5743
-
de én nem ragelem tele a topikot miatta. -
"Az emberek olyan türelmetlenek..."
Most magadról beszéltél? Te is türelmetlen voltál, hogy nem bírtad ki, amíg az MS kijavítja a szar JJ firmware-ket.
:) -
nagy hekkelés volt 
Azért ez még sem olyan, mint amit az androidnál kell csinálni.
Az emberek olyan türelmetlenek... -
Ami soha nem kerülne a telefonodra, ha te magad már nem "hekkelted" volna meg
-
ez csak egy update az isten szerelmére... -
Engem a csengőhang meg ezek nem érdekelnek, viszont a te linked alapján már sokan megcsinálták a frissítést, persze írják az xda-n, hogy beássa magát a rendszerbe ez a fajta kikerülés, szóval garanciánál esetleg gond is lehet belőle, de ezek szerint akkor működik, kérdés, az MS miért NEM adja ki mindenkinek egyszerre?
Nekem azzal van a bajom, mint amiért a kukába vágtam az androidot is, (igaz, hogy az még főzött rom nélkül egy kalap szar volt ráadásul) hogy a felhasználók előtt elhúzzák a mézesmadzagot, aztán leszarják őket. A március 21-22 volt a végleges időpont, amit kitudja hányadszor toltak el január óta, nos talán ez miatt lett most egyelőre elegem az egészből, és mint írtam nem a telefonnal van a bajom, hanem a support-tal, ez előrevetíti talán, hogy a későbbiekben mindenkit leszarnak, akinek nem NOKIA készüléke lesz? -
Már próbálta a Microsoft, de nem jött össze, elég hamar megbukott. -
ppista #1291 Kollégám vett egy LG-t, és néha szoktam "nyomkodni". Nekem tetszik. Szép, gyors, stabil. De azt szerintem irreális elvárni (most nem pont rád értem), hogy olyan legyen mint az iPhone. Ugyanis a szerencsétlen WP7-et,több gyártó, többféle modellben kínálja. Kis túlzással Android Premium.
Az Apple óriási előnye hogy mind a S&H ők csinálják, és nagyon faszául össze van csiszolva a kettő. Meg kellene próbálniuk egy saját telefont összehozni, mert így nagyon csúnyán le fognak maradni. -
Érdekes, mikor két hete azt írtam, hogy lecserélem iPhonera a telómat, mert sok a késés, meg nem lesz egyedi csengőhang, elég cinikusan azt írtad, hogy LOL vagyok, cseréljem is, ha nem tudok 2 hetet várni:D De úgy tűnik te is megtörtél:D
Egyébként copy-pastet én is leszarom, nekem csak azé kéne a frissítés, hogy a milliónyi kis bugból valamennyit kijavítson. Az egyedi csengőhang meg csak jó lett volna... -
Pont ezért vettem W7-et, hogy elkerüljem a gányolást, de úgy látszik az apple-n kívül más nem tudja érdemben biztosítani a megígért frissítést. Az MS hozzáállásának köszönhetően a készülékek árai is meredeken csökkenek. Csak gratulálni tudok!
Az android egy fostalicska ehhez képest, de ha így folytatják, akkor egy szinten lesznek velük, ergo így is, úgy is lecserélem a phone4 telefonomat az ötösre, már csak az kérdés, hogy W7-et megtartom-e, ha továbbra is szopatják itt a jó népet.
Máshol olvasottak alapján, ez az update nem is egy nagy szám, az Italo által írt dolgok, engem meg egyáltalán nem érdekelnek, főleg nem a spanyolviaszként emlegetett iidióta CP nem! Ahogy olvastam, ha időben megjött volna az update és lett volna benne saját csengőhang (nekem ugyan nincs rá szükségem) és BT fájlküldési lehetőség, már megszorongatta volna az MS a többieket, csupán ez a három aprócska dologgal több felhasználót szerzett volna, mint bármelyik, ehelyett sorban veszti el, azokat, akik nekik szavaztak bizalmat, nem beszélve róla, hogy a WP7 tulajok legalább 90%-ka folyamatosan szidja őket.
