5743
-
zolzoli #858 Sziasztok!Lenne pár kérdésem.Először is egy egyszerűbb :D!Hogy tudom én azt kikapcsolni hogy mikor irok vamali sms-t vagy akármit ne legyen olyan szar benne hogy amit gondol őő szót azt beteszi néha magától.A másik meg hogy lehet e olyat hogy létre hozni csempéket kicsit, vagy nagyot és elnevezni és abba pakolgatni dolgokat pl az alkalmazásoknak szerettem volna egy ilyet csinálni.Előre is köszi.. -
ugy legyen! -
Biztos akkor lesz, ha elmondja végre Ballmer, de nagy valószínűséggel tovább nem húzhatja, a legjobban a WP7 infók érdekelnek most mindenkit, meg ugye a tőzsdének is nagy szerepe van benne, további húzás, halasztás senkinek nem volna jó. Szerintem az MWC-on további durva bejelentések fognak elhangzani, mármint jó értelemben. -
es akkor tuti,hogy hetfon mindent megtudunk? -
na ezt egyszerre írtuk be :) -
Várjál már 2 napot, akkor Ballmer-nek "fröcsögni" fog az a nagy szája, és valószínű kitálal mindenről. :D -
A frissítés részletei állítólag a jövő hétfőn kezdődő Mobile World Congress-en kifognak derülni. -
Szerintem nem lesz, bár kitudja. -
de mostmar a frissitessel is siethetnenek,valaki vegre arulja el,hogy most lesz sajat csengohang vagy sem,elegem van mar ebbol,hogy lesz,nem lesz,lesz,nem lesz grrr -
Siettek :) -
hogy nem volt alapbol a rendszeren az MSN. -
Mi volt furcsa? :D -
Ezt írták éppen ma, az egyik aggódik, hogy miért nem bocsájtják ki a usereknek a tesztelést, a másik, aki kézhez kapta tesztelgetni, az meg azt írja, hogy legyenek türelemmel etc...
Hát egyelőre itt tart a skype:
-
Furcsa volt az biztos. -
Remélem jól megcsinálják, mert tegyük hozzá, azért alapból ott kellett volna lennie a rendszeren.
-
MSN az jól jönne. -
VOIP nelkul nem sok ertelme lenne az biztos,de hallottam,hogy az MS nagyon durvan fejleszti a sajat MSN-t. -
Fejlesztgetik, de ha nem lesz benne VOIP, akkor nem ér többet 1-2 csillagnál. -
Akkor top 1 lesz a topik szerintem
, mivel sok tulajjal is gyarapodunk.
-
@Hegi
a nokia felkavarta az allovizet :D -
Ezzel a skype fejlesztes hogy all? -
90 új hsz
Azt hittem már kijött az update :D -
Akinek ez kell, hajrá! :) -
Marmint csak a kijelzo resze, es amikor feltorik,akkor meg siman 0 raforditassal olyan temat allitasz be amit csakakarsz -
Egyébként tényleg egy oltári nagy "lehúzós" app, ha annak lehet nevezni, de biztos van pár olyan hülye, aki majd eldicsekedhet, hogy az én telefonom egyedi! -
Akkor foleg! :DDD -
csak 8 részből áll!
-
Akkor megbeszelem az asszonnyal es veszek fel kolcsont hozza,ez egy kihagyhatalan lehetoseg! :PP -
Most nem tudom mit kényeskedsz, miért nem tetszik?
-
Ilyen lesz majdnem 1 millaert a telefonom? -
-
aha ez az! xd -
-
durvan szamolva is tobb mint 800 ezer forint,nem akarom elhinni hogy ennyi hulye lenne -
Az se normális -
Van akinek megéri, hidd el
-
@Bon
Ok, varom majd az infot. -
4500 dollaret uj csempek? grtaulalok :D -
A magyar cube böngészőt mindenképp vedd meg (1,99 usd). Simán 5 csillag! -
Ha találok olyan progit, játékot ami olcsó és tetszik kifogom próbálni az American Express kártyámal. Egyenlőre vagy free-ket használok vagy játékból elég a trial, bár játákból már van néhány ami felkerült a megvásárolandó listámra