5743
-
várom...:D -
http://wmpoweruser.com/microsoft-update-page-updated/ -
[nagy]Na itt az update, illetve órák kérdése az írják! -
Gondolom, még mindig a JJ samu telók kijavításával szopnak... -
Pedig, jöhetne már a frissítés. -
Mi ez a qrva nagy csönd? Sehol semmi infó, még a nodo szót sem lehet olvasni hetek óta... -
Nem fogod Te azt ma inni sajnos... -
Hallod!!
Adja az Isten hogy a te láda pezsgődet igyuk!!!:D -
Emelem egy Tokaji Ófurminttal.
-
Nekem van rá egy láda pezsgőm, hogy a (elméletileg) hétfőn érkező NoDo nem fog frissülni a JJ-és telefonokon, különben már rég infót dobtak volna, hogy mi az ábra, vagy kijavították volna, hogy frissüljenek JK1-re, de arra még több esélyt látok, hogy ez miatt megint eltolják, mert nagyobb lesz a felháborodás, hogy sok SAMU tulaj nem tudott frissíteni a szar firmware miatt. Csak gratulálni tudok a nagy TRÉ és a SAMU szarságának. -
Felraktátok már manuálisan a JK1-et? -
az én vodás kártyám 7 éves, remélem nem hal be, nincs kedvem ezzel baszakodni :D -
rendben, ha már ennyit vártam...:)
köszi -
Érdemes megváráni a hivatalos kiadást. Pláne, hogy az eddig kijőtt frissítés nem csinál semmi érezhető dolgot. -
frissítésről lehet tudni valamit??
van magyar leírás valahol, hogyan lehet manuálisan megcsinálni? -
wp7 skin desktopra -
mivel megpróbáltam firmware-t cserélni vagy 3 gépen is próbálkoztam vele, köztük egy XP-sen, az USB driver nekem is elszállt azon, nem ismerte fel a telót -
Jó lett, nekem is bejön, csak pár dolog kellene bele, ff meg sehol nincs tőle, az az egész egy szarkupac lett. -
:o
Amúgy az se rossz cucc. Kell alá egy adblock, és egész fullos. Igaz nem egy chrome 10, de szerintem hozza a firefox színvonalát a kiegeket leszámítva. -
Én úgy tudom, hogy az IE9 bejelentése lesz, amit mától lehet majd tölteni, semmi köze a wp7-hez. -
Nem tudom. Miért, azóta már mondtak róla valamit? -
Az az IE9 bejelentés lesz, nem? -
Egy kis emlékeztető: holnap jön egy újabb MS sajtótájékoztató, amiről még semmit nem tudni. -
Használja valaki xp alatt a telefonját?
Egy emberkének próbálok segíteni, azt mondja, hogy usb driver telepítés megáll, és semmit nem tud kezdeni a telóval. Én W7-et használok, ezért halvány fogalmam nincs, hogy mi lehet a gond... -
Számod meg fog maradni (nem SIM-en tárolódik, hanem HLR-ben). SIM csere szerintem is fizetős, anno még 4 ezer körül kértek el a microSIM-re cserélőktől (csak, hogy legyen viszonyítási alap). -
A tel számodat tuti el tudják intézni. Az már kérdéses, hogy mennyi pénzbe fog neked kerülni ez az egész. Ezek a keselyűk minden hülyeségért pénzt kérnek... -
zolzoli #1192 :D hát lehet akkor hogy halál van neki, ha beviszem a t hez kicserélik és marad ugyan az a tel számom? -
Westeles kártya? :D Az kemény... Ne csodálkozz akkor ha egyik napról a másikra felmondja a szolgálatot. -
zolzoli #1190 Köszönöm a segítségeket, nem tudom mi lehet a baj, nekem ez még régi westeles kártya de eddig hibátlanul működött most tegnap óta mondja ezt a hülyeséget ha hívnak, addig rendszeresen fel volt töltve hibátlanul működött:S -
Előfordul az ilyen, bemész a szolgáltatódhoz és kérsz egy újat (majd ott helyben kipróbálod). Ajánlott vinni két telót is a biztonság kedvéért, hogy egyből meg tudd mutatni a problémát ha kérik. -
zolzoli #1188 Igen, ott is úgyan ez a gond, de nem tudom mi lehet vele 2napja még jó volt:S -
Másik telefonban is próbáltad a kártyád? -
zolzoli #1186 Vissza tettem, most nincs ott a kis jel de ha hívom magam továbra is azt mondja ezen a számon előfizető nem kapcsolható (Y) :S -
akkor most rakd vissza az eredetit, és próbáld meg azzal. -
zolzoli #1184 Tettem be egy másik sim kártyát azzal nincs probléma, most akkor mi lehet elálitódva?:S -
hard resetet próbáltad már?
SIM kártyát igazítsd meg, lehet leejtetted, nekiütötted valaminek, és elmozdult picit. -
zolzoli #1182 Valaki aki jobban ért ehez a telóhoz nézzen már nekem utánna mi lehet a hiba, mert ha valaki hívni akar azt mondja ezen a számon előfizető nem kapcsolható mióta az a kis szar ott van és nem tudom h kell kikapcsolni v eltüntetni:S -
zolzoli #1181 És erre a kérdésemre nem tudnád véletlen a választ:
megjelent a telón felül egy kis telefonkagyló és egy jobra mutató nyíl(feltétel nélküli hivásátirányitás bekapcsolása) pedig nem állitottam el rajta semmit egyszer csak ott volt, hol tudom ezt kikapcsolni?vagy mi ez? -
ja, nem tudom ki a fórumgazda, de a bannerben a linkeket javítani kellene, mert mindegyiket duplán nyitja meg kattintásra -
vagy wifi vagy hálózati net, ha kikapcsolod bármelyiket, akkor nem működik, ennyi
ha nem akarsz fizetni, akkor wifi, ha nincs hotspot, akkor data