5743
  • mflex #738
    Szarul megírt programok lehetnek akkor. Mondjuk én nem is raktam fel idáig olyat, ami legalább 4 csillagot nem ért el, és legalább 100-an nem osztályozták.
  • Hegi90
    Pl a Surfcube is ilyen, az előbb felraktam a frissítését, és az istennek se akar eltűnni a marketplace update listájáról.

szerk.: ha frissítem, akkor meg még mindig az 1.3 van fent. Uninstall -> újrarak: máris 2.0. Szal vannak gubancok....
  • Hegi90
    Nekem is néha egy-kettő be szokott akadni, de aztán vagy elmúlik magától pár próbálkozás után, vagy azt csinálom, amit #733-ban. (Amúgy általában mindig ugyanazokkal a progikkal van a baj, ezért feltételeztem, hogy nem feltétlen a teló hibája).
  • mflex #735
    Nekem idáig nem volt gond a programok frissítésével.
  • mflex #734
    Nálad olyan hibák előfordulnak, amivel én (még) nem találkoztam, pedig sok app fent már a telefonon, szerintem csinálj egy hard reset-et, ha akkor sem jó, vidd szervizbe.
  • Hegi90
    Az nem a marketplace, hanem inkább a program hibája. Töröld le, aztán rakd újra.

A második meg valami kamu lehet :D
  • Gladiator
    Jesszus, mennyi hiba van ebben a telóban. Naponta találok vagy 2-3-at. Az egyik új, hogy a MarketPlace folyamatosan mutatja, hogy 1 új frissítés az Outdoor Navigationhoz, amikor rámegyek, hogy frissítés, akkor nyom egy "pending"-et, egy pillanatra "downloading", majd kiírja, hogy nincs több frissítés. Aztán kilépek a főmenübe és 2 perc után már megint kiírja, hogy 1 frissítés az outdoor navigationhoz.

A másik, hogy amikor át akarom írni explorerben a kedvencek között az egyik link nevét, akkor kiírja, hogy nincs elég memória, töröljek vmit, közben meg még van 6 gigám...
  • mflex #731
    Majd májustól (elméletileg)...
  • zolzoli
    aha láttam már róla videót elég komoly, de igy nagyon gagyi h semmit nem tudok megvenni:S
  • mflex #729
    Kár, hogy Ti nem tudjátok megvenni a most frissült magyar fejlesztésű SurfCube-ot, mert a saját böngésző is nagyon ott van, de ez bexarás, annyira jól megcsinálták. Az update után még gyorsabb lett, teljesen smooth az egész, és látványilag sem semmi, legalább kihasználja a hw-t.
  • mflex #728
    Nem, nekem is csak a pár éve New York-ban igényelt american express-el működik, a rokonom igazi címével.
  • zolzoli
    Értem.Köszi.Még azt akarom hogy vizetős cuccokhoz otp-s kártya nem jó igaz?:S
  • mflex #726
    Ez "bág", restart oldja meg egyelőre, vagy ha lassabban lapozol az applikációk között.
  • zolzoli
    Az mitől lehet hogy a marketbe ha belépek csak irja hogy loading... és utánna vissza kilép a főmenübe nem mindig csinálja.
  • zolzoli
    Durva :D már várom hogy rámenjen :D
  • mflex #723
    A minőség állati lesz, főleg HD esetében fog brillírozni a samoled kijelző, mint pl ezen a videón 5:03-tól látható HD videók esetében is, egy milliszekundumnyi akadás nincs benne, a betekintési szöge meg fenomenális a samunak.

5:03
  • zolzoli
    Értem köszi.Ez érdekelt főleg h konvertálni kel e vagy magának de így jó akkor, kivárom kiváncsi vagyok milyen köszönöm.
  • mflex #721
    Mint írtam ugyanígy, a zune átkonvertálja mikor rádobod, szóval eltart egy ideig, persze a gép erősségétől függően.
  • zolzoli
    Filmeket hogy tudok rá tenni meg milyen tipusu fájlt játszik le a teló?
  • zolzoli
    Aha értem sikerült köszi :D egyszerű ez csak aki eddig nokiás volt annak most ez kicsit nehéz XD
  • mflex #718
    Nokia 6700 classic is van a páromnak, pl az a telefon a kategóriájában verhetetlen, főleg anyaghasználat, összerakás és minőség terén, az OS is elég jól szuperál, de hát ott kis kijelzővel kell boldogulni, meg gombokkal.
  • asysoft
    OFF: hát nem tudom, ismerősi körben (magam is beleértve) van 3 Nokia készülék, alsó-közép-(OS szempontjából legalábbis)felső kategóriát képviselnek, egy közös jellemzőjük biztos van, a nem túl megbízható működés...:)
  • mflex #716
    Nem kell ezen ragozni semmit, "megfogod a zenédet és a rádobod" elv alapján működik, mint a képen is látható, ugyanígy a videó és a képek is.

