5743
  • mflex #778
    Mennyi használattal megy neked 3 napot?
  • mflex #777
    A beszélgetéstől nagyban függ. 1, 2, maximum 3 napot, de én naponta felteszem éjszakára tölteni.
  • bon
    kb 3 napot
  • Italo4ever
    Nektek mennyit szokot birni az aksi?
  • mflex #774
    az az! [fejére csap]
  • Italo4ever
    Super Amoled Plus
  • mflex #772
    A kijelző is elképzelhető, mert a Samsung-nak van egy új fejlesztése, pontosan nem emlékszem már a nevére, majd megkeresem, ha megtalálom, szóval két SGS telefont teszteltek, az egyikben a megszokott SA volt, a másikban az új, még videón is elképesztő különbség volt az új fejlesztésre persze.
  • Italo4ever
    neki= nez ki (bocs)
  • bon
    Így egyből másabb, mert belső memória az nem lehet ram a korábban leírtak miatt. Viszont integrálva valóban elképzelhető a 64gb memória, igaz továbbra is csúnya összegért. A kijelzőt meg nem tartom kizártnak, mert a Samsung azért több cégnek dolgozik mint gyártó (képernyő gyártó), csak pénz kérdése a dolog.

Amúgy én örülnék legjobban Windows-os Nokia-nak, mert én nagyon szeretem a Nokia telefonokat (több is van a birtokomban) de a legnagyobb hátránya az oprendszer volt eddig számomra, ezért is váltottam pár éve Windows-os HP-ra, most meg HTC-re.
  • Italo4ever
    Majd kierul 1 honap mulva,hogy mik atenyleges adatok,de ha ekkora a felhajtas,akkor biztos,hogy nem a mostani eloirt hw-val fognak ezek kijonni,hanem sokkal durvabbal. nagyon ugy neki a dolog,hogy az MS a nokira epit es tarolni akar veluk.
  • mflex #768
    Én a belső memóriára gondoltam, plusz hozzá a MSD kártya, az apple telefonom is 32GB kapacitású. Super AMOLED meg nem lehet, mert az a samu saját fejlesztése, és nem hinném, hogy csak úgy átadnák bárkinek is a munkájuk gyümölcsét.
  • bon
    Még a 64gb RAM is sántít, mert a ram írható meg olvasható memória, de viszont felejtő, tehát ha nincs áram, vagy készüléket kikapcsolják elfelejt mindent, de amúgy se lenne értelem ennyi memóriának egy telefonnál, amikor az asztali számítógépek 4 vagy 8GB RAM-al rendelkeznek általában.
    Az adatoknak így lenne értelem pl: 512mb rom/512 vagy 1gb ram + 64gb micro SD (de még a 64gb micro sd-t is túlzásnak tartom az ára miatt, vagy egyáltalán létezik már 64gb-os micro sd? Sima SD kártya igen).

De a 4,1-es AMOLED kijelző is inkább már super AMOLED lenne logikus.
    Én úgy gondolom az adatok kamuk továbbra is.
  • Italo4ever
    a 86k mar eleg jo ar.
  • mflex #765
    Ez igaz, nekem is 10-es van (max) és zajos helyen már eléggé a fülemhez kell nyomni, de szoftveresen fel lehet erősíteni, a múltkor próbáltam a szervizmenüben, de úgy elkúrtam valamit, hogy a kicsöngésnél szinte torzult fél hangerőn a telefon, annyira hangos lett, persze a beszéd meg még halkabb, a végén hard reset lett belőle. :/
  • oneal1
    köszi!

az omnián gondolkodom most mert Tnél odaadják 86 ért:)
  • Italo4ever
    jobban=jobbak
  • Italo4ever
    Ja es a kepek messze jobban,mint amit a HTC produkalni tud,szoval nem valami jo minosegu lencset raktak bele. viszont a HTc gyorsabban reagal a vizszintes elfordulasra es hangosabb beszelgetes kozben
  • Italo4ever
    @oneal1

