5743
-
A törésekkel mindig többet foglalkoznak :D, hiszen ott is megy a verseny. -
Wow, ez elég szimpatikus. Csak tört verziókon fog működni?
Amúgy csak én találom furcsának, hogy a leírás alapján úgy tűnik többet dolgoztak a törésen meg ezen a programon, mint a Microsoft az egész patchen?
-
Itt bővebb info is van a progiról: link nagyon biztatónak tűnnek a beígért funkciók. -
szerintem az. -
Hivatalos Microsoft termék? Elég jónak néz ki. -
coming soon...
-
Érdekes, még sosem figyeltem, hogy a keddi nap az update, de majd kiderül :) -
A marketplace automatikusan jelzi, ha elérhető a frissítés.
Ha a NOW időjárása animált és zenei dallam is kíséri, akkor frissült, ha nem, akkor meg kell várni még a csempén megjelenik update. -
Bocsi a sok kérdésért, de van még egy:
Azt mondták a Now progi frissült nemrég. Hogy lehet frissíteni? -
Windowslive-hoz kell adni, ott átírod a telefonszámot, aztán összekapcsolja. -
hah! egy elég nagy hiba, bár lehet ti tudtok rá megoldást:
ugye Fésszel össze van szinkronizálva, és lementette pár ember számát a telóra. viszont sokan ilyen hülye formátumban adják meg, amit nem lehet hívni, pl: 30 555 1441
és ilyenkor nem lehet átírni a számot, hogy berakom elé a 06-t, csak még egyet hozzáadni. vagy nektek van erre megoldás? -
kurva jó ez a telefon:D mondjuk órákig szoptam mire a 800 FB embert, a több száz e-maillel összepárosítottam és még a régi számaimat rá se mentettem, de nagyon bejön:D pedig 6.1 win után megfogadtam, hogy akárki akármit csinál, winem többet nem lesz:D -
Verzoo #646 thx -
Én a holnapi napot se tartom kizártnak, abból a szempontból, hogy minden hónap második keddje a frissítő nap a Microsoft-nál. Tehát ha jó a megérzésem este 8 felé lehet számítani frissítésre nem csak asztali oprendszerekenél, de hangsúlyozóm ez csak egy megérzés. -
Sok helyen update szempontjabol a mai napot emlegettek nagyon biztosra. -
Verzoo #643 Valaki esetleg nem tud valami infót a frissítésről? -
Microsoft Office Outlook Hotmail Connector-t kell telepíteni, majd az Outlook-os névjegyeket átpakolod a live fiókod névjegyei közé. -
setting\email&accounts menüpontnál hozzá lehet adnia facebook fiókot, sőt szinkronizálást is lehet kezdeményezni. -
Itt le van írva pár megoldás (nincs készülékem, így nem próbáltam egyiket sem). -
na, egy olyan kérdés akkor és ezt valszeg nem fogom magamtól kitalálni, hogy a régi telómon win 6.1 (később főzött 6.5 volt). abból a telszámokat lementettem ilyen outlook contact formában a gépemre. azt hogy tudom most áttenni erre? -
pff... megvan. 10 percig kerestem, semmi, megkérdeztem itt, azt egyből megtaláltam:D -
na megjött az omniám. kicsit fura, de majd megszokom:D
viszont amikor rányomtam a people fülre, akkor a windows ID-mról behúzta az e-mail címeket (hál isten), de amikor facebookhoz akartam csatlakozni, aszonta, hogy ezt most nem tudja, majd később próbáljam meg. viszont nem tudom, hogy hol kéne megpróbálnom, mert hiába lépek ki-be, nem ajánlja fel megint. ötlet? -
Túrázóknak, montisoknak must have app:
Outdoor Navigation -
-
Na ezt a képet már látom, az előzőt nem. -
Pedig IE alatt megjelenik,ime:
Kiflinek:
Bal odalt az első link a FÓRUM.
-
Mi lenne a képen? Mert én nem látom. -
egyeb kerdes? -
nekem tetszik, az új banner, meg a háttér is, egyedül azt hiányolom, hogy eltüntek a gombok felülről, így nem lehet a fórumra visszaugrani :) (bár gondolom ez azért van, mert még készülget :)) -
Ma került fel...
-
nekem egyszer nyit meg mindent -
ja nem, mindent 2x nyit meg. -
nem mintha olyan baromi nagy hiba lenne, de nekem még mindig 2x nyitja meg a WP7.hu-t, ha rákattintok a gombra:) -
annyi mentsegem legyen,hogy taknyom nyalam egybefolyik annyira elkapott az influenza :s -
tenyleg nem megy az iras ma. -
most akkor johet vegre az update,talan hetfo,bar igaz a multkor irtam,hogy jan 27,de az a yahoo miatt volt,viszont a fenruar 7 nagyon erosnek tunik most -
rengeteg ilyen topik van. -
Lol nem tudtam, hogy a reklám eltüntetését is engedik az sg-n. Nem fognak ezért szólni? -
*nagyon---likvidalva---tudok*
-
nem tudom ma irni sorry :P