5743
-
Azokat én is láttam, szóval ennyi pénzért egy valóban egyedi új csempéid lesznek :DDD -
Tudsz erről valami bővebbet? -
mert nyilvanvalo,hogy lehuzas! -
lattam 500 dolláros appokat,amik 9 reszbol allnak,az ilyeneket miert nem tiltja ki? -
Pedig észbekaphatnának, mert a magyar fejlesztők nagyon minőségi programokat adnak ki a kezükből a sok szemét mellett. -
azt olvastam,hogy a te amarican express kartyaddal megy,de azert senkit nem vag padlohoz nehany dollaros app,hogy megtudja venni,ezert nemertem,hogy miert kell ezt ennyire elbaltazni. -
Májustól elméletileg már oké lesz ebből a szempontból. -
de milyen kartyaval? nekem van egy domboru VISA kartyam, az nem jo. -
MEgfelelő kártyával már most is (állítólag) -
Azert nem kellene a vegletekig ezt elhuzni :s -
Arrol lehet mar tudni valamit,hogy mikor tud vasarolni a hulyemagyar a piacrol? -
Eleg jo kepek :) -
Igen a sajátom, akkor készültek, amikor egy másik fórumban ment a duma, hogy pár helyen hátul nem jók az illesztések, akkor töltöttem fel, hogy nálam minden rendben van.
Ebben a galériában... -
de jo kep! sajat? -
valahol itt:
-
Annyi történt, hogy a kijelző üveget fogó széle sérült, de az üvegen semmi sérülés nem lett, de ez sem észrevehető, csak akkor ha rámutatok. -
Ezt meselted mar,tenyleg durva,hogy meguszta! -
Én magasabbról ejtettem le, mert emeltem a fülemhez és az utcai betonra esett a kijelzővel, bár az enyém nem csúszott két métert, csak egy 15-20 centit, de akkor azt hittem annak annyi, de semmi nem lett a kijelzővel. Az akkut védő lap és az akku is kiesett, de más nem lett. -
hajszalkarc na -
Kozelre eleg rosszul latok,foleg ha hajszakarcokat kell keresnem
-
Ezen a nagyítón röhögtem baxki! :DDD -
Ez tenyleg igy van,nagyon konnyen tisztara torolheto.
kosz
-
Az oleophobic bevonat arra jó, hogy valamennyire gátolja, hogy a sok tapizástól úgy nézzen ki a kijelző, mint a hányinger, és ha ez esetleg bekövetkezett, akkor simán és könnyedén letudd törölni. -
Mi az a oleo..ize? :D -
-
Gorilla uveg lehet benne tenyleg,mert nem hiszen,hogy ezt meguszta vona barmilyen serules nelkul,de megcsak hajszal sincs rajta,nagyitoval neztem :D -
na az elobb sikerult leejtenem derek magassagbol a telefont a kijelzore esett a parkettara,csuszott meg 2 metert is, letorles utan nem latszik semmi huhh -
Ha van eszük, akkor nem várnak az év végéig, bár kitudja, milyen furmányos marketing agytrösztök ülnek ott, akik tudják, mikor kell piacra dobni az új készüléket :D -
gondoltam,egyebkent nem hiszem,hogy a nokia es az MS sokat varna az uj telefonokkal,szerintem par het es ott lesznek a boltok polcain. -
Csak is. -
Gondolom kizárolag nokiakra :s -
Aha, most ahogy olvasom odabiggyesztették az OVI MAPS csempét is, az pedig egy kiváló app! -
itt irnak rola -
nem is csodalkozom,csak erdeklodtem :D -
Aha, így már érhető :) -
Akkor ne csodálkozz, az SA rendesen szopja az akkut, főleg erős fényerőn. -
Nem sokkal, egy-két bejövő napi hívás, és többszöri e-mailezéssel. Zenét hallgatni, filmet nézni nem szoktam, játszani ritkán ez esetben már nem igaz a 3 nap. régi telefonomhoz képest kisebb teljesítményű a HTC-m akksija (sajnos). -
igaz sokszor videozom, meg netezek. -
Teljesen normális. -
az baj,hogy szinte en is naponta max 2 naponta toltom.