Nekem volt HTC is,de lecsereltem omniara,a HTc is nagyon jo telefon,de az omnia nekem sokkal jobban tetszik,mint kijelzo mint jatekok es appok betoltese miatt is
  • Italo4ever
    A dailymotion program tenyleg franko,remelem a youtube-ot is megcsinaljak igy hamarosan.
  • mflex #759
    Hétfőn majd Ballmer megmondja a frankót.
  • mflex #758
    Aha, ez el lett írva, a RAM meg ROM. 512 MB ROM és 64GB RAM lenne helyesen.
  • bon
    Szerintem kamu adatok, főként a 64gb ROM, mert a rom csak olvasható memória, így semmi értelme 64gb rom-nak, mi a fenét raknának 64gb csak olvasható memóriába?
  • Italo4ever
    tegnap csinaltam en is egy resetet,mert a live id folyamatosan meghulyult,nem akart szinkronizalni,de nem gondoltam,hogy ez ilyen gyorsan megvan,csak a programokat kellett ujratennem de csak azert,mert csak telefonon van egyelore megint zune-nal meg ezt se kellett volna
  • Italo4ever
    de szerintem igaz lehet.
  • Italo4ever
    ha ez igaz,akkor szerintem is ez lehet a hatterben.
  • mflex #753
    A kérdés az, hogy mennyi ideje lehet ez az egész titokban, mert ha tegyük fel a márciusi frissítéssel megjelennek ezek a készülékek, akkor nem a yahoo, meg egyéb szarság a gond, hanem a NOKIA-val való "mindent és mindenkit letarolás a cél", ergo ezért nem volt időben az updtae.

Vélemény?
  • mflex #752
    Ha ez tényleg igaz, akkor a nokia egy durva gépet fog piacra dobni:

[b]Nokia N9 HD:
    512 MB RAM
    1;6 GHz Atom (Variant of the ARM which with a little coding should run WP7)
    4.1" AMOLED display
    64 GB ROM + MicroSD,
    8MP Cam with Carl Zeis Lense and a vga front facing camera
    FM Transceiver,
    HDMI mini out (1.4) (in theory could do 3D)
  • mflex #751
    Tegnap írtam, hogy a Nokia készülékei nem tetszenek, hát a ma megjelent concept fotó láttán erőteljesen változtat a cég, nagyon bejön, termesztésen, mint hím neműnek a fekete elsősorban.

• mflex #750
    kevés---8000, de sok a szemét
    nem
    nem
  • oneal1
    azt had kérdezzem meg hogy programok terén hogy áll a win7?
    vásárolni lehet e itthon rá programokat akár játékokat vagy törni kell, lehet e?
  • oneal1
    én az omnia 7 et találom a legbaróbbnak.

Tmobile ráadásul 86.000 ért adja
  • oneal1
    az első nagyon baba összefoglaló, úgy nézem hogy a kinézet hasonló szinte minden esetben, talán a kijelző alapján érdemes választani
  • mflex #746
    Aki szeretné, az email-ben küldje el magának, mert csak úgy lehet kitenni ez az átlátszó képet.
  • mflex #745
    Talán ez segít

Vagy ez...
  • oneal1
    melyik windows 7es mobilt ajánljátok?
    ki milyet használ?

köszi
  • kifli
    Igazából, nem a symbian, hanem a meego helyett lesz majd
  • mflex #742
    Ha zune alól telepítesz, akkor reset után ott lesz minden program is, szóval még azzal sem kell bíbelődni. Tv-re nem tudok választ adni...
  • Gladiator
    Nincs már kedvem hard resethez, mert rohadt sokat bíbelődtem a teló beállításaival, meg az alkalmazásokkal, úgyhogy kibírom az első frissítésig. Annyira nem zavaró hibák, csak megemlítettem. Amúgy van tv előfizetésem az kártyámhoz, de szervíz szerint nem lehet tv-t nézni. Ennek lesz javítása vagy simán alkalmazás függő?
  • mflex #740
    további nokia news...
  • mflex #739
    De, a dailymotion-t egyből felraktam, mikor megjelent, mert a pocketnow.com írt róla, hogy ez tényleg faxa lett, nem is csalódtam.