22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Pares #120 Váratlan szövetségesek, naná! Játszott itt valaki a Freelancerrel? Annak az elején, vagyis az Intróban meséli, hogy az emberek két frakcióra szakadva harcoltak egymással sokáig, amikor az egyik frakció végső győzelme előtt a semmiből előbukkant egy hihetetlen méretű űrhajó, és egy lövéssel felrobbantotta a Napot és az egész Naprendszert. Az első és utolsó kapcsolat egy idegen életformával.
Na most a Mass Effectben ez máshogy lesz, ha lesz, az biztos, de van egy elmélet egy hasonló befejezésre:
Klencory? Valaki?
"Klencory is famously claimed by the eccentric volus billionaire Kumun Shol. He claims that a vision of a higher being told him to seek on Klencory the "lost crypts of beings of light." These entities were supposedly created at the dawn of time to protect organic life from synthetic "machine devils."
Shol has been excavating on Klencory's toxic surface for two decades, at great expense. No government has valued the world enough to evict his small army of mercenaries."
Fény-lények, akik az idők kezdetén azért lettek teremtve, hogy védelmezzék az életet a gép-szörnyektől!
Hohóóó...
Na szóval, mi van, ha ezek a "Fény lényei" megjelennek, és picsán rúgják a Reapereket? Szerintem ez lenne az egyik legjobb befejezés.
Képzeljetek el egy epikus csatát a Föld körül a galaxis összes fajának hadiflottája és a Reaperek közt. A csata vesztésre áll, a remény haldoklóban, amikor hirtelen félbeszakítja a csatát az, hogy ezek a Fény lényei megjelennek a gigantikus hajóikkal, és elintézik a Reapereket. Persze ehhez a történet szálat is úgy kéne valahogy vezetni, hogy beleilleszkedjen a trilógiába, de a Bioware elhintette ennek a lehetőséget is... -
ZSOOLT2 #119 jah, ok. -
tudom, csak kérdezted, hogy miért van... -
ZSOOLT2 #117 Kb. először linkeltem sg-re videót, de kettővel felette ott vannak, amiket eredetileg be akartam rakni. -
bendáj17 #116 igen igazad van fel lehet simán készülni. -
Erövel nem igazán tudom elképzelni hogy legyözzék öket ezért gondolok a virusra vagy egy esetleges váratlan szövetségesekre. -
sanya200 #114 Mellesleg meg fel lehet készülni a támadásra a 2. rész végén shepard megkapja jokertől a kaszás tervrajzát gondolom a teljeset amit edi töltött le mikor megtámadták a collector bázist.Szóval ha ott a tervrajz akkor akár létre tudnak hozni olyan páncélzatot és fegyverzetet a hajókra mint amiből a reaperek épülnek fel, és így már mindjárt nagyobb az esély.ha az összes faj összes hajójára integrálják ezeket a fejlesztéseket akkor miért ne lehetne esélyük a reaperek ellen. A reaper hajók ugyan nagyok és fordulékonyságban simán lekörözik a hatalmas emberi vagy más faj csatahajóit de a villámgyors fregattok azért sokkal fürgébbek a kaszás hajónál.Nézzétek meg a 2. részben mekkora a begyűjtő hajó a normandy eltörpül mellette mégis 2 lövés elég volt ahhoz hogy hazavágják. -
bendáj17 #113 persze ez majd a jövő kérdése -
Pares #112 Ügynökök. Ez is érdekes lehet. Az az alak, akit a videóban lelőtt a sniper eléggé ember szerű volt. Én is kíváncsi vagyok, bár azt hiszem, hogy jobb lesz, hogyha megindul az infó áradat, akkor kivonom magam a fórumról egy időre, legalábbis a Mass Effect topikokból. -
Slashice #111 fedélzet=fegyverzet :) keveset aludtam :P -
Slashice #110 Amúgy a Normandia fedélzetétől sem kell csodákat várni: amíg a kaszás pajzsai aktívak, tehetetlenek. Az első rész végén is akkor sikerült áttörni a pajzsait a kaszásnak, mikor Saren meghalt, aki a Fejedelem közvetlen irányítása alatt állt.
Nem véletlen, hogy a Hírnök visszavonta az irányítást a begyűjtő tábornok felett, még mielőtt felrobbant volna a bázis. Ha nem teszi, valószínűleg ott pusztul a mélyűrben.
Valószínűleg a kulcs az, hogy a tudatot szét kell választani a testtől. De ez csak tipp :) -
Pares #109 Igazad van. Jó meglátás. Multiplayer nem hiszem, hogy lesz a ME3-ban. Az hamarább egy külön játék lesz majd, ami ugyan ebben az univerzumban játszódik majd. -
Pares #108 Hiszen azt se tudjuk, hogy a Föld elleni támadás mikor kezdődik! Lehet, hogy az egész a játék végén lesz, a finálé. Az is lehet, hogy az elején. Sok minden belefér a történetbe úgy, hogy semmit sem tudunk róla. -
Slashice #107 Azért azt ne felejtsétek el, hogy itt nem a pusztításon van a hangsúly. A kaszások (Reaperek), a nevükből adódóan nem pusztítók (mint azt az első részben fordították), hanem egyszerűen learatják a vetést. És mit csinálsz a learatott vetéssel? Felhasználod? A második részből pontosan tudjuk, hogy mire használják fel a bearatott vetést: szaporítják magukat. A kaszásoknak nem céljuk a civilázáció kiirtása, sokkal inkább felhasználása! (ami a végeredmény szempontjából ugyanaz, de mégsem értelmetlen öldöklésről beszélünk).
Továbbá azt se felejtsétek el, hogy a videón mindössze 6 kaszást lehet összeszámolni, ránézésre ugyanazon faj génállományát hordozhatják (a második részben több különböző kinézetű kaszás is repült, itt mindegyik ugyanúgy néz ki), és orbitális pályán egyetlen egy kaszás sem látható. Valószínűleg ez csak valami előőrs, valószínűleg a pusztítással nyomást akarnak gyakorolni az emberekre, hogy aztán önként és dalolva jelentkezzen az aratásra, illetve az akaratgyenge ember felett könnyebb átvenni az irányítást, és így azokból könnyebb kaszás ügynököket gyártani (ezt ugye Vigil említi az Ílosz bolygón, hogy a kaszás ügynökök segítettek felderíteni a túlélőket).
Érdekes lesz, érdekes lesz :)
Csak könyörgöm, NE legyen benne multiplayer! Ha mégis erre vetemednének, akkor az külön parancsikonról induljon, és semmilyen hatással ne legyen az egyjátékos üzemmódra illetve vica versa. -
sanya200 #106 Hajókban technikában persze fejlettebbek voltak de ez mind hiába mert szinte az egész flottájukat megsemmisítették egyetlen meglepő támadással utána meg már semmijük nem maradt hogy védekezzenek mégis kihúztak 100 évig és még meg se találták az összeset.Az iloszon csak azért nem maradtak sokan élve mert lemerült az energia ami a tartályokhoz kellett volna ami maradt pár tucat egyén meg kevés volt ahhoz hogy fennmaradjon a faj. -
az sg programozója alapból a Scooter számot rakta be, tehát ha nem raksz be semmilyen linket, akkor ezt fogja berakni - okos... -
bendáj17 #104 valahogy biztos meglehet. -
Slashice #103 Most vettem észre ezt a fórumot, akkor inkább ide írom a ME3-al kapcsolatos meglátásaim :) -
Jimmyke #102 Volt egy kísérleti Mass Effect Relay-ük, nagy szám, nekünk meg Reaper technológiánk van (mármint amiket tudatosan használtunk fel) :D -
A régi receptel szerintem, valami virusal. -
Nekem az alap elképzelésem az volt, (ami már nem valószínű) hogy a 3. részben bizonyítékot keresünk, amit vagy találunk, vagy nem, és a tanács csak az utolsó pillanatban kezd el hinni nekünk. Közben megtudjuk, hogyan lehet aktiválni a fellegvárat mint relét, és egy hatalmas bomba hátán Shepi odaugrik a még mindig a galaxison kívül várakozó fősereghez, és bumm, öngyilkos merénylőként végképp elhárítja a veszélyt. (Tudom, közelednek de attól a fellegvári tömegrelével még meg lehet találni őket) Ez ennek a videónak az alapján már nem valószínű. Viszont arról lövésem sincs, hogyan lehetne megállítani egy ekkora, és ilyen erős sereget már itt, a galaxisunkban... -
Azért a Protheanok sokkal fejlettebek voltak mint az emberiség. -
Jimmyke #98 Nemtom miért megy itt a sírás a kevés halotton, a Protheanokat vagy egy évszázadig nyúzták, nem a teljes kipusztítás a cél, mint megtudtuk ME2 végén. -
ZSOOLT2 #97 Bolygóbombázás:
Szintén:
-
ZSOOLT2 #96 Bocs, nemtommiez -
ZSOOLT2 #95 Az eddig látottak alapján, ha a Reaperek csak az lenne a célja Föld megtámadásával, hogy kiírtsák az emberiséget, nem szálltak volna le a felszínre.
