5743
  • mflex #698
    settings---about---reset your phone

kétszer rákérdez, semmi veszély nincs benne, kb 2 perc

jah ez usa zip kód, csinálj usa id-t akkor, tökmindegy.
  • zolzoli
    Nem fogadja el az irányitó számot az miért van ?
  • zolzoli
    Hogy tudom megcsinálni a hard restet és az menyire veszélyes dolog?
  • mflex #695
    96719

de csinálj hard reset-et, ahogy Bon írta és elsőre az új live id-t írd be.
  • zolzoli
    Egy angol irányitó számot tud valaki adni ami jó is XD?
  • bon
    Elsőnek megadott Live id az elsődleges, kicserélni csak úgy lehet, ha hard reset-et csinálsz a készüléken.
  • zolzoli
    Igen.Hogy tudok uj id megadni, mert elsőnak magyar-t adtam meg de regeltem egy másikat egy amarikait angolt nem tudok mert nem fogadja el az irányitó számot
  • bon
    Készülék újraindítást próbáltad már?
  • zolzoli
    Marketplace be belépek, rámegyek pl h telepiteni akarom a youtub-ot.akkor elkezd tölteni és egy kis hiba ablakba felugrik ez a szöveg.
  • mflex #689
    Ez új!

Pontosabban is leírnád, ha lehet?
  • zolzoli
    Sziasztok.A mai nap folyamán szert tettem egy omnia 7esre.Mikor telepiteni akarok egy alkalmazást vagy játékot vagy bár mit akkor egy ilyen üzenetet kapok a telótól.*can't get this information at the moment.Check again in a little while.Tudna valaki segiteni h miért irja ezt é s mit kell vele csináljak hogy jó legyen?előre is köszi
  • Gladiator
    Én meg remélem, hogy azt a jól bevált üzleti megoldást alkalmazzák, hogy "promise less, deliver more". vagy vmi ilyesmi. szal remélem, hogy ezek után már lesz benne meglepetés ficsőr is, pl mappák.
  • mflex #686
    Az egészben az a meglepő, hogy a SAMSUNG, aki nagy ívben leszarta a több, mint 10 millió eladott SGS telefonját update szempontjából, most
    ők rontottak rá az MS-re, hogy hol a picsába van már a frissítés!

Olvastam már olyat is, hogy az update mindenért kárpótolni fog, még is azt hiszem, hogy itt valamit elcsesztek, nem hinném, hogy januári update, amit a februári MWC-on akartak kiadni, most eltolják márciusra, mert eszükbe jutott, hogy nekünk jobban kiszeretnék nyalni a seggünket. Még mindig a yahoo baromságára gondolok, hogy az miatt lehet, de ne legyen igazam!

• calliope
    Mi legfeljebb csak rebesgetjük azt a hülye buzz-t (értsd: ípróbb híresztelést), amit hallunk. Bár azért is kár. Képzelem, hogy aki jobban rá van kattanva a dologra, az most milyen ideges lehet...
    Én így is meg vagyok elégedve az én kütyümmel, átlépek a hibáin. Inkább az a rossz tényleg, hogy mióta "harangoznak" ugye. Lehet, hogy amikor tényleg lesz update, úgy jár a microsoft, mint a legény, aki farkast kiáltott? Lehet, hogy most tényleg túladnak a userek a telefonjaikon és mikor igazán "szuper" lehetne a teló mondjuk 1 vagy 2 update után, már a kutyát se fogja érdekelni? Hát én el tudom képzelni.
  • Gladiator
    azé:D
  • calliope
    :D Nem elsősorban magunkra értettem :D
  • Gladiator
    kussoljál te.
  • calliope
    Muhaha, kis naivok :)
    Na szóval akkor ősszel jön az iphone 5, igaz? :)
    Viccet félretéve: szerintem tényleg MINDENKINEK el kéne kussolnia, több rumor terjeng az interneten, mint amennyit egy tisztességes user el tud viselni: ezentúl legyen a mottó, hogy amíg biztosat (hivataosat by Microsoft) nem tudunk, addig csücsüljünk rá az arcunkra, vagy beszéljünk másról. Update elnapolva. Pont.
  • mflex #680
    A hónap végére tippeltem, de ha így van, akkor ez már túlzás, és nem hiszem el, hogy változtattak valamit rajta, ez a hülye yahoo miatt van, gondolom sok pénz folyik ide-oda kettejük közt.
  • bon
    Pletyka szerint csúszik a frissítés márciusra: forrás
  • mflex #678
    Nekem csak kettő van beállítva, és teljesen random, hogy éppen melyikhez van kedve, ha régóta nem frissített, akkor tudom, hogy error a vége, ilyenkor belépek a beállítások--email és ott átállítom, hogy hány napit kérjen le, ezután rögtön frissül. Van olyan is, amikor fent ragad a neten stand by módban, ahogy megfigyeltem ekkor sem zabálja annyira akksit, szóval jó lenne egy ilyen beállítási lehetőség is, hogy mindig rajta maradjon, ha akarom.
  • bon
    Ezek szerint nem csak engem szokot ébreszgetni éjszaka, hajnalban az e-mail érkezés, de én még azt is megfigyeltem, hogy a 3 fiókom közül 1-et biztos figyelget a többit meg random.
  • mflex #676
    Régebben kint volt, azóta leszedték. Ami fontosnak tartok így hirtelen...

Nekem ez bluetooth fájlküldés egyáltalán nem hiányzik meg a custom ring sem, nem erre találták ki az OS-t, ami fontos, hogy stabil és gyors maradjon, elvileg még gyorsabb lesz.
    Ne dobjon le hálózatról beszélgetés közben és főleg ne induljon újra, ne dobáljon az arcomba hülye error kódokat, ha éppen nem tudja frissíteni a dolgait (pl email). Döntse el, hogy stand by módban fellép-e a netre, vagy sem, mert néha gondol egyet és hajnali kettőkor felébreszt, hogy jött akárhány mail.
    A videó felvétel (720) akadozást szüntessék meg, tegyenek bele valami EQ félét, bár ezek sem olyan fontosak, de a HW ott van alatta, akkor használják ki.
    Ezektől függetlenül nálam egyébként minden ok.
  • Hegi90
    nyomvatartod a szövegen, és vársz egy másodpercet :)
  • Gladiator
    Jo, de ha akkor ugy volt, h benne lesz, akkor gondolom nem dontottek ugy feluton, h inkabb megsem. Amugy meg nevetseges, h 2011ben ne legyen ilyen funkcio benne...

Amugy szoveg irasanal ti be tudjatok tenni a kurzort a szo kozepere? Mert nekem csak a vegere engedi, ami rohadt idegesito, mert ha visszanezem, h elrontottam-e valamit, akkor az egesz szot ki kell torolni a hibaig es ujrairni
  • mflex #673
    Az akkor volt, manapság nem is említik, mondjuk ez a része engem teljesen hidegen hagy.
  • Gladiator
    A WP7 magyarországi vezetőjével volt riport 1-2 hónapja, ő akkor azt mondta, hogy a következőben benne lesz a custom csengőhang.
  • mflex #671
    Valentines promotion, telefonok ingyen

Itthon meg reméljük emelkednek az árak...
  • mflex #670
    A "Windows Phone 7 Magyarország" fedőnevű illető, szerintem néha annyit sem tud, mint mi, illetve később kerülnek ki az oldalára azok a cikkek, amit máshol már olvasni lehet, a ring-re nem is kaptál választ, de gondolom random helyett custom-ot szerettél volna írni.

A Yahoo itt a gond, ők azt írták 3 hét a kijavítása.
  • calliope
    Kommentár nélkül szeretném közkinccsé tenni a következő fb-on cserélt üzeneteinket a "Windows Phone 7 Magyarország" fedőnevű illetővel:

"Calliope" >>> Windows Phone 7 Magyarország
    Remélem nem unjátok még nagyon a kérdést, szerintetek mikor számíthatnak a wp7 tulajok a frissítésre, amit már annyiszor beharangoztak? A legutóbbi cikkben nem volt benne a random csengőhang, akkor erre most ne számítsak? :-S
    Üdv!

Windows Phone 7 Magyarország >>> "Calliope"
    Nem, nem unjuk, sőt! Mi is nagyon várjuk a frissítést. Reméljük, hogy heteken belül megérkezik! Mondjuk a telefonod azonnal fog szólni, hogy itt van! :)

Azért nincs kommentár, mert nem nagyon tűri a "nyomdafesték" :)
  • Gladiator
    annyira nem fontos, úgyis jön az update nemsoká.
  • mflex #667
    Éppen egy társaságban voltam, ahol még két wp7 tulaj volt, meg Hegi is ezt mondja, akkor nagy valószínűséggel nálad a probléma, csinálj egy restart-ot.
  • Hegi90
    Nekem nem adja ki.
  • Gladiator
    miért? ha neked némán van és megnyitod az (új) Now-t, nem adja ki az indító hangot?

honnan tudod, hogy csak nálam? gyorsan végigkérdezgettél mindenkit?:D
  • mflex #664
    Mit nem lehet bekapcsolni töltés közben?

A másik kettő csak nálad jelentkezik...
  • Hegi90
    Ezek kozul a toltesesen kivul egyiket se tapasztaltam meg.
  • Gladiator
    azért így használgatva, van elég sok hiba a telóban:

-néma módban is vannak progik (pl Now) amik hangot adnak ki.
    -(nekem) ha töltőn van a teló, nem lehet bekapcsolni és a töltésjelzést sem lehet kikapcsolni
    -people-ben ha törlök egy nevet, sokszor arrébb ugrik a törlés után
  • mflex #661
    Ilyen mikor lesz ebben az országban, hogy előfizetéssel a kezedbe nyomnak 6000-ért egy HTC HD7-et úgy, hogy az átlagfizetésed 800 ezer körül van?

link
  • mflex #660
    A ZUNE az előbb frissült a többi windows update-el együtt, nem tudom, hogy ez jelent-e valamit...
  • mflex #659
    Nagyon úgy néz ki, hogy megvárják, amíg a yahoo kijavítja a hibát, az usa-ban rengetegen használják, ahogy olvastam, ugye úgy meg nem jöhet ki egy update, hogy ez a fatális hiba nem szűnt meg.