22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Daell Drow
    Mindig tudnak utni a ME trailerek, a ME1, ME2CE is 0day vettem. Ezt sem hagyom ki.
  • Pares
    Ha abba hagytad a szokásos hőbörgésed, akkor talán megnézhetnéd a videót még egyszer, és figyelmesen hallgathatnád, mit mond a narrátor. A videó Londont mutatja, és ez a bizonyos katona az előtt mondja a 9 millió halottat, mielőtt azt mondaná, hogy "reports are coming in from other major cities". Egyszóval eléggé valószínű, hogy az a 9 millió halott egy hét alatt csak magára Londonra vonatkozik. Az is lehet, hogy a többi embert begyűjtik, és ez a 9 millió csak járulékos veszteség.

Ja és ha mégjobban leelemezzük: Az egész 9 milliós ember veszteséget nemhogy az előtt mondja, mielőtt a többi városból érkező jelentéseket megemlítené, hanem az előtt, hogy a Reaperek leszállnának az égből.

Egyszóval ha a videót komolyan vesszük, akkor már az előtt 9 millió áldozata van Londonnak, mielőtt a Reaper hajók megérkeznének.

Még egy dolog: Észrevettétek, hogy miközben mondja az áldozatok számát, lelő egy civileket támadó valakit/valamit? Huskok? Collectorok? A Reaperek szárazföldi katonái? Egy ismeretlen faj? Kitudja! A katona is mondja, hogy "nem tudjuk, mik ezek", még mielőtt a Reaperek megérkeznének! Sok érdekes dolog lesz itt még!

Különben is, ez csak egy 1 perces bemutató teaser volt, emlékezz csak vissza, a ME1 és ME2 első teaserjeiben is olyan jelenetek voltak, amik a játékban soha, vagy teljesen máshogy fordultak elő. Nagyon-nagyon nagyjából, körül-belül tudjuk, hogy miről fog szólni (bár ezt se merném állítani), és ennyi. Jó, persze, kritizálhatod, csak ilyen kezdeti fázisban ezek a siránkozások inkább nevetségesek, mint komolyan vetendők.

Azt sem tudjuk, hogy ez a videóban ábrázolt földi invázió a játékban mikor is következik be. Mindjárt az elején? Vagy csak a végén? Gyakorlatilag nem tudunk még semmit.
  • Coolfire
    Ezért van nálam a top 3-ban a ME sorozat.:))
  • Coolfire
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mivel Liara lett az árnybróker,valószínű a 3-dik részben hasznos segítség lesz.:)
  • bendáj17
    teljesen jól mondod, mindennek következménye lesz. ha az Overlord dlc nem is annyira de a Liarás dlc biztos nagyon befolyásolja a 3-at.
  • Pares
    SPOILER! SPOILER! SPOILER!

Szerintem ez az "unalmas szedjünk össze egy csapatot" az egyik legfontosabb pontja lesz a trilógiának. A második rész gyakorlatilag a szövetségesek kereséséről szólt (még ha akaratlanul is), és az egész igazán csak a 3. résszel nyer értelmet. Legalábbis szerintem. Például ott a Collector bázis, ahonnan valószínűleg valami hi-tech cuccot lehet majd szerezni, a Gethekkel kapcsolatos döntésed is egész biztos fontos, a titkosított adatok a Cerberussal kapcsolatban, a Quarianokkal való döntésed (hogy háborúba mentek-e a Gethekkel, vagy sem), a Kroganokkal kapcsolatban, hogy mit csináltál a genophage-el, stb. De jelentősége lehet annak is, hogy Wrex a Kroganok vezére (ami gyak. az első részben dől el) és hogy mit csináltál a Councillal. Az Overlord DLC-vel és a Liarás DLC-vel még nem játszottam, de talán azokban is lehetnek döntések, amik befolyásolhatják majd a történetet valamilyen módon (asszem azt mondták, hogy a DLC-ket úgy veszik, mintha megtörténtek volna, ha megvetted, ha nem). És így tovább. Én kíváncsian várom.
  • Pares
    Eget rengető baromság?
  • TDC Geronimo
    Akarod mondani CGI :p
  • Hóhér
    ez a graf nagyon kemény.
  • BoneDragon
    Ez übergigamegabrutál lesz
    Csak az a baj messze van még a megjelenés
  • wedge31
    Ha szereted ezt a stilust lesz játék addig böven, úgy tünik 2011 az rpg-ék éve lesz.
  • Fpocok
    Bár ha lesz benne három fős COOP az istencsászár lenne.
  • Fpocok
    Én imádom a mass effectet. Szerintem a második rész az év játéka 2010-ben... De nem arról volt szó, hogy valami multis dolog érkezik? Egy kicsit olyan "ehh... ez a mass effect 3" érzésem van. Másra vártam.
  • makkandis
    Bakker kijön egy ilyen hangulatos trailer és akkor belegondolok még vagy egy évet kell várnom... hogy fogom én ezt kibírni?!
  • haxoror

Pont a napokban gondolkodtam hogy elő kéne venni az első két részt
  • Renjike
    Maximum Trolling :D xD
    úúú de lehetne már 2011 nyár :S
  • wedge31
    A második résznél már most jobban tetszik a föszál a föld megmentése már önmagában is inspirál, ellentétbe az unalmas " szedjünk össze egy csapatot " ami nem igazán volt epikus, söt...
  • ZSOOLT2
    "az egy kicsit több, mint 3év"

Egy kicsivel több, mint 3 év, bocs, elírás
  • ZSOOLT2

Hát, a Mass Effect a jövőben játszódik, közel sem biztos, hogy lesznek akkor "orsókorsóséslakatósék" még

