5743
-
-
esserosszhir :P -
szerencsére nem :D -
mobilarénát nézegettem pont mielőtt átjöttem a topikba, mondom kizárt, hogy ott még nincs kiírva :D -
Ki volt az számítva wazze :D A PH-en is benyalták páran, pedig csak a linket kellett volna megnyitni... -
A telefont is szétverted?
-
-
bazz, aszittem hamarabb sütötted el, de látom már 00:40 volt :D -
Már késő! 
A Link mindent megmagyaráz... -
Várjunk csak, most tudatosult bennem, hogy április 1 van, így fentartásokkal kezelek ma minden hírt. :) -
Szép, de jó, hogy végül nem az Omnia-t választottam. Huh.. -
lol -
[nagy]A Samsung hivatalos közleményt adott ki, melyben visszarendelik az I8700-as Omnia készülékeket, a mérnökök elmondása szerint, ha nem megfelelően tartjuk a készüléket telefonálás közben, akkor egy bizonyos idő után erősen felmelegszik az akkumulátor, ezáltal robbanásveszélyes állapotba kerül, ami súlyos sérüléshez is vezethet! A hazai forgalmazók szerint, a készülékek átvétele, kijavítása, vagy cseréje, akár több hónapba is telhet, mire a telefonok újra az előfizetőkhöz kerülnek.
Link
-
-
hálózati és megosztási központ -> adapterbeállítások.
JK1-et manuálisan raktam fel, fájlokkal meg mindennel. -
nekem nem jött meg. neked simán adta? vezérlőpultban hogy kell?:D (win7) -
akkor is a vezérlőpultot javasolnám.
preNodo h-h nincs fent? -
ja, az nekem nincs. akkor lehet az a baj. én wifiről nyomom és funkciógombbal kapcsolom ki. -
3 másodperc kb. Szerintem ne a kábelt húzdd ki, hanem vezérlőpultban tiltsd le a hálózatot. -
ja azt magától ferakta manuális frissítés után egyből -
pre-nodod volt? -
az jó, nekem is. viszont miután rákeres, te mennyi idő után nyomtad ki? mert nekem vagy az van, hogy túl későn és kiírja, hogy up to date, vagy még keresés közben kikapcsolom és akkor meg csak keres percekig. mennyit kell még várni? -
nem, t-mobilos Omnia 7
manuálisan felrakott JK1-el. -
független? -
első próbálkozásra bejött
-
újabb nodo trükk. 80%ban működik. -
Lol, mac alatt szinte semmire nem használható az MS programja, ráadásul annyira "bekever" a telefonnak, hogy win alatt a zune-ra rádugva, szinte újra konfigurálja az egész rendszert.
-
igen -
fuggetlen a telod? -
Műkődik a módszer, most fejezödött be a készülékem frissítése. -
Én megvárom azért is, hogy rendesen megjelenjen, mindenféle "hekk" nélkül, most már komolyan érdekel, és egyfajta morbid kíváncsiság is hajt, hogy mikor tudom frissíteni. -
külföldi oldalakon azt írják, hogy ez csak független telókra jó -
Itt lévő módszert próbáltátok már? link -
Egy 24 fps videó nem akadozhat így, itt azért nem látszik annyira, mert egy, vagy több pontra fókuszál vele a srác, de amint mozgatja máris látszik.
id...
Az MS tudhatná (és nyilván tisztában is van vele), hogy az emberi természet már csak ilyen. Ha kiadnak egy frissítést, akkor azt a userek azonnal szeretnék megkapni, és egyenesen sértve érzik magukat (megjegyzem szerintem jogosan) ha egyesek kimaradnak/késve kapják meg, míg mások nem. Főleg, hogy a WP7 esetében (a nyilvánvaló hiányosságok miatt) mindenki úgy várja a frissítéseket, mint a messiást. Továbbá az egész firssítés lebonyolítása egy amatőr cégre vall, holott az MS pont ebben a legtapasztaltabb/legprofibb cégek között van (lásd windows illetve egyéb MS szoftver update).
Pl itt ez a videó, ami szerintem szörnyű, hisz a vas ott van alatta, ergo egy nagy bug az egész...
-
Nem akartam kiforgatni.
"de elvárom és szerintem a többiek is, aki 100+ ezret fizettek, hogy nyalják már ki a seggüket, és amit megígérnek azt ne hónapokon keresztül tologassák." ez jogos.
videó azért nem használhatatlan, BT bugról meg még nem hallottam eddig, de az tényleg kibaszott szívás azért.
A videó full sötétben készült...
-
Ne forgasd már ki a szavaimat, ha valaki hát én istenítettem a rendszert, de elvárom és szerintem a többiek is, aki 100+ ezret fizettek, hogy nyalják már ki a seggüket, és amit megígérnek azt ne hónapokon keresztül tologassák. A bugfix-ről meg annyit, hogy a kollégám telefonja, akinek már 3 napja nodo van, ma kétszer is szarrá fagyott beszélgetés közben.
Na ezek a dolgok idegesítenek, nem is kicsit, mert mi az anyjuk p..ját csináltak ennyi ideig, ha pl a 720-as videó ugyanúgy használhatatlan, BT szintén nem küldi ki a hangot.
Részemről egyelőre nem is érdekel tovább, amíg emberszámba nem veszik a felhasználókat. -
Jogos...sorry -
Csak nem értem, hogy miért kell ennek az egésznek olyan nagy feneket keríteni. Foleg, hogy nem tartalmaz semmilyen nagy forradalmi újítást, inkább csak bugfixeket, teljesítményjavítást. -
"emiatt" -
És most mi a gondod vele, hogy leírtam a véleményemet?
Ami szar az szar, és a support egyelőre szar, miért ne írhatnám le...
Szerintem meg nem hallod, olvasod tőlem ezt mindennap, hogy ez miatt telehánynám a topikot.