5743
  • mflex #978
  • mflex #977
    Az a számláló egy nagy szar, ne higgy neki, jóval kevesebb lesz a végén.
  • Hegi90
    Az igaz, de más progival egy 2,5 órás filmet lekonvertáltam 20-30 perc alatt, ez meg egy 1 órás sorozatrészt 3 óráig akarja csinálni, wtf :o
  • mflex #975
    Ez gépfüggő szerintem, az i7 980X procival 4,2 ghz-re húzva, sitty-sutty hazavágja a filmet, de én már régóta használom és az egyik legjobb szoft szerintem.
  • Hegi90
    höh... érdekes.
    Ma megtudtam, hogy kalózöbölben néha régebbi verzió van fent, mint magon.
    Jó kis proginak tűnik, még kólön feliratfájlt is lehet a videókhoz választani. Viszont kurva lassan konvertál másokhoz képest, még ezzel a GPU accelerationnel is.
  • mflex #973
    Pedig benne van alapból, az ULTIMATE verzióban.
  • Hegi90
    windows phone? Ez valami kieg?

kikölcsönöztem a legújabb verziót ebből a progiból de nincs benne :o
  • mflex #971
    Van megoldás rá, de mivel a "feltalálója" azóta már az MS alkalmazottja, ezáltal a frissítéssel a hack telefonok nem fognak működni, mármint a hack része, és ahogy Bon mondta elképzelhető, hogy benne lesz az update-ben alapból.
  • mflex #970
  • oneal1
    köszi!

ha akarok filmet tenni rá akkor milyen formátumba tömörítsem ami a legjobb minőséget adja?
  • bon
    Várni kell a frissítésre, hátha benne lesz, a saját csengőhang beállítás lehetősége.
  • oneal1
    saját csengőhang megoldására tud valaki valamit?
  • bon
    Ismer e valaki az List it! Do it! progihoz hasonlót akár fizetőset amivel feladatokat tudok felvenni hangos emlékeztetővel, esetleg e-mail küldési lehetőséggel ha aktuálissá válik a feladat. De legjobb a hangos emlékeztetés pl. csipogás formájában.
  • bon
    Ingyenes program: Adobe Reader, List it! Do it!, Youtube
    Ingyens játék: Flowerz, Bubble, Metro Block Free, Soltaire, Unite
    Trial játékok: I Dig It, Ilomilo, The Harvest
  • oneal1
    végre megérkezett a telóm:)
    Nagyon tetszik, meg vagyok vele elégedve.
    Marketplace ből ki milyen ingyenes programokat szedett le ill játékokat?

köszi
  • mflex #963
    Ezt írta egy magyar srác:

• mflex #962
    An international credit card can be used in any country irrespective of the country of issue...
    All my settings are set to India and my credit card is issued in India too - and it works fine

Visa dombornyomott, evvel megy, már sokan írták, akár fals lakcímmel is.
  • Jissi
    Tudom, pont ezek miatt nem párosítottam még.

Egyelőre van egy amerikai ID-m, ehhez próbálok magyar kártyát regisztrálni. Meg kell találnom azt a kártyát, amelyiknél a zune a kibocsátó banknál csak a nevet, kártyaszámot, lejáratot és a security kódot ellenőrzi, de a lakcímet nem.
  • mflex #960
    Ha a win live id-t párosítottad a magyar xbox live rendszerrel, akkor aztán semmi nem fog működni. Itt van erről egy bejegyzés is.

Link
  • mflex #959
    Én egyelőre nem értem ezeket, azt sem, hogy hogyan sikerült fals lakcímmel regisztrálni az illetőnek.
  • Jissi
    Nagyon furcsa, próbáltam Citi és Erste VISA kártyával is, egyiknél sem engedte a kártyaregisztrációt. Címnek nem tudom beírni a magyart mivel az ország legördülő menüben van és nem lehet felülirni. Magyarországon az OTP viszi az Amex-et, lehet hogy a Junior max kártyát ezért fogadta el?

A magyar marketplace érdekes kérdés. Az Xbox360 elmúlt 5 évében nem volt magyar marketplace úgyhogy a tavalyi bevezetés óta magyaroknak engedik a migrálást. Úgyhogy az angol ID-t át lehet állítani egyszer magyarra, de utána ahogy írtad, változtathatatlan lesz. Pont azért érthetetlen hogy miért nem lehet wp7-en hozzáférni, mert ha Xbox-ra elérhetővé tették, akkor nem hiszem hogy komoly technikai akadálya lenne wp7-re is.

