5743
  • Italo4ever
    jaja nagon jo,most nezem,hogy meg a reklam is es a forum foldal ful is lividalva lett
  • mflex #617
    thx all :)
  • bon
    Egész jó lett az új kinézet.
  • Hegi90
    jaja fasza lett

mflex
  • Italo4ever
    az uj kimaradt :s
  • Italo4ever
    gratulalok az kinezethez,nagyon igenyes lett!
  • mflex #612
    Minimum 1920X1200-as felbontásban lehet ezt majd látni.
  • Gladiator
    szerintem háttérnek sok ez a csempe. amit lentebb linkeltél az a pár színes az sokkal jobb volt.
  • bon
    Nekem a belinkelt mymicrosoftlife.com oldalról a Windows Phone 7 Wallpaper 3 nevű háttérkép kinézete jön be legjobban.
  • Hegi90
  • mflex #608
    Jó képek vannak itt egyébként :)
  • mflex #607
    Még ezt a wmpoweruser.com oldalt beteszem, aztán annyi...
  • mflex #606
  • Gladiator
    akkor meg szentem jó ez is, ami most van. de amúgy banner műhelyben lehet megcsinálják.
  • mflex #604
    Azt is megtudnám csinálni, na de azért semmi kedvem az adobeflash-t emiatt napokig baxtatni, nyilván profi módon meglehetne csinálni flash-ben, de az nem kis meló.
  • Gladiator
    mármint úgy háttérnek, mint itt a felső kép.
  • Gladiator
    csináljunk (csináljatok:P) live tiles bannert. csak simán a csepmék lennének, amik egyben linkek is a wp7.hu-ra, wmpoweruser.com-ra, stb és úgy mozognak, mint a telón. amúgy nekem háttérnek bejött az a csempés, ami volt.
  • calliope
    Mivel a jelenlegi (2011.feb.5. 14:16) windows 7 és nem windows phone 7, én is támogatom az apró változást, valamint ENNEK a könyvnek SOKKAL gyakoribb forgatását.
    Nem hiszem, hogy a véleményem sokat nyomna a latban, de az új háttér építhetne az egyszerűségre, mint maga az OS. Innen lehetne ötletet lopni.
  • Hegi90
    a sima szürke négyzetekkel :P
  • mflex #599
    Melyik háttér, mármint a mostani?
  • Hegi90
    Háttér jó, bannerből meg mindegy melyik :P
  • mflex #597
    eggyik?

Ne idegelj már wazze, a nevében is benne van, hogy azt csak egy gy-vel kell írni!
    Mindegy, akkor tárgytalan az egész, talán ha leírnátok, hogy mégis milyen lenne a jó, ugyanis mindenkinek más tetszik.
  • bon
    A szürke hátterő elég jó.
  • bon
    Nekem eggyik se tetszik.
  • mflex #594
    Ha egyik sem jó, akkor marad minden a régiben :)

• mflex #593
    Azt egy perc alatt kitörlöm
  • mflex #592
    Azok a csempék, a legtöbb helyen ilyen háttereket nyomnak mostanában, de van simában is.

• Hegi90
    Ez a szürkés braille-írásos háttér nekem is szúrja a szememet :P
    Meg a "Coming Holidays 2010" kicsit elavult már, nem? :D
  • bon
    A szürke anyagmintázat nekem nagyon nem tetszik, banner alakulgat, de a háttérben lévő zöld és kék négyzetek engem a Windows ME oprendszerre emlékeztetnek annak volt hasonló kinézete: link
  • mflex #589
    Hamarosan itt az update, ezért elszórakoztam ps-ben egy kicsit az új dizájnnal, meg belekerült a support is a közvetlen linkekhez, mivel a saját fórumomon próbáltam ki, ezért azok a hsz-k tárgytalanok itt :d, ezért megkérdezem, nektek, hogy tetszik, mert ha ok, akkor felülíratom...

• mflex #588
    Ha ez a hotmail cím egyesítve van magyar xbox live ID-vel, akkor biztosan nem fog működni. A helyedben én csinálnék egy teljesen újat, mert ha nem működik valami miatt, akkor törölni nem tudod már, marad a teljes hard reset, bár az sem egy nagy probléma, két perc alatt visszaáll, és max 10 perc alatt minden a helyére kerül a szinkronizálással. Csináltam már vagy ötször.
  • calliope
    Szerintem menni fog, de ha nem, majd legfeljebb csinálsz másikat. Mindenesetre én mindent hagytam még anno angol nyelvűn, mintha éreztem volna, hogy ez lesz...
    A szgéped, amire a zune-t teszed, állítsd át amerikai helyre (Vezérlőpult, terület és nyelv). Itt a nyelv nem annyira fontos, csak a terület, de csak ha be akarsz lépni a Zune-ba.
  • Gladiator
    nekem van hotmail.com-os e-mailem. ha még most bemegyek a beállításokba és átállítom a címemet amerikára, akkor el fogja fogadni hétfőn, mikor meglesz végre a telóm?

meg hülyeségnek tartom, de azt olvastam, hogy nem lehet mms-t küldeni vele. ez igaz? bár nem sűrűn szoktam, de néha jól jön.
  • bon
    Szerintem csak kártya függő a dolog, az esetedben nincs mit tenni mint várni amíg hivatalosan is elérhetővé teszik Maygarországról a MArketspace-t. De itt van egy érdekes cikk amiben a vásárlásra is rákérdeznek egy Microsoft-tól emberkétől: link
  • Jissi
    Próbáltam Mastert, Visa-t, egyik sem volt jó neki. Az lehet a gond, hogy a számlázási címet nem lehet átírni, így ott automatikusan az eredeti Live ID-hez tartozó ország (USA) marad.

Van valakinek konkrét infója esetleg egyről amit elfogadott? Gáz, de csak az Xbox live játékok miatt váltottam Iphone-ról WP7 Samsungra...
  • bon
    Nem minden kártyát fogad el.
  • Jissi
    Sziasztok,marketplace-rol tenyleg nem tudunk sehogy fizetos app-ot letolteni??? Hiaba a US live id, hitelkartyat nem tudok reggelni hozza... :(
  • calliope
    Én úgy tudom, mindegyikben van, csak nem mindegyik "egyértelmű", pl az Omniában mintha egyáltalán nem látszana a helye, el van dugva teljesen. Van olyan, mint pl a htc mozart és trophy, ami könnyebben elérhető - ettől függetlenül nem nagyon illik piszkálgatni, mert azzal oda a gari. Volt, aki ennek ellenére kicserélte és nem járt vele rosszul.
    Gratuli a telefonhoz!
  • asysoft
    Nem mindegyik készülékben van a burkolat alatt microSD kártya, pl Omnia7-ben nincs, ellentétben a Trophy-val. Amúgy utóbbi fájlműveletek terén lassabb is, bár szerintem messze nem kibírhatatlan a különbség. Mindenesetre ahogy olvastam, amelyikben lehet cserélni, az is meglehetősen válogatós, én biztosan nem nyúlnék hozzá, ha adott is lenne a lehetőség.
  • bon
    Én a nem piszgálgatásra szavazok.