Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Nem, ez bug, és javítva lesz, már sok helyen olvastam, velem is elõfordult már párszor.

What about the forests?

mflex
Nagyon gyors, nagyon smooth, ezzel élvezet netezni, bár az alap explorer is jó, de hát ez odaver rendesen, ez egy optimalizált profi app! <#eljen>

What about the forests?

Hegi90
Amúgy csak velem szokott olyan történni, hogy marketplacebe böngészgetek, és sokat letekerek, akkor ugye várni kell amíg betölti az app infókat. Na most, ha én ezt nem akarom megvárni, és nyomok egy home gombot, akkor kilép ugyan a fõmenübe, de utána nem tudok visszalépni a marketplacere késõbb (és ugyanígy nem tudok zenét se hallgatni). Egy ki-be kapcsolás megoldja, de azért ez elég idegesítõ...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
zseniális!!!

Szerk.: feldobtam redditre, kíváncsi vagyok a véleményekre.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

mflex
Megvettem a most felkerült magyar fejlesztésû böngészõt, eszméletlen!!

What about the forests?

mflex
Ahogy azt alig két hete mi is megjósoltuk, a Marketplace alkalmazásainak száma elérte az ötezres határt. Ez a szám nagyon fontos, mert a WebOS, ami már másfél éve van jelen a piacon, is ilyen mutatókkal büszkélkedhet. Bár egyes források 6000 alkalmazásról szólnak a WebOS esetében, de ha így halad a Zune Marketplace térhódítása, akkor azt is túllépi egy hónapon belül. Az ötezer alkalmazás egyötöde játék, tehát úgy látszik, hogy a kisebb alkalmazások térnyerésének köszönhetjük ezt a számot.

What about the forests?

mflex
Valami mód biztos van rá, tegnap olvasgattam pár külföldi fórumot, de semmi ez ügyben.

What about the forests?

mflex
<#wow3>

What about the forests?

Italo4ever

jelenleg 9gb kep menniseget toltam fel a hotmail-re, mind a telefonon van,egesz ejjel ezzel szarakodtam <#vigyor2>

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever
ez engem is erdekelne,mert csak azt jeleniti meg,amit a zune marketbol megvettel.

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
Szerintetek azt meglehet csinálni, hogy zenehallgatásnál, mint a marketplace zune szekciójában a háttérben kirakja nagyban az elõadó képét? Mert alapból csak egy kis album kép jelenik meg, tehát saját felmásolt zenére gondolok...

What about the forests?

mflex
Több, mint az 😄, de nagyon jó!

What about the forests?

Hegi90
Tényleg 😄

Érdekes....

mflex
Töltsd fel a drive-ra a képeket, majd 2-3 perc után lépj be az összes kép menübe, fent a pontokon látni a frisstést, majd a mappák is elõkerülnek, utána lépj be a skydrive mappába a telefonon, nézd végig a képeket, szakítsd meg a netet, és tádám teljes minõségben ott fog csücsülni ezután minden feltöltött kép. Nem kell hozzá net.

What about the forests?

Hegi90
Nálam csak egyszer frissít, ha közben töltök fel még valamit a drive-ra, akkor azt nem csekkolja.

mflex
Ha belépsz az ALL menübe, automatikusan frissít minden új változást.

What about the forests?

Hegi90
Manuálisan hogy lehet rábírni a frissítésre? <#fejvakaras>

mflex
Próbáld ki, ha frissítette a drive képeidet, nézd végig a képeket, majd szakítsd meg a netet.

What about the forests?

Hegi90
"bármikor meglehet nézni, nem kell hozzá net"
Biztos vagy ebben? 😄

Hegi90
Ha van neted, meg tudod nézni mi van fent skydrive-on, ebbõl azt töltesz le a telóra amit akarsz.

mflex
Ezt én sem értem, felnyomtam vagy 400 képet a drive-ra több mappában, a belsõ memória meg szinte ugyanannyi, ez nagyon állatul megvan oldva, bármikor meglehet nézni, nem kell hozzá net. Ha törlök, vagy töltök valamit rögtön frissíti, nem beszélve róla, hogy ugye megadhatsz minden képnek egy leírást.

Hegi, te ezt próbáltad már? 😊

What about the forests?

Italo4ever
es az hogy mukodik,hogy amit a skydrive-ra feltoltok,azt letolti es szinte semmit nem valtozik a memoriaja? szoval fent van egy csomo kep a telo leszedi egybol ott van barmikor megtudom nezni,nem kell hozza net.

mflex
Talán az update megoldja, mert elvileg sokat gyorsul a rendszer többek között, bár nagyon gyors most is, és ami a fõ "lagmentes".

What about the forests?

Italo4ever
telefonrol nyomom es valamiert nem akarja a valasz erre gombot sorry

Italo4ever
aha a tobbivel nincs is gond csak ahol dolgoznia kene a procinak ott egy kicsit lassabb.

mflex
Viszont a hotmail-t szinte egyszerre nyitotta meg az összes.

What about the forests?

