5743
-
Nos, beszéltem négy emberrel is a neten, akiknek Samsungja van. 1 pannonos és 3 Tré, a pannonos embernek már a múltkor frissült. Van egy telenoros igazi "főboss" haverom, aki elmondta, hogy az MS frissítésbe ők egyáltalán nem szólnak bele, de úgy tudja, hogy a T meg baxakodik rajta.
Szóval a másik három embernek semmi idáig. Szóval ha ez igaz, akkor kérdezem én, hogy a T minek avatkozik bele az update-be? Miért csak ők tiltanak le telefont, miért csak ők szopatják be az embereket a hülye parasztvakító akcióikkal, és miért csak a magyar tré ilyen faxszopó ezen a téren?
-
nekem se. -
nekem még semmi:D -
[b]Újra aktív a 7008-as frissítés az összes WP7 készülékre, beleértve a Samsungokat is. Állítólag javították az inkompatibilitást. -
Úgy tűnik, alaptalan volt a pesszimizmusom, újra kijavították a Samsung-hibát. -
Mi lesz később, ha mostaniak már ezt is tudják...
-
A yahoo-ban dollármilliárdok vannak, csak ennyi a probléma nem több.
A samsunghoz meg nem tudok mit hozzáfűzni, mert nekem simán felment az update (független 16GB verzió). Az ios meg úgy jött ide, hogy az egy fostákolmány volt mikor megjelent. Ehhez képest a WP7 sebessége egyedülálló, de sok ember meg fikázza, holott egyre több ember vesz ilyen telefont és szeret bele, nap, mint nap olvasom. Az MS-nek nagy szelet kell a tortából, a Mango (7.5)-val megjelenő nokia-k, ha minden igaz, azért karácsonyra érkeznek, mert akkor sokan kibaxhatják erre a pénzüket, a másik pedig az elképesztő hw, ami nvidia féle 2x2 ghz proci és a legerősebb gpu gyorsítóval fog kijönni.
Pontosan azért, hogy az xbox a kezedben keljen életre és hdmi csatlakoztatással full hd-ben ökörködj a legdurvább grafikájú játékokkal. Ha valamivel, akkor ezzel és a kinect dologgal, akar az MS egy telefonba bujtatott konzolt adni a kezedbe, amivel még sok mást is lehet csinálni. Az xbox tábor meg durván hatalmas, plusz a nokia felhasználók, akik ugyancsak nem kevesen vannak. Gondolom azért szerényebb nokia-k is napvilágot látnak.
-
Mert szerintem erősen valószínűsíthető (és egyben el is várható), hogy a terítendő komponenseket kipróbálják, mielőtt kereskedelmi forgalomba hozzák.
mflex: ez még nem változtat a helyzeten, hogy jelenleg(?) a frissítések finoman szólva sem úgy jönnek, ahogy az el volt tervezve, s szerintem mostani Samsungos mizéria is késleltetheti, ahogy a Yahoo IMAP-probléma is tette... Szerintem ez előbbi egyébként súlyosabb hiba, főleg, hogy Omnia+Focus páros majdnem harmadát adja az összes WP7 készüléknek... iPhone meg nem tudom, hogy jön ide, de valóban, iOS-hez képest hihetetlen ütemben fog fejlődni, durván 1 év alatt behozzák a jelenlegi verzióhoz képesti lemaradást... -
A januári fail, nagyrészt köszönhető a yahoo-nak, amit az usa-ban (hülyék) többen használnak, mint a google-t. A másik a Nokia volt, a harmadik pedig a rendszer teljes felgyorsítása a hw-hoz. Hamarosan kiderül, jövő hét. A mobiletechworld-on egy harmadik frissítésről is írnak, ami a jövő hónapban lesz.
Nem tudom minek kell ilyen hülyeségeket írni, az első iphone olyan szar volt, hogy csak a harmadik update-re mondtam azt, hogy na végre! -
Miért nem tesztelhették volna mindkettőt? Nem kétbites a világ.
Rájöttek erre is egyúttal, meg még gondolom pár dologra, így legalább az igazi frissítésekkel nem lesz komolyabb baj. -
Miért is? -
Létezik win7re travian kliens?
