Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Ráadásul a MIYOWA az elõbb ki is dobott, arra hivatkozva, hogy valami kritikus hibát észlelt, LOL

What about the forests?

Hegi90
Ez nekem is meglepetés volt...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

mflex
Egyébként nem értem, hogy egy olyan alap program, mint az MSN, miért nincs még mindig?!

What about the forests?

mflex
Hát, még csecsemõ az OS, bármi lehet 😄

What about the forests?

Italo4ever
A nagyja megvalosul a mostani frissitessel 😊

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Hegi90
Én ezeket szeretném:
- hazai Marketplace
- Screenshot
- kopipaszta
- a Zune-ban egy "Now playing" fül - igaz erre elég kevés esély van 😄
- rendes Bing térkép és navigáció: néhány helyen hiányos a térkép, meg jó lenne ha nem csak UK-ban meg US-ben lehetne helyi üzleteket keresni.
- Dropbox support
- Tethering (egyébként ezen valszeg a szolgáltatókkal állnak vitában, az USA-ban pl úgy tudom az Iphonenál úgy van, hogy tethering csak a legdrágább elõfizuval jár. Mo-n azért ez nem lesz jellemzõ szerintem)
- Messenger app!!! (multitaskkal)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

mflex
Ez elég durva, de sajnos várható volt, az apple erre nagyon figyel egyébként, és reméljük, hogy MS is, ha már azt mondták, hogy kemény a szûrõrendszerük.

What about the forests?

Italo4ever
Na ezert remelem,hogy az ms rendesen szuri az appokat.

http://www.technet.hu/telefon/20101231/rohamosan_terjed_az_androidos_virus-halozat

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever
En is varom, kell mar a multitasking. meg a csengohang foleg😄D

mflex
Majd kiderül cimbora, ebben a hónapban lesz a nagy update, az 100%.

What about the forests?

Italo4ever
Azt nektek kell tudni,nekem HTC van.

mflex
Mondjuk addig stimmel, hogy I8700XXJK1, a /XEN és BSE mit takar, azt nem tudom, talán az az új? <#wow3>

What about the forests?

mflex
Az az MS-on múlik 😊

What about the forests?

mflex
Hogy ebben mi az új, azt nem tudom, mert jelenleg ez van az omnia-an.

What about the forests?

Italo4ever
Akkor biztosan emelnek rajta.

Italo4ever
ez is erdekes:

Today we bring a lot of new firmware:
Back to business 1/3. Samsung I8700 Firmware: I8700XXJK1/XEN Online! (Windows Phone 7)
Back to business 1/3. Samsung I8700 Firmware: I8700XXJK1/BSE Online! (Windows Phone 7)

http://www.samfirmware.com/

mflex
A hardver elég bivaly a készülékekben, fõleg a 3D gyorsító, szóval ennek semmi akadálya.

What about the forests?

Italo4ever
szoftveresen megtudjak emelni az fps-t?

mflex
Dettó! 😄

What about the forests?

mflex
A különbség úgy a legszembetûnõbb, hogy a HD felvételt átállítod VGA-ra. Kicsit jóval simább és gyorsabb is, igen a 26 már tök jó lenne.

What about the forests?

Italo4ever
Meg nekem is csoda,altalaban 1 het utan a mobiljaim elvesztettek kcsit a vozerejuket,de ez naprol napra jobb 😄 valamit nagyon eltalatak az ms-nel

Hegi90
26-nak kellene lennie, hogy teljesen folyamatos legyen az agy számára. Igaz tévében is 24 fps-ben adják az adást asszem. Szóval mindenki döntse el magának.

De azért nekem így is egy csoda 😄

mflex
Azért 24 és 30 között eléggé látható különbség van.

What about the forests?

Italo4ever
csak 24,de nagyon is folyamatos

mflex
Nem rossz végül is, bár az fps-en 1-2-öt emelhetnének, bár ennél 29 felett van, de csak azért, mert amikor alákevertem a zenét, így mentettem ki véletlenül, de ettõl független az nem 29-30, hanem csak 24.

What about the forests?

mflex
Nincs mit 😊

What about the forests?

Italo4ever
szep felvetelt csinal a telefon meg igy is,hpgy a monitor van felveve

Hegi90
Na errõl tényleg nem tudtam 😄
Kösz szépen!

