5743
  • ppista
    Remélem ez a büdös életben nem fog bekövetkezni. Mondjuk ahogy az ms-t ismerem, erre nagyon kicsi az esély. Sajnos.
  • oneal1
    a marketplace-re a mostani lehetőség az az hogy egy angol vagy usa címre kell regelne és akkor igy a free cuccokat lehet letölteni?
  • mflex #936
    Ezt nem értem, mármint a próbálkozást magát.
    Ha regisztrálod, akkor valós USA, vagy ENGLAND lakcím kell, ha ez nincs, akkor cseszheted még abban az esetben is, ha kártyádat esetleg elfogadná.
  • Jissi
    Sziasztok, még mindig semmi mód arra hogy fizetős játékokat vegyünk marketplace-ről? Tudom, a wp7.hu valaki írta hogy már hallott valakiről akinek valamilyen kártyával sikerült regisztrálni, de ebből nem sokat tudtam kihozni. 4 különböző kártyával is próbáltam reggelni, BB, KH, CITI, Erste, próbáltam Masterral és Visával, egyiket sem fogadja el se amerikai se angol Live accounthoz....

Help!!
  • mflex #934
    Március...
  • oneal1
    tudom hogy még a telefonom sincs meg, de arról nincs infó hogy az update mikor érkezik?:)
  • Hegi90
    áá

• Hegi90
  • bon
    Gratula
  • oneal1
    pénteken érkezik végre az omnia 7:)
  • Italo4ever
  • Italo4ever
    kinect
  • mflex #926
    Pedig idáig is erről volt szó, ez nem is hír már.
  • mflex #925
    Most mi ebben durva? Mi nem százas? Használtad már az OS-t? Kétlem...
    Sok mindent hallottam már én is, de ahhoz nem fűzök kommentárt, amíg nem használtam.
  • 5c0rp330n
    aham, vagyis eddig gyakorlatilag nem volt. ez tenyleg fura, hallottam h a rendszer funkcionalisan nem szazas, de ez azert durva..
  • bon
    Eddig is volt multitasking, csak éppen eddig elég kevés és csak beépített program használta, most bövülni fog a lista.
  • 5c0rp330n
    no offense, de eddig tenyleg nem volt benne multitasking es most tenyleg az lesz a nagy dolog 2011-ben h mar bennelesz?
  • bon
    Én ilyesmit olvasok ki a belinkelt oldalról:
    "IE9 on the PC has "fantastic standard support," including HTML5, CSS, Canvas, etc.

What we're about to see is the same hardware acceleration on phone as well as on the PC."
  • Hegi90
    ezt kétlem.
  • bon
    Megkapja a telefon is a 9-es böngészőt azokkal a képességekkel mint az asztali gépre készülő IE9-nél.
  • Hegi90
    Kíváncsi vagyok mit értenek az IE9 alatt.
  • Italo4ever
    nem semmi bejelentesek,de hol van szo az updatrol,meg nem talaltam meg
  • bon
    Nagyon kíváncsivá tettek.
  • mflex #915
    Biztos lesz majd...
  • Gladiator
    videó nincs valahol ie9 meg multi task bemutatóról?
  • mflex #913
    Multi-Tasking and IE 9 Mobile and Twitter integration, Kinect interaction coming to Windows Phone 7 in second half of 2011
  • Gladiator
    Update március elején jön.
  • mflex #911

• mflex #910
    http://www.engadget.com/2011/02/14/live-from-steve-ballmers-mwc-2011-keynote/?sort=newest&refresh=60
  • Italo4ever
    Egyetertek,egy nagyon jol optimalizalt os egy nagyon minosegi telefonnal,barmikor nagyot rughat a tobbiekbe ahogy te irtad.
    A nokia sokaig lepipalta az iphone-t amerikaban,persze,hogy tartanak tole.
  • mflex #908
    A forrás meg innen van...
  • mflex #907
    Természetesen ezek csak grafikonok, de egyet le lehet szögezni, ha valamelyik gyártótól tartanak a "többiek", az maga a NOKIA, és mivel a symbian helyett a WP7-re fognak koncentrálni, saját igényes applikációkkal és minőségi készülékekkel (ez az egyik fő), bármi elképzelhető.
  • Italo4ever
    Semmi se indokolja,hogy maris jojjon egy uj os.
    A mango lesz az az update,ahol tobbek kozott megjelenik majd a keleti nyelvek tamogatasa is,flash,htm5,ie9,gondolom az uj Nokia telefonokkal egyutt.
  • calliope
    Decemberben olvastam róla, de a vállalatot ismerve tényleg simán lesz ebből még 2012, sőt... :)
    Év végén lesz a mango? Nem augusztusban? Nem akarom ismételni önmagam, de arról is most már akármit el tudok képzelni. A "hiszem, ha látom" stádiumba kerültem :)
  • Italo4ever
    ev vegen a mango lesz (7.5)
  • Italo4ever
    az év végére tervezett Win8

2012 vegen jon az majd, ha jon,nem tudom honnan vetted ezt
  • calliope
    Ez marhaság, tuti hogy nem. Mégis, ki ilyen bátor?
    Szerintem semmi esetre sem szabad ilyen jóslatokba bocsátkozni. A "mobilvilág" túl gyorsan változik ehhez, nem tudni például, mennyire kap rá a nép majd a nyári-őszi iphone5-ra, biztos újdonságokat eszközöl majd a google is, vagy az év végére tervezett Win8 mit hoz majd... ha az MS ügyes, akkor változtathat a piacon, de meg nem fordítja, ebben biztos vagyok...
  • mflex #901
    Tényleg ennyit számít majd?

• mflex #900
    Ma (ha minden igaz) eljött a nagy nap, az MWC már javában zajlik, már csak arra várunk, hogy Ballmer felébredjen, kiálljon a színpadra és végre megmondja a frankót!
  • mflex #899