• oneal1
    master card bukta?
  • Hegi90
    Amúgy azt is vegyétek figyelembe, hogy nem lehet átállítani az accotok régióját. Azaz ha lesz magyar marketplace, akkor se fogtok tudni átállni rá valószínűleg (csak úgy, ha csináltok egy magyar accot, arra meg nem tudjátok átvinni az appjaitokat).
  • mflex #955
    idézet:

[i]Csinálj egy Angol Win ID-t és reset után azt a fiókodat add meg elsőnek, és akkor eléred a fizetős dolgokat is. Persze Visa vagy Mastercard kártyára még szükséged lehet. Nekem tegnap elfogadta az OTP Junior max kártyám. Az ilomilo-t jól meg is vettem!
  • mflex #954
    American express kártyával megy, de épp az előbb olvastam, hogy visa kártyával és hamis lakcímmel is megy...
  • Jissi
    Szia, Neked esetleg sikerült? Ha ezen múlik akkor kiváltok egyet...
  • mflex #952
    Azzal megy.
  • mflex #951
    érdekes...
  • Hegi90
    a telódban állítsd át a régiókat.
  • szszteee
    üdv skacok ha ingyenes játékot vagy bármimást le akarok tölteni a zune azt írja h nem tom letölteni mert nem elérhető ez a tartalom ebben a régió-ba? megoldás? próbáltam régiót váltani zune oldalán de ott nem találtam ilyen opciót :) valaki help:)
  • bon
    Kicsi piac a Magyar, így nem meglepő, hogy nincs rögtön Marketspace hozzáférés.
  • Jissi
    Gáz hogy egy fontos funkciót nem lehet használni hónapokkal a bevezetés után... ráadásul ezért választottam wp7-et. Na mindegy, köszönöm azért a segítséget.
  • Hegi90
    akkor valszeg tényleg nem lehet sajnos :/

Esetleg American Expressel lehetne még próbálkozni.
  • Jissi
    A négyből kettővel biztosan, már többször, több helyen is, dombornyomottak, egyik Visa, másik Master.
  • Hegi90
    tudsz neten fizetni azzal a bankkártyával?

amúgy én inkább megvárom, amíg bejön ide is a MP, de mflexnek asszem sikerült.
  • Jissi
    Köszönöm, már olvastam, sajnos ugyanolyan magyar specifikus konkrétumok nélküli mint minden amit eddig találtam a neten. Zune accountot nem tudsz létrehozni magyarországi lakhellyel, bármilyen másat egyébként akár a regional settings átállítása nélkül is. Az angolhoz/amerikaihoz bármilyen címet lehet találni a netről, de magyar hitelkártyát nem fogad el, akármilyet is próbálok.

Angol/amerikai-val free applikációt tudok letöltni, fizetőst nem.

Esetleg Neked (vagy akárkinek) sikerült a fenti módszerrel megoldani?
  • Hegi90
    google
    katt
  • mflex #941
    Miért sajnos?
    Ha az MS és a nokia egy olyan rendszert tud az embereknek adni, amivel kinyalják a seggüket, nagy valószínűséggel a MANGO már rendesen odabax majd efelől, akkor nyilván a sok symbian felhasználó váltani fog, és aki idáig is nokia buzi volt, az ezután is niokia-t fog venni, mert látja, hogy az jó, gyors stb... Akkor a lenti grafikon "életbe" léphet, és tegyük hozzá azt is, hogy mi tudjuk, hogy milyen OS fut a telefonokon, mert ezekkel is foglalkozunk, mert érdekel minket és olvassuk a híreket, de aki nem foglakozik ezzel, (és sok millió ilyen ember van) az nagy ívben leszarja, ergo neki tökmindegy, hogy mi, csak egy qrva jó telefonja legyen, és a nokia ebben erős, mert ha valakitől tartanak a többiek, az a maga a nokia. A samsung, lg, htc is baromi jó telefonokat csinál, talán még jobbakat is manapság, de a név, mint nokia, ez a nem mindegy.
  • oneal1
    rendben köszi!
  • bon
    Igen, free cuccokat gond nélkül lehet letölteni, én Angliai címet regisztráltam