És nem tartana az ostrom sokkal tovább ennél:
Vagy ennél:
-
sanya200 #94 Persze ez is csak egy elmélet de azért alá van támasztva az eddigi részekből, nem csak a hasamra ütök és leírok valamit.Elég sokat játszottam meg olvastam a mass effect-ről hogy legyen róla fogalmam mit beszélek. -
ZSOOLT2 #93 Kasumi, és Samara kabinjában is elég nagy ablakok voltak, kb. akkorák, mint a videón látható ablak. -
bendáj17 #92 az biztos ha minden hajón meglesz azok a fejlesztések mint a Normandyn akkor már nagyobb lesz az esély -
Pares #91 De az is egészen biztos, hogy a Normandy egymagában kétség kívül nem lesz elég a Reaperek megállítására. Ha egyáltalán csatában fog eldőlni az egész, és nem valami furfangos módon, amire nem is gondolnánk... -
RAMyMamy #90 jajj, szerintem a 2-ben is marha sok volt, nem kell már ennél több -
Pares #89 Ezen én is gondolkodtam, hogy milyen ablakon nézhet ki. Elég nagynak tűnik, bár úgy emlékszem, hogy a Normandy SR-2-n az a kilátó ablak az egyik oldalsó helyiségben megvolt azért ekkora. Bár lehet, hogy tévedek. -
Pares #88 Ez is csak egy elmélet a sok közül. Nekem is vannak elképzeléseim, de mivel gyakorlatilag alig tudunk valamit, ezért még várok a messze menő következtetésekkel.
És nem rosszból, de tördelt a szöveget, mert rohadt nehéz így olvasni. És a ","-t meg "."-t is kicsit többet használd.
-
Ez már a Normandy 3 amin lesz ekkora kilátó meg egyébként is kell egy nagyobb hajó shepardnak hátha kedve támad még egy tucat embert beszervezni...
-
Pares #86 Talán a Te banális ökörségeid emelnék a topik színvonalát? Annyira röhej vagy, ember. Semmit sem tudunk a plotról, de Te rögtön itt vagy az elsők közt, és osztod az észt, hogy mekkora hülyeség lesz. -
Pares #85 Sötétség van...már... -
Viszont amikor lenéz, csak egy helyszínen lángol a Föld (mivel London gondolom az Európa), a világ többi pontján sötétség van. -
sanya200 #83 Gyerekek megint csak dobálóztok itt az elméletekkel holott kicsit gondolkozni kell. 1, a reaperek nem tudnak kiirtani egy teljes fajt 2 nap alatt ha csak fel nem robbantják a bolygót, de mivel kell az emberek genetikai anyaga az új kaszás/kaszások létrehozásához nem robbanthatják fel az egész kócerájt. A reaperek ugyan hatalmas hajók 2km hosszúak de a földhöz képest csak picsányi kis szarok , írta itt valaki hogy egy hajó támad vagy 2 a többi meg nem, ha figyeltétek amit mondott a katona a teaserben akkor szó van róla hogy nem 1 várost ér támadás, na szóval a föld nagyvárosait vesszük az kb nagyon sok lehet már most is de abban a korban meg még több szóval minden nagyobb városra megy pár hajó mindjárt megvan a hajószám nem?Legalábbis úgy van értelme hogy mindenhol egyszerre támadnak hogy megosszák az ellenállást és így hamarabb megy a dolog.
2, nem a földre mennek először az oda vezető úton megtámadnak számos emberi kolóniát ami útba esik, nem úgy jönnek hogy a galaxis végéből egyből ugranak egyet és mingyá a földön is vannak oda kell érni ami feltűnő egy kicsit főleg ekkora hajóhadat tekintve.Csak említésképp mikor virgil az első részben megemlíti hogy mikor elkezdték kiirtani a faját az több évig évtizedekig tartott mire mindenkit levadásztak, bolygóról bolygóra mentek és tisztogattak, és ez csak 1 faj volt most megy ugye nem 1 hanem sokkal több van. Nyilvánvalóan az a taktika hogy először lenyomják a sereget vagy legalábbis a hadihajókat hogy utána már ne zargassa őket senki nyugodtan tudjanak kiirtani.
Szóval aki azt mondja hogy 5 perc mire kiirtják a földet az vagy nem játszott a játékkal vagy nem olvasta el a kódexet nem ismeri az univerzumot.
Egy észrevételem azért van a videóban mikor shepard nézi a lángoló földet de a kérdés hogy honnan nézi, legalábbis bennem felmerült ez a kérdés.Űrállomás nyilván nem lehet mert gondolom a reaperek leszedték az összeset a normandy-n meg nincs ekkora ablak, vagy nem ilyen.Van mondjuk kilátófedélzet de az nincs ekkora szerintem. -
Most, hogy te is idetaláltál, ez is csak egy elcseszettül unalmas totyik lesz. Semmi baj. -fav -
bendáj17 #81 igen nálam a top 1 helyén van :D