5743
-
Ugyanez müxik omnia alatt is, akinek kell a download mód, tehát a lényege, hogy 3 db 100k-s ellenállást hurokba kötsz a 4-es és az 5-ös pin-en, és kész.
-
Komolyan mondom a köcsög samsung miatt kell (már) megint szopni, jó cuccokat gyártanak, de nekem az SGS után most már az jön le, hogy totál idióták kezelik a firmware-ket.
Ha a samu miatt a napokban nem jön a nodo, ami már htc-re az xda-n kikerült, akkor kivágom az ablakon az egészet hóbelevancostul és hozatok egyy dell-t.
Ha meg csak CP lesz a nagy update, akkor gratulálok... -
Maga a frissítést menetét nem tudom, de ha a download mód ok, akkor annak a telónak semmi baja. -
a download az bekapcsol, de a flash progiban egyszerűen nem vált a start gomb aktívra, így nem indul el a flashelés -
Nem blokkolják, egyszerűen szar a T és samsung együttes JJ6-os szoftvere, már ami a frissítést jelenti...szerintem, de én már nem tudom, hogy mi lehet valóban az igazság.
-
Download mód sem megy? Ha az megy addig semmi gond, ezt tudom még amikor androidod használtam... -
Mondjuk abban se lenne logika, hogy mi értelme lenne csak egy adott telefon típust blokkolni. Pláne ha már létezne olyan frissítés ami lefut gond nélkül. -
úgy legyen:) -
Ha a T-mobile miatt nem tudjátok leszedni, akkor a NoDo-t azonnal megkapjátok. Elvileg egy szolgáltató csak egy frissítést tud blokkolni, a következővel mindenképp megkapják a felhasználók azt is (ne kérdezd, mi értelme van egyáltalán blokkolni...). -
Ebből szerviz lesz... :/ -
megpróbáltam flashelni, de meg se nyikkan
-
a vicc hogy elvileg holnapra igérik a nodo-t mi meg még nem tudunk frissíteni...:S -
Thx, majd csekkolom ha hazaerek. -
CSC_Cetus_Europe_I8700XENJK1
CSC_Cetus_Europe_I8700BSEJK1
CSC_Cetus_Europe_I8700DBTJK1
honnan tudom, hogy melyik kell nekem?:) -
nekem jj6 -
Nekem ott jj4et ir pda-ra meg cscre, phonera viszont jj3at. Akkor most mi van? -
A szoft a samfirmware.com oldalon van valahol. -
Ezt üsd be a tárcsázóba: ##634# , ez a diagnosztikai menü, a diagnosztikai menübe meg ezt írd be: *#1234# -
ezt hol lehet megnézni?
és ezt a jk1 et leszedni és feltenni?:D -
Halvány fogalmam sincs, de most olvasom a 10-ik embernél is, hogy a JK1 felrakása után rögtön ott volt az update.
Nem értem, mert nekem alapból a JK1 volt a telefonon, gondolom neked JJ6? -
van hozzá valami tutóriál? 
garanciát nem kúrja el? -
Otthon raktál fel odin-nal.
JJ6 és a T a hiba forrása, akkor mégis ezek szerint.
-
bevitték, vagy otthon csináltak vele valamit?
ha bevitték mennyi idő mulva kapták vissza? -
Többen írják, hogy a T telefonjukra felrakva a JK1 OS-t, rögtön elérhetövé válik az update... -
xD -
Verzoo #1113 Ez nem lett túl jó :( -

-
detto -
semmi.... -
Érdemes nézegetni az Omnia 7 tulajoknak a frissítést, célszerű a számítógépre dugva Zune-on keresztül, úgy is szükséges a telepítéshez a Zune. -
Na akkor most nem értem, független telefonba nem hiszem, hogy belenyúlhatna a szolgáltató, pláne, hogy szoftver módosításhoz firmware cserét kéne végrehajtania szerintem a szolgáltatónak.
Samsung részéről a belenyúlás még a gyártás folyamán lehetséges de ez ismét a régebbi bulid lehetőségét támasztaná alá.
-
Független, tehát tökmindegy milyen kártya van benne, a lényeg azon a telefonokon van, amibe beleturkáltak. -
Én kétlem, hogy igaz lenne, meg mi érdeke lenne a t-mobil-nak? Ilyen hozzálással csak ügyfelet veszíthet. Én T-mobile-os vagyok igaz a telefonom független, na meg nem omnia.
Inkább a Samsung a ludas a dolgokban. -
Máshol is írják ezt:
Azért ez furcsa... -
kiváncsi vagyok akkor is szívunk e ha már a nodo is kintt lesz... -
na csak nem! akkor megőrülök!
-
Ha emiatt be kell vinnem trémobilos szervizbe, én tökön szúrom magam. -
ez kész...
várjuk még 1 darabig:D -
nálam se történik még most se semmi.... -
Verzoo #1099 Én is Telenoros vagyok, Trophym van, eddig nekem se frissült, de ma igen.