Most néztem meg a Mass Effect saját wikipedia oldalát, az szerint a Földön 11,4 Milliárdan élnek. Ha hetente mondjuk 10millióan halnak meg, akkor 11.400.000.000/10.000.000= 1140 nap alatt pusztítanák ki a Föld lakosságát, az egy kicsit több, mint 3év. És akkor még pár millióan élnek a kolóniákon is.
  • bendáj17
    jó lesz biztos meglesz a mód hogy lehet őket legyőzni :D
  • Sir Quno Jedi
    De manapság is vagyunk lassan 6 csilliárdan, ha naponta 2 milliót veszítünk, akkor azé a reaperek itt őszülnek meg, mire faszán kihalunk végleg. A jövőben meg kint élnek más kolóniákon az űrben még rengetegen (hiszen Sephi is lehet űrborn), szal. idő ám minket így kiirtani murvára. Ojvé! Majd órsóskorsóséslakatos túlszaporodják a rípörök áldozatait és végül színesfémnek bedarálják az ellenséget éjszaka, mikor nem figyelnek (lesz belőle della, ha leégetik a vezetékekről a szigetelést, vaze).
  • ZSOOLT2
    Biztos hasznos időtöltés lesz a nyersanyagbányászat bolygókról, meg jelentéktelen mellékküldetések megoldása, mikor minden nap több millió embert "kaszálnak" el....
  • Sir Quno Jedi
    Szerintem vicces, hogy egy reaper kiáll egy egész flottával, itt meg tucatjával jönnek és "CSAK" pár milcsi halott van és hetekig bírják az emberek (mégis kérdem én, hogy a rákba?!?!). Szóval ez a kommandózok a lerombolt városomban stílus nem hiszem, hogy a reaperek ellen beválna. Majd meglátjuk ezt hogyan magyarázzák ki, biztos kitalálnak valami eget rengető baromságot rá, mint a második végén a főellenfél megindoklása... :D

De alapvetően tök8, hogy mennyire gáz a fő-fősztori, a részleteket mindig maximálisan kidolgozzák és baromi szórakoztató tud maradni. Szóval nálam mászthev ez is term.
  • ZSOOLT2
    Komoly vid. Hogy intézi el ezeket Shepard, mikor egyetlen Reaper elintézett egy halom cirkálót az első rész végén? Vagy a többiek nem olyan erősek, mint Souvereign volt talán.

Az látszott, hogy nem orbitális pályáról kezdték el bombázni a Földet, hanem a felszín közelébe jöttek, és onnan.....

Mindenesetre az, hogy 2millióan haltak meg az első nap, bármilyen szemét-aljas-renegát döntést igazol a játék során.
  • Rage47
  • mcgrape
    másnál is meg szakat az adás vagy mi ? XD Hol tutom tovább nézni?
  • Jimmyke
    ETA: Holiday 2011
  • FSpofon
  • Jimmyke
    Na, VGA-n mutatták trailert, amint a Reaperek Londont ostromolják, lesz link majd postolok.
  • bendáj17
    mondjuk igaz elsőre nekem is több lett :)
  • Jimmyke
    55 órát simán kipréseltem az alapjátékból (+ CN DLC) első ismerkedés gyanánt.

Mindent megnéztem, mindenkivel beszélgettem, minden rosszarcot kinyírtam, mindenkit visszahoztam a végén (Horizon előtt mindent lebányásztam paranoid felkészültségemben, az kb. 2-3 órát tett hozzá )
  • bendáj17
    nekem is olyan 36 óra lett :D
  • bendáj17
    teljesen jól mondod. én is így vagyok vele.
  • Coolfire
    Nekem 41 óra pár perc volt az összteljesítmény,minden DLC és küldi kipipálva.:)
  • MerlinW
    Nekem normal-on is 36 óra volt.
  • Coolfire
    Én pont az előbb csináltam egy zsír mentést,a gethek cimbik lettek,mindenki megmaradt,és beintettem a cigis ürgének.:)
    Én teljesen abban a hitben voltam,hogy a Shadow Broker DLC-vel visszajön Liara a csapatba.:(
  • Tiger1111
    Nekem a Mass Effect a kedvenc single player játékom , olyan jól kidolgozott sci-fi világot csináltak amely mellet az összes többi elbújhat "kivéve a Star wars:) " Ez csak azoknak nem tetszik akik végigrohantak rajta mint egy sima fps játékon. Aki elolvasott mindent és megpróbálta megismerni a világot annak biztos tetszett. Én több órát csak az olvasással töltöttem a többi faj történelméről vallásokról stb , a 3-ik rész is egy remekmű lesz függetlenül attól hogy lesz benn föld vagy sem. Véleményem szerint lesz benne Földhöz kapcsolódó küldetés de nem ez lesz a lényege a játéknak , a mass effect világa nem az emberekről szól, a történet szerint ép hogy ki jutotunk az űrbe a többi fajhoz képest , és a reaperek nem az embereket akarják megsemmisíteni hanem az összes civilizációt amelyeknek mi csak a töredékét képezzük. Nekem pont ez miatt tetszik ez a világ hogy nem az emberek a fasza gyerekek , akik az univerzum közepén állnak és minden csak körlöttük forog.
  • bendáj17
    elvileg lesz valami a VGA 2010 bemutatón hajnal 2-kor
  • Daell Drow
    Hali, elvileg ma lesz valami teaser video???
  • SZEG007
    még semmit nem tudunk csak azt hogy a játékban megostromolják a földet, de már mindenki spekulál.