team is on the case and we'll keep you updated here. -
aknakukac96 #549 Azért így egy óra után már igazán csinálhatnának valamit... -
#548 https://archeage.trionworlds.com/commerce/voucher/redeem-voucher-flow
Lépj be itt, és megtudod nézni van e béta 2 inv hozzárendelve az accounthoz. -
yusukee #547 Ha elfogadta a kódodat, te rontottál el valamit. -
#546 Irigyellek benneteket, hogy kaptatok meghivot! Ugylatszik nekem legkozelebb mar csak max. az open betaban lesz helyem, ha lesz!? :( -
#545 Igen, a körülötted lévő 700 embert érdemes invelni raidbe hogy lehessen haladni az early questekkel. :D -
#544 Amúgy az első néhány óra kemény lesz azoknak akik most kezdik (bár lehet írták már korábban is), utána már oszladozik a tömeg. Majd csatlakozzatok raidbe, hogy megkapjátok a quest-killeket. :) -
BarneyK #543 Nekem 33 perc, és fenn is van a játék, biztos rám várnak.. :D -
aknakukac96 #542 Hát már 35 perce kéne mennie... -
#541 Múltkorra is volt egy órás csúszás, de valójában fél óra volt csak, szóval érdemes még várni. :)
* lassú vagyok :D -
#540 Kérem vissza a pénzem! Ja várj én egyszerű bétázó vagyok.... :D -
#539 Ok. Kösz! Akkor még várok kicsit. :) -
#538 A twitterük szerint 1 órás a késés, ez volt múltkor is, de már kb fél óra után be lehetett jutni. -
aknakukac96 #537 Múltkor ha jól tudom egy órás csúszás volt, persze most már "sokkal felkészültebbek az előző tapasztalatai alapján", elvileg... -
#536 Előző béta ciklusnál is ilyen csúszás volt? Érdemes várni rá vagy halasszam holnapra a tesztelést? -
#535 De elfogadta a reedem kodot, mindent elfogadott! ezekszerint akkor megis lehet, hogy megszivtam? :( -
#534 Nem pont azért mert nem kaptál meghívást erre a bétára? -
#533 Sziasztok! En tegnap is es ma is, meg meg a multheten is jelentkeztem a betara, de hiaba probalom updatelni a jatekot valami 2028-as hibat ir ki, meg valami olyasmit, hogy nem vagyok jogosult ehhez a jatekhoz? :(