Nem számít a "nép" akarata? Baxxák meg ez itt nem politika, hogy egy idióta kormányt nem lehet leváltani, itt könnyen lehet őket (bárkit) egyik napról a másikra a kukába hajítani. -
nem, továbbra sem aktív a START gomb a flash progiban, így nem lehetséges -
egy szinte tuti működő nodo frissítés független telókra:
http://wmpoweruser.com/a-new-way-to-force-the-nodo-update/ -
Hibakódok leírása: link -
JK1-et felraktad már azóta? -
dettó
-
Nekem továbbra se frissül. -
"Nekem ma frissult es az asszonynak adott HTC is (fuggetlenek)"
Kapd be!
-
nekem 2 napja hibát ír ki update menüben:
ja és persze no update -
En teljesen veletlenul probaltam ki,aztan meg is voltam lepodve,hogy van update. -
Jó lenne ha az én HTC-m is frissülne már, majd délután kipróbálom. -
Hozzateszem,hogy mind a ket telefont Munchen-ben vettem. -
Sziasztok!
Nekem ma frissult es az asszonynak adott HTC is (fuggetlenek)
A rendszer gyorsabb,market nem fagy,egyelore vonal megszakadas nem volt,stabilabbnak tunik az egesz,kamerabeallitasokat megjegyzi, a PES jatek gyonyoruen fut rajta,720 video akadozik tovabbra is,sajat csengohang nuku.
Egyenlore ennyi. -
Nekem is
-
nekem átállt -
Remélem igen, mert én se szeretnék lemaradni az F1-ről. -
win mobile7 átállítja éjjel magától az órát?:)
nem akarok az f1 ről lemaradni:D -
Nem, ez a 7008-as prenodo. -
ja, hogy JK1 nem egyenlő a pre-nodo-val? -
Pre... -
a picsába. Ez még nem is a nodo. Akkor meg mi a tökömet telepített ez a Zune.
mind1, a JK1 legalább rajta van :D -
Maradt a windows 7, annyi, hogy felrakod a drivert, gépet újraindítás, teló kikapcs. Updateelő rogram elindítás, teló update módban, USB-vel rádugás, programban kis zöld felirat megjelenés. Firmware 4 fájlát behúzod a progiba aztán ő elosztja magának, ahogy a leírásban is leírták. -
Hölgyeim és uraim, települ a NoDo. -
ez ami nekem nem működik, mivel nem válik aktívvá a start gomb, meg sem lehet nyomni, ezen már túl vagyok pár hete és több gépen is próbáltam -
Egyébként meg itt egy fasza magyar leírás a JK1-re frissítéshez -
win7 alatt sikerült valakinek feltennie a Samsung USB drivert? -
azokat nem kérdeztem. de pl. a szolgáltatók szoktak bele tenni maguknak cuccokat. mondjuk ebben nem láttam, de mikor anno x-periat vettem, akkor abban voltak belerakva vodafoneos számok, meg a böngészőben vodafoneos könyvjelzők, meg ilyenek. gondolom azt tesztelik, hogy nem akadnak-e össze, vagy vmi ilyesmi. de mondom, ilyet én nem láttam wp7-ben, de lehet vannak benne ilyen elrejtett cuccok. -
Ok, de mi tart több hétig?
Független telefonokat meg ki teszteli? -
anyuméknak T-mobile boltjaik vannak, van szerviz is. megkérdeztem a szervizest, ő azt mondta, hogy még ő sem kapta meg, nem is hallott róla, és általában az ilyen tesztelések 1-2 hetet vesznek igénybe. -
Nekem csak egy kérdésem van, bár a telefonom független, de ezek szerint a samsung ellenőrzése alatt van, hogy a pi..ba szólhatnak bele egy zárt oprendszerbe a szolgáltatók? Pont ez volt a lényege (az egyik), amiért az ms mellett döntöttem... -
T MOBIL: