5743
  • zolzoli
    Sziasztok!Lenne pár kérdésem.Először is egy egyszerűbb :D!Hogy tudom én azt kikapcsolni hogy mikor irok vamali sms-t vagy akármit ne legyen olyan szar benne hogy amit gondol őő szót azt beteszi néha magától.A másik meg hogy lehet e olyat hogy létre hozni csempéket kicsit, vagy nagyot és elnevezni és abba pakolgatni dolgokat pl az alkalmazásoknak szerettem volna egy ilyet csinálni.Előre is köszi..
  • Italo4ever
    ugy legyen!
  • mflex #856
    Biztos akkor lesz, ha elmondja végre Ballmer, de nagy valószínűséggel tovább nem húzhatja, a legjobban a WP7 infók érdekelnek most mindenkit, meg ugye a tőzsdének is nagy szerepe van benne, további húzás, halasztás senkinek nem volna jó. Szerintem az MWC-on további durva bejelentések fognak elhangzani, mármint jó értelemben.
  • Italo4ever
    es akkor tuti,hogy hetfon mindent megtudunk?
  • mflex #854
    na ezt egyszerre írtuk be :)
  • mflex #853
    Várjál már 2 napot, akkor Ballmer-nek "fröcsögni" fog az a nagy szája, és valószínű kitálal mindenről. :D
  • bon
    A frissítés részletei állítólag a jövő hétfőn kezdődő Mobile World Congress-en kifognak derülni.
  • mflex #851
    Szerintem nem lesz, bár kitudja.
  • Italo4ever
    de mostmar a frissitessel is siethetnenek,valaki vegre arulja el,hogy most lesz sajat csengohang vagy sem,elegem van mar ebbol,hogy lesz,nem lesz,lesz,nem lesz grrr
  • mflex #849
    Siettek :)
  • Italo4ever
    hogy nem volt alapbol a rendszeren az MSN.
  • mflex #847
    Mi volt furcsa? :D
  • mflex #846
    Ezt írták éppen ma, az egyik aggódik, hogy miért nem bocsájtják ki a usereknek a tesztelést, a másik, aki kézhez kapta tesztelgetni, az meg azt írja, hogy legyenek türelemmel etc...

Hát egyelőre itt tart a skype:

• Italo4ever
    Furcsa volt az biztos.
  • mflex #844
    Remélem jól megcsinálják, mert tegyük hozzá, azért alapból ott kellett volna lennie a rendszeren.
  • bon
    MSN az jól jönne.
  • Italo4ever
    VOIP nelkul nem sok ertelme lenne az biztos,de hallottam,hogy az MS nagyon durvan fejleszti a sajat MSN-t.
  • mflex #841
    Fejlesztgetik, de ha nem lesz benne VOIP, akkor nem ér többet 1-2 csillagnál.
  • mflex #840
    Akkor top 1 lesz a topik szerintem , mivel sok tulajjal is gyarapodunk.
  • Italo4ever
    @Hegi

a nokia felkavarta az allovizet :D
  • Italo4ever
    Ezzel a skype fejlesztes hogy all?
  • Hegi90
    90 új hsz

Azt hittem már kijött az update :D
  • mflex #836
    Akinek ez kell, hajrá! :)
  • Italo4ever
    Marmint csak a kijelzo resze, es amikor feltorik,akkor meg siman 0 raforditassal olyan temat allitasz be amit csakakarsz
  • mflex #834
    Egyébként tényleg egy oltári nagy "lehúzós" app, ha annak lehet nevezni, de biztos van pár olyan hülye, aki majd eldicsekedhet, hogy az én telefonom egyedi!
  • Italo4ever
    Akkor foleg! :DDD
  • mflex #832
    csak 8 részből áll!
  • Italo4ever
    Akkor megbeszelem az asszonnyal es veszek fel kolcsont hozza,ez egy kihagyhatalan lehetoseg! :PP
  • mflex #830
    Most nem tudom mit kényeskedsz, miért nem tetszik?
  • Italo4ever
    Ilyen lesz majdnem 1 millaert a telefonom?
  • mflex #828
  • Italo4ever
    aha ez az! xd
  • mflex #826
  • Italo4ever
    durvan szamolva is tobb mint 800 ezer forint,nem akarom elhinni hogy ennyi hulye lenne
  • bon
    Az se normális
  • mflex #823
    Van akinek megéri, hidd el
  • Italo4ever
    @Bon

Ok, varom majd az infot.
  • Italo4ever
    4500 dollaret uj csempek? grtaulalok :D
  • mflex #820
    A magyar cube böngészőt mindenképp vedd meg (1,99 usd). Simán 5 csillag!
  • bon
    Ha találok olyan progit, játékot ami olcsó és tetszik kifogom próbálni az American Express kártyámal. Egyenlőre vagy free-ket használok vagy játékból elég a trial, bár játákból már van néhány ami felkerült a megvásárolandó listámra