5743
-
80 letöltés, kb 9 óra alatt? Az igen!
-
fasza :) -
Minden ami WP7, 458 oldalas PDF
[i]* Pre-Flight Checklist: What to Do Before You Get Your Windows Phone
* Windows Live ID: One Online ID to Rule Them All
* Using Windows Live ID to Access Your Social Networks and Other Services
* Picking a Phone
* Unboxing and Getting Started
* Unboxing Your Windows Phone
* Windows Phone Usage
* Understanding the Windows Phone User Interface
* The Way We Were: How Microsoft Screwed Up Mobile So Bad It Had to Start Over from Scratch
* A New Beginning: Metro
* Real World Metro: A Whirlwind Tour of the UI
* Hubs and Applications
* You and Your Friends: How to Connect with Others, Connect to the World.
* Managing Your Digital Persona
* Being a People Person: Managing Your Family, Friends, and Other Contacts
* Configuring the People Hub
* Digital Memories: Using the Pictures Hub and Camera
* Using the Pictures Hub
* Taking Pictures and Videos with the Camera
* Moving Photos Between the Phone and Your PC
* Sharing Photos and Customizing Your Phone
* Configuring Pictures Hub Options
* Zune to Go: Music + Videos
* Using the Zune PC Software with Windows Phone
* Enjoying Music and Video Content on Windows Phone
* Why Zune Is Different
* More Music: Pandora and Other Services
* Having Fun: Windows Phone and Games
* Windows Phone: Great Mobile Gaming Platform
* Understanding Xbox Live
* Xbox Live on Windows Phone:Not the Full Meal Deal
* Using the Games Hub
* Playing a Game
* Finding More Games in the Marketplace
* Browsing the Web
* A (Short) History of the Mobile Web -
ha paypalra tudsz utalni pénzt akkor a marketplace-t is tudod használni
-
zolzoli #894 paypal al esetleg nem lehetne megoldani ezt a vásárlósdit?:D esetleg valaki próbálta már? -
Ezt nem tudom, hogy miért nem jelenik meg Nálad, de ha ennyire fontos akkor tedd meg te a zune helyett és konvertáld át wmv-ba. -
zolzoli #892 Félre értettük egymást.Én ezt értem meg tudom hogy igy kell rátenni multkor elmondtad nem vagyok analfabéta nekem most azzal van problémám hogy a zune nem jelenit meg egyes filmekt hogy az miért van vagy mitől? -
nekem tegnap a market place fagyott le 3x meg egyszer free market place songs app. egyébként gyors meg fasza minden. -
erre gondoltam, köszi! -
Nem tudom mire vagy kíváncsi, de a készülék stabil és lerí róla a minőség, az OS viszont csinál olyat, hogy gondol egyet, aztán szétbontja a vonalat beszélgetés közben. Egyébként, amit már többször leírtunk, azok a hibák vannak, ezért várjuk a frissítést, egyébként minden jó. -
írna valaki kicsit a win7 stabilitásáról?
omnia7 esetében lenne érdekesebb
köszi -
Többször nem írom le!
-
Erre a legjobb példa, ha egy mp4 videót letöltesz pl a youtube-ról, ha ráhúzod, elkezdi konvertálni, ami a telóra kerül, már wmv lesz. -
about phone -
Miért ne kellene konvertálnia az mp4-et? Minden wmv meg wma (audio), mp4-et nem játszik le alapból, csak a sajátját. -
Az mp4et szerintem nem is kell konvertalnia :D. Amugy hogy csinalod? Eloszor belehuzod a collectionbe es onnan at a telora? -
Most erre mit mondjak, avit, mp4-et bármikor átkonvertál mindig, soha nem volt ezzel problémám, jelenleg is 6 film van fent. -
zolzoli #881 Nekem a 8gb memoból menyi a felhasználható? -
Amugy mflex nemtudom hogy beked h konvertal at minden avit, nekem eddig kb mindenre azt irja, h nem tamogatott formatum -
zolzoli #879 Milyen formátumokat képes ez a kaki program felismerni és milyeneket lehet rátenni a telóra meg tudja nekem mondani vki? -
zolzoli #878 ebbe a szar zune ba hogy lehet betölteni pl a videót filemt hogy rá tudjam a telóra tenni?már kiválasztottam a mappát ahonan be kelene olvassa de semmi :S -
Ha marad minden az nem hard reset, inkább az lehet, hogy gyorsan visszatölt mindent a Zune meg neten keresztül a beállított fiókokból. -
Meg irtatok, h zunebol lehet hard resetelni ugy, h minden maradjon. Tenyleg marad minden? Beallitasok/kepek/kontaktok/stb? Es hogy kell? -
Van jo angol-magyar szotar? -
Flowers, Bubble birds, Unite én ezekel játszok amik free, meg van még néhány trial-ként felrakot játék. -
zolzoli #873 Tudtok nekem ajánlani valamilyen igényes programot játékot ami free és érdemes leszedni? -
jövő héten tervezem megvenni az omniát, volna egy kérdésem.
Akiven van win7es telója írna kicsit a stabilitásról? -
Hú, ez feketében nagyon jól néz ki! Csak jöjjön emberi időben... -
szar az egész FB app, remélem lesz frissítés hamarosan -
zolzoli #869 Azt nem tudjátok h a wp gyári fbje hogy ha nagyon sok priv üzenetet kapok az alját miért nem jeleniti már meg ? -
zolzoli #868 Láttam utánna egyből mikor már kiirtam én is igen.Kösz -
jó, de már te is látod :) -
zolzoli #866 Most rákattoltam és úgy irok.Jó? -
Semmit nem állítottam el, vagy be. -
A képen bekeretezett VÁLASZ ERRE gombra kattints rá, akkor tudjuk, hogy kinek megy a hsz-ed, vagy neked sem működik, mint Italo-nak?
-
zolzoli #863 Aha megvan köszi!Van valami olyan beállitás amit érdemes megcsinálni gondolok itt hivásra smsre amik alapból nincs beállitva de hasznos vagy valami ilyen dolgokat trüköket tudnátok mondani? -
Az ékezetes betűk előhívásához nyomva kell tartani, alapból nem jelenik meg. -
zolzoli #861 Esetleg nem tudja valaki hogy van e benne olyan nyelv aminek a bill elrendezése magyar nem akarom végig próbálgatni vagy csak az angol az ami a legjobban hasonlit y-z eltéréssel? -
"hogy lehet e olyat hogy létre hozni csempéket"
Ilyet nem lehet. -
Settings -> Keyboard -> Correct mispelled words