Italo4ever
errol beszeltem.

mflex
Mondjuk fura, hogy a HTC ennyivel lassabb, az LG mögött pillantásnyira az omnia, de a HTC elég szembetûnõ. HD-ben érdemes nézni.

What about the forests?

Italo4ever
Most mar tudom Hegi :-)

Italo4ever
*telefont na

Italo4ever
Nekem is igy kellett volna valasztani,de ettol fuggetlenul imadom ezt a tekefont<#nyes>

Hegi90
Last FM-et nem nagyon használom gépen se, arról nem tudok nyilatkozni.

A Touchnote-ban meg az alkalmazás letöltése ingyenes, de utána annyit kell fizetned, amennyit használod. Ez nem csak WP 7-ben van így.

mflex
Italo4ever
pl most

Touchnote,egy nagyon profi kepeslap kuldo,csak eppen fizetni kell erte,vagy ott a last fm.

Italo4ever
@101

Szep az az omnia,nekem HTC van,de amikor a haverral egymas melle raktuk,akkor lattam csak igazan,hogy milyen boduletes kepminosege van a samsungnak az enyem mellett :/ Tovabbi pro es konta, nem ertem miert,de a samsung 2! masodperccel elobb bootol be,viszont a HTC hamarabb elfordul vizszintes helyzetben, az omnia kicsit halkan hallani beszed kozben.Az omnia szebb kepet csinal,hiaba az enyembe a 8M kamera.A jatekokat is elobb tolti be az omnia es persze a Samoled miatt sokkal szebb is.

Nagyjabol ennyi...

Hegi90
Melyik appal jártál így konkrétan?

Italo4ever
Engem az idegesit,hogy a market-rol ingyenesen letoltott appok 50%-ban nem is ingyenesek,persze ez csak akkor derul ki,amikor felraktad,hogy ennyit meg annyit azert jo lenne ha havonta fizetnel mert kulonben szart sem er az egesz.
Kerjen el erte 30 usd,de akkor hasznalhassam amig lehet.

mflex
Észrevettem egyébként a bug-ot, bemásolom, amit egy másik helyen leírtam, a lényege, hogy restart után már jó lett.

Érdekes egyébként, hogy pl most nem tudom mitõl függ, de ha kedve szottyan, akkor az e-mail-leket frissíti, viszont van olyan, hogy utolsó frissítés vagy 13 órája volt
Éjjel frissített és hangot sem adott, mert tuti felébredtem volna rá, tehát ez mind stand by módban, wifi folyamatosan bekapcsolva, a DC kikapcsolva. Akkor most, hogy van ez, néha öntudatra ébred?
Nem értem, de csak az e-mail-nél van ez, pl az elõbb bekapcsoltam és a wifi ikon nem töltõdött fel, ahogy szokott, hanem teljes terjedelmében virított, ergo lóg a wifin a gépezet.
Na ez nekem most magas...

Azért remélem, hogy kijavítják, bár én jobban örülnék, ha egésznap a neten lógna, vagy lenne majd egy olyan opció, hogy lehessen kapcsolni, hogy a lock screen alatt ne kapcsolódjon le a wifi-rõl.

Apple vs Windows : az elõbbit, az utóbbi miatt szinte nem is használom, ez van a W7 nagyon belopta szívembe magát.

kép1
kép2

What about the forests?

mflex
Egyébként meg ték! 😄

What about the forests?

mflex
Adreno 200 GPU-val ellátottak a W7 mobilok...

What about the forests?

mflex
Passz, pedig az egyik tuti, hogy avi volt amit feltettem a telefonra, mert a fényképezõgépem AVI HD-ben vesz fel, a laptop procija meg is szenvedett vele mire kész lett. Azóta viszen a desktop gépre, ami egy "picit" erõsebb a maga i7 980X 4,2ghz-en ketyegõ procijával, sitty-sutty végzett vele 😄

What about the forests?

Hegi90
Erdekes, nekem azt irta importalaskor, h nem tamogatott formatum.

mflex
Xilisoft video converter-t, de pontosan mire kell? Mert a zune átkonvertálja...

What about the forests?

Hegi90
Aviból MP4-be konvertálás

Ki milyen programot használ?

Hegi90
😄DDDD

mflex
Ez is lol...a vége 😊

Érdemes megnézni a többit is.

What about the forests?

mflex
😄!

What about the forests?

Hegi90
Ezt nem tudom ki látta már 😄

old spice guy windows phone-ja 😄😄

mflex
Hát sajnos ezt elcsesztem, mégsem lehet eredeti nagyságában kirakni a képet, ezek szerint a jó minõségû kép becsapott, amit random kiválasztott egyszer, mert azt hittem eredeti méretben rakja ki, sajnos nem 😞

What about the forests?

mflex
Az mindegy, a lényeg, hogy ne a zune által küldd a telefonra, mert lekicsinyíti, két lehetõséged van, vagy a skydrive-ra felnyomod eredeti méretben, vagy elküldöd mail-ben magadnak, aztán save the phone. Egyébként egy new york-ki képet raktam ki, ami fontos számomra, mert rajta vagyunk a párommal, pl mondjuk van ez, készült canon eos 1d...

What about the forests?