• mflex #715
    Ezzel egyetértek, ha a Nokia a WP7-et választotta, akkor valami lehet, illetve tudnak, ezt is akartam írni, csak lemaradt. Tulajdonképpen nekem a jó pár éve tartó vergődésük nem tetszik, tetszett, főleg okostelefon téren, meg a dizájnok sem jöttek be, de középkategóriában, akinek nem kell érintőképernyő, még most is ők tudják a legminőségibb telefonokat gyártani. A symbian kora meg már évek óta lejárt.
  • zolzoli
    Valaki aki ráér el tudná nekem mondani hogy működik ez a zune?Pár zenét szeretnék rátenni a telóra meg telószámokat begépelni de egyenlőre még nekem nagyon kínai ez :S
  • asysoft
    Már régóta "zörgött a haraszt", de ettől még most lett hivatalos. Szerintem egyáltalán nem elhanyagolható dolog, hogy a piac legnagyobb gyártója WP7 mellé állt. Ha egy Nokia eszköz sem érdekel (amelyek közül szerintem multimédia terén N8-nál többet nem lehet manapság kínálni; mondom ezt úgy, hogy jelenlegi telefonom miatt "soha többet Nokia" álláspontot képviseltem, de ha a szoftverhez alig lesz közük...:)), a bejelentésben van 1-2 pont, ami minden WP7 usert érinthet, mint pl az Ovi Maps bekerül a Bing Mapsbe (előbbit tartom a billentyűzet "európai mivolta" mellett a Nokia olyan szolgáltatásainak, amelyben jobb, mint a többiek), vagy az OviStore szolgáltatókon keresztül megvalósított fizetési rendszere (ergo nem kellene itthon speciális bankkártyával rendelkezni).
  • zolzoli
    Értem, már közbe rájöttem hogy lehet h csak a facebookos emberek legyenek már csak meléjük kellene rendelni telefon számot.XD
  • mflex #711
    A telefonon is bepötyögheted, de gép előtt kissé gyorsabb, azért kell szinkronizálni, mert utána jelennek meg a kapcsolatok a telefonon.
  • mflex #710
    Már tegnap tudni lehetett, egyébként most hova kell rohanni, hogy végre észbe kapott a nokia-nál valaki, hogy amit csinálnak az úgy szar, ahogy van. A készülékeik sem tetszenek nekem.

• zolzoli
    Csak azt szeretném letiltani hogy az msn partnereket ne tegye ki oda azt hogy tudom megoldani?Akkor egyesével irosgassam be a számokat?Miért kell szinkronizalni?
  • asysoft
    A hír igaz, kíváncsi vagyok, mikor látunk belőle bármi kézzelfoghatót:)
  • mflex #707
    A PEOPLE HUB, nem csak ezt jelenti, hiszen benne van nevében, ez egyfajta közösség, ha megadod a live id-t, vagy a facebook elérést, akkor mindenki megjelenik ott, vagy amit éppen dumáltak, de le is lehet tiltani. A legegyszerűbb, ha elsődleges live-on szépen bepötyögsz minden információt, majd szinkronizálod. A dailymotion egy videómegosztó, mint a YT, a különbség viszont óriási, mármint a programban, nagyon igényesen megcsinálták, termesztésen a market-ről kell letölteni, honnan máshonnét...
  • zolzoli
    Valaki tudna segiteni h névjegyzéket hogy lehet létrehozni meg h csak oda lehet irni a pepolebe :S?Vagy hogy működik ez?Ez a dailymotion ez mi meg honan lehet beszerezni?
  • Gladiator
    "With Nokia’s planned move to Windows Phone as its primary smartphone platform, Symbian becomes a franchise platform, leveraging previous investments to harvest additional value."

Ó jee...
  • mflex #704
    A dailymotion app nagyon durva!
    Szép és nagyon "smooth"!
    --->FREE
  • oneal1
    köszi!
  • asysoft
    Wikis lista.
  • oneal1
    tudna nekem valaki egy listát adni a windows7es telefonokról?

köszönöm!
  • zolzoli
    Köszönöm a segitséget működik.(a privát üzenetet iró emberkének külön köszönöm :))
  • Hegi90
    N41AP
    ha mindenképp angolt akarsz...