5743
  • mflex #1138
    Ugyanez müxik omnia alatt is, akinek kell a download mód, tehát a lényege, hogy 3 db 100k-s ellenállást hurokba kötsz a 4-es és az 5-ös pin-en, és kész.

• mflex #1137
    Komolyan mondom a köcsög samsung miatt kell (már) megint szopni, jó cuccokat gyártanak, de nekem az SGS után most már az jön le, hogy totál idióták kezelik a firmware-ket.
    Ha a samu miatt a napokban nem jön a nodo, ami már htc-re az xda-n kikerült, akkor kivágom az ablakon az egészet hóbelevancostul és hozatok egyy dell-t.
    Ha meg csak CP lesz a nagy update, akkor gratulálok...
  • mflex #1136
    Maga a frissítést menetét nem tudom, de ha a download mód ok, akkor annak a telónak semmi baja.
  • stp4trick
    a download az bekapcsol, de a flash progiban egyszerűen nem vált a start gomb aktívra, így nem indul el a flashelés
  • mflex #1134
    Nem blokkolják, egyszerűen szar a T és samsung együttes JJ6-os szoftvere, már ami a frissítést jelenti...szerintem, de én már nem tudom, hogy mi lehet valóban az igazság.
  • mflex #1133
    Download mód sem megy? Ha az megy addig semmi gond, ezt tudom még amikor androidod használtam...
  • bon
    Mondjuk abban se lenne logika, hogy mi értelme lenne csak egy adott telefon típust blokkolni. Pláne ha már létezne olyan frissítés ami lefut gond nélkül.
  • oneal1
    úgy legyen:)
  • asysoft
    Ha a T-mobile miatt nem tudjátok leszedni, akkor a NoDo-t azonnal megkapjátok. Elvileg egy szolgáltató csak egy frissítést tud blokkolni, a következővel mindenképp megkapják a felhasználók azt is (ne kérdezd, mi értelme van egyáltalán blokkolni...).
  • Hegi90
    Ebből szerviz lesz... :/
  • stp4trick
    megpróbáltam flashelni, de meg se nyikkan
  • oneal1
    a vicc hogy elvileg holnapra igérik a nodo-t mi meg még nem tudunk frissíteni...:S
  • Hegi90
    Thx, majd csekkolom ha hazaerek.
  • oneal1
    CSC_Cetus_Europe_I8700XENJK1
    CSC_Cetus_Europe_I8700BSEJK1
    CSC_Cetus_Europe_I8700DBTJK1

honnan tudom, hogy melyik kell nekem?:)
  • oneal1
    nekem jj6
  • Hegi90
    Nekem ott jj4et ir pda-ra meg cscre, phonera viszont jj3at. Akkor most mi van?
  • mflex #1122
    A szoft a samfirmware.com oldalon van valahol.
  • mflex #1121
    Ezt üsd be a tárcsázóba: ##634# , ez a diagnosztikai menü, a diagnosztikai menübe meg ezt írd be: *#1234#
  • oneal1
    ezt hol lehet megnézni?

és ezt a jk1 et leszedni és feltenni?:D
  • mflex #1119
    Halvány fogalmam sincs, de most olvasom a 10-ik embernél is, hogy a JK1 felrakása után rögtön ott volt az update.

Nem értem, mert nekem alapból a JK1 volt a telefonon, gondolom neked JJ6?
  • Hegi90
    van hozzá valami tutóriál?
    garanciát nem kúrja el?
  • mflex #1117
    Otthon raktál fel odin-nal.
    JJ6 és a T a hiba forrása, akkor mégis ezek szerint.
  • Hegi90
    bevitték, vagy otthon csináltak vele valamit?
    ha bevitték mennyi idő mulva kapták vissza?
  • mflex #1115
    Többen írják, hogy a T telefonjukra felrakva a JK1 OS-t, rögtön elérhetövé válik az update...
  • Hegi90
    xD
  • Verzoo
    Ez nem lett túl jó :(
  • mflex #1112

• stp4trick
    detto
  • oneal1
    semmi....
  • bon
    Érdemes nézegetni az Omnia 7 tulajoknak a frissítést, célszerű a számítógépre dugva Zune-on keresztül, úgy is szükséges a telepítéshez a Zune.
  • bon
    Na akkor most nem értem, független telefonba nem hiszem, hogy belenyúlhatna a szolgáltató, pláne, hogy szoftver módosításhoz firmware cserét kéne végrehajtania szerintem a szolgáltatónak.
    Samsung részéről a belenyúlás még a gyártás folyamán lehetséges de ez ismét a régebbi bulid lehetőségét támasztaná alá.

• mflex #1107
    Független, tehát tökmindegy milyen kártya van benne, a lényeg azon a telefonokon van, amibe beleturkáltak.
  • bon
    Én kétlem, hogy igaz lenne, meg mi érdeke lenne a t-mobil-nak? Ilyen hozzálással csak ügyfelet veszíthet. Én T-mobile-os vagyok igaz a telefonom független, na meg nem omnia.
    Inkább a Samsung a ludas a dolgokban.
  • mflex #1105
    Máshol is írják ezt:

Azért ez furcsa...
  • oneal1
    kiváncsi vagyok akkor is szívunk e ha már a nodo is kintt lesz...
  • oneal1
    na csak nem! akkor megőrülök!
  • Hegi90
    Ha emiatt be kell vinnem trémobilos szervizbe, én tökön szúrom magam.
  • oneal1
    ez kész...

várjuk még 1 darabig:D
  • Hegi90
    nálam se történik még most se semmi....
  • Verzoo
    Én is Telenoros vagyok, Trophym van, eddig nekem se frissült, de ma igen.