A bongeszo nem birkozik meg az oldallal...:S
-
Szerintem az a szolgáltatást magát tesztelte, mennyire bírja majd a terhelést (azon túlmenően, hogy a mechanizmust frissítette), aligha az volt az első alkalom, hogy kipróbálták... -
egy hete tesztelték
-
Van 10 féle készülék, szerintem illett volna alaposabban letesztelni a frissítést ezekkel. Persze valószínű, hogy a dologban a Samsung a ludas (megjegyzem, nem vagyok meglepve, hogy pont velük van gond), de az MS most nincs abban a helyzetben, hogy ilyenek beleférjenek. Ráadásul ugye a korábban beharangozott "January update" márciusra van datálva - jelenleg... -
Miért pont a Microsoft? Inkább a Samsung, vagy a szolgáltatók hibája szerintem. Ha saját hardvere lenne, mint az Applenek, akkor nem lenne semmi gond a frissítéssel... -
amúgy kezd kicsit gáz lenni a microsoft, szvsz... A Win 7-tel meg Win phone 7-tel az én szememben nagyot nőtt, amit most kb. el is bukott. -
Őszintén szólva, én azon sem lepődnék meg, ha emiatt mindenhol csúszna az update. -
bírnám már én is...
Miért érzem azt hogy akinek omniája van nem fog frissíteni márciusban?:S:S -
Mikor jön már az a samsung update? -.- -
nincs -
zolzoli #1077 Nem tud valaki olyan alkalmazást a telóra ami felkapcsolja a vakut a vényképezőnél hogy lehessen zseblámpaként alkalmazni, én csak olyat találtam ami a kijelzőt szinezi de az nem jó semmire. -
zolzoli #1076 Omnia 7 -
Milyen készüléken, mert a különböző márkák és típusok között lehet jelentős eltérés. -
zolzoli #1074 Használja valaki a telót high vagy medium fényerőn?!Menyivel befolyásolja ez az aski lemerülési idejét?Ha van valaki aki igy nyomja egy infót fágjon már hozzám köszi. -
nem mind1, hogy mikor jön neked ez a frissítés? úgyse változtat semmin. majd ha a rendes késik, akkor idegelj. -
a BT nem problémás senkinek? vagy lehet egyáltalán valamire használni fülesen kívül? -
Szóval így kell helyrerakni az patch által elrontott telókat -
A frissítés a jövőben megjelenő frissítéseknek készíti elő a terepet, a cuccokat meg nem kell menteni, mert minden megmarad frissítés után is. -
zolzoli #1069 Mit takar ez a frisités most magában?Meg amik a telón vannak cuccok azokat hogy tudom megmenteni h frisités után is meg maradjanak.Meg lenne nekem egy olyan problémám hogy a fő kijelzőn állandóan ott van az h emailom jött méghozzá 2 darabb XD és nem tudom eltüntetni akármit csinálok se teló resi semmi, de ha új üzi jön melette jelzi nem ahoz adja valami ötlet? -
ahha az van, a problémát olvastam de a módosított frissítést nem, köszi! -
Omniad van nem? Gondolom olvastad a frissítési problémát, pár nap és itt van a módosított frissítés. -
most már kezd kiidegelni hogy nincs frissítés... -
"Egyes Samsung készülékeken problémás a frissítés"
Úgy tűnik, hogy egyes Samsung Omnia 7 és Samsung Focus készülékeken gond van a mini-frissítéssel, amelyet Microsoft kezdett elérhetővé tenni a felhasználóknak tegnap este. teljes cikk: link -
Persze, ez volt a hivatalos sztori sokáig, de évvégén megjelentek hírek, hogy a szolgáltatók késleltethetnek egy frissítés erejéig, akkor mindenképp kimegy. Ahogy látom, MS fórumain is megy az értekezés erről, egyértelmű válasz nélkül... -
most néztem meg, nekem még mindig nincs frisítés -
Egyébként sem a szolgáltató, sem a telefongyártó cég nem késleltetheti a frissítést, ez feketén fehéren kiadta az MS. -
Hát őő izé, elképzelhető ez is... -
Szóval akkor a szolgáltatóknak nem engedélyezniük kell a frissítéseket, hanem explicite tiltani (már ha így akarják)? Ez jó, nem feltétlen kell független telefont nézni... -
Igaz, én szóltam rájuk, mert fingjuk nem volt róla :D