Italo4ever
Na ez nem semmi most en is beallitom rendesen a zune-t.

mflex
Na, csináltam egy videót, hogy tulajdonképpen mirõl is van szó, omnia7-el készült, és bár 2 csatornán vesz fel audioban, én azért alákevertem a minõségi audio részt.
A lényeg, hogy itt látható, hogy a zene közben a háttérben Kylie képei jelennek meg, néhány érdekes infóval, mondjuk a telefonon ennyire részletesen nem jelenik meg, de jó lenne, ha ezt manuálisan is meglehetne csinálni és feltölteni az infókat, ne csak a legismertebb sztárokról legyen.
Szóval az ID3 tag-nak ehhez az égvilágon semmi köze, aki idáig nem értette.

What about the forests?

mflex
Jah, volt nekem android és apple alatt is, nagyon smooth és gyors, szép.

What about the forests?

Italo4ever
Ez az navigacios program nagyon jonak tunik.

mflex
Írtam itt múltkor, hogy a másolásvédelmet feltörték, de ez egy becsületes hacker volt, mert az MS felé jelezte a hibát. Az MS egyébként hirdette, hogy aki feltudja törni a készüléket, etc... és felé jelzi a hibát, azt alkalmazzák és/vagy sok pénzt kap érte, feltéve, ha nem teszi közszemlére, gondolom ez miatt is feltörhetetlen lesz a készülék. Én nem bánom.

What about the forests?

Italo4ever
Gondolom amivel telepiteni tudna arra gondolt

mflex
Mármint milyen programról?

What about the forests?

Atiti
olvastam már valami progiról,de még nincsen kész sajna

mflex
Úgy nem is lehet telepíteni semmit, kikerülve ezzel, hogy warezolj (egyelõre). A másik, hogy az igo nem is mûködik W7 alatt, ha jól tudom. A sygic aura fejleszt rá egy nagyon durva programot, azt meg is veszem, ha elkészül.

What about the forests?

Atiti
igen ez müxik,de én az igo8-at szeretném feltenni a telefonra a gépemrõl és erre nem találok megoldást.

mflex

What about the forests?

mflex
Lassan kellene csinálni egy FAQ-t, pont az ilyenek miatt 😊

What about the forests?

mflex
Azt hittem, hogy ezt az "átverést" mindenki ismeri, szóval:

Vezérlõpultban a CSAK A helyet változtassátok meg Egyesült államokra, a gépeden semmilyen változás nem lesz, és a kiskapu tárul 😄, mindjárt lesz SIGN IN opció, ott természetesen az elsõdleges ID-vel jelentkezel be.

😊

A zune az átállítás alatt legyen kilõve!

What about the forests?

Hegi90
Nekem pl nincs Marketplace fül. Gondolom neki se.

mflex
Miért ne támogatná? Simán lehet zune alól telepíteni bármit (market), sõt, jóval gyorsabb és egyszerûbb is.

What about the forests?

Atiti
van arra lehetõség,hogy laptopról programot tegyek a telefonra?
sajna a zune nem támogatja..

mflex
Most olvasom, hogy az úriember ugyan feltörte, de elérhetõvé nem tette, hanem jelezte az MS-nek a hibát.

What about the forests?

mflex
Nem tudom, mert "ferdeszemû" betûkkel volt írva, szerintem valami átcseszés lehetett. Próbálom keresni...

What about the forests?

Gladiator
az mit tudott?

mflex
Annyit még, hogy szerintem az is egy barom, akinek (a legtöbb)0,99 dollár értékû alkalmazás olyan qrva nagy érvágás! Ami 500USD-be kerül, azt még megértem, a múltkor találkoztam egy ilyennel :o

What about the forests?

mflex
Úgy néz ki, hogy elbántak a másolás védelemmel 2 napja!

Infó

What about the forests?

mflex
Elfelejtettem írni, hogy sokkal jobb és célszerûbb így telepíteni, vagy megvenni az alkalmazásokat, mert itt rögtön letölti, ha kiválasztod azonnal telepíti és persze nem jön elõ, illetve nincs bug. Itt mindent meglehet csinálni, persze csak annak érdekes ez a része, aki még nem élt ezzel az opcióval. A ZUNE egy nagyszerû program.

What about the forests?