5743
  • zolzoli
    megjelent a telón felül egy kis telefonkagyló és egy jobra mutató nyíl(feltétel nélküli hivásátirányitás bekapcsolása) pedig nem állitottam el rajta semmit egyszer csak ott volt, hol tudom ezt kikapcsolni?vagy mi ez?
  • Hegi90
    Szerintem tök fasza a fülese. Jobban szól, mint a régi Sony Walkman mp3 lejátszóm, vagy a Logitech gépi fejhallgatóm.
  • zolzoli
    Ha kikapcsolom csak vifivel működik a net, ez is lenne a következő kérdésem hogy ha kikapcsolom és be van kapcsolva a szolgáltatás az ingyenes oldalakat miért nem hozza be wifi nélkül?Azt is meg lehetne oldani h ne szivja le a pénzt de ha akarok akkor pl wifi nélkül is fel tudjak menni egyes oldalakra?
  • kifli
    Mint mondtam 6.5-nél is ki lehetett kapcsolni, és mégis felment netre, ezért kételkedtem a dologbon, de akkor majd megnézem...
  • Italo4ever
    Na az a fostenger gyari fules,csodalkozom,hogy kibirta :DDD
  • Hegi90
    Jelentem az Omnia 7 headsete kiválóan bírja a mosást és a centrifugát!
    [de csak saját felelősségre kísérletezzetek]
  • mflex #1172
    Ha kikapcsolod, akkor csak akkor mászik fel a netre, ha engedélyezed a wifi-t. Mi olyan bonyolult ebben? :)
  • kifli
    majd az eredményről légyszi számolj be :)

Gondolkodtam rajta, hogy tegyek-e wp7-et HD2-re, de nemigazán akarom énsem, hogy húzza a pénzem a lófaszért :)

6.5.x-be is külö progi kellett ami nem engedte netre menni, mert ott hiába kapcsoltam ki, az időjárást meg maileket akkor is leszedte...
    Most android nem csinál ilyet, de wp7 jobban tetszene..
  • stp4trick
    csak a data-t
  • mflex #1169
    Nekem csak data van...
  • zolzoli
    most akkor az alatta lévő 3G connection-t is off ra kell állitani vagy csak a felső datát?
  • mflex #1167
    Igen, de ez látható is, fent ha megérinted a képernyőt a 3G eltűnt, ha visszakapcsolod megjelenik. Az nyelte el a pénzed.
  • zolzoli
    Kikapcsoltam, következő feltöltésnél kiderül, alatta don't roam-on legyen ?
  • mflex #1165
    Igen, kapcsold ki.

Nyelvtől függ az opció, usa alatt a CELLULAR-ban van.
  • zolzoli
    Nem akarok netezni rajta csak wifivel és csak annyit szeretnék hogy ne nyelje be legközelebb a pénzt a semmiért, ha kikapcsolom ezt a datat úgy jó lesz?
  • bon
    Kapcsold ki a Data connection, elvileg így nme fog netre menni és nem szippantja le a pénzed.
  • bon
    Én is feltöltösen használom, úgyanúgy lehet netezni is vele csak net csomagot kell választani hozzá.
  • Hegi90
    olyannal még nem találkoztam, aki feltöltősen akar okostelót használni.
  • zolzoli
    Lenne nekem egy olyan kérdésem, hogy a telót(omnia7) kártyásan és nem előfizusan szeretném használni, és hogy a minap feltöltöttem 1500 forintal és a pénz semmi perc alatt eltünt a kártyámról de a telefon nem volt használva nem interneteztem csak a wifi ment rajta.Az érdekelne engem hogy lehetne e úgy használni a készüléke hogy ne szippantsa le a pénzt róla a semmiért, vagy csak előfizetéssel fogom tudni használni?
  • mflex #1159
    Őrület egyébként, hogy a samsung mennyire beszopatott mindenkit ezzel a szarral, igazából arra lennék kíváncsi, hogy milyen "munkák" folyhatnak a háttérben, amitől ez megfog javulni?

Már azt is eltudom képzelni, hogy a hivatalosan kiadott frissítés (21-én), ha frissül, ha nem, leszarják majd és felhívják a figyelmet, hogy a megoldásért vidd majd be egy samsung szervizbe a készüléket, mert a háttérből nem tudják megoldani ennyi idő alatt. Ha olyan könnyű lenne ezt megoldani, már rég javították volna, ergo szerintem kijavíthatatlan a JJ szoftveres telefonok frissítése.

• Hegi90
    Most már azért megvárom a NoDo-t, hátha akkor történik valami csoda.
  • mflex #1157
    Jah, PH-en mindenki frissítette már manuálisan a telefonját, erről a szar JJ4-6 ról.
  • Hegi90
    arról az oldalról, amit korábban linkeltél?
  • mflex #1155
    Ez manuális frissítés volt, nem automata.
  • Hegi90
    de nekem is jj4... akkor miért nem frissül?
  • mflex #1153
    Idézet:

[i]Miután a szervizzel beszéltem a T-Pontban, és azt mondták nekik nincs újabb FW, és igazából ha a netről eredeti FW-t töltök le, akkor nem lesz gond, ezért megvolt a JK1 frissítés.
    JJ4 esetében (nálam legalábbis) nem kellett JIG, simán belépett nélküle is download módba és megindult a frissítés. Annyi tapasztalat, hogy miután felment a loaderből az első menet és újraindult a teló, akkor elkezdi frissíteni a telót, és kb. a frissítés harmadánál-felénél megáll egy kicsit hosszabb időre és tököl. Ilyenkor nem szabad pánikba esni, mert előbb-utóbb tovább megy és befejezi.
    Miután felkúszott a JK1, ahogy rákötöttem a gépre már szólt is, hogy itt van a 7008, és frissítsem. Tehát erősen firmware függő, hogy megjön-e a frissítés... Egyébként a 7008-at már Mac alatt a Windows Phone 7 Connectorral frissítettem, ott szintén volt frissítés közben a várakozás, de gyönyörűen lefutott, úgyhogy bátran mondhatom sikeresen felfrissítette a rendszer mindenféle zökkenők nélkül.
  • bon
    Elképzelhető, hogy a piac megjelenés miatt még nem K1-es firmware-el jött ki a készülék, mert ha K1-es adták volna ki az első szériát akkor lehet, hogy csúszott volna a készülékek megjelenése.
  • mflex #1151
    A samsung nagyon minőségi termékeket csinál ez nem vitás, de ezt mindjárt haza is vágja, a leszarom utána a felhasználókat stílussal. Ha a dell-nek lenne olyan változatban készüléke, ami nem külön bill-es, már le is cseréltem volna. Ugyanez van/volt az SGS-el is, már mindenki rég megkapta a frissítést, a samsung pedig beleszart.

Nem értem, hogy egy zárt rendszerbe, miért szólhat bele a gyártó, és miért nincs az összes telefonon a JK1, ha az a jó...
  • Hegi90
    de ha még most sem tudok frissíteni... >_>
  • mflex #1149
    [b]Nodo: Vége a találgatásoknak, a Microsoft franciaországi részlege hivatalosan is megerősítette az információt: március második felében érkezik az első komoly Windows Phone 7 frissítés. A késés oka az előzetes frissítésnél kiderült, csak Samsung mobilokat érintő hiba, illetve ennek kijavítása. A Microsoft nem engedheti meg ugyanis magának, hogy a NoDo frissítés nem fut végig és használhatatlan lesz a telefon.
  • asysoft
    OFF: Tökéletesen igazad van, és tisztában is vagyok ezzel. Csak bő fél éve napirenden van jelenlegi eszközöm lecserélése (egyrészt "kinőttem", másrészt elegem van a hibáiból és az utóbbi időben rendszeressé váló restartokból), s nem szeretnék "mellékvágányba" fektetni (WP7 UI tetszik messze a legjobban, ezért nagyon valószínűnek tartom, hogy jövőben lesz ilyen eszközöm).
  • mflex #1147
    Mondom (írom) add el :) Semmi sem biztos.
  • Gladiator
    Az az egyik. Ez a funkcio az egyik legalapabb, kb. 8 Eve minden telefonban van, itt meg a vilag legnagyobb szoftvergyartoja, tobb szaz/ezer programozoval keptelen volt ezt tobb honapos csuszas utan beletenni. Es ez be volt jelentve. Akkor olyanra mar nem is szamitok, ami nem volt bejelentve, pl. H legalabb a teloval keszitett kepeknek meg lehessen az adatait nezni. Meg egyaltalan miert higyjem el, h marcius vegen kijon? Miert higyjem el, h a mango iden kijon? Es miert higyjem el, h a mango igert ujdonsagainak legalabb a fele tenyleg benne lesz?
  • mflex #1145
    Miért, gondod van a telefonnal? 2 hetet nem tudsz még várni? Egyedi csengőhang miatt? LOL Add el, de tényleg...
  • mflex #1144
    Pont a samsung szar JJ szoftvere miatt.
  • ppista
    A képlet egyszerű. Várni kell a WP7 telefon vásárlással még legalább egy évet, addigra hátha kinövi magát a rendszer. Ugyanígy volt az iPhone-nal is -ott a iP3-tól volt már egybe a dolog-, és az Android-dal is.
    Mondjuk az fura, hogy az ms már jópár éve a piacon van, és az előző rendszeréből nött ki a WP7,mégis kinlódnak.
  • asysoft
    Annak ellenére, hogy elvileg egyes HTC-kre elérhető kiszivárgott NoDo-s ROM, nem sok tapasztalatot lehet olvasni. Pedig kíváncsi lennék, mennyi hibát javítottak, ettől függ, hogy beleugrom-e a közeljövőben egy WP7-es készülékbe, vagy várok még vele pár évet...
  • Gladiator
    A frissites hivatalosan is el van tolva marcius vegere. Reszemrol ennyi volt a wp7. Nem sokara ugyis kapok egy iphonet, ezt meg eladom. Tokom kivan a millionyi buggal meg, h a microsoft hulyere veszi az embereket. Sosem akartam iphoneos lenni, de az legalabb mukodik...
    Ja, es indiaban mar NoDo-s Dellek vannak es nincs egyeni csengohang:)
  • Hegi90
    hányni tudnék ettől a szolgáltatótól..
  • mflex #1139
    Idézet, ez nagyon elszomorító a T függő felhasználókra nézve:

[i]Ma voltam bent Samu szervízben Szegeden, meg aztán T-pontban is.
    Felvilágosítottak, hogy a firmware-eket a szolgáltatóknak adják ki, vagyis ők rendelik be, vagy mi. T-mobilnak még csak a novemberi firmware van meg, Telenornak már a januári is. És T-mobil fel sem tudja nekem frissíteni a januárira.
    Még bepróbálkozom a gyorsfutárral, hátha azok csinálnak valamit, de ha minden igaz, amit mondtak, ők sem fognak, mert T-s telefonra nem mehet fel a legújabb FW hivatalosan. :S